Super pup!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Vandaag tijdens de wandeling heeft Ginny even gedemonstreerd wat voor lomp monster ze kan zijn... In haar spel met Winter heeft ze me letterlijk op volle snelheid ondersteboven gekegeld omdat ze niet keek waar ze heen ging. Ik weet niet eens meer precies wat er nu gebeurde. Het ene moment schreeuwde ik 'pas op!' en het volgende moment lag ik op de grond te schreeuwen van de pijn; de knie van mijn linker been ontzettend lelijk verdraaid, evenals de enkel van mijn rechterbeen. Ik kon niet opstaan, heb twee keer overgegeven van de pijn en... We waren midden in het bos. Geen kip te bekennen, en ik had natuurlijk mijn telefoon niet bij me.

Ginny kwam direct naast mij zitten piepen en porren met haar poten, maar Winter ging er als een haas vandoor, wild blaffend. Ik was er van overtuigd dat die compleet in paniek was door mijn val en gegil en naar huis zou rennen. Daarbij zou die een drukke weg over moeten steken en ik kneep hem inmiddels behoorlijk, maar ik kon gewoon echt niet opstaan. Heb daar tien minuten in de modder zitten janken tot Winter weer kwam aangescheurd... Met mensen vlak achter hem aan! Volgens het stel was die luid blaffend aan komen rennen en in de lijn gaan hangen die ze bij zich hadden. Ze hebben hem toen geprobeerd te 'vangen' omdat die nog zo jong oogde en kwamen zo uiteindelijk bij mij uit.

Natuurlijk geen idee wat er nu precies in Winter zijn koppie is omgegaan, maar hoe dan ook heeft die wel ontzettend geholpen! Ik loop altijd de route die lang niet iedereen kiest, anders had ik er misschien nog wel gezeten of ik had op mijn kont naar huis moeten schuiven! Dus mijn 4 maanden oude pup is bestempeld tot mijn redder voor vandaag ;-)

Mijn enkel voelt inmiddels al iets beter, maar mijn knie doet nog helse pijn. Ik kan hem wel strekken en buigen, maar doe het liever niet! Als het morgen nog niet is afgezakt maar even naar de dokter. Voor nu lig ik iig in mijn zachte bedje super trots te zijn op mijn pup ;-)

honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~

honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~

Beterschap! Wat een onwijze stoere pup hen jij zeg! Wat zal jr trots zijn op hem:-)
Blijft toch naar dat je zoveel pijn hebt.

honden page profiel LucaLuca

honden foto van Luca

Woow wat knap en ik had hem ook wel geknepen denk ik als die zo wegliep..

Maardeat ie met hulp terugkwam, erg knap en idd kun je er supertrots op zijn..

Nu maar hopen dat je knie en enkel meevallen..

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Wauw! Wat een geweldige hond!! :-D Veel beterschap met je knie!

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas

honden foto van Kobus & Cas

Wat geweldig van Winter, het kan zo in een film ;-)

Beterschap!

honden page profiel pienpien

honden foto van pien

Winter heeft hiermee een speciale out-fit voor de wandelingen verdiend ;-)


Beterschap!

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Bedankt iedereen ;-) Als Winter nu een super stoere pup was geweest had ik gedacht dat die gewoon naar die mensen was gegaan om te spelen oid, maar Winter is erg terughoudend met vreemden en kijkt dan veel liever vanaf een (grote) afstand eerst de kat uit de boom. Voor mij voelde het dus extra speciaal :-D

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Haha Pien, fantastisch! :-D

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Geweldig! Winter is een grote held!
Ik zou zo'n superheld maar koesteren, wie weet heb je hem nog eens nodig! ;-)

Beterschap trouwens meid, ik hoop dat je snel van je pijn af bent!

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Onbehouwen Ginny toch! Gelukkig was daar Superdog! :-)
Fijn hoor, dat Winter tóch is weg gerend, hij had toch wel door dat het niet goed zat en heeft zo hulp gehaald. Stoere hond :-)

Mellow heeft mij wel eens onderuit getrokken, maar gelukkig niet zo erg (ik eindige wel plat op mijn buik, in het zand, keihard lachend ;-))

honden page profiel kitokito

honden foto van kito

Maandag precies hetzelfde gehad. Kito is super lomp tegen mijn been aangesprongen kwak mijnen voet omgeslagen. Die vorig jaar ook is omgeslagen. Auw auw auw ik snap dus heel goed hoe jij je voelt. 
Alleen kito hing aan de lijn gelukkig.
Droom maar lekker van je held de redder.

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Ja ik heb ook al eens op mijn snuit tussen de blaadjes gelegen omdat Gin een hertje zag :') Ze weegt 'maar' 25 kilo, maar sjonge wat een kracht heeft ze! Ik denk dat ze ook echt tegen mijn knie is gebotst en dat die zo is omgeknakt (ik kan het echt niet navertellen, zo vreemd). Gelukkig is ze verder heel erg lief hoor, haha! Is de rest van de middag en avond ook niet meer van mijn zijde geweken :-)

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Winter de hero van vandaag en wie weet wat deze fantastische hond nog meer in petto heeft. Misschien de Rin-Tin-Tin van deze eeuw?

http://www.youtube.com/watch?v=ao7gB0kjY_Q

Als je morgen nog veel last van enkel en knie hebt, laat dan je huisarts er even naar kijken.
Ik hoop dat het meevalt. Kan iemand anders de honden uitlaten?

honden page profiel Hannah + Ginny & WinterHannah + Ginny & Winter

Hahaha, wie weet! :-D Ja gelukkig kan ik zowel op de buren terugvallen als mensen van de hondenschool, dus dat komt helemaal goed :-)

Volgende forumvraag: bang voor vliegen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^