KK1 cursus

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Hallo zijn er nog meer mensen die KK1 willen gaan doen?
Klopt het dat het dichtste in de buurt van Apeldoorn
qua cursus die van KC Zwolle en Arnhem zijn? Keek op de site van de Raad van Beheer maar het zoeken naar de cursussen werkte niet goed.

Ik had begrepen dat een cursus volgen niet verplicht is
en dat je ook zo examen kan doen?
Is dat te doen? Ik begreep wel dat het erg pittig is.

Ik weet wel heel erg goed de hondenrassen en ben sinds baby opgeroeid met honden weet veel van gedrag maar moet nog wel goed leren over over de genetica, reglement en geboorte en zo. Heb alle boeken wel in huis.

Misschien is er ergens aan "test / proef" examens te komen?

Of is het wel aan te raden de cursus te doen en niet zelfstudie?

honden page profiel AliceAlice 3 doggies

honden foto van Alice

Van alleen theorie leer kun je niet leren. En als je echt iets wil leren, moet je er ook serieus voor gaan. Ook als je een hondenschool mocht willen beginnen, zou het natuurlijk beter zijn als je de certificaten er voor hebt. Zelf zit ik ook te denken om een cursus te nemen, en werk zelf al 2 jaar op een hondenschool. Hier heb ik de kneepjes geleerd van hĂșn manier,..maar er zijn er natuurlijk meerdere en daar moet je ook naar kijken denk ik.

honden page profiel Claudia en Tibetaantjes Sarah en ChenpoClaudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

honden foto van Claudia en Tibetaantjes Sarah en Chenpo

Dank je Alice. Ik had ook al begrepen dat de cursus doen echt wel nodig is maar toen las ik over iemand die zelf geleerd had en examen gedaan en dacht ik kan het toch. Ik neem het zeker serieus heb de boeken en doorgenomen, en over de examen onderdelen gelezen en onderschat het niet. Ik wil geen hondenschool of zo beginnen hoor. Denk dat ik dan ook beter de gedragscursussen had kunnen kiezen. Ik hoop KK1 te halen wie weet als me dat lukt KK2 en dan exterieur en beweging. Maar of het zover komt. Eerst maar KK1 :-)

Volgende forumvraag: sommige mensen...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^