Spaanse viervoeter oplichting?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hannah & JuneHannah & June

honden foto van Hannah & June

Beste lezers,

Aangezien ik het gevoel heb dat de gang van zake bij deze stichting niet helemaal klopt heb ik een account aangemaakt.

Wij hebben namelijk een aanbetaling (125 euro) gedaan voor een hondje dat zij op hun website aanboden. Ongeveer twee weken later zou hij op transport gaan maar dat werd uitgesteld omdat zij andere belangrijke afspraken hadden waar ze beide bij aanwezig moesten zijn (ze runnen de opvang met z'n tweeën) zoiets kan natuurlijk gebeuren. 
Twee weken hierna zou hij weer op transport gaan en deze keer kregen we op de avond vooraf een mailtje dat ze autopech hadden onderweg en dat er nog geen oplossing was en ze dus ook niet wisten of ze terug naar Spanje zouden rijden met de honden of dat de honden nog naar Nederland konden brengen. Wij moesten dus weer wachten op bericht, dat bericht meldde dat de honden weer veilig aangekomen waren in Spanje. 
Nu zat de organisatie dus ook nog zonder auto. Hier hebben we dus ook weer een week of drie op gewacht. Vandaag zou hij dus aankomen bij ons met de nieuwe auto (intussen hadden wij hier natuurlijk ook onze twijfels over) maar ook gisteravond mochten wij weer een mailtje ontvangen dat het niet doorging. Deze keer hing er een spannend Hollywood verhaal aan vast dat de staat 's ochtends vroeg al hun spullen in beslag genomen had (inclusief de opvanghonden en hun eigen honden) zonder dat zij enig idee hadden waarom en dat hun ook niks verteld werd.

Dus kortom we hebben wel erg veel pech of zijn opgelicht. 
Wat ik in het laatste geval alleen niet snap is alle moeite met (verzonnen) verhalen en foto's en filmpjes die we opgestuurd kregen nadat we het geld overgemaakt hebben.
Aan de andere kant is het natuurlijk erg sneu als echt blijkt dat hun verhaal klopt (ik heb wel een beetje moeite om dit te geloven aangezien het elke keer wel op het moment van het transport gebeurt) ook voor de honden aangezien die dan nu in handen zouden zijn van de "staat".

Overigens nemen ze de telefoon niet op en ligt de website uit de lucht (http://spaanseviervoeter.nl/).

Ik vroeg me dus af wat jullie ervaring is met dit soort situaties en of er misschien nog meer mensen zijn die wachten op een hondje van deze organisatie?

Mocht ik nog iets vergeten zijn of er iets onduidelijk zijn laat maar weten!

Alvast bedankt!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel liesbeth en de bende .. liesbeth en de bende ..

honden foto van liesbeth en de bende ..

ik denk dat je beter met al je papieren en mails ect eens naar de politie kan stappen ..

honden page profiel Naomi1971 & TessaNaomi1971 & Tessa

honden foto van Naomi1971 & Tessa

Nou daar ben je mooi klaar mee. Klinkt in ieder geval niet positief die stichting. 
Wat een ellende, je verheugd je opd e komst van je hondje en dan dit?
Ik hoop voor jullie dat ze de waarheid spreken en jullie alsnog je hondje krijgen.

honden page profiel Femke & StormFemke & Storm

honden foto van Femke & Storm

Ben het met Liesbeth eens...
Het is dan gelukkig "maar" 125€, maar wie weet hoeveel mensen dezelfde hond hebben geadopteerd...
En mocht het allemaal wel kloppen, dan komt de politie hier ook wel achter ;-)

Ik hoop natuurlijk dat jullie binnenkort jullie spanjaardje mogen knuffelen, maar het klinkt een beetje raar allemaal.

honden page profiel Hannah & JuneHannah & June

honden foto van Hannah & June

Het is inderdaad vooral dat het er vreemd overkomt maar verder stond de hond op hun website dus ook echt op onze naam gereserveerd verder stonden er hooguit 10 andere honden (ook op naam) gereserveerd. Dus mocht het oplichting zijn dan zijn ze er dus niet echt goed in.

Ook hebben ze ons veel info, foto's en filmpjes gestuurd dus dat is dan ook weer onlogisch aangezien we al betaald hadden. 

