Meer drinken?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Crissy, Joey en KiwiCrissy, Joey en Kiwi

honden foto van Crissy, Joey en Kiwi

Vorige week donderdag zijn wij terug gekomen van vakantie en Joey heeft in onze vakantie in het pension gelogeerd. Nu is hij inmiddels wel weer een beetje gewend thuis. Alleen wat mij opviel is dat hij veel meer geinteresseerd is in eten (met name zijn eigen eten) en dat hij steeds meer wil en dat hij zelfs aan de bak van de brokken aan het krabben is. Dat heeft hij nooit gedaan en hij at voorheen zijn eten altijd met lange tanden. Maar daar hebben wij niet aan toegegeven! Hij is ook wat aan de dunne kant doordat hij in het pension veel actiever is geweest dan hij normaal thuis is. Hij heeft dus veel verbrand. Wij voeren hem nu iets meer. 

Wat mij gister en vandaag op viel is dat hij ook meer drinkt. Voorheen dronk hij misschien 1of 2 keer op een dag wat en nu kan hij over de dag de hele waterbak leeg drinken. Mijn vriend denkt dat dit komt omdat wij hem nu wat meer voeren en misschien actiever is dan voorheen. Moet ik al met Joey naar de dierenarts? Hij ziet er verder goed uit, is vrolijk en speelt met zn speeltjes uit Amerika. Vandaag lekker naar het bos geweest, super leuk met honden gespeeld, niks aan de hand. Hij is nu wel een uurtje al aan het slapen maar lijkt mij geen probleem. 

Iemand een idee wat dit kan zijn? Zal ik de dierenarts voor de zekerheid bellen? Waar moet ik verder op letten?

honden page profiel Nikki & JetNikki & Jet 3 doggies

honden foto van Nikki & Jet

Op welke manier worden de honden gehuisvest in het pension? Ik werk in een pension en wij houden de honden in roedeltjes. Ze eten dus ook gezamenlijk (uiteraard blijven wij er altijd bij totdat iedereen zijn eigen bak leeg heeft gegeten) Sommige honden gaan daardoor sneller eten, dan kan het immers niet afgepakt worden door een ander ;-)

Meer drinken door meer eten en actiever zou kunnen inderdaad. Als dit blijft aanhouden is het misschien verstandig om even een plasje naar de dierenarts te brengen voor controle.

honden page profiel Crissy, Joey en KiwiCrissy, Joey en Kiwi

honden foto van Crissy, Joey en Kiwi

" Op welke manier worden de honden gehuisvest in het pension? Ik werk in een pension en wij houden de honden in roedeltjes. Ze eten dus ook gezamenlijk (uiteraard blijven wij er altijd bij totdat iedereen zijn eigen bak leeg heeft gegeten) Sommige honden gaan daardoor sneller eten, dan kan het immers niet afgepakt worden door een ander ;-)

Meer drinken door meer eten en actiever zou kunnen inderdaad. Als dit blijft aanhouden is het misschien verstandig om even een plasje naar de dierenarts te brengen voor controle. "


In het pension zat Joey met een hondenvriendje in zijn kennel. En verder met loslopen in een roedel, maar niet tijdens eetmomenten. Misschien komt het door de andere hond dat hij sneller is gaan eten. Maar ook meer? Wij hebben zakjes afgemeten voer meegegeven dus meer kan hij niet hebben gehad. Ik zal het wel in de gaten houden en anders even plasje opvangen en naar de dierenarts.

Volgende forumvraag: Blaffen. Pak ik het goed aan?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^