Winkelvoordieren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Hallo iedereen!
Ik heb op 18 maart 2013 een hondenlijn aangeschaft op winkelvoordieren.nl. Ik heb het product nog niet ontvangen. Ik heb iemand  van klantenservice gesproken en die wist niet wat er aan de hand was. Nu nemen ze niet meer op. Ik heb ook een email gestuurd maar weer geen antwoord gekregen. Vorige jaar heb ik ook iets besteld en toen heb ik het wel gekregen. Mijn vraag is dus heb iemand iets besteld en gekregen dit jaar? Of weet iemand of dit winkel nog bestaat?

Het is de eerste keer dat ik iets op een forum vraag, ik hoop dat ik het in de goede rubriek heb. 
 
Bedankt alvast voor jullie antwoorden!
Groetjes,
Grazziela

honden page profiel karin en milokarin en milo

honden foto van karin en milo

heb je voor brievenbuspost betaald of als pakketpost???

als het pakketpost was moet hun een bon overleggen met track en trace code
zo kunnen ze nagaan waar hij is gebleven

honden foto van Patricia & de Musketiers

sorry ik ben er niet bekend mee.

Ze hebben een KVK nr, dus lijkt mij niet dat het oplichters zijn.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Even checken bij het meldpunt internetoplichting?

honden page profiel Lauren, Jimi & Luca Lauren, Jimi & Luca

honden foto van Lauren, Jimi & Luca

Als je via Paypal hebt betaald kun je een claim indienen, dan kijkt er een onafhankelijk persoon na en dan kun je je geld terug krijgen (ook als het bedrijf zelf niet reageert). Misschien een idee? Ben zelf verder niet bekend met de winkel.

Grazziela (Gast)

Bedankt voor jullie antwoorden.

@ Karin: de bestelling status is 'verwerken', dus het is nog niets gestuurd. Ik weet niet hoe ze het gaan stuuren. Ik heb maar 2 euro verzendkosten betaald.
@ Patricia: Als ze niet oplichters zijn ik snap niet waarom ze niet meer opnemen of op mijn emails reageren.
@ Wilma: Er zijn geen meldingen gedaan.
@ Lauren: Ik heb via Ideal betaald.

honden page profiel karin en milokarin en milo

honden foto van karin en milo

dan is het brievenbus post
en hebben ze helaas geen track en trace code want dat is 6,75

probeer nog een keer te bellen morgen

en als ze dan nog niet reageren dan stuur je een mail waarin je ze verzoekt om of je geld terug te storten of je gekochte artikel te versturen
en schrijf en dan ook in dat als ze niet binnen ???? uur reageren je internetoplichting inschakel

succes

Grazziela (Gast)

Bedankt voor jouw suggesties Karin. Gelaas heb ik die al geprobeerd. Ik heb ze twee keer gesproken en ze hebben gezegd dat ze zullen kijken waar het mis is gegaan en mij terug bellen. Dat is niet gebeurd. Daarna heb ik weer een paar keer gebeld maar het was niet opgenomen. Daarna heb ik een email gestuurd waarin ik mijn geld terug vraag of de verwachte leveringstijd van mijn bestelling. Weer geen antwoord. Ik heb vandaag alweer een email gestuurd en morgen ga ik weer bellen.
Ik laat het wel weten hoe het afloopt.

Groetjes, 
Grazziela

honden page profiel karin en milokarin en milo

honden foto van karin en milo

als je morgen niets hoort
dan zou ik ze aanmelden bij internet oplichting ;-)

honden page profiel HannekeHanneke

honden foto van Hanneke

Ik zou eerst even bij e voorwaarden kijken, meestal is de max. levertijd 1 maand en ondanks dat het niet netjes is is het dan nog niey direct oplichting ;-)

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

Ik kan geen negatieve verhalen vinden.
Ze hebben een Facebook pagina, als je daar je klacht neerzet heb je doorgaans een stuk sneller antwoord dan via de mail/telefoon. Succes !!

honden page profiel NagamijiNagamiji

honden foto van Nagamiji

Je kan een klacht indienen bij thuiswinkel-punt-org. Ze hebben mij goed geholpen bij een winkel die niet lid bleek te zijn. Succes

Grazziela (Gast)

Ik kreeg net een telefoontje van winkelvoordieren.nl. Die man bood zijn excuses aan en zei dat ze een probleem hadden met hun systeem en dat ik een gratis lijn en snopjes zal krijgen ( voor de hond natuurlijk :-). Nu even wchten. Ik laar jullie weten hoe het afloopt want ik wil niet dat ze een slechte naam krijgen als ze geen oplichters zijn.

Grazziela (Gast)

Ik heb mijn lijn gekregen :-D !!! Hun zijn dus geen oplichters.

