Trots op Toby!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ManjaManja

honden foto van Manja

Gister ben ik met mijn vriend lekker gaan lunchen in sneek en daarna zouden we even shoppen. Toby nemen we altijd mee hij vind al die mensen en geurtjes reuze interessant.
Ik was kleding aan het passen en mijn vriend zat bij te komen op een lekkere stoel met Toby naast hem op de grond. Ik moest een andere maat broek pakken dus loop de winkel in en hoor even later een hond flink blaffen, dus direct mijn oren gespitst en luisteren of het Toby was, maar hoorde al snel dat het een ander hondje moest zijn. Toen ik terug was bij m'n pashokje zag ik inderdaad een zwarte mops bij Toby staan en die was zo aan het blaffen. We lieten ze even aan elkaar snuffelen en de mops wilde steeds spelen, toby ook eventjes maar eigenlijk wilde ik dat niet. Dus ik riep Toby na een tijdje terug en liet hem op af en blijf liggen. Dan is het meestal de vraag of hij echt blijft liggen :-D en ja hoor de mops was niet interessant hij had alleen maar oog voor ons. Toby was zooooo braaf en rustig!! Zo super om mee te maken! Toby is namelijk super enthousiast en wil altijd naar elk hondje toe, als er een hond in de buurt is krijgen we moeilijk zijn aandacht wat logisch is maar we konden gister echt merken dat hij rustiger wordt in een drukke omgeving.Ik vroeg nog aan het baasje van de mops is het een pup? Maar nee hij was al 2 jaar! Hij was zo super druk echt ongelofelijk. Toby leek eerder 2 jaar in zijn gedrag hij lag er zo zelfverzekerd en relaxt bij :-). In een andere winkel ging Toby zelfs op zijn zij liggen, meestal kan hij dat maar een paar tellen en dan zit is weer echt op.. Nu niet hij lag heerlijk rustig!
We waren echt heel trots op hem! Na het shoppen hebben we een heerlijke wandeling gemaakt waar hij los mocht en zijn ingehouden energie er even lekker uit kon gooien!!! Dat had hij wel verdiend!


Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Trots op Toby!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness 3 doggies

honden foto van Petra, baasje van Guinness

Wauw wat goed!! Nu Guinness 2,5 jaar is begint dat bij ons ook steeds beter te gaan, maar in het begin....Alles was interessant behalve jijzelf...

Ik snap dat je super trots bent op Toby! Heerlijk dat gevoel dat je je hond steeds meer kunt vertrouwen!

honden page profiel ManjaManja

honden foto van Manja

Ja dat is echt heel fijn! Je denkt eerst dat wordt vast nooit zo'n rustige hond die gewoon lekker gaat liggen als er drukte om hem heen is :-) vooral omdat Toby mijn eerste hondje is. Je hoort van mensen wel dat die rust gaat komen.. Maar je moet het toch eerst zelf meemaken voor je het gelooft :-)
Laatst kwam ik mensen met een border collie tegen, die hond was zo rustig en totaal niet met andere honden bezig, dus ik vroeg hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen :-) hij was nog maar 2 jaar.. Hij zei als pup was hij net als Toby, wij dachten ook dit gaat nog wat worden maar ineens kwam die rust, toch het volwassen worden. Zo' verhaal geeft je dan wel vertrouwen. Daardoor kan ik eigenlijk meer genieten van z'n pupstreken, dat is maar zo kort voor ik je het weet is het zo ver... Maar toch is die rust ook erg prettig!

honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness

honden foto van Petra, baasje van Guinness

Precies datzelfde gevoel etc. hebben wij gehad hoor... haha! Nu krijgen we vaak complimentjes over Guinness! Echt fijn!
Enneuh... die streken blijven nog wel hoor... we hebben hier nog geregeld een schuldbewust hondje dat tegen je been aan komt schuren om je vooral te laten zien dat ie eigenlijk gewoon heel lief is! *smelt*

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Trots op Toby!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Afscheid tussen honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^