Gelukkig gaat het inderdaad niet om een groter bedrag (dat had ik dan ook nooit zomaar overgemaakt) maar toch voelt het erg vervelend dat je enerzijds een hondje denkt te kunnen verwelkomen maar dat het ineens een andere wending krijgt...

honden page profiel Femke & StormFemke & Storm

honden foto van Femke & Storm

Dat is wel een beetje raar inderdaad. Heb je geen gegevens van andere "kopers"? Dan zou je kunnen kijken of de verhalen hetzelfde zijn..

Het klinkt allemaal realistisch ook met de filmpjes enzo.. en dat er maar 10 honden opstaan klinkt ook normaal.

Maar om nu maar af te blijven wachten is ook niet fijn natuurlijk, Je wil gewoon je hondje, en snel! Je wacht al zo lang!

Heb je geen gegevens van ze die je na kunt kijken of ze ook echt kloppen?

honden page profiel Puck en IncaPuck en Inca

honden foto van Puck en Inca

Ik heb het even gegoogled (is dat een woord?) en daar staan wel positieve reacties van mensen. Maar ik weet natuurlijk niet zeker of dat niet gewoon mensen van de stichting zijn.
Het blijft een beetje een apart verhaal en ik hoop dat ze gewoon erg veel pech hebben en je toch je hondje binnenkort in huis hebt.

honden page profiel Hannah & JuneHannah & June

honden foto van Hannah & June

Bedankt voor alle reacties,

Ik heb toch het gevoel dat ze ons  niet echt bewust "afgezet" hebben en dat ze het wel goed bedoelen. Vandaag een mailtje van ze gekregen dat de honden in een andere opvang zitten waar zij niet heen mogen dus hoe het precies met ze gaat kunnen ze niet zeggen.

Ik kan me ook voorstellen aangezien het een vrij jong en idealistisch stel is (zo komen ze op me over) dat de vergunningen/belastingen misschien inderdaad niet klopten waardoor de overheid nu alles in beslag genomen heeft. 
Het is wel het ene probleem na het andere maar ik hoop en denk inderdaad dat ze het wel met een goede intentie doen.

Voordat we het geld overgemaakt hadden heb ik ook al even gegoogeld en las toen ook positieve berichten. Laten we dan maar van het positieve uitgaan.

Gegevens/contact met de andere kopers hebben we niet, was enerzijds wel fijn geweest voor een stukje bevestiging maar ik vind het toch ook prettig dat ze onze gegevens ook niet zomaar aan andere "kopers" gegeven hebben.

honden page profiel aussie en neroaussie en nero

honden foto van aussie en nero

sorry, maar hoe dom ben je om vooraf te betalen ?

hoop dat je nog goed nieuws krijgt te horen, maar ben er bang voor.

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Geen ervaring met hun, en gelukkig als ik het zo hoor. Raar dat er dan mensen zijn die wel positieve ervaringen hebben gehad. Of zij moeten deze er zelf opgezet hebben. 
Zie dat er hierboven al goede tips gegeven zijn, maar ik vrees dat je je hond helaas niet hoeft te verwachten. Jammer, want nu heeft hij de kans op een goede thuis gemist ;-)

@Aussie: Is toch normaal dat je op voorhand betaald? Zij gaan die hond toch geen hele reis laten maken, om dan op de bestemming aan te komen en vervolgens geen geld te krijgen? Misschien niet het volledige bedrag dan, maar op zijn minst wel een voorschot. Dat werkt trouwens met alles zo, eerst betalen en dan krijg je het pas. Misschien kon ze wel wat meer research doen.

honden page profiel aussie en neroaussie en nero

honden foto van aussie en nero

ik zou er in ieder geval al niet in trappen, je weet tenslotte nooit met wie je aan de praat bent.. kan ik nog zo geweldig klinken... je kunt niet zien wie het is..

shara (Gast)

Een tijdje geleden ben ik opgelicht, niet met een hond gelukkig.

Er werd mij gevraagd 55 euro over te maken, voor een verassingspakket, gewoon via een officiele website, zelfs met radioreclames waardoor het dus echt heel geloofwaardig leek!

Uiteindelijk een week na de verzending, nog niets ontvangen.
Op dat moment ging ik op de website kijken om te zien of er mischien probelemen waren met de verzending, maar deze was uit de lucht. De eigenaar achter de website is met de noorderzon vertrokken, met duizenden euro's.

