Honden blaft band

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Floor ArensmanFloor Arensman

honden foto van Floor Arensman

Wie heeft er ervaring met een anti blafband en wat doet het. Mijn honden blaffen wat vaker in de avond als wij beide weg zijn . De buren hebben er last van wie weet raad. Het is niet helemaal duidelijk wie er blaft beide of alleen een. Mvg Floor.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Honden blaft band " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Bert, Brigitte & DangerBert, Brigitte & Danger

honden foto van Bert, Brigitte & Danger

Eerst maar eens uitzoeken wie de boosdoener is maar gebruik AUB geen blafband.
Hang eerst een webcam op en kijk wat de aanleiding van het blaffen is en wie het doet.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

een camera/webcam kan veel duidelijk maken.
een blafband zou ik nooit gebruiken!

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Ja geen blafband gebruiken natuurlijk.
Hoelang zitten ze overdag /door de weeks alleen (i.v.m werk?)

Wat de andere al zeggen,neem het op (geluid of film),want de buren kunnen wel zeggen dat ze er last van hebben,maar je hebt mensen die last hebben van 2 blafjes en je hebt mensen die pas gaan klagen als de honden 1,5 aan 1 stuk zou blaffen.

honden page profiel Floor ArensmanFloor Arensman

honden foto van Floor Arensman

Ik ben zelf ook niet voor een blafband dus ga dat ook niet doen hoor lijkt me niks. Zaterdag avond waren we weg en toen was mijn ene hond schor ten dacht ik die heeft waarschijnlijk veel geblaft. Het zijn Boerenfoxen en zijn wel waakse honden ze zijn overdag niet zo heel veel,alleen werk nu op het moment niet ivm verlof ze schijnen als wij beide weg zijn weg te blaffen dus ga eerst eens opnames maken met camcorder kijkenwat er gebeurd. We laten wel altijd de radio aan als we beide weggaan. Ik heb het idee dat ze meer blaffen als wij samen weggaan.

honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi*

honden foto van Jana *FeLaNelKi*

kan het zijn dat ze blaffen uit verveling?Hoeveel beweging krijgen ze overdag, want boerenfoxen moeten zeker hun energie kwijt, zeker als ze alleen gelaten worden ...

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Als je met z'n 2-enn weggaat dan gaat de radio schrijf je. En als er 1 alleen weg is? Is er een verschil daarin? En als jullie weggaan wat doen jullie dan om ze moe te krijgen van te voren?

en hoe is het alleen zijn aangeleerd?

jacqueline (Gast)

Ik gebruik al jaren een anti blafband niks mis mee ze dragen het niet constant af en toe hebben ze dagen dat ze veel blaffen en dan doe ik ze een paar dagen om en dan zijn ze weer een hele tijd stil gr

Mike (Gast)

Zoals eerdere HPers hebben aangegeven zou ik ee anti blafband echt niet gebruiken ik zelf heb er slechte ervaringen mee ik kocht eerst een merk die een bepaalde geur afgeeft maar mijn pup werdt daar helemaal gek van en ging met de hoofd steeds heen en weer bewegen in de bench en toen kocht ik de anti blafband met een shok die werkte voor maar 2 weken daarna begon hij na de shokken die hij kreeg meer te blaffen. Dus bij mij slechte ervaringen helaas. Ik heb daarna de beste oplossing gevonden ik kocht een muilkorf die ding die op de mond/neus moet het werktre bij mij perfect MAAR LET OP! Begin eerst op een positief manier ik ging bijv. Een maand of 2 met mijn pup naar de park en strand met de muilkorf op en zo vondt hij het alleen maar goed elke keer wanneer we iets leuks deden kreeg hij de muilkorf en ziet het nu als iets leuks + blaft niet meer!

Zeker het proberen waard
Succes

honden page profiel GerdaGerdabijna goedgekeurde fokker

honden foto van Gerda

Ik heb een petsafe blafband.Deze werkt op de stembanden. 
Geeft eerst twee keer een piep en daarna een schokje.
Werkt bij mijn honden erg goed.

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN en POSITIEVE OPVOEDING EN OMGANG MET DE HOND.

HondenPage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden en begeleiden van honden. Onder positieve opvoeding en omgang met de hond verstaan wij een wijze van opvoeden en omgang waarbij het welzijn, de veiligheid en de integriteit van de hond altijd gewaarborgd is.


LET OP!

Het adviseren, propageren en rechtvaardigen van opvoedtechnieken met als basis dwang, fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysiek) provocerende, intimiderende of overheersende handelingen is niet toegestaan op de HondenPage. Behalve dat het stress veroorzaakt bij de hond en beschadigend is voor de vertrouwensrelatie kunnen ze ook een serieus risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier.

