Moderatorbericht

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Beste allemaal,

de afgelopen tijd worden er opvallend veel topics geopend met als onderwerp honden uit het buitenland of stichtingen waarvan honden uit het buitenland geadopteerd kunnen worden. Er ontstonden discussies en de emoties liepen hoog op. Ondanks dat wij regelmatig hebben ingegrepen middels modmeldingen, topic op slot zetten, PBs aan enkele leden blijft het zo dat er nieuwe topics geopend worden en het weer van voor af aan begint en escaleert.

Om deze reden hebben wij besloten om vanaf vandaag de komende 2 weken geen topics toe te staan met dit onderwerp. Wij hopen dat op deze manier iedereen even tot rust komt en zijn/haar emoties op een rij krijgt zodat in het vervolg dit soort topics op een normale en rustige manier kunnen verlopen zonder dat wij als team steeds modmeldingen van alle kanten krijgen. 

Met vriendelijke groet,
het Moderatorteam.

-- reactie gewijzigd door het moderator team op 19 januari om 19:48 --

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: waarom honden uit het buitenland?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^