Hallo allemaal,

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LourensLourens

Vandaag mij hier geregistreerd. Via Google kwam ik hier terecht toen ik zocht op St.Poor Animal. Van wat ik hier las dus ook blij om.

Anderhalve week hebben wij onze Milo in moeten laten slapen. Hij is slechts 5 geworden. Er zat iets achter zijn kaak waarvan in eerste instantie de hoop was dat het een ontsteking of abces was. Hij verloor hierdoor zijn oog en bij deze operatie bleek dat het een tumor was.
De arts gaf hem mogelijk nog een maand maar het werden slechts 2 weken. Hij had teveel pijn dus de stap moest gemaakt worden.
Nu heel langzaam aan het kijken naar een nieuw huismaatje. We dachten aan een kooikershondje maar schrokken toch terug van de prijs.
Nu rondkijken, ook bij de opvang vanuit buitenland.
We willen dus een middelmaat, reu, en dan het liefst een pup. Sinds deze zomer hebben we een boot dus daar willen we hem dan jong aan wennen. Het moet dus ook een scheepshond worden.
We zoeken rustig verder en komen hier wel eens voor wat revieuws.

honden page profiel BobBob

honden foto van Bob

Van harte welkom Laurens. Nog sterkte met het heengaan van Milo. Slechts 5 jaar, das erg sneu.
Groet, Bob

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Welkom!

en sterkte met het verlies van je maatje.

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Allereerst welkom hier. Als je tips nodig hebt over welk ras bij je zou kunnen passen kan je daar ook altijd een topic over openen, hier wordt altijd graag geholpen. :-D

Ik wil je ook heel veel sterkte wensen met het verlies van je maatje. Helaas heeft de operatie niet mogen baten, maar je hebt tenminste alles geprobeerd. Milo had een baasje waar hij trots op mag zijn!

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Welkom hier Lourens.

Spijtig dat je hondje niet geholpen kon worden en ja, 5 jaar is te jong... Hoewel... 15 ook.  We hadden hen graag ons hele leven...  Allen, dat hebben we niet zelf in de hand en we doen wat we kunnen.  Dat hebben jullie ook gedaan.  Een operatie van het oogje had zeker nog de moeite waard kunnen zijn als het daarmee verholpen was.  Helaas...  Maar jullie deden inderdaad wat in je macht lag en namen het juiste besluit.

Ik hoop ook dat je een opvolgertje vindt voor Milo.  Milo heeft je geleerd dat leven zonder hondje niet hetzelfde is :-)  Heel veel succes gewenst met een nieuwe aanwinst en sterkte met het verwerken.  Het missen blijft toch... Reden te meer om weer  te mogen genieten van een hondje !

honden page profiel GiesGies

honden foto van Gies

Om te beginnen, welkom op de site! 

Heel erg dat je je vorige hond al zo jong hebt moeten afgeven. Maar hij heeft een geweldig baasje gehad! Veel sterkte met je verlies, maar ook veel plezier en succes met het zoeken naar een nieuw maatje.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Lourens,
 
Wat sneu en verdrietig dat jullie Milo op zo'n jonge leeftijd moesten laten inslapen. Heel veel sterkte met het verlies. Waren de problemen van Milo aangeboren? Waar kwam hij vandaan?
 
De door jou genoemde stichting heb ik geen goed woord voor over:
 
http://www.hondenpage.com/hondenforum/123810/stichting-poor-animal.php

 
Zoek alle informatie over de rassen waar je graag een pup van zou hebben via de websites van de rasverenigingen en zorg dat de fokker alle verplichte testen van beide ouderdieren doet en vraag naar de uitslag op papier.
 
Als je een goedkoop Kooikerhondje zoekt, kom je uit bij br**dfokkers, die hun teven uitbuiten en de honden onder vreselijke omstandigheden huisvesten; vaak komen de pups uit de Oostbloklanden en zal er geen moederhond aanwezig zijn. Door daar een hond te kopen, zou men meewerken aan deze vreselijke hondenhandel.
 
De fokhonden van een bij de rasvereniging aangesloten fokker zijn wat het Nederlandse Kooikerhondje betreft getest op ogen (ECVO test), Patella Luxatie, Von Willebrandziekte en hebben tevens een gedragsverklaring. De rasvereniging sluit alle Kooikerhondjes met ook maar enige agressie uit.
 
http://www.kooikerhondje.nl/
 
Ik heb zelf een fantastisch Kooikerhondje gehad, die bijna 15 jaar mocht worden.
 
Succes met je zoektocht.

honden page profiel Noëlla en ~Ioki~Noëlla en ~Ioki~

honden foto van Noëlla en ~Ioki~

Van harte welkom op de site , veel sterkte in het verdriet van je hondje.
Hopelijk vindt je een nieuw vriendje, dat neemt het verdriet niet weg maar het verzacht.

honden foto van ***Fientje***Wienske†*** en Djangie†***

Welkom en veel plezier op HP ;-)
Sterkte met het verlies van Milo...

honden page profiel LourensLourens

@ Loesje.
Geen idee of het aangeboren was. Een tumor kan ook een lot uit de loterij zijn, zeg maar. Milo was een kruising van van alles wat. 

Omtrent die stichting waren wij vanmiddag al snel klaar toen we er hier over lazen.

T.a.v. een kooikershondje. Lijkt me geweldig zo'n pup maar 900,- kunnen we niet missen.
En we gaan niet bewust op zoek naar een goedkoper adres.

Roy onze 2e hond kwam uit het asiel. 
We zijn nu rustig in de asiels aan het kijken voor een pup die bij ons past.

Verder iedereen bedankt voor de reacties.
Milo was onze 3e hond. En ja, je kan eigenlijk niet meer zonder hondje in huis dus er komt er wel weer een.
Eerst de rekening van de dierenarts zien te betalen en ondertussen rustig rondkijken.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^