HELP!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Ceasar heeft blijkbaar gisteravond een knuffeltje van Flip opgegeten. Zo'n klein eendje zonder vulling, plat en lamgwerpig. Nu is het knuffeltje er alweer uitgekomen aan de achterkant. Maar dit is al eens eerder gebeurt en toen heeft dat knuffeltje een stulje darm beschadigd waardoor dat ding ontsteken. Dat werd na een week ong bijna zn dood. Nacht in de kliniek aan infuus en antibiotica en toen was het goed.
Maar nu twijfel ik, want de vorige x begon het met niet willen eten een dag nadat het knuffeltje eruit was gekomen. Zal ik nu meteen naar de dierenarts gaan of zal ik wanneer hij niet meer wil eten meteen antibiotica ophalen? Er is nu nog niks aan de hand met hem maar misschien morgen wel. Wat zal ik doen??? Ik weet het echt even niet. Hij heeft vandaag wel gewoon gegeten.
Alvast bedankt voor de reacties!

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Persoonlijk zou ik het nu even aankijken.
Alles is eruit?!
Hij eet en drinkt gewoon, en is verder levendig.........zodra je merkt dat er daar toch echt verandering in komt kun je altijd contact opnemen met de dierenarts.

honden page profiel petra en jackpetra en jack

honden foto van petra en jack

Misschien kun je even telefonisch overleggen met de dierenarts..zeker wanneer jij er geen goed gevoel bij hebt.
Geeft misschien een stukje rust.

honden page profiel Astrid Astrid

honden foto van Astrid

Ik zou toch ook even voor de zekerheid de DA bellen hoor.....

Veel succes ermee en hopelijk valt het allemaal mee,

Groetjes Astrid

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Heb je goed gekeken of werkelijk het hele speelgoedeendje er uit is gekomen?
Houd Ceasar wel in de gaten.
Als je erg bezorgd bent, bel dan je dierenarts even voor advies.
Hopelijk kan hij/zij jou geruststellen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ga desnoods even langs, dan kan de dierenarts je hond onderzoeken, en antibiotica geven voor er wat aan de hand is kan niet.

bel of je even mag langskomen, weet wel het is kerst, maar daar moet je maar niet aandenken, bel of je langs kan komen.

honden page profiel MaartjeMaartje

honden foto van Maartje

Ik zou geloof ik toch ook even bellen met je da,
zelfs al weet je zeker dat alles eruit is, z'n darmen zijn er al 'n keer flink beschadigd geweest.

Goed z'n temperatuur in de gaten houden ook,
je kunt aan de buitenkant niets hoeven zien maar dat wil helaas niet zeggen dat er aan de binnenkant niets aan de hand is.

Hoop dat 't allemaal mee mag vallen!!

honden page profiel B met D&A†B met D&A†

honden foto van B met D&A†

Als je zeker weet dat alles eruit is dan zou ik het even aankijken.
Hou hem goed in de gaten en temperatuur een paar keer.

Als ie wat rustiger word als normaal of koorts gaat krijgen gelijk de dierenarts bellen.

Hopelijk houd ie er niks aan over!

