lotgering gemengd

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel cynniecynnie

honden foto van cynnie

weet iemand of deze een totaalvoeding is of niet? de lotgering: gemengd runderpens lams/schapenvet runderbotten zitte daar stukken botten in ofzo? met vet ik weet niet wat ik me daarbij moet voorstellen? hahaa

honden page profiel cynniecynnie

honden foto van cynnie

trouwens de vis versie neem ik ook niet meer
wel de gewone totaal rund en de pens versie
dus zat te kijken voor nog een andere erbij..

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Waarom neem je die eend/lam niet of die totaal wild deze zijn wel wat duurder maar opzich altijd wel mooi vlees.

Waarom zoveel pens?
Bij mij krijgen ze maar 1x per week pens compleet maar dan van Smuldier anders merk ik toch dat de ontlasting slapper of zelfs dun is.

honden page profiel DorrieDorrie

honden foto van Dorrie

Is geen totaalvoer. En is wel gemalen, volgens mij.
De vis-versie voer ik ook niet meer.
Totaalvoer lam en rund, en dan barf-dingetjes.
De wild-versie eet alleen 1 hond hier de rest lust het echt niet.
De totaalvoer lam en rund is echt een heel mooi mixje geworden, echt mooi rood/roze vlees en ze doen het er heel goed op.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Lotgering vlees wordt wel totaalvoer genoemd maar bestaat alleen uit vlees orgaan en bot.Natuurlijk is dit het hoofdbestanddeel van alle versvoeding maar in andere totaal merken zitten ook groentes, vitamines en mineralen, oliën en vetten. Dus als je Lotgering voert zal je deze ingrediënten eraan toe moeten voegen ,anders ontstaan er in de loop van de tijd tekorten bij je hond.

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper

honden foto van Kim en Casper

In gemengd zit dus runderbot, pens en schapen vet dus niet compleet. Bij compleet geef je minstens 4 diersoorten en vis. Ik zou dus lam rund kip doen, eend lam, paard, en wild daarnaast af en toe een zalmkop oid.
Vitaminen en mineralen zou een hond uit t vlees moeten kunnen halen mits alles van zeer hoge kwaliteit is. Lotgering is dat niet in mijn ogen dus ik zou groentemix bijgeven. Vetten en olie niet bijgeven. Lg i meer dan vet genoeg.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor

honden foto van Helene en Tybor

Ik bedoelde met vetten en oliën niet het vet wat in lotgering zit maar een hoog gezuiverde olie die de gezondheid van je hond op peil houdt.Dus blijf je lotgering voeren ,wat ik zelf zeker niet zou doen ,moet je echt vitamines en mineralen toevoegen.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^