Wie zegt dat de 10 honden met de eigenaar namen erachter niet gewoon allemaal dezelfde hond is, maar dat er bij elke toekomstige eigenaar een andere hondennaam gebruikt wordt?  ik zou het totaal niet vertrouwen, vooral niet omdat je vooraf geld hebt moeten overmaken, dit is de ultieme manier voor oplichters om geld binnen te harken zonder dat mensen weten naar wie ze dat doen, en om vervolgens alles plat te gooien.

Foto's en filmpjes kunnen ze ook verstuurd hebben natuurlijk om wat tijd te rekken en geen argwaan te wekken. Ik hoop vor jullie dat jullie je hondje krijgen, maar ik denk dat je er niet teveel op moet rekenen...

caro (Gast)

Beste sname, Ik ben de (schoon)moeder van Rachel en Sander (Spaanse Viervoeter).
Ik kan u verzekeren dat ze met de beste bedoelingen handelen. Ze vangen al bijna 3 jaar honden in Spanje op en geven ze een nieuw thuis bij mensen in Nederland. Ze zijn inderdaad jong, en misschien hebben ze alles niet goed geregeld, maar ze zetten zich voor de volle 100 % in voor deze dieren. Ze verdienen hier nauwelijks geld aan. En alles wordt eerder aan de honden besteed dan aan andere dingen. Er blijft maar weinig over voor hen zelf. Er was inderdaad iets op de dag dat ze naar Nederland zouden vertrekken en dat dus niet door kon gaan. Ze hebben een huis gekregen, daar moest voor getekend worden. Tot nu toe woonden ze in een caravan en de laatste weken in een schuur. Omdat ze al het geld wat er over blijft aan de honden besteden, en aan dieren te laten helpen zodat ze geen pups meer op de wereld zetten. Dat ze eindelijk een huis hebben is een luxe die voor ons allemaal heel normaal is. Voor hen is dat een luxe die ze 3 jaar niet gehad hebben. Dat de auto stuk was, dat klopt. En een andere auto kost veel geld. U kunt begrijpen dat ze het altijd met een oude auto moeten doen, dus dat er iets stuk gaat is begrijpelijk. Inmiddels hebben ze een andere auto.
Dat nu de honden in beslag genomen zijn, dat weet ik niet. Mijn dochter maakt me niet meer ongerust dan nodig is en heeft me dat dus niet verteld. Maar ik ga er van uit dat dit opgelost wordt. Ik kan me wel voorstellen dat ze misschien niet alles goed geregeld hebben en dat dit daarom inderdaad gebeurd is. Ik weet ook dat mijn dochter en schoonzoon alles op alles zullen zetten om ook dit weer op te lossen.
Ik hoop dan ook dat als alles geregeld is u toch zult overwegen het hondje dat u gereserveerd heeft alsnog in huis te nemen.

honden page profiel liesbeth en de bende .. liesbeth en de bende ..

honden foto van liesbeth en de bende ..

" sorry, maar hoe dom ben je om vooraf te betalen ?

hoop dat je nog goed nieuws krijgt te horen, maar ben er bang voor. "


. als je weet hoe een buitenlandse stichting werkt had je deze oerdomme opmerking niet gemaakt.. Dan had je geweten dat er op voorhand betaald word, voor de hond naar nederland word gevlogen .. zodat ze zeker zijn dat het adoptie gezin er zal staan ..

of denk je dat er hier genoeg opvanggezinnen zijn in nederland/ belgië ?

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

@Caro: Misschien kan u uw dochter dan eens vragen of zij contact wil opnemen met hun? Want natuurlijk, als je zo lang wacht en elke keer hoort dat er iets tussenkomt, dan gaat je vertrouwen kwijt en blijf je niet wachten natuurlijk. Het zou leuk zijn moesten ze toch hun Spaanse vriend kunnen verwelkomen :-D

honden page profiel marian de waardmarian de waard

honden foto van marian de waard

het is inderdaad heel normaal om transport geld te betalen, dit wordt bij ons dan weer van het adoptiegeld afgehouden. Momenteel zijn ze aan alle grenzen heel streng en als er een stempel of datum niet goed is ingevuld in een paspoort worden de honden in beslag genomen en in een asiel geplaatst. Dan worden er meestal bloedtesten gedaan (titerwaarde) en dan krijgt men te horen of de honden weer weg mogen, dit duurt vaak 2 weken. Mocht er bv toch nog een enting gegeven moeten worden zoals bv rabiës dan duurt het ruim 3 weken eer de honden weer verder mogen.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

