HondenPage baasje Jolandamariette

Over Jolandamariette

honden foto van Jolandamariette Sinds januari 2013 is onze Leonberger pup Thaike bij ons in huis. Een geweldig lieve, mooie, gekke en rustige hond.
Onze vorige hond,Mamba, is op 14 jarige leeftijd overleden. Wij hebben ook nog een kat (Kaatje), haar broer Kees is inmiddels overleden (begin maart 2013), was erg ziek. Inmiddels is onze kitten ook in huis: Caesar. Een maine coon (zonder stamboom hoor!) en een geweldig leuk en lief diertje die ook nog eens prachtig is met zijn bruin/grijze vacht en bruin/oranje ogen! Komt steeds bij ons in de buurt liggen, deden andere katten niet. Smelt, smelt. En leuk die twee: Thaike en Caesar!!
Tja, toen deed na twee maanden onze volgende maine coon kitten Julius, rood, zijn entree in ons huis. Als speelmaatje voor Caesar en om onze oude dame te verlossen van zijn behoefte om te spelen. Het noodlot sloeg helaas toe en onze kanjer Julius overleed met 5 maanden. Ziek waren en zijn we er van!
Inmiddels heeft Gaius de boel weer opgevrolijkt! Seal mitted Ragdoll. En net zo een lief beestje als onze Julius was. Ondeugender, komt misschien ook omdat achteraf gezien Julius al steeds ziek was.

Krabbels aan Jolandamariette

honden page profiel Anouk & Balou<3Anouk & Balou<3 schreef om 10 januari om 13:17
Super leuke foto's van julli beer en de katten! <3
honden page profiel JolandamarietteJolandamariette schreef om 14 februari om 12:06
Bedankt Marie-Rose, ja de naam vinden we zelf ook erg leuk. Vorige naam had manlief uitgekozen: een mamba is een heel gevaarlijke slang.... Is onze dame gelukkig nooit geworden: gevaarlijk!
honden page profiel JolandamarietteJolandamariette schreef om 14 februari om 12:04
Bedankt Claudia!
honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo schreef om 13 februari om 15:48
jullie Leonberger is super schattig!!!!
honden page profiel Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tjeMarie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje schreef om 14 januari om 15:51
Thaike is prachtig, zag net de foto's !! Geef haar een dikke knuffel van me !! Heel originele naam ook, maar dat was die van je vorige lieverd ook !
honden page profiel snoopy, rikkie , lady en xanasnoopy, rikkie , lady en xana schreef om 20 november om 12:06
wat je ook kiest van hond, het zal een fantastisch huisje krijgen, heb toch nog altijd een zwak voor newfoundlanders, maar dan wel wit-zwarte, veel minder haar

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jolandamariette heeft 1159 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Jolandamariette zeer positief gewaardeerd bij 26 waarderingen.

Berichten en online status
Jolandamariette was voor het laatst online 9 jaar, 3 weken, 4 dagen, 17 uur, 48 minuten, 54 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^