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

Of ze hebben gewoon je bericht hier gelezen :')Nee grapje, ben blij voor je! :-)

Rudolf (Gast)

Hallo Grazziela,
Ik heb hetzelfde probleem! hondenkussen besteld maar sinds mijn bestelling op 03-10 niks meer gehoord:( gemaild, gebeld etc maar krijg niemand "te pakken"...
Hoe heb je dit bij winkelvoordieren.nl wel kunnen oplossen?? 
(heb ook op facebook je een berichtje gestuurd)

mvg Rudolf

Hanneke (Gast)

Ik heb ook iets raars meegemaakt, ik kreeg opeens een creditfactuur met vage uitleg van net 1 zin. Ik heb om verdere uitleg gevraagd maar nog opnieuw een vaag antwoord dat product niet leverbaar was en dat geld dus is teruggestort.
Er is nooit contact met mij opgenomen over de bestelling, niet gevraagd of ik wilde wachten of op welk rek nummer ik het geld retour zou willen hebben (is nu weer teruggestort op mn cadeaukaart... lekker handig) en ook niet welk product het betreft.

Vreemde gang van zaken, telefonisch niet bereikbaar (doorgeschakeld naar een mobiele voicemail...) Jammer, dit had ook heel simpel anders gekund! Even een belletje was voldoende geweest, ik ben echt niet onredelijk mbt levertijd e.d., heb zelf in een dierenwinkel met shop gewerkt dus ik weet hoe het kan tegenzitten soms.

Jammer!

Bob Valentijn (Gast)

Hi Rudolf,

is het inmiddels al opgelost? Ik had namelijk hetzelfde probleem maar heb met wat zoekwerk de eigenaar inclusief telefoonnummer en adres gevonden. Heb die beste meneer benaderd en kreeg ineens een creditfactuur en mijn geld terug.

Let me know. Wellicht kan ik je helpen.

Bob

Rosalie (Gast)

Bij mij is gisteren de bestelling van winkelvoordieren.nl involledig geleverd.
Het telefoonnummer (020 nummer, krijg een engelse voice mail...) doet het niet en op mijn mail is nog niet gereageerd. 
Heeft iemand de gegevens van de eigenaar voor mij? 
Als ik einde van deze week niks heb ontvangen (antwoordt of de rest van mijn bestelling) ga ik bellen.

Ook erg vreemd dat ik nooit een mail heb gekregen dat de bestelling verzonden was, ook geen pakbon in de doos.
Allemaal erg onprofessioneel.

mari (Gast)

ik heb ook besteld en niks geleverd al een aantal keer gemaild, maar hoor niks, dit is echt raar

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas

honden foto van Kobus & Cas

Gaat lekker op die site ;-)

Frank (Gast)

Ook hier, geen reacties op mails, telefonisch niet bereikbaar. Meer dan 2 weken verder maar niks geleverd en geen geld terug gestort.
Ook het Kvk nummer wat op de site staat klopt niet. Klinkt dus als oplichterspraktijken aangezien het KvK nummer nep is. Is dat niet ook strafbaar zo'n vals KvK nummer?

Marjon (Gast)

Ik lees het al ik kan dus ook fluiten naar mijn katten spulltje mooi boel is dat zal eens kijken wat ik nog kan doen. inderdaad ook een Engels vrouw aan de lijn  (Voicemail)

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Marjon (Gast)

gedaan

Jeroen (Gast)

Hetzelfde probleem hier. Betaald en niks geleverd gekregen. Klantenservice is ook niet bereikbaar.

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Hmm als we toch bezig zijn... iemand hier bekent mrt zooster.com? Ik heb hier de 15e iets besteld en dat is op voorraad en had het om 11 uur in de ochtend besteld en zij hanteren: voor 14:00 uut besteld, morgen in huis... echter heb ik niets in huis... ook geen bevestiging dat het op de post zit of wat ook... heb net maar een mail gestuurd.. nu afwachten...

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Laat maar! De postbode stond net voor de deur!

Mar (Gast)

Ook ik heb (december 2013) wat besteld bij winkelvoordieren en heb deze bestelling niet geleverd gekregen! Ook het zoeken van contact dmv mail of telefoon is mij niet gelukt! Ook heb ik hen, door een reactie te plaatsen op hun Facebookpagina, gevraagd om contact  met mij op te nemen! Helaas was deze reactie een dag later al verwijderd!

Daar ik het gevoel heb opgelicht te zijn, heb ik een klacht ingediend bij ConsuWijzer! Zij hebben het advies gegeven om eerst contact te zoeken met winkelvoordieren, en mocht ik geen reactie krijgen en ik bij mijn gevoel blijf toch aangifte moet gaan doen! 

Na het lezen van bovenstaande reacties zal ik zeer zeker aangifte gaan doen! Ik ben mijn geld kwijt, maar wil voorkomen dat een ander dit ook overkomt!!

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Een Kamer van Koophandelnr. wil niet zeggen, dat een firma betrouwbaar is. Ze doen geen onderzoek naar de achtergronden. Ik ken zelfs een firma/persoon die in Den Bosch uitgeschreven werd als bedrijf en weer in een andere woonplaats opnieuw ingeschreven stond, een man die al jaren de boel flest. Er was totaal geen koppeling tussen de verschillende KvK's. Dat zie je trouwens ook bij het programma "Opgelicht". Een persoon die tig firma's kan oprichten, failliet kan laten gaan, mensen oplicht en weer verder gaat. Jarenlang ! Ik zou wel aangifte doen, al zal dat niet veel opleveren.

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Groenendaeler
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^