oorproblemen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DJ de GooijerDJ de Gooijer

honden foto van DJ de Gooijer

hai,
Ik heb me net ingeschreven op dit forum.  Ik ben wel vaker 'terechtgekomen' op dit  forum. Vaak als ik een vraag had mbt mijn hond heb ik op google naar antwoorden gezocht en kwam dit forum naar voren. Zo ook vandaag. DJ heeft ineens enorme last van zijn oor (hevig schudden, oor laag laten hangen , piepen, krabben) Ik probeer het oor een beetje schoon te maken met papieren zakdoekjes en er komt zwarte viezigheid uit. Tja natuurlijk zoiets begint op zondag..!
Ik ben bang dat DJ toch een voedsel allergie heeft. We tobben al een tijdje met het vinden van het juiste voer. Hij heeft nm. last van een schilverige zwarte huid rond zijn buik en zijn oren. hypoallergeen voer hielp niet/nauwelijks. Nu hebben we hem zo'n 10 weken uitsluitend vlees gegeven en zijn huid werd steeds rozer en de schilvertjes zijn weg en geen oor problemen. Nu proberen we af te wisselen met droogvoer. 's ochtends  brokken en 's avonds vlees. Dit doen we nu 3 dagen en prompt begint de oorontsteking.
morgen ochtend maar weer naar de da.
Iemand nog suggesties voor vandaag??

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Welkom op dit forum.
Je had reeds gepost in een ander topic en daar reageerde ik als volgt:

Jammer dat je hond zo'n last heeft van zijn oor. Uit je omschrijving maak ik op, dat dit niet alleen last is maar helaas ook erge pijn. In combinatie met de zwarte rommel die uit DJ zijn oor komt, adviseer ik je maandagochtend als eerste naar de dierenarts te gaan. Hier kan je een hond niet mee laten rondlopen en verwaarlozing hiervan kan tot schade in het oor leiden.

Ik hoop dat je dierenarts DJ snel van de pijn kan verlossen.

honden page profiel DJ de GooijerDJ de Gooijer

honden foto van DJ de Gooijer

Dank je Loesje. Ik houd DJ vandaag goed in de gaten. Nu slaapt hij weer rustig. En eten doet hij ook nog graag. Volgens mij ook een goed teken.

honden page profiel stippelteamstippelteamgoedgekeurde fokker

honden foto van stippelteam

Klinkt als een oorontsteking. En idd morgen ff naar de dierenarts gaan dienkan goed kijken hoe ernstig het al is :-) 
Veel sterkte voor je hondje

Volgende forumvraag: anaalklierabces
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^