Reaktie terug

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Hoi Veronique,

Ik ben het niet vaak met je eens maar nu voor de volle 100%.

Groetjes van Esther

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Reaktie terug" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

pfffff
kan niet erg goed volgen met dit topic,maar zal wel aan mij liggen,maar als ik alles bij elkaar knoop geraak ik er wel een beetje uit aan het verhaal,in ieder geval denk ik en hoop ik dat kyra bij een goed baas terecht komt,want denk dat anne gewoon er genoeg van heeft ,met de problemen die ze zelf op haar nek heeft gehaald,ik hoop dat ze hem niet wegdoet omdat de mensen haar niet mooi vinden,want dat heb ik ook hier een keerje bij haar topics gelezen.en hopelijk heeft ze geen pup uit de nest gehouden.mijn hondjes kakken hier ook dikwijls de boel onder,en dan?????????dweiltje emmertje ,en is weer netjes,daarmee smijt ik ze niet de straat op.en zeg ook wel dat ik er wel is gek van word,maar geen reden op de stakkers de straat op te sturen je hebt voor hen gekozen of niet,en al de last pak ik er netjes bij,het is niet alleen rozegeur en maneschijn met een hond in huis,ben daar van bewust mensen!!arme kyra :'(

honden page profiel TanjaWDDTanjaWDD

honden foto van TanjaWDD

Pfff open ik mijn mailbox bijna 70 mailtjes van dit onderwerp!!!!

Na alles goed uitgebreidt te hebben gelezen,trek ik mijn mening terug..begreep anne eerst wel enerzijds,maar na veel terug te hebben gelezen,alle advies gekregen en niets mee gedaan,kyra zelf nog pup toen ze pups kreeg,veel geld voor kyra vragen,liegen over geld wat ze vraagt(goed huis is belangrijker als geld,bedrag om mensen af te schrikken,gaan voor veeeeel minder weg als ik de mensen ken)en dan verhaal van peter lezen die na een heel goed contact wel 450 kon betalen.Gaat mij niet om het geld,als ik een pup zie in een goed huis en ik wel hem graag betaal ik er ook graag voor,maakt niet uit hoeveel mits het gezond is natuurlijk!!!Maar lieg er niet om anne!

Ik stop er ook mee om anne te helpen,ze is er zelf ook al mee gestopt hier te reageren dus waarom moeite doen voor iemand die zelf de moeite ook niet meer neemt.

honden page profiel AnneAnne

honden foto van Anne

Ik stop inderdaad hier.. Heb het helemaal gehad.. Ik denk ik doe mijn verhaal nog even zodat jullie mijn kant van het verhaal nog kunnen zien.... Dus vanaf nu zal ik niet meer hier zijn... Dus je kan wel stoppen met hierop te reageren!

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Je krijgt niet alleen de lusten, ook de lasten.
Daar kies je voor...
En dat je wil uitslapen..zeker wilde ik ook als ik avonddienst gehad had..
En meestal ging dat wel maar ik werd ook weleens wakker gemaakt door Lucky dat ze naar buiten moest, ja als dat dan om 8 uur sochtend was..shit happens..
Dan ging ik daarna toch nog effe naar bed...
Is zo gemakkelijk, wekker zetten,,eruit en terug naar bed...Zo kom je toch aan je rust en je hond is even buiten geweest.
Ik denk dat een groot probleem al word opgelost als Kyra sochtends vroeg naar buiten komt.
Lijkt mij iets gewoon terug beginnen met puppytraining..Misshien heeft Kyra niet genoeg kracht om het op te houden..
Maar ja..het maakt toch niets uit...keuze is al gemaakt...ik vind het nog steeds diep triest..

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Ik zeg het zelden, maar beter kwijt dan rijk. We hadden je dolgraag geband, maar helaas, je hebt niets gedaan wat tegen de forumregels ingaat. Behalve je te gedragen als een broodfokker en, spijt me wel, dierenbeul. Met 19 jaar al zo'n mentaliteit hebben, dat voorspelt voor de toekomst weinig goeds.

Amy (Gast)

Anne, mocht je er nog zijn, lees dan AUB ff de praktische tips die ik gaf voor als die mensen dinsdag voor Kyra langskomen!

