waterdichte schoenen voor agility wie heeft goede schoenen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Floor ArensmanFloor Arensman

honden foto van Floor Arensman

Ik heb nu ditta hockey schoenen die lopen opzich goed maar zijn niet waterdicht dus bij vochtig gras ook gauw natte voeten.Wie heeft ervaring met goede waterdichte agility schoenen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "waterdichte schoenen voor agility wie heeft goede schoenen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MarijkeMarijke

honden foto van Vrouwtje van Denzel en Diva (R.I.P. Dixie)

Ik zweer bij Lowa schoenen. Niet goedkoop maar ze gaan jaren mee en kunnen zelfs verzoold worden. Waterdicht en ik loop er zo op weg zonder inlopen, geen blaren of drukpunten. Ook ik heb steunzolen maar die passen er perfect in als je de binnen zool eruit haalt.

honden foto van Lien, Luca† en Wifi  /wi:fi:/

ik heb een paar bergbotienen (goretex) en spray tegen het vocht. werkt prima!

honden page profiel HummeltjeHummeltje

honden foto van Hummeltje

Merrell Siren Breeze GTX, goed profiel, alleen helaas voor mij wel wat te smal, het model van dit jaar is minder smal:



 Dus vandaar dat ik nu meestal mijn A/B wandelschoenen gebruik, De Lowa Zephyr met GTX, helaas niet meer makkelijk verkrijgbaar. 
Salomon Trail Running schoenen met Gore-tex (vaak afgekort als GTX) zijn ook geschikt. Die staan hier op het lijstje.

Lowa Enduro GTX is ook een mooie, vanwege het zachte materiaal en de zeer goed te verstellen veters ook geschikt voor zowel de smalle als wat bredere voet. Het kleurtje van vorig jaar is nu bij Bever Zwerfsport in de aanbieding. 



Met honden zou ik altijd voor Gore-tex gaan. Daarnaast is wat voor de ene een geschikte schoen is voor de ander minder geschikt. Ik zweer bij Lowa. Net wat smaller past super bij mijn voet. Dus toen die in de aanbieding was, gelijk mijn vriend getipt. Mijn vriend heeft een bredere voet en vond het niets. Hij draagt Meindls en is zeer tevreden. 2 jaar geleden heb ik mij door een aanbieding laten leiden en ook Meindl Bergschoenen gekocht. Het resultaat: kapotte hielen. Er kwam zoveel spanning op te zitten dat de blaren pleister aan stukken gereten werden zelfs als ik mijn hielen over de blarenpleister. intapete met sporttape!




Voor mij de miskoop van het jaar, voor een ander dé perfecte schoen:

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "waterdichte schoenen voor agility wie heeft goede schoenen." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: goede tips gezocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^