Spaanse viervoeter oplichting?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel monique monique

honden foto van monique

IK PLAATS DIT BERICHT NOG EVEN EEN KEER AANGEZIEN IK NET NOG GEEN PROFIEL HAD ,



Ik zou heel graag willen reageren op dit bericht , aangezien het helemaal niet zo is als U hier vertelt !!!!

Ik heb zelf 3 honden geadopteerd van de Spaanse Viervoeter en ben op de hoogte van wat er gebeurt is de afgelopen week !!!
Zonder enige reden van opgaaf is de Spaanse dierenpolitie het terrein van de opvang opgegaan , en hebben alle honden , dus de honden van hun zelf , de honden die reeds in het adoptie proces zitten , en de honden die nog geen nieuw gezin hebben gevonden , in beslag genomen .

Reden van in beslagname was er niet , waarschijnlijk omdat deze organisatie niet winstgevend is zoals vele andere organisaties die honden redden en naar Nederland brengen !

Er moet nog een gerechtelijke uitspraak komen op de in beslagname , en zolang die er niet is , kunnen de mensen van de Spaanse viervoeter helaas helemaal niets doen ,

De aanbetaling voor de adoptiehond word gebruikt voor alle inentingen en papieren voor het vervoer naar Nederland gebruikt !

Deze mensen hebben een hart van goud , en alle verhalen die U te horen heeft gekregen zijn helaas waar ,
Het ophouden van de auto nadat ze al een stukkie onderweg naar Nederland waren , Nadat ie niet meer te repareren zou zijn , zijn hun direct opzoek gegaan naar vervangend vervoer , maar aangezien in Spanje een sloopregeling van kracht is waar mensen 2000 euro terug krijgen voor hun oude auto is het daar heel moeilijk om een tweede handsje te kopen , maar gelukkig na een wee zoeken was er nieuw vervoer.

De filmpjes en foto's die u toegestuurd heeft gekregen zijn allemaal echt en er is helemaal niets neps aan !!!

U BENT DAN OOK NIET OPGELICHT !!!!

Ik zet mijzelf in voor deze mensen omdat ik uit eerste hand weet hoe moeilijk het hun gemaakt word om een niet winstgevende , maar een recht uit het hart organisatie is !!!!!

Ik vind het daarom ook heel erg jammer dat U dit forum bericht bent gestart zonder eventueel navraag te doen naar mensen die u kunnen bevestigen dat het inderdaad verschrikkelijke pech is.

En ook kan ik u vertellen dat de mensen van de Opvang er alles , maar dan ook alles aant doen zijn , om de reeds voor adoptie opstaande honden alsnog bij de mensen te krijgen , want dat is het enige wat voor hun telt ,

HET REDDEN VAN KANSARME HONDEN , EN ZE TE PLAATSEN IN LIEFDEVOLLE GEZINNEN IN NEDERLAND

De reden dat de site en de telefoonlijn eruit ligt , dat is in handen van de Spaanse dierenpolitie , en de rechter

Ik wil u best veel meer uitleg gen om u gerust te stellen

vriendelijke groet Monique Hornstra
Brunssum , en een lieve poot  van onze drie Spaanse meisjes

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel liesbeth en de bende .. liesbeth en de bende ..

honden foto van liesbeth en de bende ..

" Als jij Winter even een profiel aanmaakt , kan je prive berichten sturen aan leden en hen eventueel om hun email of tel nr vragen. ':-)

@ Liesbeth : wat ben je weer erg vriendelijk vandaag meid. Moet het zo bot ? "


. als je een probleem met mij hebt, dan stuur je maar een pb. hoef ik niet weer een waarschuwing te krijgen datk, bot ben of moeten ze niet weer als een stel kleine kinders het modteam roepen

honden page profiel liesbeth en de bende .. liesbeth en de bende ..

honden foto van liesbeth en de bende ..

@monique 

ze vraagt hier toch om mensen met ervaring? ze geeft aan dat ze genoeg pogingen gedaan heeft om contact te leggen, maar dat ze niks reactie kreeg.. ik zou ook argwaan beginnen krijgen dan hoor

honden page profiel monique monique

honden foto van monique

Hoi Liesbeth ,

Dat begrijp ik , daarom had ik aangegeven dat hij misschien met mij contact op kon nemen ,
ik kan nl nog het een en ander uitleggen  , en deze persoon ervan verzekeren dat het niet om oplichting gaat !!!!

honden page profiel liesbeth en de bende .. liesbeth en de bende ..

honden foto van liesbeth en de bende ..

ik ben er zeker van dat ze dat wel gaat doen van zodra ze het berichtje ziet ;-)

honden page profiel monique monique

honden foto van monique

Ik hoop het van wel , Het zou nl zo jammer zijn dat een goed bedoelde stichting zo de vernieling in zou gaan als ze verdacht worden van oplichting , en weet dat het niet zo is  , maar thanks voor je reactie :-D !!!!!

Marijke en Eric (Gast)

hmmm... toch genoodzaakt even te reageren op alle berichten. Misschien dat dit wat helpt. wij hebben eerder op dezelfde wijze een hond van hen mogen ontvangen en wat voor een....super. Helaas is onze andere hond overleden en willen wij een tweede. Gelet op de eerdere ervaring met de Spaanseviervoeter met gerust hart een nieuwe vriend uitgezocht en het traject in gang gezet. Ook wij werden onaangenaam verrast met het transportprobleem dat echter op een van hun foto's zelfs  zichtbaar is ( kapotte auto).

