geen drama maar een besluit..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

ja zeker wel...jammer genoeg.Maar ik zou er dan nooit een dier in betrekken,alleen al puur omdat dat beestje het verdiend een stabiel baasje te hebben,en mijn gevoel toen bij een depressie was,je kunt je eigen gevoelens al niet aan,laat staan dat je een pup kunt geven wat hij nodig heeft.

Het was inderdaad een verkeerde keuze,maar die werden beargumenteerd met allemaal oppervlakkige redenen(sloom,rare oren,haren knippen enz.).Ik vind ook dat ze nu wel een goede keuze heeft gemaakt,veel beter voor Buddha om zich WEL gewenst te voelen.

Groetjes Soraya&Mila.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "geen drama maar een besluit.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Kweet trouwens toen ik een moeilijke periode meemaakte dat Lucky daar HEEL erg op reageerde..
Zij werd er ook een stuk rustiger van en raakte er echt gestressd van..ze wist niet meer goed hoe ze zich moest gedragen...dit veranderde pas op het moment dat ik mij beter voelde en mijn houding veranderde..
Als jij nu eenmaal niet lekker in je vel zit met de hond..wat heeft de hond er dan aan om nog langer zijn best te moeten doen?

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

Karin, ik heb wel een depressie gehad, heb aan de antidepresivia gezeten en al. Hoeveel een mens mee maakt in zijn leven ofzo vindt ik hier echt niets mee te maken hebben. Ik ga niet heel mijn levensverhaal hier neerzetten, maar ook ik heb genoeg meegemaakt in mijn korte leventje hoor.

Wat betreft een huwelijk, tja ook daar heb ik een hele andere mening over dan de gemiddelde persoon tegenwoordig heeft. Maar dat is een hele andere discussie.


Ik vind het jammer dat sommige mensen hun mening willen opdringen :'(

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

ik probeer aan te geven,zoals wel vaker tevergeefs,dat jullie eens moeten leren om het vanuit iemand anders oogpunt te zien,mensen niet te veroordelen,omdat ze anders denken dan jullie,want anders is niet altijd slecht,maar jullie zijn er altijd zo van overtuigd dat jullie manier de beste is,dat er geen ruimte is voor discussie.erg zwart/wit.

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

Karin, ik ben het echt absoluut niet met je eens. Ik heb een ongelovelijk goed inlevensvermogen, mensen om me heen zeggen vaak juist dat ik iets teveel inlevingsvermogen heb.

Ik vind juist jouw mening zwart/wit. Je kan je niet in mijn mening vinden, prima, maar je wilt mij wel overtuigen van jouw mening. Ik heb toch duidelijk elke x aangegeven dat dit MIJN MENING is en dat ik het PRIMA vindt als jullie een andere mening hebben.

Ik ben echt niet het type dat vind dat mijn manier het beste is.

Ik weet niet met voor argumenten je nog wilt komen. Maar zoals ik al verschillende keren heb aangegeven.

Ik baseer mijn mening op mijn eigen (levens)ervaringen. Ervaringen zoals: ik heb een hondje waar ik geen klik mee heb, ik heb ook een depressie gehad (vanaf mijn 7de tot mijn 16de) dus geen kleine depressie ook, ik heb heel wat obstakels moeten overwinnen om te komen waar ik nu ben. En op die manier ben ik tot de conclusie gekomen dat ik dit een slappe reden vind om een hond te herplaatsen.

Daarnaast Karin, vind ik juist dat jij degene bent met weinig inlevingsvermogen. Waarom kan jij je niet inleven in mijn mening??

Maargoed als ik jou goed begrijp dan moet ik het alleen maar eens zijn met iedereen en mag ik geen andere mening geven, want dan ben ik zwart/wit. En jij vindt dat ik mijn Jessy dus wel zou moeten herplaatsen want ze is ongelukkig bij mij omdat ik geen klik met haar heb. Dat is inderdaad allemaal niet zwart/wit.