"

. als je weet hoe een buitenlandse stichting werkt had je deze oerdomme opmerking niet gemaakt.. Dan had je geweten dat er op voorhand betaald word, voor de hond naar nederland word gevlogen .. zodat ze zeker zijn dat het adoptie gezin er zal staan ..

of denk je dat er hier genoeg opvanggezinnen zijn in nederland/ belgië ? "


Toch niet altijd hoor..., hier twee Spanjaardjes die we pas betaald hebben na proef dagen.
Dat is het voordeel als een stichting honden eerst naar Nederland (Belgie) haalt om in een gastgezin te plaatsen en daarna pas ter adoptie aanbieden.
De hond kan dan in alle rust beoordeeld worden en als adoptant heb je de mogelijkheid om eerst kennis te maken en nog eens rustig na te denken.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Sorry, ik ging geheel offtopic..., ik hoop dat het allemaal goed komt voor Sname en dat het hondje snel naar Nederland kan komen.

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

" Sorry, ik ging geheel offtopic..., ik hoop dat het allemaal goed komt voor Sname en dat het hondje snel naar Nederland kan komen. "


Ooooh, nu krijg jij van mij een offtopic hoor! O-) :-D 
Maar die info van jou kan ook wel handig zijn voor TS hoor. Misschien in de (verre) toekomst, als ze het nog wil wagen om een buitenlandse hond te adopteren dat ze voor zo'n systeem gaat. Misschien wist ze helemaal niet dat zoiets bestond.

honden page profiel liesbeth en de bende .. liesbeth en de bende ..

honden foto van liesbeth en de bende ..

"

Toch niet altijd hoor..., hier twee Spanjaardjes die we pas betaald hebben na proef dagen.
Dat is het voordeel als een stichting honden eerst naar Nederland (Belgie) haalt om in een gastgezin te plaatsen en daarna pas ter adoptie aanbieden.
De hond kan dan in alle rust beoordeeld worden en als adoptant heb je de mogelijkheid om eerst kennis te maken en nog eens rustig na te denken. "


zoals je zelf zegt : als ze eerst in een gastgezin gaan, en niet ineens naar de adoptie persoon .. en ik heb het over t tweede..
.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

"

zoals je zelf zegt : als ze eerst in een gastgezin gaan, en niet ineens naar de adoptie persoon .. en ik heb het over t tweede..
. "


. als je weet hoe een buitenlandse stichting werkt had je deze oerdomme opmerking niet gemaakt.. Dan had je geweten dat er op voorhand betaald word, voor de hond naar nederland word gevlogen .. zodat ze zeker zijn dat het adoptie gezin er zal staan .. 

of denk je dat er hier genoeg opvanggezinnen zijn in nederland/ belgië ?Ik reageerde op jou algemene opmerking "als je weet hoe een buitenlandse stichting werkt"...., en dat is dus niet altijd met een betaling van een voorschot..., er zijn ook andere opties.

honden page profiel JacquelineJacqueline

honden foto van Jacqueline

Misschien kun je ze via hun FB contacteren?
https://www.facebook.com/hondenopvangdespaanseviervoeter.spanje?sk=wall

Ken deze stichting verder niet, en kan er ook geen oordeel over vellen.

honden page profiel aussie en neroaussie en nero

honden foto van aussie en nero

Niet alles is wat het lijkt...

winter (Gast)

Hoi hoi,

Wat ontzettend fijn voor mij dat jij deze forum hebt opgezet!!! Het hele weekend ben ik al op internet aan het kijken en ook op hun Facebook pagina.  Ook wij wachten op onze hond en die zou vrijdag komen.  Nu ben ik ervan overtuigd dat alles goed zat en zit. Heb me van te voren verdiept in hun.  Ze zijn overigens geen stichting hoor! Na dit vervelende bericht van donderdag heb ik weinig meer gehoord.  Was er echt ziek van. Jouw vervolgmailtje dat de honden in een andere opvang zitten heb ik bijv niet gehad.  Is toch vreemd, je zou de toekomstige eigenaren toch allemaal (in dit geval 6 stuks)  op de hoogte moeten houden. En dat mis ik echt.  Laat in ieder geval weten hoe het nu is of dat je nog niets weet.  Of was dat een reactie op een mailje die jij aan hun hebt gestuurd?

