Trots op Storm!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Femke & StormFemke & Storm

honden foto van Femke & Storm

Storm is een ongelooflijke etterbak als hier bezoek over de vloer komt, hij terroriseert ze de hele avond lang, springt op schoot, gaat hyper rondjes rennen, duwt zich tussen iedereen in op de bank, en is gewoon niet te houden... zo erg dat hij meestal aan de riem of in de bench eindigd.

Kongs geprobeerd etc, maar niks was interessant genoeg om bezoek met rust te laten....

En nu... wauwie! Er zijn een paar mensen die hier regelmatig over de vloer komen. De eerste keer lag hij ineens op zijn mand alles een beetje te bekijken, alsof het de normaalste zaak van de wereld was...

Een paar maanden later... er is nu op dit moment een vriend van mijn vriend op bezoek... Ze zitten samen een spel te spelen op de playstation.. 
Vriend kwam binnen, Storm was blij. Kwispelen als een gek, maar hij sprong al niet eens! Vriend gaat zitten op de bank.. Storm komt even snuffelen, want wie weet wat er allemaal voor lekkere geurtjes in zijn kleding hangen toch ;-)

En vervolgens gaat meneer doodleuk op de bank liggen slapen...:-D

Dus ik heb me onnodig druk gemaakt of dat hij überhaupt ooit rustig zou worden zo snel er bezoek was... hij is natuurlijk pas 11 maanden en nog steeds aan het puberen, maar het ergste is er gelukkig af! Ben heel benieuwd hoe hij over een halfjaar is! Hij wil steeds meer knuffelen en bij je liggen, heerlijk beest!

honden page profiel Sophie & BeauSophie & Beau 3 doggies

honden foto van Sophie & Beau

Goed bezig, altijd leuk als je harde werk resultaat heeft ;-) Blijven volhouden!

honden page profiel EllyElly 3 doggies

honden foto van Elly

Hahaha, hier ook zo'n terrorist O-)
Benthe is nu net een jaar oud, en ik moet zeggen dat het ook steeds beter gaat en ze meer en meer netjes op haar kussen blijft liggen.
De aanhouder wint  :-D

honden page profiel Jolien * Lexi en LionelJolien * Lexi en Lionel 3 doggies

honden foto van Jolien * Lexi en Lionel

Blij om dit te lezen! Wanneer er bezoek is zitten Lex en Mila ook echt als een dolle te springen en dat vinden de bezoekers en wijzelf echt niet leuk.. hopen echt dat dit betert maar tot nu toe nog steeds niet.
Hopelijk betert het dus ook met ouder worden.. zijn nu 8 en 9 maanden!

honden page profiel Gucci&SophieGucci&Sophie 3 doggies

honden foto van Gucci&Sophie

Storm is ook gewoon een hond om trots op te zijn :-)

honden page profiel Femke & StormFemke & Storm

honden foto van Femke & Storm

Haha dankje Sil!

Ja heeeeeel veel geduld. Af en toe word je er knettergek van, maar dat geduld word dus maar mooi beloond! ;-)

Storm gaat trouwens ook al op commando zijn bench in of op zijn kleed. Alleen het blijven liggen wil nog niet echt lukken... maar het begin is er! ;-)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^