Vervolg 2

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Zita (Sep)Zita (Sep)

honden foto van Zita (Sep)

Gisteren zijn we begonnen met vervolg 2. En het was weer als vanouds ;-).

Of te wel ... Zitten op dat groene kleed??? Echt niet!!!!!
Buiten met zit, wacht, hier gaf ik hem een zit, ik zeg blijf, draai mij om en loop weg. Zegt de cursusleidster, kom maar weer terug. Dus ik draai mij om, zie dat Sep ligt, loop terug en vertel dat hij dat altijd bij v1 ook deed en dat dat geen probleem was en ik het ook geen probleem vond. Ohhhhh, is dat die hond. Ga dan maar weer door. Dus ik mij weer omgedraaid, weg gelopen en de hier gegeven. En hij kwam keurig. En wat ik nog erg cool vond van hem, terwijl ik dus terug liep en met de leidster sprak, bleef hij gewoon heel relaxed liggen, dus ik kon gewoon doorgaan met de oefening.

Aan het einde van v1 kon hij af en blijf en ik uit het zicht, alleen als ik hem vast maakte. Dan bleef hij heeeeel relaxed liggen. Gisteren geprobeerd met hem los en ... wauw!!! Hij deed het gewoon!!! Ik was zoooooo trots!!!

Maar ik zie het dus alweer gebeuren dat hij het op cursus heel goed niet doet :P:P.

Ik heb besloten me er niet zo druk om te maken als de vorige x (toen kwam ik 1x bijna in tranen thuis). Ik had hier al geoefend met zit en blijf en dat ik het zebrapad overstak ('s avonds rijd hier bijna niemand in de wijk) en dat ik weer terug liep en dat deed hij geweldig.

Maar misschien voelt hij toch mijn "stress" dat hij het moet kunnen. En ik ga er gewoon mee aan de slag en als hij het daar niet laat zien, jammer dan. zolang hij  het maar wel bij mij in het bos of waar dan ook doet!!

honden page profiel kk 3 doggies

honden foto van k

Grappig dat je eigenlijk al je eigen vragen of onzekerheden beantwoord ;-). Heel veel succes en inderdaad vooral ontspannen en lol hebben. Uiteindelijk is het maar een papiertje én een momentopname.

Volgende forumvraag: Ik ben fier! + vraagje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^