Het liefst zou ik je even willen bellen, maar hoe kunnen we contact met elkaar krijgen?  

groetjes winter

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Als jij Winter even een profiel aanmaakt , kan je prive berichten sturen aan leden en hen eventueel om hun email of tel nr vragen. ':-)

@ Liesbeth : wat ben je weer erg vriendelijk vandaag meid. Moet het zo bot ?

honden page profiel Hannah & JuneHannah & June

honden foto van Hannah & June

Bedankt voor al jullie reacties! 
Intussen hebben wij ook wel weer het vertrouwen in Sander en Rachel terug. Alleen de situatie blijft natuurlijk vervelend...
Ik weet inderdaad dat het geen stichting is, dat stond ook netjes op hun site vermeld was even een typefoutje en wist niet meer hoe ik dat kon veranderen.  

Heel fijn dat je reageert Winter zou jij anders een account aan kunnen maken zodat we via privébericht contact met elkaar op kunnen nemen?? 
Het mailtje dat ze gestuurd hadden was inderdaad een reactie op een mailtje dat ik hun gestuurd had.

honden foto van Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin

" Beste sname, Ik ben de (schoon)moeder van Rachel en Sander (Spaanse Viervoeter).
Ik kan u verzekeren dat ze met de beste bedoelingen handelen. Ze vangen al bijna 3 jaar honden in Spanje op en geven ze een nieuw thuis bij mensen in Nederland. Ze zijn inderdaad jong, en misschien hebben ze alles niet goed geregeld, maar ze zetten zich voor de volle 100 % in voor deze dieren. Ze verdienen hier nauwelijks geld aan. En alles wordt eerder aan de honden besteed dan aan andere dingen. Er blijft maar weinig over voor hen zelf. Er was inderdaad iets op de dag dat ze naar Nederland zouden vertrekken en dat dus niet door kon gaan. Ze hebben een huis gekregen, daar moest voor getekend worden. Tot nu toe woonden ze in een caravan en de laatste weken in een schuur. Omdat ze al het geld wat er over blijft aan de honden besteden, en aan dieren te laten helpen zodat ze geen pups meer op de wereld zetten. Dat ze eindelijk een huis hebben is een luxe die voor ons allemaal heel normaal is. Voor hen is dat een luxe die ze 3 jaar niet gehad hebben. Dat de auto stuk was, dat klopt. En een andere auto kost veel geld. U kunt begrijpen dat ze het altijd met een oude auto moeten doen, dus dat er iets stuk gaat is begrijpelijk. Inmiddels hebben ze een andere auto.
Dat nu de honden in beslag genomen zijn, dat weet ik niet. Mijn dochter maakt me niet meer ongerust dan nodig is en heeft me dat dus niet verteld. Maar ik ga er van uit dat dit opgelost wordt. Ik kan me wel voorstellen dat ze misschien niet alles goed geregeld hebben en dat dit daarom inderdaad gebeurd is. Ik weet ook dat mijn dochter en schoonzoon alles op alles zullen zetten om ook dit weer op te lossen.
Ik hoop dan ook dat als alles geregeld is u toch zult overwegen het hondje dat u gereserveerd heeft alsnog in huis te nemen. "


heel goed bericht toch ? hoop dat het opgelost wordt, als ik dit zo lees, hebben jullie en zij gewoon veel pech, en alsnog hoop ik dat jullie je hondje met open armen snel kunnen ontvangen.

monique hornstra (Gast)

Ik zou heel graag willen reageren op dit bericht , aangezien het helemaal niet zo is als U hier vertelt !!!!

Ik heb zelf 3 honden geadopteerd van de Spaanse Viervoeter en ben op de hoogte van wat er gebeurt is de afgelopen week !!!
Zonder enige reden van opgaaf is de Spaanse dierenpolitie het terrein van de opvang opgegaan , en hebben alle honden , dus de honden van hun zelf , de honden die reeds in het adoptie proces zitten , en de honden die nog geen nieuw gezin hebben gevonden , in beslag genomen .

Reden van in beslagname was er niet , waarschijnlijk omdat deze organisatie niet winstgevend is zoals vele andere organisaties die honden redden en naar Nederland brengen !