Amy (Gast)

Staat op pagina 4, onder Amy(gast)

honden page profiel AnneAnne

honden foto van Anne

Amy.. Ik heb het gelezen dankjewel..

Linda@ Helaas voor jullie dat je me niet kan bannen.. Jullie hebben meer verwijten gegeven dan advies!!

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

En heb je dan met die weinige adviezen wel iets gedaan?
Wel knap dat je het dan nog zolang hebt uitgehouden hier

honden page profiel AnneAnne

honden foto van Anne

Ja zeker weten.. En jullie kunnen allemaal makkelijk praten vanaf daar.. Jullie zijn zeker perfect en hebben nog nooit fouten gemaakt???

honden page profiel Peter uit RotterdamPeter uit Rotterdam

honden foto van Peter uit Rotterdam

Bij ons op puppy cursus loopt een GT rond waaraan je je individuele vragen kan stellen. Hierbij ook de 'problemen' met onze pup Cheeko genoemd.

De GT reageert hier ook op dat het wel vaker voorkomt en dat we gewoon veel geduld moeten hebben en vooral erg vaak naar buiten moeten. De problemen met Kyra zijn voor mij nog maar een paar dagen bekent, zelf denk ik dat het hier wel degelijk door zou kunnen komen.

A.s. maandag gaan we weer naar puppy training en zal ik het complete verhaal nog is uitleggen. Vanavond voor de laatste enting naar de DA en vraag ik ook nog even om advies vanuit hun ervaring.
En Lisa (mijn liefste) start zometeen een topic zoals op pag. 4 geadviseerd werd.

Hoe meer tips, hoe beter uiteraard. Als Cheeko bijzondere aandacht nodig heeft willen we dit graag geven. Voor ons is het ook minder leuk op deze manier.

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

wauw,blijkbaar ben ik te vroeg naar bed gegaan gisteren ;-)
heb heel wat gemist zie ik.
ik ben in elk geval blij dat er geen geld gevraagd word voor kyra,en dat anne uitleg komt geven nadat iedereen over haar heen valt,vind ik respect verdienen.
verder hoop ik dat alles goed komt voor kyra,maar ook voor cheeko,want die heeft het met kyra ook niet meer naar zijn zin.
vooral die 400 euro die anne zogezegd zou vragen,schoot bij mij verkeerd.
dus anne:sterkte

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Anne zoals je weet heb ik ook mijn hond weggedaan,
dus ik weet zeker dat het niet gemakkelijk is..en ik ben verre van perfect
maar ik heb al het mogelijke binnen mijn bereik gedaan om het te laten werken,
Omdat mijn situatie zodanig veranderd was, was dat niet meer haalbaar.En ja toen heb ik ook de keuze gemaakt dat het beter was voor haar om naar andere mensen te gaan..
Maar in jou bereik ligt meer dan toen in mijn bereik, want ik had het geld van de pupjes niet...
Maar misschien is het beter dat Kyra herplaats word als jezelf dat puppiegeld nog niet wil gebruiken..
Pas gewoon op met andere broodfokkers

honden page profiel Peter uit RotterdamPeter uit Rotterdam

honden foto van Peter uit Rotterdam

Ik zei net: Laatste enting.
Dit moet zijn: Tweede enting

honden page profiel LisaLisa

honden foto van Lisa

Hoi allemaal,

@ Esther ik heb je een pb bericht gestuurd, misschien handiger dan dat ik een heel topic er voor open :-).. Kan ik altijd nog doen naderhand!

@ Anne, meid ik vind het zo jammer dat het allemaal zo moet lopen.. Ik probeer al dagen met je mee te denken wat je kan doen om kyra bij je te kunnen houden en ik snap dat je er door heen zit (door alles wat je beschrijft omtrent haar) maar zoals ik al eerder tegen je gezegd heb ik zou er gewoon voor gaan om haar te helpen, maak het je doel! je moet niet vergeten dat ze nog heel jong is, en net 6 kinderen heeft gekregen!!!
Wat betreft alles wat peter gereageerd heeft ben ik het helemaal met hem eens.. betreur het heel erg dat je hebt neergezet dat 450 slechts een bedrag was om handelaren tegen te gaan.. Vanaf dag 1 heb je tegen ons gezegd dat je er zo'n goed gevoel bij had, vanwaar dan die uitspraak over dat wanneer je dat gevoel had de hondjes voor een minder bedrag mee mochten?