Open vragen en gesprek hierover zijn toegestaan als middel tot informatie en kennis, maar herhaaldelijk adviseren of propageren van technieken en middelen die in strijd zijn met deze visie en beleid kunnen negatief gewaardeerd worden met een rode pijl en bij herhaling kan het moderatorteam een waarschuwing geven en/of een afkoelban.

Topics met als doel discussie over methodes waarin technieken gebruikt worden die niet binnen deze visie van de HondenPage passen gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt of in strijd is met visie en beleid.

Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Ja werkt goed Gerda :'(. Het symptoom aanpakken ipv de oorzaak. Jammer dat mensen dit middel in zetten voor hun probleem.

Anoniem (Gast)

" Ja werkt goed Gerda :'(. Het symptoom aanpakken ipv de oorzaak. Jammer dat mensen dit middel in zetten voor hun probleem. "


Ik snap niet waarom er nou zulke opmerkingen worden gegeven.. Het is een simpel hulpmiddel waar mensen er gebruik mee kunnen maken door zo een goed aanpak te nemen wordt ook de oorzaak opgelost?

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Oh anoniem, als jij spreekt wil je dan ook een stroomstoot hebben?

honden page profiel Floor ArensmanFloor Arensman

honden foto van Floor Arensman

Nee ik wil niet aan een blafband beginnen . Ik ga eerst eens opnames makennen daarna kijken wat er precies gebeurd als wij beide weg zijn. Waneer slaan ze aan wat is de aanleiding blaft er een en begint de ander dan ook . Dus ga eerst maar eens een tijdje bij de buren zitten en kijken wat er gebeurd als wij beide weg zijn. Nee blafband liever niet lijkt me erg pijnlijk .

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Ik gebruik al jaren een anti blafband niks mis mee ze dragen het niet constant af en toe hebben ze dagen dat ze veel blaffen en dan doe ik ze een paar dagen om en dan zijn ze weer een hele tijd stil gr

------------------------------------------------------------------------------------------

aangezien je de band al jaren gebruikt hebben jou honden er niets van geleert en is er niets echt opgelost. "

Anoniem (Gast)

" Oh anoniem, als jij spreekt wil je dan ook een stroomstoot hebben? "


Weer een rotopmerking kan er niet normaal gepraat worden hier op het forum? De anti blafbanden zijn niet zomaar voor de hond gemaakt als het nadelen had en dus heel erg was zou het sowieso afgeschaft worden. Heel jammer dit.
Dat jij geen gebruik maakt van dit betekent niet dat je het hulpmiddel zwart kan maken. Er worden veel gediscusseerd over dit onderwerp en ik ben daar echt tegen sorry. Goed die ts wil er niet aan beginnen.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

Er wordt toch niet direct een schock gegeven maar eerst een waarschuwings piep? Onze Golden blaft ook om niks ... heb ik zo'n band? Nee ... heb ik erover gedacht? Ja. 
@ Esther wie zegt dat er niks aan gedaan is? Heb je ervaring met deze band? 

Aan piepjes is toch niks mis mee?

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" Oh anoniem, als jij spreekt wil je dan ook een stroomstoot hebben?

Weer een rotopmerking kan er niet normaal gepraat worden hier op het forum? De anti blafbanden zijn niet zomaar voor de hond gemaakt als het nadelen had en dus heel erg was zou het sowieso afgeschaft worden. Heel jammer dit.
Dat jij geen gebruik maakt van dit betekent niet dat je het hulpmiddel zwart kan maken. Er worden veel gediscusseerd over dit onderwerp en ik ben daar echt tegen sorry.  Goed die ts wil er niet aan beginnen.

----------------------------------------------------------------------------

er zijn wel degelijk nadelen aan zo'n band en zeker niet alle honden reageren er goed op! er zijn honden die door zo'n band meer en harder gaan blaffen, een niet te over ziene angst ontwikkelen, gaan slopen,...

een hond blaft nu eenmaal en zo'n band snoert je hond zijn bek, het lost de oorzaak van het probleem niet op.
een hond mag blaffen en niet elke blaf is ongewenst maar een anti-blafband corrigeert wel elke blaf. "

Anoniem (Gast)

