Waarom zou hij dat doen???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel TZNTZN

honden page profiel RenéeRenée 3 doggies

honden foto van Renée

Pim is ouder dan Wifi?
Zoja dan denk ik dat hij Wifi duidelijk wil maken dat je niet moet grommen naar een "hogere"
Zo zie ik het tenminste.. Toen ik mijn pup net had en ze moest nog in de bench piepte ze soms lang en hard, waarop Tjalle voor haar bench ging staan en zijn lip optrok, waarna ze ophield..   Ik denk dat het gewoon een manier is om ze te leren wat niet mag.
Maar hé ik weet het niet zeker dus ik volg ook omdat k nieuwsgierig ben wat het is als dit het niet is

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

ik zou bang zijn dat het van kwaad naar erger gaat en nog eens goed mis kan gaan en deze situatie liever voorkomen ook al gromt Wifi nu niet als Pim te dicht in de buurt komt, ontspannen kan het voor haar niet zijn en wie weet valt ze dan toch ineens uit (gromde niet meer als waarschuwing want dat had Pim haar afgeleerd) met vervelende gevolgen. 

Punt is, (vind ik), dat ook Wifi lekker van haar eten moet kunnen genieten en weten dat jij ervoor zorgt dat Pim niet in haar buurt moet komen als ze eet.

honden page profiel WendyWendy 3 doggies

honden foto van Wendy

Lijkt me geen gezonde verhouding, waarbij er 1 geen grenzen mag aangeven zonder buitensporig/mi onterecht op de kop te krijgen. 
Ik zou proberen te voorkomen dat het gebeurd.

Volgende forumvraag: Advies Cosmic
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^