Stafford - Heb ik een Engelse of Amerikaanse??

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel pac man pac man

" Heel het verhaal pitbull slaat natuurlijk nergens op. Waarom is elke andere hond die niet raszuiver een een kruising, behalve als de hond kortharig met een driehoekige kop is, want dan is het plotseling en bijna magisch een pitbull.

Een DNA test wijst dus uit dat je of een raszuivere AST of APBT hebt, of een kruising. En als het een kruising is heb je kans dat je inzicht krijgt in welke rassen er in zijn gegaan om tot jou hond te komen. Maar weet je, als het je allemaal om het even is zou ik die 70 euro lekker in je portemonnee laten en genieten genieten van je hondenbeest. "


:-D Ze is en blijft m'n staffy. Blijkbaar te groot voor een Engelse, maar dan maken we het maar m'n Amerikaanse Staffy.

honden page profiel MunjaMunja

honden foto van Munja

zolang je geen afstamming weet, is het gewoon een dier met 4 poten een staart en een kop en als het blaft wellicht een hond maar noem het dan ook maar geen amstaff of sbt. En een afstamming is het kennen van de voorouders en ik bedoel in deze niet het fci papiertje of gelijkwaardig..... maar puur het kennen van de voorouders en daaruit haal je wellicht het ras. Verder is het niet interessant of het een keeshond staffy of aht is, als je er maar van geniet en goed voor bent ;-)

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Moeilijk: welk ras?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^