Zoals ik al net aangaf onder de naam 'Mike' heb ik er ook nare ervaringen mee en doe het nu op mijn eigen manier. Maar dit wil niet zeggen dat ik tegen de anti blafbanden ben. Zoals jij net zelf ook al aangaf. Er zijn honden die juist meer gaan blaffen. Maar ook honden die er wat aan hebben en zo begrijpen dat ze niet horen te blaffen. Ieder zijn eigen manier toch? Sorry maar ik en er bijv. Tegen dat een hond elke dag met zijn bot mag spelen UREN ACHTER ELKAAR dit omdat het teveel spier kost en ook niet goed is voor een hond. Dan heb ik het wel over mensen die hun hond er uren mee bezig laat gaan want je hebt honden die er degelijk zolang mee bezig zijn. Misschien heel ander kijk/onderwerp maar het komt echtwel op het zelfde neer. Ieder zijn eigen mening

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

even off-topic: het is voor ons handiger dat je telkens onder de zelfde naam reageert zodat wij weten wie jij bent en dat jij 1 persoon bent.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

er zijn wel degelijk nadelen aan zo'n band en zeker niet alle honden reageren er goed op! er zijn honden die door zo'n band meer en harder gaan blaffen, een niet te over ziene angst ontwikkelen, gaan slopen,...

een hond blaft nu eenmaal en zo'n band snoert je hond zijn bek, het lost de oorzaak van het probleem niet op. 
een hond mag blaffen en niet elke blaf is ongewenst maar een anti-blafband corrigeert wel elke blaf. "


Dus is het hierbij op eerste plaats per hond verschillend dus kan hij / zij het beste inschatten wat beste voor hun hond is? 

En kan het dus als een hulpmiddel gebruikt worden op moment dat jij er niet bij kan zijn om ze te corrigeren en dat je op deze manier goed met de buren om kan blijven gaan. Of in ieder geval kunt aangeven dat je er alles aan doet ( of je het nu aanzet of niet ;-) ) 

En aangezien het met een piepje werkt ... kan je je hond niet trainen met zo'n fluitje wat bepaalde toon afgeeft. Om te leren van dit geblaf tolereer ik niet. en als je dan weg bent en je doet zoiets om dat wanneer hij dan dat piepje hoort al stopt zonder een schockje te krijgen? 

Zou dat een oplossing kunnen zijn?

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

en toch wil ik eerst de oorzaak weten. Schrikt de hond ergens van? Is het verlatingsangst? Is het blaffen om aandacht? Verveeld de hond zich? Moet de hond plassen of poepen? Is er een inbreker?

Gelukkig gaat ts eerst video's maken en dan een conclusie trekken.

Anoniem (Gast)

"

Dus is het hierbij op eerste plaats per hond verschillend dus kan hij / zij het beste inschatten wat beste voor hun hond is? 

En kan het dus als een hulpmiddel gebruikt worden op moment dat jij er niet bij kan zijn om ze te corrigeren en dat je op deze manier goed met de buren om kan blijven gaan. Of in ieder geval kunt aangeven dat je er alles aan doet ( of je het nu aanzet of niet ;-) ) 

En aangezien het met een piepje werkt ... kan je je hond niet trainen met zo'n fluitje wat bepaalde toon afgeeft. Om te leren van dit geblaf tolereer ik niet. en als je dan weg bent en je doet zoiets om dat wanneer hij dan dat piepje hoort al stopt zonder een schockje te krijgen? 

Zou dat een oplossing kunnen zijn? "



Kijk dat is nou een mooie reactie

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

" Zoals ik al net aangaf onder de naam 'Mike' heb ik er ook nare ervaringen mee en doe het nu op mijn eigen manier. Maar dit wil niet zeggen dat ik tegen de anti blafbanden ben. Zoals jij net zelf ook al aangaf. Er zijn honden die juist meer gaan blaffen. Maar ook honden die er wat aan hebben en zo begrijpen dat ze niet horen te blaffen. Ieder zijn eigen manier toch? Sorry maar ik en er bijv.  Tegen dat een hond elke dag met zijn bot mag spelen UREN ACHTER ELKAAR dit omdat het teveel spier kost en ook niet goed is voor een hond. Dan heb ik het wel over mensen die hun hond er uren mee bezig laat gaan want je hebt honden die er degelijk zolang mee bezig zijn. Misschien heel ander kijk/onderwerp maar het komt echtwel op het zelfde neer. Ieder zijn eigen mening
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Honden die uren spelen met een bot moeten die gestraft worden omdat de baas niet thuis is of omdat de baas geen fatsoenlijke grens aangeeft? De mens is in dit geval de schuldige. Waar is deze? En wat de mens met de hond overdag? Een hond weet vaak niet wat goed voor hem is en daarom mogen wij dit hem leren.
"

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

" er zijn wel degelijk nadelen aan zo'n band en zeker niet alle honden reageren er goed op! er zijn honden die door zo'n band meer en harder gaan blaffen, een niet te over ziene angst ontwikkelen, gaan slopen,...

een hond blaft nu eenmaal en zo'n band snoert je hond zijn bek, het lost de oorzaak van het probleem niet op. 
een hond mag blaffen en niet elke blaf is ongewenst maar een anti-blafband corrigeert wel elke blaf. "

Dus is het hierbij op eerste plaats per hond verschillend dus kan hij / zij het beste inschatten wat beste voor hun hond is? 

