Schoonmaken (met hond) ondankbaar werk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel willemienwillemien 3 doggies

honden foto van willemien

Geweldig dit te lezen ik wordt er gewoon blij van! Eindelijk eens mensen zoals ik :-D, wij hebben 2 honden en 1 kat en ik doe echt mijn best om ons huis aan kant te houden maar het valt niet mee, gisteren had ik keurig netjes gestofzuigd en er gelijk achterna gedweild, toen nog even met een droge dweil er overheen voor de glans, onze vloer was helemaal bling bling :-D, kom ik vanochtend beneden denk ik HELP wat een rotzooi, overal pootafdrukken op het laminaat en van de poes op de meubels, overal hopen haar ;-), dus vanmiddag weer de stofzuiger erover, ik begin er echt een beetje makkelijker in te raken al dat gepoets, met 3 viervoeters over de vloer die ook nog eens aan het uitharen zijn kan het gewoon niet lang schoon zijn, dus zeker nu ik dit heb gelezen ben ik van plan er wat relaxter in te worden en mn tijd nuttiger te gaan besteden, lekker naar de dijk met de honden bijvoorbeeld :-D.
Ook zo fijn trouwens met kleding, ik weet niet hoe dat bij jullie is maar ik heb het gevoel dat ik standaard onder het haar en de modder zit, we hebben een mechelaar pup van 7 maanden die soms eens lekker met zn modderpoten tegen je op kan springen, en dan sta ik dan tussen de moeders bij school met hondenkwijl en modderpoten op mn jas, maar altijd als ik dan lekker thuis nadien aan mn bakje koffie zit dan denk ik altijd dat ik een gelukkig mens ben met al mn lieve dieren om me heen;-), ik zou ze voor geen goud willen missen!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Schoonmaken (met hond) ondankbaar werk" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Joyce • Beau & BenjiJoyce • Beau & Benji 3 doggies

honden foto van Joyce • Beau & Benji

Hahahah ik denk dat iedereen met een hond hier wel last van heeft. ;-)

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*† 3 doggies

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Aan de andere kant... denk ik dat nergens zo goed en zo vaak gestofzuigd wordt als in een huis waar honden- of kattenharen in alle hoekjes waaien ;-) Want die zie je en fijn stof niet :-p

honden page profiel Ben en BryanBen en Bryan 3 doggies

honden foto van Ben en Bryan

Mijn vorige huis maakte ik zelden schoon. T was alweer vies voor ik de kans kreeg om t volledig schoon te hebben. Mijn nieuwe huis heeft n afgesloten woonkamer. De honden mogen nu dus niet meer in de keuken en niet meer naar boven. De keuken en bovenverdieping zijn beide gewoon keurig schoon, zoals het hoort.

De woonkamer heeft vloerbedekking wat de haren gewoon opeet. Ik kan hier gewoon met een zwarte broek op de grond gaan zitten en ik kom er haarloos vanaf. Wel stofzuig ik de woonkamer ongeveer 3 keer per week even.

Ik ben erg origineel en heb daarom geen bank. Buiten enkele stoelen en wat tafels en kasten is er weinig om schoon te maken. Grotendeels bewust. Ik had een bank in mijn vorige huis, ik zat er nooit op en als ik de honden naar hun mand stuurde sprongen ze op de bank..
De honden komen hier alleen op de grond, hierdoor is t buiten de grond grotendeels haardvrij. Ik neem de tafels om de dag even af met een doekje.

Kortom, een schoon huis met tamelijk weinig werk.

Mijn keuken maak ik wel dagelijks schoon. Ik moet daar mijn voedsel bereiden en daarom vind ik het belangrijk dat dat goed schoon is.

Anoniem (Gast)

ik heb ergens gelezen dat teveel schoonmaken ook niet goedis  ,hier bouwt de mens en denk ook de hond geen antistoffen(weerstand ) vanop .Dus dit hou ik mij vaak voor ogen ;-);-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Gestofzuigd en gedweild. Waar poes Puk echt ALTIJD overal heenliep (en ik dus overal voetjes op de natte vloer zag), blijft Mellow keurig op de bank liggen :-)
En mijn vriend moet verplicht achter de pc blijven zitten, tot de vloer droog is ;-)

Wel jammer: vanmorgen gestofzuigd, komen ze terug van de wandeling, heeft ie Mellow goed schoongemaakt (door zand gelopen) en nóg vond ik heel fijn zand op de bank. Lag niet aan hem, zelf ook al gemerkt. Is gewoon Mellow d'r schuld ;-)
Stofzuiger stond nog beneden, dus nog maar even dat stukje gedaan ;-)

En dus net gedweild. We gaan straks naar het bos, ik neem wel een vochtig washandje mee ;-)

honden foto van Hondenhumor Sasja de Eerste ITC-Hond die nu met pensioen is.

Binnenkort komt er een nieuw bordje op de deur.

Ik pas mijn kookrecepten aan...




De ruiten zijn niet vuil, het is echte


En anders??? Je hond kan zeker helpen;-)


honden foto van Spreken is zilver Zwijgen is Goud.

Mede voor de diertjes heb ik Vinyl en geen tapijt, kleed of iets dergelijks.We hebben een stofzuiger die specifiek is voor huishoudens met dieren, en een inti-allergeen label, niet dat wijzelf allergisch zijn maar wel fijn idee.

Beauty kunnen we prima naar haar plaats sturen tijdens de schoonmaak, ze weet dat ze daarna haar aandacht wel weer krijgt. En de katjes vluchten voor de stofzuiger dus ook niet echt last van. 


Qua kleed doen zou je zo'n rubber bezem van de action kunnen proberen of zo'n plakroller speciaal voor haren en zo, maar mijn keus is vooral geen kleed enzo bespaard een hoop werk ;-)

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Ik heb een bruin kleed, vallen die bruine haartjes ook niet op ;-)
En ik heb geen koude voeten meer, ook fijn ;-)

honden page profiel DoggyDoggy

honden foto van Doggy

Ja ik ken dat. Mijn hond neemt het hele bos mee naar huis na een lekkere wandeling. Takjes, blaadjes en heel veeeeeel zand :-D

honden page profiel Petra, baasje van GuinnessPetra, baasje van Guinness

honden foto van Petra, baasje van Guinness

" Ja ik ken dat. Mijn hond neemt het hele bos mee naar huis na een lekkere wandeling. Takjes, blaadjes en heel veeeeeel zand :-D "

Kan ie thuis lekker verder spelen! Zo denkt die van ons ook!

honden page profiel FayFay

honden foto van Fay

Tja ik vind het niet erg, heb liever mijn 3 honden en 5 katten in huis dan 1 lakse kerel, dan gaan we het pas over ondankbaar werk hebben.

Ik maak schoon bij een aantal vrijgezelle mannen en geloof mij, die weten het huis meer te versmeren dan mijn dieren in de rui, daarbij plassen mannen vaak overal behalve alleen in de pot, stoppels in de wasbak, afwas van een week is geen uitzondering en dan kan ik nog een hele rits opnoemen wat nog ranziger is dan beetje zand en haar

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Schoonmaken (met hond) ondankbaar werk" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: Googletje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^