Winkelvoordieren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Theo (Gast)

Zojuist maar aangifte gedaan van Internetoplichting via mijnpolitie.nl, misschien dat dat die sukkels wakker maakt, en ervoor zorgt dat ze of de bestelling leveren of mijn geld terugstorten. stelletje amateurs.

Mar (Gast)

Op 1februari had ik ook al een reactie geplaatst en wil jullie het verdere verloop niet onthouden! 

Ik heb winkelvoordieren nogmaals een mail gedaan waarin ik hen dringend heb verzocht om het bestelde te leveren en anders mijn geld retour te storten! Zouden ze dit niet doen dan zou ik maatregelen gaan treffen! Tevens had ik een dispuut aangemaakt bij Skrill (Ideal). 

Afgelopen dinsdag kreeg ik bericht terug van Skrill dat ze de eigenaar van winkelvoordieren hadden verzocht het bestelde te leveren of anders het geld terug te storten! En dit alles binnen 5 dagen!

Tot mijn grote verbazing had ik 's avonds 3 mails van winkelvoordieren waarin stond dat ze niet konden leveren en dat ik mijn geld retour zou krijgen!! En jawel hoor ......... vandaag heb ik mijn geld retour gestort gekregen!!

Ondanks dat ik mijn geld terug heb gekregen blijf ik argwanend naar deze website! Ook op hun FB pagina staan regelmatig verzoeken van verschillende mensen om contact op te nemen omdat bestelde niet geleverd wordt! 

Ik bestel er nooit meer!

Karin (Gast)

Bij mij hetzelfde, betaald maar er word niet geleverd.   Ik zie hier dat de gegevens van de eigenaar achterhaald zijn.   Zou iemand die me deze gegevens kunnen doorgeven.   Wat ik wel erg vreemd vind is als ik bij de pollitiesite naar internetoplichting ga en het bedrijf controleer. Er geen meldingen over deze verkoper zijn.    Karin,

Pepermuntje (gast) (Gast)

Beste Rob,   Ik sluit me volledig aan bij de rest, besteld bij WInkelvoordieren.nl, betaald maar niets geleverd! Hoe ben jij achter hun gegevens gekomen? Heb het nu ook geprobeerd via Skrill (ideal) ben benieuwd of ik ook mijn geld terug krijg. Kan wel aangifte doen, maar wat wordt daar mee gedaan? Ik bestel eerst niet  meer via internet :-(

Aldaron (Gast)

Zelfde verhaal hier. Besteld, betaald, niets geleverd, niets gehoord, geen gehoor, van de aardbodem verdwenen. Nog maar zien of ik dat geld nog terug ga zien.    

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Groenendaeler
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^