Vandaag Thaike voor t eerst van boot gesprongen!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JolandamarietteJolandamariette

honden foto van Jolandamariette

Vandaag zijn we naar speur en waterwerk geweest. Was echt ontzettend leuk! Eerst speuren (en een regen! Vreselijk) en daarna het water in. Zwemmen vindt ze al geweldig. Dus dat scheelde al. Toen varen. Griezelig, staart tussen de benen. Toen van de boot springen. Veel coachen en uitlokken en na even, ja hoor! Daar sprong ze. En toen was ze niet meer te stoppen, vond het helemaal geweldig. Zo leuk om te zien. Hebben ons gelijk opgegeven voor de cursus, echt iets voor haar en voor ons. ;-)

honden page profiel LupiLupi 3 doggies

honden foto van Lupi

Fijn dat ze het van de eerste keer al zo leuk vond! Waar volg je de cursus?

honden page profiel JolandamarietteJolandamariette

honden foto van Jolandamariette

Lupi: ik heb nu combidag gedaan bij stichting reddingshonden werkgroep van leonberger club. Ga daar ook speuren in februari en watersport in juni (als ik op tijd was met inschrijven, loopt aardig vol hoorde ik).

honden page profiel Pooh en TeigetjePooh en Teigetje 3 doggies

honden foto van Pooh en Teigetje

Ik heb nou niet bepaald een "waterhond" hier, maar ik kan me voorstellen dat het ontzettend gaaf voor je moet zijn geweest om haar bezig te zien!

Dus bij deze ook een upje!

Volgende forumvraag: Vervolg 2
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^