Er moet nog een gerechtelijke uitspraak komen op de in beslagname , en zolang die er niet is , kunnen de mensen van de Spaanse viervoeter helaas helemaal niets doen ,

De aanbetaling voor de adoptiehond word gebruikt voor alle inentingen en papieren voor het vervoer naar Nederland gebruikt !

Deze mensen hebben een hart van goud , en alle verhalen die U te horen heeft gekregen zijn helaas waar ,
Het ophouden van de auto nadat ze al een stukkie onderweg naar Nederland waren , Nadat ie niet meer te repareren zou zijn , zijn hun direct opzoek gegaan naar vervangend vervoer , maar aangezien in Spanje een sloopregeling van kracht is waar mensen 2000 euro terug krijgen voor hun oude auto is het daar heel moeilijk om een tweede handsje te kopen , maar gelukkig na een wee zoeken was er nieuw vervoer.

De filmpjes en foto's die u toegestuurd heeft gekregen zijn allemaal echt en er is helemaal niets neps aan !!!

U BENT DAN OOK NIET OPGELICHT !!!!

Ik zet mijzelf in voor deze mensen omdat ik uit eerste hand weet hoe moeilijk het hun gemaakt word om een niet winstgevende , maar een recht uit het hart organisatie is !!!!!

Ik vind het daarom ook heel erg jammer dat U dit forum bericht bent gestart zonder eventueel navraag te doen naar mensen die u kunnen bevestigen dat het inderdaad verschrikkelijke pech is.

En ook kan ik u vertellen dat de mensen van de Opvang er alles , maar dan ook alles aant doen zijn , om de reeds voor adoptie opstaande honden alsnog bij de mensen te krijgen , want dat is het enige wat voor hun telt ,

HET REDDEN VAN KANSARME HONDEN , EN ZE TE PLAATSEN IN LIEFDEVOLLE GEZINNEN IN NEDERLAND

De reden dat de site en de telefoonlijn eruit ligt , dat is in handen van de Spaanse dierenpolitie , en de rechter

Ik wil u best veel meer uitleg gen om u gerust te stellen

vriendelijke groet Monique Hornstra
Brunssum , en een lieve poot  van onze drie Spaanse meisjes

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

" Bedankt voor al jullie reacties! 
Intussen hebben wij ook wel weer het vertrouwen in Sander en Rachel terug. Alleen de situatie blijft natuurlijk vervelend...
Ik weet inderdaad dat het geen stichting is, dat stond ook netjes op hun site vermeld was even een typefoutje en wist niet meer hoe ik dat kon veranderen.  

Heel fijn dat je reageert Winter zou jij anders een account aan kunnen maken zodat we via privébericht contact met elkaar op kunnen nemen?? 
Het mailtje dat ze gestuurd hadden was inderdaad een reactie op een mailtje dat ik hun gestuurd had. "


Super dat het vertrouwen weer terug is! :-D Enneuh, wil je ons op de hoogte houden als je Spaanse viervoeter in het land is? Een fotootje mag er ook altijd bij O-) :-D

Hier dus een andere "koper ", neem gerust contact met mij op !!! (Gast)

" Bedankt voor alle reacties,

Ik heb toch het gevoel dat ze ons  niet echt bewust "afgezet" hebben en dat ze het wel goed bedoelen. Vandaag een mailtje van ze gekregen dat de honden in een andere opvang zitten waar zij niet heen mogen dus hoe het precies met ze gaat kunnen ze niet zeggen.

Ik kan me ook voorstellen aangezien het een vrij jong en idealistisch stel is (zo komen ze op me over) dat de vergunningen/belastingen misschien inderdaad niet klopten waardoor de overheid nu alles in beslag genomen heeft. 
Het is wel het ene probleem na het andere maar ik hoop en denk inderdaad dat ze het wel met een goede intentie doen.

Voordat we het geld overgemaakt hadden heb ik ook al even gegoogeld en las toen ook positieve berichten. Laten we dan maar van het positieve uitgaan.

Gegevens/contact met de andere kopers hebben we niet, was enerzijds wel fijn geweest voor een stukje bevestiging maar ik vind het toch ook prettig dat ze onze gegevens ook niet zomaar aan andere "kopers" gegeven hebben. "


.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Zweetlucht bij honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^