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Allemaal bedankt voor jullie reacties! Ik weet 100% zeker dat alles eruit is, alleen weet ik niet 100% zeker of het er aan de achterkant is uitgekomen (ik vermoed het wel) want het zag er wel raar uit ... hij is nog steeds niet anders dan anders gelukkig maar ik hou hem scherp in de gaten... ik denk dat ik het dan inderdaad maar even aankijk ....
Mocht het veranderen bel ik gewoon meteen, geld maak ik me niet druk om, de verzekering betaald het grootste deel en daarnaast heb ik het hem gewoon te geven als hij het nodig heeft, duur of niet duur, verzekering of niet ... hij krijgt het (heb altijd wat geld achter de hand voor de zekerheid).
Ik hoop dat we niet wéér hetzelfde gelazer krijgen (al laatik het nu niet zover komen doordat ik nu dan weet wat er hoogstwaarschijnlijk aan de hand is) en er komt gewoon niet meer zo'n knuffeltje in huis.. vorige keer heb ik me om laten praten, nu niet meer.
Nu zit ik vanwege dat k*tding weer in de stress hopend dat het niet wéér zover is. Jammer voor Flip, maar er komt geen knuffeltje meer.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Zo gauw je verandering ziet in zijn gedrag : Zeker bellen.. Zodat de DA al weet waar het over gaat als je toch nog dringend moet gaan en zodat je weet of je toch best onmiddellijk komt.  En Cesar natuurlijk goed in de gaten houden.  Gelukkig weet je wat vorige keer de verschijnselen waren.

Verder inderdaad maar alle spullen die voor Ceasar eetbaar blijken te zijn uit z'n buurt houden.  Beetje vervelend als je je hond goede voeding geeft en er dan zoiets kan gebeuren.

Hopelijk loopt het dit keer af zonder complicaties.  Succes!

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

" Zo gauw je verandering ziet in zijn gedrag : Zeker bellen.. Zodat de DA al weet waar het over gaat als je toch nog dringend moet gaan en zodat je weet of je toch best onmiddellijk komt.  En Cesar natuurlijk goed in de gaten houden.  Gelukkig weet je wat vorige keer de verschijnselen waren.

Verder inderdaad maar alle spullen die voor Ceasar eetbaar blijken te zijn uit z'n buurt houden.  Beetje vervelend als je je hond goede voeding geeft en er dan zoiets kan gebeuren.

Hopelijk loopt het dit keer af zonder complicaties.  Succes! "


Ja inderdaad, denk dat de dierenarts me zodra ik bel dat hij een knuffel heeft opgevroten sowieso al antibiotica geeft haha. Ceasar heeft de dierenarts de vorige keer getraumatiseerd haha, hij was bang dat hij de ochtend niet zou halen en wij ook! We kwamen er niet op tijd achter wat het was en hij heeft het nèt overleefd, arts heeft echt gevochtrn voor zijn leven en gelukkig met resultaat.
Dat gaan we natuurlijk niet nog een keer zo doen! :-)
Idd heeeel frustrerend dat hij goeie voeding krijgt en ook alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft en dan nòg een knuffel opvreet gewoon omdat het kan ofzo ..... ze krijgen 5 diersoorten plus vis binnen per wéék dan kan er toch geen tekort zijn????

Gelukkig nog geen verandering in zijn gedrag en nog geem koorts. Hij heeft vanochtend ook met smaak zn ontbijt opgegeten dus vooralsnog niks aan de hand! Dodged the bullet maybe? Ik hoop het!

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Is Ceasar zijn ontlasting ook normaal en net zo vaak als anders?
Als het zo is als voorheen, betekent dat hopelijk dat er geen obstructie in de darmen is.

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

" Is Ceasar zijn ontlasting ook normaal en net zo vaak als anders?
Als het zo is als voorheen, betekent dat hopelijk dat er geen obstructie in de darmen is. "


Obstructie zal niet denk ik. Want het knuffeltje is er in zn geheel weer uitgekomen. Alleen ben ik bang voor herhaling, dus dat er wat beschadigd i geraakt weer. Nu lijkt dat niet het geval te zijn, maar ik hou hem nog steeds in dr gaten. Hij heeft vandaag nog niet gepoept, gisteren wel en dat was normaal gelukkig. De ontlasting van vandaag moet ik nog afwachten. Meestal poept hij eens per dag en soms is dat smorgens, soms savonds laat pas, dat verschilt van dag tot dag. Ik wacht het dus maar even af nog. Mocht hij vanavond nog niet hebben gepoept zit ik morgen bij de dierenarts. Ik ga liever een keer teveel dan te weinig :-)

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^