Honden mogen niet plassen op straat?!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MirjamMirjam 3 doggies

honden foto van Mirjam

;-)Zwaar overdreven van die man, hoor. Vast een man met eigen regels.
Tuurlijk niet tegen privé bosjes, auto's en containers maar als ik een hond was zou ik lekker in dat mooie perkje gaan zitten. Hèhè dat lucht op;-)

In de gemeente waar ik woon krijg je zelfs een boete als je je gevulde poepzakjes in de openbare prullenbakken gooit:70 euro.
Nu neem ik ze gewoon weer mee naar huis maar ik vind het ver gezocht, hoor.
Er staan trouwens nergens gevulde poepzakprullenbakken. ( mooi woord voor scrabble)

Ik loop er ook soms overdreven mee te zwaaien, met die mooie opvallende roze zakjes, bij mensen die al eens naar buiten kwamen terwijl ik al bezig was het zakje van de rol af te scheuren

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Honden mogen niet plassen op straat?!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel AnnemiekAnnemiek 3 doggies

honden foto van Annemiek

Op ongeveer drie minuutjes lopen van af ons huis, is er een 'hondenspeelplaats' ( tenminste, dat staat op het bord ) Ware het niet dat het grenst aan een 80 km weg, niemand laat daar zijn/haar hond los lopen sq spelen. Dat is dus een 'honden uitlaatplaats' geworden.
Nero doet daar dus ook zijn behoeften.
Als we gaan wandelen aan de riem en niet naar het bos, lopen we eerst daar doorheen waar hij kan poepen en plassen op zijn gemakje en pas daarna gaan we verder wandelen.
En dan wil ik ook geen poot-om-hoog meer zien ;-)
Maar goed, dat geluk hebben wij. Als dat niet zo was, een plas doen in de goot of berm vind ik niet erg en een drol daar heb je zakjes voor.

honden page profiel Yasmine, Perdie & OrgaYasmine, Perdie & Orga

honden foto van Yasmine, Perdie & Orga

Ben nu zelfs bezig met Perdie extra te belonen als ze in gras (openbaar dus) plast of in de goot. Sowieso heeft dat haar voorkeur, maar wat extra aanmoediging kan nooit kwaad ;-) 
En wat gaat het toch ver in sommige gemeentes? Je poepzakjes niet in de vuilbak mogen gooien? Daar begrijp ik niets van?! Bij ons mag een hond in principe overal (openbaar) plassen en kaka doen, maar je moet wel de kaka altijd opruimen (overal) en altijd minstens 2 zakjes bij je hebben en die kunnen laten zien. Als je dus 4 zakjes bij je hebt en je hond doet 3 maal kaka en je hebt er maar één meer over kan je dus best wel een probleem hebben als de politie je controleert. Gelukkig heb ik zo goed als altijd een groot rolletje bij :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Honden mogen niet plassen op straat?!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^