Mopshond met DM, dankwoord.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Walter Walter

honden foto van Walter

Sinds de dood van ons lief Femke werden we overstelpt met reacties, dank aan Ziva en Bully, Annemiek, Nathalie & Clooney, Kiki, Wodan, Loesje, Charlie. Ook hun brieven worden bewaard. Walter vond het Regenboogverhaal schoon. 
Vanwege Betty, de vrouw van Walter...
Met vriendelijke groeten.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat lief die bengel van jullie. :-D

en wat aardig van je om nog even een update te geven.
ontzettend veel verdriet om jullie Femke, maar wat heeft ze een pracht leven bij jullie gehad, vol liefde, dat getuigd hoe jullie reageren.

nogmaals heel veel sterkte. een beter huisje had Femke niet kunnen hebben. :-D

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Betty & Walter,

Toevallig zag ik jullie dankwoordje voorbij komen. Er wordt op dit forum zoveel gepost, dat het soms lastig is om bij te houden.

Het doet goed om waardering te krijgen voor de kleine moeite om iets te schrijven om medeleven te tonen voor het verlies van jullie lieve Moppie.

Ik weet zelf dat ik bij het verlies van mijn hondjes in het verleden, erg veel steun had aan mensen die een luisterend oor hadden, afscheid kwamen nemen van mijn hond, een kaartje schreven en zelfs naderhand een troostboeketje kwamen brengen etc.

Op HP kunnen wij slechts i.p.v. een luisterend oor, een lezend oog bieden en begrip tonen voor het verdriet dat jullie meemaken.

Ik weet hoe moeilijk de eerste tijd na het verlies van een dierbaar hondje is en wens jullie nogmaals heel veel sterkte.

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

veel sterkte met het grote verlies!

Volgende forumvraag: Mopshond met DM, epiloog.
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^