Gekke waterrat

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Ik was net met Saffira even rond de Eglegemvijver gaan wandelen, het is daar mooi om te wandelen en je hebt altijd zicht op de vijver en dus ook op de eendjes. Toen we aan de vijver kwamen liet ik Saffira los (dus niet meer aan de lijn). Enkele minuten later let ik even niet op en als ik naar haar kijk zie ik dat ze aan de rand van de vijver staat. Ik roep nog snel "Nee!!" maar te laat, mevrouwtje was al gaan zwemmen! 
Echt een gekke hond, met dit koude weer gaat mevrouw nog wel even zwemmen. Daarna was ik op een dok naar de eenden gaan kijken was ze ook nog eens gaan zwemmen. Toen vond ik het zo erg niet meer want ze was toch al nat.

Thuisgekomen nog even onder mijn voeten gekregen van mijn moeder, omdat Saffira onderkoeld zou kunnen raken en ik waarschijnlijk nog zo gek zou zijn om haar achterna te zwemmen moest ze niet terugkomen. Ach ja, als Saffira het maar leuk vind :-D En ze zat nog niet eens een minuut in het water.


Thuisgekomen Saffira nog even afgespoeld, afgedroogd en nog even droog geblazen met de föhn. En nu is ze nog even aan het nagenieten van haar zwemactie :-D

Hebben jullie ook zo'n gekke honden die met dit weer nog gaan zwemmen?

honden page profiel Paul Bo en Pip!!!!Paul Bo en Pip!!!! 3 doggies

honden foto van Paul Bo en Pip!!!!

Ha ha ha wat een leuk verhaal! Bo sprong vorige week in eens het water in....... Achter een paar eenden aan. ':-) Maar ze kwam er niet meer uit omdat er een hele hoge rand om de vijver heen zit! Dus ik heb haar ff moeten redden.

honden page profiel Maks met Fenna & YunaMaks met Fenna & Yuna 3 doggies

honden foto van Maks met Fenna & Yuna

Haha, inderdaad een waterrat!
Fenna zwemt al een paar maanden niet meer, maar vandaag sprong ze ineens in een vies modderslootje. Thuis heb ik haar meteen maar even onder de douche gezet. O-)

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

" Ha ha ha wat een leuk verhaal! Bo sprong vorige week in eens het water in....... Achter een paar eenden aan. ':-) Maar ze kwam er niet meer uit omdat er een hele hoge rand om de vijver heen zit! Dus ik heb haar ff moeten redden. "


Haha, toch nog een mede-waterrat :-D Ja, eendjes zijn toch ook zo leuk he baasje! :-D 
De tweede keer geraakte Saffira er ook niet uit, gelukkig had ze haar tuigje nog aan dus kon haar er zo uit trekken (en zelf ook natte voetjes maar goed :-D)

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

" Haha, inderdaad een waterrat!
Fenna zwemt al een paar maanden niet meer, maar vandaag sprong ze ineens in een vies modderslootje. Thuis heb ik haar meteen maar even onder de douche gezet. O-) "


zo'n modderbadje is misschien wel goed voor de huid? :-D Ze kunnen toch nogal wat streken uithalen he.. En hoe kan je er dan boos op worden als je die lieve kopjes dan ziet en ze het zo leuk vinden :-D

Volgende forumvraag: tong foto's
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^