Maargoed ik denk dat dit geen zin heeft en ik snap het ook niet. Jammer dat mensen er elke x weer zo over vallen als je een mening hebt die niet met de meute mee gaat.

honden page profiel sandra en Glendasandra en Glenda

honden foto van sandra en Glenda

wil alleen een ding zeggen,vind het goed dat de kleine een goed thuis heeft gevonden, maar ik heb zelf vijf honden en ze krijgen allemaal net zoveel aandacht, ik ben op de dag ook de hele dag alleen, en ook in de avond zijn de honden mijn honden, mijn man geeft ze een aai bij binnenkomst en verder eten geven uit laten is mijn ding.
tis soms een drukte maar ik zal er geen een weg kunnen doen, ze zijn me alle vijf dierbaar.
Ik wandel dagelijks met ze, en ze hebben het reuze naar hun zin.
hoop dat je met de grote hond het leuk gaat hebben.

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Kdenk dat het een eindeloze discussie word..
Of je nu een depressie hebt of niet..
Mensen doen soms ondoordachte impulsieve dingen...
ja goed..maar het hondje lijkt mij niet de dupe hoor..dat zou hij zijn als hij naar het asiel werd gebracht maar dat heeft Sandra niet gedaan ..ze heeft gezorgd dat hij een goed tehuis kreeg...dus waar gaat het nu over...

honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja

honden foto van Monique & Jaro & Ronja

iedereen is anders en mag anders denken.. maar ik hoor ook bij die iedereen, dus ik heb ook een eigen mening ;-) Ik heb geprobeerd het vanuit jouw oogpunt te zien maar ondanks je depressie, wat ik zeer vervelend vind voor je, kan ik me echt niet vinden in je beredenatie. Ik heb in m'n eerdere reactie geprobeerd mijn gedachtengang van jouw redenen om de hond weg te doen op te schrijven. Ik ben dus wel degelijk bezig geweest om het vanuit jouw standpunt te zien. Ik veroordeel je niet... het is immers jouw keus maar ik kan niet braaf met je meegaan in je besluit om de redenen die ik eerder al heb aangeven. Maar nogmaals dit is mijn mening ;-)
Er zullen veel en veel meer mensen zijn waarbij het karakter of het uiterlijk van de hond niet voldoet aan hun ideaalbeeld... moet je dan niet proberen er het beste samen van te maken en de positieve dingen die de hond wel heeft meer te gaan waarderen of gaan we net zo lang op zoek naar een hond die wel voldoet aan het ideaalbeeld.

Groetjes

honden page profiel sandra en Glendasandra en Glenda

honden foto van sandra en Glenda

Toch OOK ik vind je doet een hond niet weg omdat het even niet klikt, je doet het toch ook niet met je kind???
Ja ik zie mij honden als mijn gezin, het hoort erbij.
En ook ik ben heel veel bzig om Glenda mijn galgo (zie angstige galgo)meisje het vertrouwen terug te krijgen , ze is totaal verpest door Spanjaarden, te bang voor mensen.
En het kost moeite om haar het vertrouwen weer terug te geven en haar rust.
Zo gaat het stapjes goed en zo gaat het vier stappen terug, moet ik dan maar mijn hond weg doen omdat het niet klikt???
Nee ik krijg juist meer het gevoel dat ik er juist aan moet gaan werken, en kijk naar de dagen die wel goed gingen.
misschien dat het nooit helemaal verdwijnt en dat ik haar nooit los kan laten lopen( wat ik eigelijk wilde)
maar moet ik het hondje weg doen omdat ik haar nooit los kan laten lopen omdat ik dat nou zo wilde , neee ze is mij zo dierbaar, en ze zal tot haar dood bij ons blijven nooit zal ik haar weg doen.
wilde het toch nog even kwijt.
Het is goed dat jou beestje een ander huisje heeft gevonden en ik hoop dat die mensen haar met veel liefde omringen.
Maar door velen mensen belanden ook honden in het asiel.Omdat het niet iets is wat ze zoeken, en dat steekt aan me.
moest het toch even kwijt. Sorry.


honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

het gaat er mij helemaal niet om dat je een mening hebt,maar wel dat je diezelfde mening in ongeveer dezelfde bewoordingen 3 x naar voren brengt,wat overkomt als opdringen.het is makkelijk om mensen te veroordelen,terwijl je zelf veilig achter je pc zit,en de mensen niet eens kent.dat bedoel ik.
mijn mening over jouw hond heb ik niet eens gezegd,als het voor jou zo goed is,zal het mij worst wezen.
trouwens,niemand vroeg naar onze mening,want hetwas gewoon een mededeling.

honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja

honden foto van Monique & Jaro & Ronja

met alle respect Karin... dit is een forum waar je reacties kunt verwachten... het is geen prikbord waarop je een mededeling kunt plaatsen. Als je niet mag reageren of alleen positief mag zijn wat heeft het dan voor een zin om er een topic van te maken :-)
Als iedereen alleen maar positief reageert wat voor een boodschap zend je dan uit... als je je hond niet ziet zitten omdat hij toch anders is dan je had gewild dan doe je hem/haar maar weg... dat is niet erg hoor, dat is de gewoonste zaak van de wereld.
Juist door ook een kritische nood eraan te geven hoop ik dat mensen bewuster kiezen voor een hond/ras. Dat ze blijven kijken naar de positieve kanten van hun hond, dat ze hun eisen en ideaalbeeld aanpassen aan hun hond...
Groetjes

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

Karin ik reageer zo omdat er op mij gereageerd wordt, is dan toch logisch dat ik een reactie terug geef. Daarnaast heb ik ook in al mijn reactie's gezet dat ik andermans mening ook respecteer Karin.

honden page profiel WilkeWilke

honden foto van Wilke

Juist door ook een kritische nood eraan te geven hoop ik dat mensen bewuster kiezen voor een hond/ras.

Of niet kiezen voor een hond......of ander dier.

Een hond is inderdaad geen kind maar beiden zijn volledig afhankelijk van jouw (eenzijdige) keuze, inzet en......je verantwoordelijkheid. Daarom is elke vorm van impulsiviteit op welk moment in je leven dan ook, uit den boze. Een niet goed doordachte aanschaf van een hond impliceert risico. Kijk alleen maar naar de volle asiels, de reden van vekoop op b.v. Marktplaats en andere ellende met dieren die niets te bepalen hebben maar waar wel dat risico op afgewenteld wordt. (En dan heb ik het niet over de uitzonderingen) Wat Boeddha betreft: uiteindelijk is het voor Boeddha het beste maar een prettige ervaring is het niet.

honden page profiel Sanne & BoSanne & Bo 2 doggies

honden foto van Sanne & Bo

Ik vind het aan de ene kant goed dat je de hond een nieuw thuis hebt gegeven en hij het nu goed heeft.

Maar aan de andere kant vind ik toch echt dat mensen eens wat meer moeten nadenken over de aanschaf van een hond. Het is een levend wezen en niet een of ander speelgoedgeval wat je uit kunt zetten als het je niet aan staat. Een band moet je opbouwen met een hond. Ik vind het ook zielig voor de hond dat hij nu weer ergens anders moet wennen.. Lijkt me erg zwaar voor het beestje! :'(

Ik denk dat iedere hondenbezitter wel eens ooit een dag heeft van: Halleluja! Wat ben je vervelend!.. Maar dat is geen reden om een hond maar weer weg te doen. Denk goed na voordat je aan een hond (of watvoor dier dan ook) begint is mijn mening!

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Tja, ik ben een hondenliefhebber. Honden vinden mij leuk, en ik vind honden leuk. Maar met sommige honden van kennissen heb ik dus echt niets. En dan niet in de zin van "mijn smaak niet". Meer een soort van wederzijdse verwijdering, zo van okee dat je er bent, maar het hoeft van mij niet.

Ik moet er niet aan denken dat je dat hebt met een pup die opgroeit. Met een asielhond heb je die klik meteen wel of meteen niet, dus da's makkelijk kiezen.

honden page profiel sandra, rösti & mijssandra, rösti & mijs

honden foto van sandra, rösti & mijs

soo.. haha moet er een beetje om lachen hier. Er wordt één zin uit het verleden gehaald en in tegenwoordige tijd veroordeelt.Dat vindt ik wel jammer. Terwijl ik zonder depressie een goed besluit neem en met depressie een slechte zou zijn?? Behoorlijk bestempeld me daarbij voel.

Dus als je depressief bent wordt je benadeelt in je handelen en negatief op je neer gekeken. Dat is vrijwel het zelfde iemand die van de griep af is buiten in de vrieskou te zetten. Maar mensen die deze benadering niet begrijpen zijn waarschijnlijk de mensen die bestempelen en idd zwart witte benadering trekken.