En kan het dus als een hulpmiddel gebruikt worden op moment dat jij er niet bij kan zijn om ze te corrigeren en dat je op deze manier goed met de buren om kan blijven gaan. Of in ieder geval kunt aangeven dat je er alles aan doet ( of je het nu aanzet of niet ;-) ;-) 

En aangezien het met een piepje werkt ... kan je je hond niet trainen met zo'n fluitje wat bepaalde toon afgeeft. Om te leren van dit geblaf tolereer ik niet. en als je dan weg bent en je doet zoiets om dat wanneer hij dan dat piepje hoort al stopt zonder een schockje te krijgen? 

Zou dat een oplossing kunnen zijn? "
ik ben er eerder voor om de oorzaak aan te pakken, desnoods helemaal opnieuw beginngen met het leren alleen zijn.
je kan niet opvoorhand weten hoe je hond reageert op zo'n band en de band leert geen enkele hond waar hij wel op mag blaffen. met zo'n band is het gewoon niet blaffen en gedaan, zelfs bij grommen gaan die dingen af.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

"

Dus is het hierbij op eerste plaats per hond verschillend dus kan hij / zij het beste inschatten wat beste voor hun hond is? 

En kan het dus als een hulpmiddel gebruikt worden op moment dat jij er niet bij kan zijn om ze te corrigeren en dat je op deze manier goed met de buren om kan blijven gaan. Of in ieder geval kunt aangeven dat je er alles aan doet ( of je het nu aanzet of niet ;-) ;-) 

En aangezien het met een piepje werkt ... kan je je hond niet trainen met zo'n fluitje wat bepaalde toon afgeeft. Om te leren van dit geblaf tolereer ik niet. en als je dan weg bent en je doet zoiets om dat wanneer hij dan dat piepje hoort al stopt zonder een schockje te krijgen? 

Zou dat een oplossing kunnen zijn?


Kijk dat is nou een mooie reactie



haha en leuke is ... geef mezelf eigenlijk min of meer een tip ;-) ga eens zo'n fluitje kopen en zien of ik er op deze manier een andere wending aan kan geven ... dus gebruik ik het fluitje eigenlijk op een andere manier dan dat het ervoor bedoelt is .... 

toch fijn dat er zulke topics zijn die je tot nadenken brengt en zo op een of andere manier een soort van oplossing geven en in dit geval wat beste is voor mijn hond  "

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :)

honden foto van Jeanine :)

" ik ben er eerder voor om de oorzaak aan te pakken, desnoods helemaal opnieuw beginngen met het leren alleen zijn. "

In mijn geval met 4 honden is het lastig om te leren alleen te zijn. Verlatingsangst ... hij doet het ook als wij er zijn en soms volkomen uit het niets. 

plassen poepen ... nee. En daarbij het blaffen naar een kat of bel of andere aantoonbare dingen is een hele andere blaf ... de uit het niets blaf is heel hoog, schel, fel. En ik kan er nog steeds mijn vinger niet opleggen.

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Schel, hoog, felle blaffen is in mijn ogen stress. Hoe lang zitten je honden alleen? Hoe heb je het aangeleerd? En waar verblijven de honden als ze alleen thuis zijn? En doe je qua activiteiten voordat je weg gaat? Loopt de desbetreffende hond je alles achterna als je thuis bent?

Zomaar wat extra vragen.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

"
In mijn geval met 4 honden is het lastig om te leren alleen te zijn. Verlatingsangst ... hij doet het ook als wij er zijn en soms volkomen uit het niets. 

plassen poepen ... nee. En daarbij het blaffen naar een kat of bel of andere aantoonbare dingen is een hele andere blaf ... de uit het niets blaf is heel hoog, schel, fel. En ik kan er nog steeds mijn vinger niet opleggen. "
voor een blafband is een balf een blaf en wordt elke blaf gecorrigeerd.
ik heb 3 honden en die hebben ook geleerd om alleen te zijn.

ik heb mijn honden leren blaffen op commando en ook leren stoppen met blaffen op commando waardoor ik bij hen het blaffen kan controleren en zij zo voor een groot stuk hebben geleert wanneer blaffen wel of niet kan.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Honden blaft band " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Hond met HD
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^