Honden blaft band

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

ja heb dat bij de andere 7 honden inmiddels ook niet gehad alleen bij hem dus ... zou ik denken dat het niet zozeer aan onze aanpak ligt maar toch ook een deel aan hem. 
Los van het feit dat ik ( wij ) het vervelend vinden, vind ik het ook vervelend voor hem. Feit is ... dat het ook kan afhangen van de hond en niet zozeer van eigenaars / opvoeding. 

Gekke is ... als ik met hem op de camping ben dan hoor je hem niet, andere omgeving niet thuis. Mss heeft ie het gevoel om ons erg te beschermen ( is ook erger geworden sinds Coach andere golden er niet meer is )

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Honden blaft band " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

feit is dat ze bijna niet alleen zitten, ik werk niet als ze alleen zijn dan is het met boodschappen doen wat op z'n langst een anderhalf uur is. 
Ik wandel met Mc lang, ga dus ook pas weg als wandelingen gedaan zijn. Maar wat ik al hiervoor zei ... eerder was Coach de beschermer en denk dat mc nu het gevoel heeft nu moet ik het doen omdat in een jaar tijd 2 reuen zijn overleden. 

Maar het uit totale niets zo fel enzo tekeer gaan ... heb daar vraagtekens bij. 

En vandaar tijd terug gekeken naar zo'n band, is dat iets voor hem ja of nee. Zou het kunnen helpen. Ik heb er tot op heden geen ervaring mee en het is dat het zo prijzig is anders wellicht gekocht gewoon om te zien wat het verschil is ... wat het met hem zou doen.

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Loopt hij je in huis veel achterna?

Zelf zou ik nadenken over bach bloesem. Dit kan hem ondersteunen in zijn proces omdat je ook schrijft dat het erger is geworden na Coach zijn overlijden.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Nee niet echt, nu met de pups meer omdat zij het doen maar daarvoor niet echt. bach bloesem? niet van gehoord. Is het een rust gevend iets? morgen ff googelen. 

heeft al eerder via DA rust gevende middelen gehad maar hielp ook niet echt.

maar wellicht als TS het googelt en ziet hoe en wat dat het ook kan helpen.

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Een middel van dierenarts is vaak niet homeopatisch en werkt vaak minder diep op de emoties.

En hier sluit ik ze overdag ook wel eens op zodat ze niet alleen maar opgesloten zitten als ik weg ben. Het is dan normaal en de ene hond heeft sneller last van de aanpassingen dan de ander.

En zijn ze met zijn allen in 1 ruimte? Maak je gebruik van benches? Indien niet hoe liggen ze vaak in huis? Vlak bij elkaar of vaak van elkaar verwijderd?

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" ja heb dat bij de andere 7 honden inmiddels ook niet gehad alleen bij hem dus ... zou ik denken dat het niet zozeer aan onze aanpak ligt maar toch ook een deel aan hem. 
Los van het feit dat ik ( wij ) het vervelend vinden, vind ik het ook vervelend voor hem. Feit is ... dat het ook kan afhangen van de hond en niet zozeer van eigenaars / opvoeding. 

Gekke is ... als ik met hem op de camping ben dan hoor je hem niet, andere omgeving niet thuis. Mss heeft ie het gevoel om ons erg te beschermen ( is ook erger geworden sinds Coach andere golden er niet meer is ) "
feit is dat ongeacht waar het probleem ligt (bij de hond of bij de baas of waar dan ook) de oplossing altijd bij de baas ligt. elke hond is anders, heeft zijn eigen behoeften en eigen problemen. het is aan jou als baas om je aanpak/opvoeding aan te passen aan je hond.
je kan dan wel zeggen dat het bij 7 andere honden wel goed ging... bij deze hond is dat niet zo en moet het anders aanpakken.

hier heeft ook elke hond haar eigen aanpak nodig.

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Je schrijft dat het op de camping beter gaat. Hoe ben je zelf thuis? Druk en vaak onrustig? Op de camping zijn vaak ontspannener en relaxed.

honden page profiel kevin baasje van yuki en lucakevin baasje van yuki en luca

honden foto van kevin baasje van yuki en luca

Mijn vorige hond blafte ook veel... en dat was best rottig want hij deed het van de minuut dat we weg waren tot we terugkwamen  al was het 12 uur later  omdat we echt lang wegmoesten en we hadden toen erg vele boze buren aan ons deur die ons zelfs bedreigden.... vanaf toen geen andere keuze gehad om altijd een oppas toen te regelen voor hem... je kreeg het hem gewoon niet afgeleerd... onze yuki  diene huilt zo is ene keer luidop als hij thuis moet blijven maar gaat daarna gewoon aan de deur liggen slapen en zegt dan weer niks... maar die moeten we in de gang houden want als je die in living durft laten zal die papier en nog wat zoeken of vuilnis uit de bak halen om heel je huis rond te strooien,  en onze kleinste Isis die train ik nu al op wat alleen zijn want met haar kan ik zelfs niet naar wc gaan of ze zou al mee in de pot springen en ze is zo snel dat je vaak ni eens doorhebt dat ze mee binnengeglipt is... ik leer hun nu van uit bepaalde ruimtes te blijven als ik bijv kook ofzo... maar ge ziet dat echt aan wie ze het meest hangen.. als mijn vriendin weggaat blijven mijn honden gewoon relaxen alsof er niks is.. ga ik weg en is men vriendin nog thuis  gaan ze vervelend doen , niet willen eten of spelen .. en blijven ze aan de voordeur liggen tot ik terug thuiskom... ik vind het heel jammer soms.. maar ik begrijp hen ook.. ze denken vast elke keer dat we nooit terugkomen en het is ook niet natuurlijk om ineens een deel van het "pack" kwijt te zien... achja met trainen en hard werk wordt het beter bij beter.. ik ben blij dat ik hen beiden heb.. zo leid de ene de andere af