Eigenlijk is de mening van gelukkig een enkeling van als je depressief bent mag je en kun je geen goede besluitvorming voeren? Dat vindt ik erg jammer. Want ook mensen met een depressiviteit hebben recht op een normaal leven ;-) Misschien juist net wat meer als een ander.. Jammer dat ik benadeelt wordt op een verleden questie die in mijn besluit vorming geen toegepaste waarde heeft.

honden page profiel Denise, Benji & Hogy.Denise, Benji & Hogy. 3 doggies

honden foto van Denise, Benji & Hogy.

Iedereen heeft zijn eigen mening.
Ik zou mijn honden ook nooit weg kunnen doen, maar dat komt omdat ik met beide een hele goede klik heb.
Maar aan de andere kant als je met je hond geen goede klik hebt.. tja, ik weet niet wat ik er over moet zeggen.
Ik vind wel dat ze goed gehandeld heeft, ( zoals ik in mijn vorige bericht al zij)
Wand het beestje is niet in het asiel terecht gekomen... en heeft nu baasjes die alles voor hem over hebben, het zou tog ook zielig zijn als je het beestje zijn geluk afneemt.
Hy is waarscheinlijk nu veel gelukkiger, en heeft nu baasjes die wel stappel gek op hem zijn.

Nee, ik vind dat ze goed gehandeld heeft, en niet voor haar eigen maar voor het hondje.

honden page profiel sandra, rösti & mijssandra, rösti & mijs

honden foto van sandra, rösti & mijs

ook wil ik aangeven dat ik goed nagedacht heb bij aanschaf. Ook over het ras. Ik ken alle rassen bijna uit mijn hoofd. Ik zocht een middel grote hond die niet te rustig en niet te actief is. Bij boeddha is het geval dat ik hem zooooo schattig vond hem niet kon laten om mee te nemen. Aldus heb ik dat gedaan. Maar helaas voldeed het hondje niet aan mijn verwachting dat de hond idd een goede wandeling kan leveren. En bij het zien van zijn schattigheid aldus zijn oren.. Die ik heb willen laten hangen omdat ik dat ook wel schattig vond.. Dwaal hier af van mijn verhaal.. Miste ik de energie.. In een vorig blogg kwamen we tot de conclusie dat het hondje wormen had en heb dat verzorgt, zoals elke goede baas zou doen!

Vervolgens werd ie wel actiever maar kon alsnog niet mijn lange benen bij houden. Ik wou actie.. wandelen sport.. Als ik jullie voor de gene die het niet weten ef mag verhelderen dat dat erg goed is als je vatbaar bent voor depressies. Besloot ik er eentje bij te nemen. Aldus Rösti om met de gedachte boedddha een nieuw gezinnetje te geven. Maar toen ik bij rösti ging kijken was hij 4 maanden in een stal met 8 rennen met allemaal pups in het stroo.. Dit maal een echte broodfokker!? Helaas.. Ze haalde rösti te voorschijn en rösti zat te bibberen in de hoek okey.. Nou verschrikkelijk dus en zeg tegen die mensen kan ik hem niet zo mee nemen... want ik wist van mezelf dit laat ik niet zitten.. Die hond verdient het gewoon! Okey.. Ik weet jullie zijn erop tegen bladibla.. ik ook maar dat wil niet zeggen dat ik die hond dan de rug toe kan draaien.

Ik heb hem uiteindelijk meegenomen met besluit dat ie met boeddha makkelijker kon wennen. Dat is ook gebeurt. R"sti heeft ontzettend veel gehad aan boeddha en is helemaal uit zijn angst gekomen. Dat is een mooi iets om te zien.. Maar goed ik kon boeddha nu niet meer weg doen. Ik dacht dant kan r"sti niet hendelen.. Di heeft hem nodig.. Nou totdat ik erachter kwam dat R"sti ontzettend graag wou leren van alles maar boeddha ging stagneren. En als ik boos werd dan kroop hij terug in zijn schulp.. Dat wou ik niet en was voor mij een reden om rosti de ontplooiing te geven en boeddha de juiste aandacht van een gezin.. Zo is alles gelopen.. Niet omdat ik depressief ben het niet meer aankan.. Bladibla.. Maar ik wil overzicht in huis..

