aanschaf Westy.pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

banaan030 (Gast)

Wij zijn opzoek naar een Westy pup reutje.
Heeft er iemand ervaring met de prinsenbankhoeve in wijchen ???
Ik heb al verschillende fokkers gebeld maar helaas kan ik het bedrag van gemiddeld €1200,- niet ff op tafel leggen.
Nu staan er ook pups op marktplaats maar weet niet of we daar goed aan doen.

Het enige wat we willen is een GEZONDE pup voor in ons kleine gezin.

honden page profiel De mannenDe mannen

honden foto van De mannen

Een gezonde pup heb je pas als je weet dat de beide ouderhonden zijn getest op allerlei erfelijke ziektes en als de fokker deze testen ook kan overleggen.

Vaak is dit bij de "goedkope rashonden" niet het geval want hoe zit het met de erfelijke ziektes bij de voorouders enz enz.
Deze hondjes worden goedkoop (vaak nog veel te duur) aangeboden omdat er niks geen testen zijn gedaan bij de ouderhonden en bij sommige rassen worden ook de pups al onderzocht denk aan ogen.

Veel pups die worden aangeboden via marktplaats komen via de broodfokker en worden op slinkse wijze aan de man gebracht, zoek maar eens naar broodfok op google en je weet genoeg.

Een goed gefokte hond kost nu eenmaal een hoop geld het wordt dus of sparen en nog even wachten met de aanschaf of toch een goedkoop hondje aanschaffen in de hoop niet bij een broodfokker te zitten want dan blijft het leed voor de moederhond bestaan.
Of toch graag nu een hondje kijk dan eens bij de rasvereniging voor een herplaatser of in het asiel vaak zitten hier ook jonge honden die nog een lang leven voor zich hebben.

Er zijn maar weinig mensen die zo in 1 keer even 1200 euro kunnen missen maar bv een jaartje sparen en je hebt het bedrag bij elkaar zo heb ik het hier ook gedaan toen we wisten dat er weer een pup zou komen ben ik als een gek gaan sparen om via een goede fokker m'n pups te kunnen kopen.

Veel succes met jullie ziektocht naar een geschikt maatje ;-)

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Dit dierencentrum annex manege in Wychen verkoopt 3 "rassen" en kruisingen honden.
Waar worden de fokhonden en puppies gehuisvest? In de stallen? Hoe zien die er uit?

Dit heet dus  br**dfok. Fokhonden worden hier niet op erfelijke aandoeningen getest.
Garantie op gezondheid bij een pup is niet te geven; koop je echter bij fokkers die niet testen dan is de kans op erfelijke aandoeningen aanzienlijk groter; zeker bij dit soort populaire hondjes.

kees (Gast)

koop geen puppies bij de prinsenbankhoeve. Je mag daar niet eens zien hoe de ouderdieren zitten. Dan stel ik me daar toch vragen bij hoe die honden daar zitten.. daarbij zag de moeder bij de puppies er niet goed uit...

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

op www.pupnet.nl staat ook een fokker met een nestje westies, weet alleen  niet of de pups van dit nestje nog beschikbaar zijn, en wat deze pups kosten.

er is volgens deze site nog wel een reutje beschikbaar die geboren is op 15 december 2013.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Topic is ruim een jaar oud 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^