Hondenhersenwerk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EvelienEvelien

honden foto van Evelien

Hallo

Ik wil deze site even met iedereen delen. 

http://www.hersenwerkvoorhonden.nl/basis/

Ik ben hierop gebotst, aangezien ik ben beginnen puzzelen met ons Zoë. We oefenen elke dag.De eerste 2 maand heb ik elke dag een zeer eenvoudige trixie puzzel gedaan, deze maand ben ik bezig met de doggy brain cube in combo met de vorige puzzel. Ik wil namelijk dat mijn hond de puzzel van binnnen en vanbuiten in één ruk correct kan uitvoeren. De braincube lukt vrij goed, en ik was van plan om naar een ander level te gaan (ha ik wacht nog even ik heb een sterk vermoeden een hondenpuzzel level drie voor kerst te krijgen, fingers crossed). Ik ben van plan om stelselmatig als ze een puzzel goed onder de knie heeft een nieuwe bij te kopen, en op deze manier mijn collectie uit te breiden. Ik was even online aan het snuffelen, en vond deze website met toch ook leuke gratis puzzel ideetjes. Aangezien de puzzels vrij duur zijn. Ik wou deze tips graag delen. 

Veel snuffel en speur plezier!

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

Leuk dat je het deelt! Ik doe ook veel aan hersenwerkmet de honden! Zowel puzzels als zelfgemaakt, je kan op facebook ook veel ideeën opdoen, heet ook hersenwerk voor honden.

honden page profiel EvelienEvelien

honden foto van Evelien

Super :3 Bedankt!

Volgende forumvraag: Fijne riem
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^