En op deze manier heb ik dat voor beide honden gecreeerd.

honden page profiel sandra en Glendasandra en Glenda 2 doggies

honden foto van sandra en Glenda

Honden zijn afhankelijk van hun baasje, ik ben het helemaal eens met Sanne&BO.
Mensen zien een pup en raken op slag verliefd, maar puppy's worden groot en slopen de eerste tijd.
En dan is het rot hond weg ermee.
Je hoort het zo vaak.
Ik weet waar ik aanben begonnen een hele bange Galgo. maar voor mij ohhhh zoohhh .lief.
en we gaan haar het vertrouwen terug geven al duurt het een jaar of twee.
maar Idd mensen moete niet over een nacht ijs gaan mar echt na denken voor ze besluiten, en kijk eerst wat voor ras er bij je past, want er zijn rustige en aktieve rassen,felle en knuffel rassen, je kan alles vinden op internet tegenwoordig over alle rassen.
Galgo is binnenshuis liever lui maar buiten rennen ze graag ;-) echt mijn ras hahahaha.

honden page profiel sandra, rösti & mijssandra, rösti & mijs

honden foto van sandra, rösti & mijs

wilke: Boeddha betreft: uiteindelijk is het voor Boeddha het beste maar een prettige ervaring is het niet.

Waarom is het geen prettige ervaring? Boeddha heb ik gebelt naar de baasjes vermaakt zich prima. Het was een makkelijk hondje die zich overal prima voelde. Ten tegenstelling van rosti. Die zou dat niet hendelen.. Zou ik oook NOOIT voor kiezen met hem. Maar boeddha is bij nieuw baasje.. Doet niks anders als spelen, eet samen met de katten uit de bak? Is lief en vrolijk naar mensen.. Wat wil je nog meer!

Rosti zou dit niet kunnen. Die zou een terug slag krijgen.. Daar is de kans groter van. Maar bij boeddha had ik geen twijfels.. Die vermaakt zich wel. Ik zeg niet dat ie telkens herplaatst moet worden. Maar als ie de klik daar vindt.. Waar ik vanuit ga. En me logisch lijkt.. Boeddha was ook echt een mannen vriendje.. Ik ben geen man ik heb geen man.. Aldus moest ie met mi doen.. daar was boeddha ook wat afzijdig van mij.. En naar mannen meer. Nou het nieuwe gezinnetje was blij.. Want de jongen had nooit een hond gehad en de meid wou hem overtuigen dat honden je beste maat kunnen zijn. Nou bij deze kan boeddha dat zijn..

alle potjes past een dekseltje.. Zelfs met hondjes ;-)

En karin? Ik heb wel respect wat je zei in vorige reacties dat je vaker honden in huis neemt om ze door te plaatsen? Maar dan moet je idd weten waar je aan begint..

honden page profiel sandra, rösti & mijssandra, rösti & mijs

honden foto van sandra, rösti & mijs

ik wil ook ef reageren op dat had getraint kunnen worden! Vindt ik ook kortzichtig en dacht er zelf misschien eerder ook zo over. Maar waarschijnlijk heb je nooit een terrier gehad? Die doen wat ze zelf willen.. En laten zich niet zo makkelijk trainen als andere rassen. Terriers doen voornamelijk waar ze zelf zin in hebben.. Geloof me! ;-)

honden page profiel sandra, rösti & mijssandra, rösti & mijs

honden foto van sandra, rösti & mijs

ook de questi roedelleider.. zie ik mezelf niet in die positie? Snap ook niet roedelleider?? Is dat questi van mijn wil is de wed? want zo gaat het niet bij mij in huis. Ik denk zelf dat ik best vrij ben. Spelen, wandelen eten.. Maar ga geen commandant spelen daar heb ik persoonlijk niet zoveel zin in.. En als ik bij boeddha ging commanderen geloof me hij doet precies het tegen overgestelde.. Terrier eigen is.. Hij was een koppig baasje. Sommige mensen kunnen dat waarderen in een hond. Maar mij kan dat frustreren. Ik doe met rosti bijvoorbeeld elke avond een doggydance.. Dat vindt ik geweldig. Dat had met boeddha niet gekunt.. Heb idd een misvatting van ras gemaakt. Foutje kan gebeuren. En is op een goede manier hersteld. Ik heb profeit erbij.. rosti heeft profeit gehad van dat ik boeddha al had. En boeddha heeft welverdient zijn juiste gezinnetje gevonden.

