Eindelijk loops!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SaartjeSaartje

honden foto van Saartje

Vandaag is Saartje voor het eerst loops geworden! Ik ben helemaal blij want ik had de hoop eigenlijk opgegeven. Het klinkt misschien raar maar omdat Saartje al 2jaar en 3 weken oud is dacht ik eigenlijk niet dat het zou gebeuren. Ik was al aan het nadenken om haar te laten steriliseren omdat ik bang was dat ze hormonaal of fysiek niet in oorde was en dat ze daardoor misschien meer kans had op tumoren of baarmoederontsteking.
Gelukkig is ze toch wel normaal alleen een laat bloeier...
Ben benieuwd hoe ze gaat reageerden deze komende weken.. O-)

honden page profiel Chantal & PipChantal & Pip

honden foto van Chantal & Pip

Bij ons viel het reuze mee had het veel erger verwacht. Alleen zag je dat ze meer sliep en minder trek in het eten had. De drie weken waren zo om...succes weer een zorg minder

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

wow, dat is laat zeg :O Misschien is ze al loops geweest zonder dat je het gemerkt hebt? Misschien verloor ze niet veel bloed en likte ze zichzelf regelmatig proper? Hoe dan ook, Saartje is een echte dame geworden! ;-)

honden page profiel SaartjeSaartje

honden foto van Saartje

Ja, dat is zo. Ik heb vaak getwijfeld of ze misschien loops was of ging worden, soms dacht ik dat de vulva iets dikker was maar na dat ik die vandaag heb gezien weet ik zeker dat dat toen dus niet zo was. De vulva is wel 3x zo groot en ik heb echt bloed ervan af geveegd. Heel stom maar ik ben echt heel blij!!! Vooral omdat ik weet dat ze toch helemaal in orde is, heb me toch wel zorgen gemaakt!

Volgende forumvraag: Pup mee naar buiten.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^