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Hoe liggen ze in huis? Daar waar ze willen. Ik gebruik nu de bench voor Nanook aangezien we nu 2 pups hebben en zo een rustpunt hebben. Maar ze liggen of in de kamer of samen in de mand. Dat is altijd zo geweest. 
De aanpak bij de honden is idd per hond verschillend en zijn daar ook zo mee omgegaan ook omdat we verschillende rassen hebben. Tuur en  ' H ' die hoorden we bijna nooit Coach was degene die waakzaam was en aansloeg. Wat voor de een werkt hoeft voor de ander niet te werken. Want met Luna ging het alleen laten ( samen met de anderen ) vanaf begin zonder problemen, bij Nanook was de aanpak weer anders omdat zij wel ging piepen en protesteren als ik haar alleen liet dus daar was het een hele andere aanpak. En daar hielp de bench weer wel bij en bij Luna weer niet. Dit als een klein voorbeeld.

Hoe ben ik in huis of camping.
Thuis ben je natuurlijk drukker en anders in de weer dan op camping. En dan zijn er ook minder mensen om ons heen. Hier toch een gezin met 5 volwassenen. Veel drukker en met veel meer stemmingen bij iedereen.

Denk dat het bij Mc een combi is. Hij heeft nu niet meer 2 sterke reuen om zich heen die eerder de taak van bescherming over zich hadden. Feit dat idd partner er minder ontspannen in staat, iets minder geduld heeft in dit geheel. Sinds de meiden er zijn, zijn de honden nog meer op mij gericht. Wordt mij ook verteld dat wanneer ik een avond weg ben voor cursus dat ze dan anders doen en zijn. Dus dat is dan ook een reden. 

Feit is dat ik ook geen band gekocht heb ( was meer idee van man ) is om die redenen doch .... het kan nog steeds wel een hulpmiddel zijn voor baas en hond. 
Wij wonen vrij en hebben de buren niet heel veel last van het geblaf, alleen als ze buiten zijn maar heb je directe buren en een blafhond  en je hebt al van alles gedaan en geprobeerd ... dan zou je met de band al kunnen trainen en doen. 

Vaak worden dingen zwart / wit neer gezet maar omdat elke hond anders is en dus elke aanpak anders is zou het voor een enkele hond wellicht baat kunnen hebben en tot op heden kunnen alleen de bazen dit beoordelen of het een iets is voor hun hond. Zij weten wat ze al dan niet gedaan hebben ... niet iedereen is in staat om oppas te vinden of te kunnen betalen ....en als dit dan een iets is waardoor de hond rustiger word ....

Zou ik het doen? Nee, nu nog niet eerst verder kijken hoe en wat mss is het wel een medisch iets? Zou ook maar zo kunnen.

honden page profiel IshaIsha

honden foto van Isha

@Floor;

goed dat je toch eerst wil achterhalen wat er gebeurd wanneer jullie beiden van huis zijn! ;-)
Dat is toch wel de meest logischemanier denk ik,kijken waar de oorzaak ligt en dan daarnaar gaan handelen!

Gebeurd het vaak dat jullie beiden van huis zijn?
Er werd al eerder gevraagd,wat wordt er verder met de honden ondernomen?

honden page profiel Floor ArensmanFloor Arensman

honden foto van Floor Arensman

Wij zijn niet zo vaak samen weg . Ik denk dan dat ze gewoon meewillen ze hebben 2 keer daags lange wandeling en sporten de ene hond behendigheid de andere combi sport en samen flyball dus ze krijgen in principe genoeg beweging . Overdag blaffen ze soms van geluiden maar niet constant. In de avond als we dan weg zijn gaan ze blaffen waarschijnlijk allebei maar misschien ook maar een ond. Ze zijn wel erg waaks .

honden page profiel IshaIsha

honden foto van Isha

Ok, jullie doen sport met de honden,is dat dan 1x in de week?
Wat wordt er op een dag verder met de honden gedaan?

Hoe vaak zijn jullie dan samen weg?

honden page profiel J&JJ&J

honden foto van J&J

Mijn 2 honden kunnen soms ook erg blaffen wanneer wij er niet zijn, we wonen in een flat.
Het is bij hun gewoon waaksheid. En als de ene begint doet de andere gezellig mee.
Als we de gordijnen dicht laten als we weg gaan dan zijn ze gewoon lekker stil!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Honden blaft band " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Hond met HD
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^