honden page profiel maaike maaike

honden foto van maaike

Sandra

Eigenlijk wilde ik meer hier reageren want ik vond het inmiddels een tamelijk onzinnig topic worden wat behoorlijk van het onderwerp aan het afwijken was. Maar nu moet ik toch wel even wat zeggen. Met alle respect voor jouw mening hierover,maar ik ben degene geweest die over het trainen begon en je schijnt even over het hoofd te zien dat ik 2 airedale TERRIERS heb en voor die Airedales een kerry Blue TERRIER had. Dus ga me ff niet verwijten dat ik niet weet waar over ik het heb.

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

sandra,zeg ff tegen die nieuwe mensen,dat kattenbrokken heel ongezond zijn voor honden.daar zitten veel teveel eiwitten in voor honden.

honden page profiel LinseyLinsey

honden foto van Linsey

Ik vind dat de hond nu beter af is. Goed voor de hond dat het een ander baasje heeft, waar het hopelijk de rest van zijn leven mag blijven. En bij mensen die hopelijk wel al op voorhand hebben onderzocht wat een terrier inhoud.
En terriers kan je veel aanleren, je moet alleen weten hoe. Lotje is een terrier en ik heb met haar gehoorzaamheid en agility gedaan en ze kent talloze trukjes van doggydance.

Groetjes
Linsey

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Tja als je hier n topic opent kan je natuurlijk allerlei reacties krijgen, ook van mensen die jou met de beste wil van de wereld niet kunnen begrijpen.

Je kocht een zieke pup helaas onwetend van een broodfokker, jou verkocht als schotse terrier. Dat bleek hij niet te zijn. Vervolgens verwachtte je dat deze zieke pup een drukke speelkameraad zou zijn, ook het uiterlijk wilde je veranderen door hem hangoren te geven. Toen hij na het ontwormen speelser en drukker werd was het nog niet goed. Het was een pup en kon nog niet zoveel of zo snel wandelen als jij wilde...Na een tijdje moest hij weg. Zo zijn toch de feiten of niet?

Je kan gewoon niet verwachten dat iedereen dit begrijpt en de aanhef dat mensen vaak onnadenkend reageren, suggereerd al dat je wel tegengas verwacht hebt. Terecht vind ik, aangezien ik het ook niet echt snap.

honden page profiel Veronique & SpikeVeronique & Spike

honden foto van Veronique & Spike

Wil even zeggen dat ik het volkomen eens ben met Karin!
Vind sommige ontgezouten meningen die 3x in een andere zinsopbouw gezegd worden echt te ver gaan, hoe noemen ze dat, manipulatie?
Sandra, het zal echt wel een zwaar besluit voor je zijn geweest, en ik hoop dat je hondje (maar ook jij) er gelukkiger op worden!

Groetjes

honden page profiel Felien & BuddyFelien & Buddy

honden foto van Felien & Buddy

Hallo.

ik vind dat je een goed besluit hebt genomen hoor ;-)

Liefs,

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

Ik was eigenlijk niet van plan hier meer te reageren, maarja Veronique je doelt nu op mij.

Nou had ik een heel bericht getypt maar het heeft toch geen zin. Blijkbaar had ik niet mogen reageren op dit topic en ook niet op de mensen die op mij reageerde. Erg jammer dat dit de instelling is van sommige mensen als er een andere mening naar voren wordt gebracht dan die van hun. Ik heb mijn mening toch altijd netjes gebracht met respect voor andermans mening, maar zelfs op zo'n manier kan je hier blijkbaar niet reageren dan :'( :'(

honden page profiel Veronique & SpikeVeronique & Spike

honden foto van Veronique & Spike

Nee Chocomelk, het was niet persoonlijk op jou gericht maar wel onder andere. Andere geven hier hun mening maar jij ook, en dat wel liefst 4x!
Daarbij vind ik ook dat jij (of wie dan ook) niet vanuit andermans gevoel kunt oordelen.
Als dit Sandra haar gevoel was moet ze dat volgen, sorry, maar ik zie het probleem niet.
Jaa het is vervelend dat het zo loopt, maar als het hondje & sandra er gelukkiger op worden?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "geen drama maar een besluit.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 4 12 34
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^