Waarom doen kinderen dit..?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Dan maar de boeman.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Waarom doen kinderen dit..?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel teresa en beauteresa en beau

of een gratis gekregen dvd van de plus van Frozen Planet van BBC Earth....dan mag de tv wel extra langer aan blijven..;-)
Een gulde middenweg kiezen die voor beide partijen bevredigend blijft en waar je dicht bij jezelf blijft staan...( is al een hele prestatie op zich in de huidige maatschappij )O-)':-)

honden page profiel moosmoos

honden foto van moos

" of een gratis gekregen dvd van de plus van Frozen Planet van BBC Earth....dan mag de tv wel extra langer aan blijven..;-)
Een gulde middeweg kiezen die voor beide partijen bevredigend blijft en waar je dicht bij jezelf blijft staan...( is al een hele prestatie op zich in de huidige maatschappij )O-)':-) "

Frozen planetĀ :-D. Idd een hele prestatieĀ O-)

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

M'n schoonzus heeft ook van die kinderen die bang zijn voor Kyra. Kyra heeft nog nooit wat gedaan maar goed, zodra ze Kyra zien beginnen ze al te krijsen. Dat zijn van die kinderen die al gaan krijsen als ze hun zin niet krijgen of als je al een keer naar ze wijst. Ik erger me dan altijd groen en geel. En m'n schoonzus zorgt er zelf voor, ze is zelf bang voor honden, en heeft haar kinderen dus daarmee ook bang gemaakt. Ik heb twee keer geprobeerd Kyra bij de kinderen te laten, de eerste keer ging het redelijk goed en aaiden ze Kyra zelfs, na een hoop te hebben geprotesteerd. Maar uiteindelijk werkte het niet want de keer er op, krijsten ze weer alles bij elkaar en moest Kyra ruim 5 uur aan de riem liggen. Kyra erg onrustig natuurlijk, dus heb ik besloten als die verschrikkelijke kinderen van m'n schoonzus er zijn, neem ik Kyra niet meer mee en blijf ik desnoods zelf thuis. Dat is echt om gek van te worden. Elke keer als die kinderen krijsen zit Kyra als een gek te hijgen, om haar bek te likken enz. Allemaal kalmeringssignalen geven aan die jankerds.

Mijn broertje vind Kyra ook geweldig, maar vind het ook leuk om haar te pesten. Laatst bijvoorbeeld, toen was m'n man thuis en had hij tegen Kyra gezegd dat ze op haar plek moest blijven, en m'n broertje stond voor haar met haar kong en zei dan elke keer 'pak maar' terwijl hij donders goed wist dat ze niet van haar plek mocht. Het was maar goed dat ik op dat moment niet thuis was, want ik had hem aan zijn oren weggesleept. Als mensen Kyra treiteren dan wordt ik echt woedend. Dus ik heb me ook voorgenomen de volgende keer hetzelfde terug te doen als ze bij Kyra doen. Echt gemeen is het.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Waarom doen kinderen dit..?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^