@ Iedereen, Ja 450 euro is veel geld en misschien zelfs te veel maar daar kunnen we nu niks meer aan veranderen. Het enige wat ik weet is dat Kyra van dit alles de dupe wordt en dat Cheeko junior (onze pup) wel of niet raar gedrag vertoont door dit alles, in iedergeval 2 heel gemotiveerde baasjes heeft die er alles aan gaan doen om van hem net zo'n top hond te maken, als onze andere hond Boebie!

Ps vanavond is zijn 2e enting, niet de laatste :-D

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

ik las net ergens dat iemand zei dat anne kyra in huis had gehaald om zwanger te laten worden en ff snel te cashen.vind je dat zelf niet wat ver gaan om dat te veronderstellen?
goed,anne heeft het helemaal fout aangepakt,ik zal de eerste zijn om dat te beamen,maar we kennen anne en haar situatie niet echt,weten niet wat ze denkt en voelt,dus ik vind het makkelijk oordelen.toen ik 19 was deed ik ook veel stomme dingen,maakt haar geen slecht mens,zelfs niet nu kyra daar de dupe van is,en wie weet,word kyra er uiteindelijk alleen maar beter van in haar nieuwe huis.

Amy (Gast)

Anne, google de woonplaats en de namen van de mogelijke adoptanten ook even. Check of er daar broodfokkers actief zijn!
Ben niet voor verkoop via Marktplaats, maar als je het toch doet, maak dan gebruik van de tips en check eerst de kopers voor je Kyra meegeeft!

honden page profiel DianaDiana

honden foto van Diana

Vraagje;

Wil iedereen er nu mee STOPPEN AUB!!!!

Genoeg is genoeg, en we vallen in herhaling = dus alles is al gezegd.

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

honden page profiel You know whoYou know who

honden foto van You know who

Tes,ik weet het niet wel heb ik 1 en ander gelezen en word er misselijk van meer zeg ik er niet meer van!!!

Eerst verdedigde ik Anne maar nu ik alles beter weet no way!!!!!

Anne heeft het kyra aangedaan niet andersom en dan zo snel opgeven?
Hoeveel hou je van je hond?
Nou zij blijkbaar NIET!!!!!!!!!!!!!!!

Amy (Gast)

@ Diana
:'( ik stop er nu ook mee. Wou al eerder stoppen maar wou alleen nog wat praktische tips geven die ik nog niet las (voor als Kyra toch via Marktplaats weggaat)

honden page profiel fortunafortuna

honden foto van fortuna

en jullie willen me toch niet vertellen dat je serieus denkt dat kyra in het asiel beter zit dan bij een nieuw baasje,dat de problemen kent,en daaraan wil werken.lijkt mij dat ze daar beter zit na alle stress dan in een kooi in het asiel

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Karin,

Ja, op dit moment wel. Kyra zit vol stress en dit moet eerst zakken en dit kan prima in het asiel. Als ze weer neutraal is kan ze naar een ander gezin.

Nu wordt een ander gezin belast met een gestresste Kyra.

Esther

honden page profiel leonleon

honden foto van leon

Wie noemt je dan dierenbeul dan.
Kijk wie a zegt moet ook b zeggen.
Maar asielhonden worden nooit je eigendom.
Vraag dat maar eens na in het asiel waar je kyra vandaan heb.
En wil ook wel even google hoor waar het beschreven staat.
Maar nu moet je niet zeggen dat je geen adviezen heb gekregen.
Ieder bedoelde het goed.


Ik zeg het zelden, maar beter kwijt dan rijk. We hadden je dolgraag geband, maar helaas, je hebt niets gedaan wat tegen de forumregels ingaat. Behalve je te gedragen als een broodfokker en, spijt me wel, dierenbeul. Met 19 jaar al zo'n mentaliteit hebben, dat voorspelt voor de toekomst weinig goeds.


zouden jullie jezelf niet eens een rode pijl geven???