De huidige situatie is van andere orde. Een juridische en wel van de kant van de overheid daar, dit zoals aangegeven. Ik heb hen gevraagd transparant te zijn in hetgeen werkelijk speelt. Er is een advocaat en rechter betrokken, dus moeten de toegepaste bevoegdheden en maatregelen gestoeld zijn op regelgeving en bij hen bekend zijn. Juist dat is gevraagd, duidelijkheid om wat er gaande is.
Dat dit tijd nodig heeft moge helder zijn, sommige molens draaien langzaam en staan in het weekend stil.

gelet op onze eerdere ervaringen met hen geven wij ze de ruimte en het vertrouwen om e.e.a. uit te werken, te regelen maar ook in transparantie kenbaar te maken. voorzichtig ook met het wijzende vingertje richting oplichting, hiervan is  niets gebleken en onzinnig om iets in die richting te roepen. Helaas wel begrijpelijk zolang duidelijkheid ontbreekt.
eric en marijke

honden page profiel RiaRia

honden foto van Ria

Caro,ze woonden in een schuur dus clandestien .Niet ingeschreven bij de gemeente want als je in een schuur of caravan woont, kan je je niet inschrijven.Net als hier.
3 jaar lang geen,belasting,enz,betalen.
Het geld voor de adoptie/verkoop van de honden zijn inkomsten en daar betalen ze geen belasting over . Ze zijn geen stichting of VZW.
20 honden in de maand A 125 euro is vijfentwintighonderd euro(belastingvrij).Ik zeg 20 honden,maar misschien zijn het er meer of minder.Dit wordt ook in Spanje niet gepikt.

honden page profiel NoosaNoosa

Ik heb heel veel respect voor mensen die zich inzetten om honden te redden. Wordt vaak hard en met veel onbaatzuchtigheid gewerkt.
Persoonlijk goede ervaring met Dutch Animal Care, een stichting die ook Anbi geregistreerd is. 
Iedereen die een hond wil adopteren, heel veel plezier gewenst met deze dankbare taak!

4voeter (Gast)

kijk eens op de pagina van k9canna.blogspot.nl/2012/01/hondenopvang-spaanseviervoeter-heeft.html

honden page profiel monique monique

honden foto van monique

Hoi 4voeter (gast )  Wat leuk om Canna nog eens te zien !! Wij hebben Canna een tijdje gevolgd via de Spaanse Viervoeter omdat ik meteen verliefd was op dat kopke !!!

te gek dat jullie een blog bijhouden !!!

Ik ga zeker vaker jullie blog bezoeken

Groetjes Monique

Lara Liesje en Lotje

Spaans hondje (Gast)

Besten mensen,

Via via kreeg ik te horen dat dit forum opgestart was ook wij hadden afgelopen weekend ons hondje verwacht. Bij ons duurde het om verschillende redenen ook langer voordat het hondje kon komen en zo ook kwam het hondje dit weekend niet omdat de staat alle honden in beslag heeft genomen. Omdat er al verschillende redenen (zoals al eerder beschreven) waren waardoor de hond niet kon komen en vooral omdat ze nu in beslag zijn genomen hadden we er geen vertrouwen meer in dat de hond nog komt. Mede ook door de laatste communicatie. Wel wil ik zeggen dat ik er wel vertrouwen in heb dat Rachel en Sander hun best doen en ook ken ik iemand waar ze een hondje geplaatst hebben dus het is zeker geen oplichting maar wel erg vervelend voor alle betrokken partijen. Ze hebben al veel honden geplaatst waarvan je de eigenaar op internet kan vinden dus ik denk dat er nu gewoon heel veel pech is maar hoe dit afloopt weet nog niemand.

Groetjes

honden page profiel Hannah & JuneHannah & Junegoedgekeurde fokker

honden foto van Hannah & June

Graag zou ik dit topic willen sluiten aangezien het voor mij intussen meer dan duidelijk is dat Rachel en Sander het met alle goede bedoelingen doen en het ging het ons vooral om. Ook willen we hun niet onnodig belasten zo ook niet met dit topic.

Iedereen die nog vragen of opmerkingen heeft kan mij natuurlijk altijd een persoonlijk bericht sturen.

Ik weet niet hoe ik hier in contact kom met een moderator om het topic te sluiten?? Dus ik hoop dat er hier iemand is die me daarbij kan helpen.

honden page profiel monique monique

honden foto van monique

" Graag zou ik dit topic willen sluiten aangezien het voor mij intussen meer dan duidelijk is dat Rachel en Sander het met alle goede bedoelingen doen en het ging het ons vooral om. Ook willen we hun niet onnodig belasten zo ook niet met dit topic.

Iedereen die nog vragen of opmerkingen heeft kan mij natuurlijk altijd een persoonlijk bericht sturen.

Ik weet niet hoe ik hier in contact kom met een moderator om het topic te sluiten?? Dus ik hoop dat er hier iemand is die me daarbij kan helpen. "

Wat fijn om dit te lezen , en we gaan er alles aan doen om jullie adoptiehond bij jullie thuis te krijgen !!!!!
.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

" Graag zou ik dit topic willen sluiten aangezien het voor mij intussen meer dan duidelijk is dat Rachel en Sander het met alle goede bedoelingen doen en het ging het ons vooral om. Ook willen we hun niet onnodig belasten zo ook niet met dit topic.

Iedereen die nog vragen of opmerkingen heeft kan mij natuurlijk altijd een persoonlijk bericht sturen.

Ik weet niet hoe ik hier in contact kom met een moderator om het topic te sluiten?? Dus ik hoop dat er hier iemand is die me daarbij kan helpen. "


als je rechtsboven in je reactie met je muis beweegt, komt er een popupje modmelding.
Als je daar op klikt kan je in het schermpje je vraag plaatsen,

Succes verder..., en blij te lezen dat je je vertrouwen niet kwijt bent.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Op verzoek van ts gaat dit topic op slot

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Zweetlucht bij honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^