Radeloos! Mijn bejaarde Newfy kan opeens niet meer lopen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Helena van der WeideHelena van der Weide

Dank je, Willemijn. Hier in het hoge noorden is nu zwaar bewolkt en ik hoop op een fikse regenbui. Maar de weersvoorspelling is dat het nog even warm zal blijven. Ik merk dat Bandit weer steeds langer buiten wil blijven, betekent dat hij weer steeds beter tegen de hogere temperaturen kan. Als het te warm wordt, haal ik hem naar binnen.
Vanmiddag gras gemaaid en onkruid gewied. Bandit heeft interesse in alles wat erom heen gebeurt (veel spelende kinderen vlak voor zijn neus) en ik merk dat hij toch wel redelijk lang weer kan staan en zitten. Hij blijft wel licht hijgen, maar maakt een ontspannen indruk.

Mijn eerste indruk na een week hartmedicatie is dat het zinvol is om met de medicatie door te gaan en hem niet op te geven. Woensdag zal ik overleggen met de DA over de te volgen weg. Zelf denk ik dat de pijnstillers niet nodig zijn en wil daar dus mee stoppen/afbouwen. 
Er voor waken dat ie niet over zijn grenzen heen gaat, hij snapt zelf nog niet dat hij niet meer een jong veulen is en dan maar hopen dat ie nog een tijdje van zijn hondenleventje genieten kan.

Groetjes Helena

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Helena; ik las dat het hijgen minder was .(goed teken, niet?)

Wanneer moet je weer op controle om de hartmedicijnen te evalueren?

je doet het super Helena!

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^