Nat!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Silvia, Blackie & SaffiraSilvia, Blackie & Saffira 3 doggies

honden foto van Silvia, Blackie & Saffira

Ik ga me er doorheen wanen. Vandaag stopt het toch niet meer met regenen, en straks is het al donker. Nattigheid, here we come dan maar -.-"

honden page profiel liesbeth en de bende .. liesbeth en de bende .. 3 doggies

honden foto van liesbeth en de bende ..

hier willen ze niet meer.. ze komen niet van hun kussen af.. O-)

maar vanavond moeten ze er toch terug uit hoor O-)

honden page profiel DogsDogs 3 doggies

honden foto van Dogs

Heerlijk!!!! Lekker met rode wangen en een rode neus door de regen en wind lopen! Lucky die door her natte gras en zand rond crost! Door de plassen en abrupt stilstaan om als een dolle stier rond te gaan springen! Heerlijk gezicht, daarna terugsjokken naar huis en natte kleren uit, warme trainingsbroek aan en fleescetrui, lucky drooggewreven met een handdoek wat uit tot een trappelend achterpootje want het is zooo lekker!! Dan lekker op de bank in de hoek kruipen, lucky die vragend kijkt en ik geef het commando dar hij er best lekker bij mag liggen, dus vol overgave stort hij zich op mijn schoot en met een diepe zucht valt hij in slaap! 

Lekkerrr laat de winter maar komen!

honden page profiel Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë 3 doggies

honden foto van Sandra, Ozzie (overleden) Iris en Zoë

Bij ons was het droog vandaag:-D Heerlijk gewandeld door het Park. Maar wel ongelooflijk guur weer zeg! Koud! Had vandaag de winterjas aan gedaan....Gister tussen de buien Ozzie uitgelaten en kwamen we aan bij een hond die van een boerderij het erf afrende...Stoeien die twee, dwars door de bagger keer op keer. Ik herkende nadien mijn hond niet meer en is na de wandeling onder de douche gegaan om af te spoelen, daarna nog een half uur nodig gehad om de douche weer schoon en modder vrij te krijgen want meneer spartelt tegen en heeft een hekel aan douchen.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Zo, mensen, we hebben hier toch een wateroverlast in de wijk. Of tenminste, geen overlast want het staat "maar" op de velden en voetpaden. De sloot achter de flat tegenover ons is buiten zijn oevers getreden. Helemaal over de beschoeiing heen en zo het gras op. Het voetpad achter een andere flat staat onder water. En het voetpad bij de flat schuin achter ons is omgetoverd tot een groot meer. Echt 100m bij 50m staat het water als één grote plas op het gras en het voetpad.

Als die plas er morgen nog staat gaat Dobby daar dus los. En ik met camera filmpjes maken. Kijk, zwemmen is niet okee, maar plassen wel. En dit is zo'n mooie grote, wauw.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Hier is het ondertussen redelijk droog met hier en daar een spetter, dus we hebben net even lekker lang gewandeld, zoon mee, want dat betekend 'rennuuu' ...., hij is de enige die Aysa een beetje bij kan houden O-)

Ruim een half uur gelopen en gerent, dus al met al hebben de dames ondanks het barre weer, toch een heleboel beweging gehad vandaag.
...., en hier is het ook 1 grote watervlakte, de sloten beginnen normaal een meter of 10 vanaf het voetpad, als dat nu 6 meter is is het veel, en elk stukje vlak gras is omgetoverd tot poedelpoel om doorheen te racen.

Gelukkig gaat het niet vriezen vannacht, anders hebben we morgen een heeeeeeel groot probleem :-D

honden page profiel HUS Leon Can DoHUS Leon Can Do 3 doggies

honden foto van HUS Leon Can Do

hier ook de regen ingeweest, 1,5 uur gewandeld, bewust door de parken omdat daar zelfs met dit weer ook mensen komen die hun hond uitlaten met paraplu ingepakt. Wij in onze trainingspakken en wandelschoenen naar buiten en de drie doggies mee. Onder het afdakje geprobeerd droog te blazen, wou natuurlijk niet teveel vocht in de lucht. Dus halfdroog naar binnen bij de open haar héérlijk!:-D honden ook helemaal relaxt, je hoort en ziet ze niet behalve als ze zich omdraaien;-)

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Het was eindelijk bijna droog. Alleen begon halverwege het laatste rondje de miezerregen weer. De sloot was alweer terug naar normaal, en één paadje ook. Ik denk dat ze alle pompen op volle kracht hebben gezet haha.

honden page profiel  Ans Ans 3 doggies

honden foto van  Ans

Wat ben ik blij op een dag als deze dat we geen hond meer hebben. Vanmorgen koffie gedronken bij mijn zus. Gauw de auto in en uit en verder niet buiten geweest. Het is hier nog geen moment droog geweest. Nu motregent het.

honden page profiel José • Rover José • Rover 3 doggies

honden foto van José • Rover

Roof is ook net terug van een poep en plasrondje. Het hield nog wat voeten in de aarde hem te overtuigen mee te gaan. Meneer gaat midden in de kamer plat op zijn rug liggen en je hebt een uitdaging haha!

Maar hij moest echt mee.
Gisteravond een dubbele barfmaaltijd gekregen en vandaag vastendag, dus veel beweging zou hij toch al niet krijgen, maar meneer bleef sinds gisteravond 23.30 dus doodleuk in zijn mand liggen. Tis dat ie snurkte, anders zou je denken dat hij dood was haha!

Hij had het dus 24 uur volgehouden om niet mee te willen. ;-)

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

zo ... zijn weer even boodschappen gaan doen beneden in het dorp ik, Nanook en Luna... heerlijke wandeling en jawel ... ook nog droog gehouden en op 3 hardlopers na kwamen we niks of niemand meer tegen zalig.

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep) 3 doggies

honden foto van Zita (Sep)

Ik ben gisteren met Sep ook een stuk gaan lopen. Regenponcho en wandelschoenen (waterdicht ;-)) aan en gaan met de banaan. We zijn een meneer met 2 hondjes tegengekomen, daarna niets meer .... Terwijl we toch 3 kwartier aan het lopen waren. Ach hij heeft lekker los gelopen en door de plassen gestampt (die hij voor de zomer vermeed :-D). We hebben lol gehad met zijn 2. En waren blij dat we weer warm binnen waren!

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Wij hebben gisteren inderdaad lekker een uurtje door het Natuurpark gelopen. Zijn 1 man met zijn zoontje tegen gekomen, meer niet. Er stonden wel wat auto's op de parkeerplaats, maar het is daar zo groot (en waarschijnlijk zat het gros lekker warm in het restaurant ;-))

We hadden lekker onze regenjas en wandelschoenen aan, Mellow ook haar jasje, scheelt een hoop.

Vanmiddag ook weer naar het Natuurpark geweest, nu zonder jas (Mellow dan), want het was droog. Later een beetje miezerregen en weer droog, toen nog een momentje regen van iets meer betekenis om vervolgens weer te gaan miezeren.

Nu regent het al een hele tijd behoorlijk. Mellow ligt languit op de bank, af en toe zwiept haar staart, dan heeft ze een leuke droom.
Straks nog maar even een plasje doen op de hoek.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: 3 musketiers
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^