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

Waarom? Ik heb niets gedaan dan mijn mening geven. Dat er hier een aantal mensen zijn geweest die ooit een ban hebben gekregen en nu net doen alsof je mening uiten hier verboden is, wil niet zeggen dat dat ook het geval is hier.

Anne brengt in mijn ogen schade toe aan Kyra die heel moeilijk te herstellen is, nl. door haar zo jong een nestje te laten krijgen. Fysieke schade en emotionele schade. Vervolgens komt daar nog eens een keer emotionele schade bovenop doordat Kyra nu in een situatie moet verblijven die allesbehalve ideaal is. En als klap op de vuurpijl komt dáár bovenop nog eens een herplaatsing via marktplaats - en oh wat klinken die nieuwe kopers betrouwbaar. Niet dus.

En ondertussen wel 450 euro opgestreken voor tenminste één pup, zoniet twee. Misschien, heel misschien, als ik 19 was (en een lobotomie had gehad :-D ), had ik dezelfde situatie kunnen creëren. Creëren, want zoiets ontstaat niet zomaar. Maar dan had ik me a/ kapot geschaamd, dus niet jankend hier op het forum komen aanzetten, en b/ ik had me gericht op het vinden van goede baasjes voor alle pups en dan zeker geen 450 euro voor mijn pups gevraagd.

Ja, dierenbeul vind ik als benaming wel op zijn plaats. Zo ga je niet met dieren om. Zeker niet met zo'n jonge hond, het is toch verdorie geen cavia!

honden page profiel leonleon

honden foto van leon

o o o ik ga nu zeker weer in de censuur???

stel hypocrieten hier...............

honden page profiel leonleon

honden foto van leon

nou linda....

jullie geven natasja en mischa een pijl omdat ze zeggen dat afzeiken geen goed advies is...

ik weet niet hoor maar dat is toch wel een beetje je eigen mening doordrijven.

er zijn er nog een paar die anne willen helpen en diegene krijgen of een ban of een pijl.

alleen de afzeikreacties blijven staan

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Wel vind ik dat we eens moeten ophouden om het op de leeftijd te gooien hoor...
Sorry maar als je 19 bent kun je echt logisch nadenken,
als ze nu 16 was oke...
Zoveel mensen hebben al kinderen met 19..
Pff ik ben nu bijna 22 als ik er nog aan denk wat ik allemaal op mijn schouders had toen ik 19 was...
Dat is gewoon gebruiken van een excuus van leeftijd...en daar heeft het niets mee te maken

honden page profiel    Ilja & ***Sterre** Ilja & ***Sterre**

honden foto van    Ilja & ***Sterre**

Ik denk ook dat Kyra beter af is in een tijdelijke opvang van een asiel..

Zo kan zij de weer tot zichzelf komen zonder dat iemand er bot boven op zit..

In een asiel worden honden - zeker als ze van Kyra's verhaal horen - liefdevol opgevangen..
Mensen daar hebben onvoorwaardelijke liefde voor het dier..

Kyra zal haar stress eerder los kunnen laten als zij uit haar huidige situatie wordt gehaald.

Juist die omgeving nu, maakt haar ziek. Alles zijn verbonden aan de omgeving waar ze nu zit..

Het zou heel fijn zijn dat dit hondje zo snel mogelijk uit deze omgeving zou worden gehaald en in een neutrale omgeving kan/kunnen spelen met andere honden...

Lieve groet, Ilja

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca...

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

@ Leon,
Niet alleen de mods kunnen -ratings geven hoor,
Dat kunnen wij ook doen, en als er 4 mensen een -rating geven klapt het dicht..
En je kunt heel goed zien wanneer een mod een -rating heeft gegeven want die kunnen dat per -4 doen..
Als er b.v. staat -4 en jij geeft een -rating staat er -5 door 5pers. of -5 door 2 pers.
Zo kun je zien of een mod. -4 heeft gestemd of gewoon 4 gebruikers>..
Ik ben het er ook niet altijd mee eens hoor, kben zelf ook geband geweest, maar je kunt het ook gaan overdrijven om het topic nu weer over de mods. te laten draaien, want daar draait het niet om

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Reaktie terug" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 5 van 7 12 3 4 56 7
Volgende forumvraag: Zo moeilijk.. Trek het niet langer
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^