honden pension

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

nancy (Gast)

ik kreeg dit  bericht van Roca vandaag te horen via facebook, ik vind het heel erg, de baasjes zijn voorgelogen en de honden waren hier de dupe van ( zij kunnen helaas niet vertellen wat daar gebeurd is) Mensen die op deze manier een hondenpension uitbaten, hebben zeker geen hart voor honden. Voor hen is de hond een nummer die alleen maar geld moet opbrengen. Ik ken wel wat mensen die daar vroeger hun hond hebben geplaatst en die zonder argwaan hun hond weer gingen afhalen , niet wetend welke gruwel die honden daar beleefden. Het feit dat die honden tot 2 dagen niets anders deden dan slapen is de ontlading van een lange periode van stress. Terwijl baasje op vakantie geniet, beleefd de hond een gevangenisstraf. Daarom oproep tot de baasjes !!

Voor je je vakantie boekt ga je eerst op zoek naar een goede opvang, kijk goed rond en plaats ze niet zomaar in het eerste beste pension. 

 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

atv.be/nieuws/2014-08-25/hondenpension-onder-vuur/

 

honden page profiel JenteJente

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-zoersel/hondenpension-onder-vuur-a2007907/

honden page profiel JenteJente

Reactie op de pagina "Je bent van Schoten als..."

 

Dennis En Chantal Zwart: Wij hebben onze Duitse Herder verleden jaar in augustus bij Roka binnen gedaan.Wij gingen hem daarna halen en onze herder Macho was verdwenen.Nu een jaar later weten wij nog altijd niet waar onze lieveling is desondanks oproepingen van het vredegerecht, de politie waar meneer niet naar toe kwam. Langs deze weg als iemand van hun een herder heeft gekocht of iemand weet dan horen wij het graag. Wij missen hem nog elke dag!!!

honden foto van Het zoveelste showprofiel voor adverteerders

Dit topic zou bovenaan moeten kunnen blijven staan.

 

Ik zou mijn hond(en) nooit bij een ander kunnen/willen onderbrengen zolang ik leef. Wat een schrijnende verhalen...arme dieren die dit hebben moeten meemaken.

 

Bert (Gast)

De negatieve verhalen over Roka zijn waar. Ik heb vroeger daar 16 jaar gewoond daar mijn moeder de ex-vrouw is van Roka-uitbater R. Mariën.

 

Zelf weet ik dat R. Mariën de hondjes in kotten steekt die daar blijven overnachten, ze hebben in de winter geen verwarming en dus ook bevroren drinkwater. Zo krijgen ze ook gemalen slachtafval van een slachthuis die aangekocht is (goedkoper dan echt hondeneten!). In de zomer zit het vlees onder de maden van de vliegen.

 

Zo kan ik wel blijven doorgaan!

 

Breng u hond er NOOIT naartoe! 

honden page profiel Sanne, Djyla en QuintoSanne, Djyla en Quinto

honden foto van Sanne, Djyla en Quinto

pff de verhalen worden alleen maar erger. Verschrikkelijk!

Astrid (Gast)

Ik heb mijn hond onlangs ook 2 weken naar Roka te Zoersel gebracht. Had een heel dubbel gevoel als ik hem ging afzetten. Roger moest zelfs mijn gsm nummer niet hebben, want wat zou er kunnen gebeuren ? Dat vond ik heel vreemd. Ik bracht mijn hond samen met de hond van een vriendin die er regelmatig haar hond naartoe deed, dus ik dacht dat ik overdreef.

Na 16 dagen ben ik hem terug gaan halen Hij was heel fel vermagerd, had diarree en er was geknipt in zijn lange haren aan zijn billen... Toen ik telefoneerde om uitleg te vragen, zei Roger dat hij aan het ruiven was en dat hij zo veel gespeeld had , dat er haar was uitgetrokken. Bij hem had hij geen diarree, dat zou bij mij komen omdat hij zijn vriendjes van het pension miste... Desondanks liep mijn hond kwispelend achter Roger aan, dus dat veegde mijn twijfels van tafel.

Ik breng hem er niet meer naar toe, waar rook is, is vuur....

karolien (Gast)

nu zoveel later komt de waarheid eindelijk uit ! ik hou enorm van dieren , dat was de enige reden dat ik dit vertelde. Triest dat dierenwelzijn bij roka niet eerder controleerde ! sommige reacties toen waren triest Ik heb geen enkele baat die mensen slecht te maken zij zijn slecht spijtig genoeg.

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Bah zeg en zo zijn er volgens mij nog. Ik ga nooit op vakantie zonder mijn hond,  durf het gewoon niet aan om hem ergens anders onder te brengen of het moet bij mensen zijn die ik echt ken en vertrouw.

 

Vind het wel raar dat ik hier van sommigen lees dat ze eigenlijk niet echt een geweldig gevoel hadden bij dit pension, maar dat ze hun hond er toch achterlieten. Dan annuleerde ik nog liever mijn vakantie, hond gaat voor. Verschrikkelijk moet het zijn als je je hond op zo'n manier terug krijgt.

 

Maar sommige bazen maakt het volgens mij niet uit. Zo was ik ooit in een pension dat tegelijk een crematorium heeft, was daar om afscheid te nemen van mijn maatje Yoshi. Op dat moment bracht een vrouw haar oude hond binnen, het sukkeltje wilde daar echt niet naar binnen, maar mevrouw sleurde hem mee en nam snel snel afscheid, ze moest dringend vertrekken. Ik zag toen hoe er met die hond werd omgegaan,  hoorde ook dat veel mensen niet te spreken waren over dit pension, maar toch blijven mensen hun honden er naartoe brengen, zelfs oudjes in stress. Begrijp ik echt niet.

 

En wat met dat verhaal van onlangs, mensen die hun Golden Retriever naar een pension brachten en bij terug komst kregen te horen dat hun lieve hond gestorven was. Ze hadden de baasjes niet eens op de hoogte gebracht dat er wat mis was met de hond, ze wilden hun vakantie niet verstoren.  Verschrikkelijk moet dat zijn.

 

Hoop dat er algemeen wat meer controle op komt, maar dat kunnen we wel vergeten vrees ik, ons land is echt een ramp wat dierenwelzijn betreft

klaas (Gast)

Wij hebben hele goede ervaring en krijgen onze hond bijna niet de auto in omdat hij het erg naar zijn zin heeft gehad, die Johan Thys heeft dit vuurtje waarschijnlijk aangewakkerd omdat hij zijn hond niet mee kreeg eerder, wat een sukkel om zulke flauwekul over dit fantastische pension te schrijven, verwacht je nou echt dat de man met 50 honden of zo snachts in de woning gaat slapen dat is onmogelijk zo niet aanvaardbaar omdat dan de pleuris uit kan breken en overdag kan je er zicht op houden, kijk ook eens naar jezelf als je de hond wegbrengt moet je niet zeuren achteraf anders moet je hem meenemen, Johan laat dit achterwege en gedraag je en Karolien ook jij deugt voor geen meter met je zwartmakerij, wij komen vanuit Holland om onze hond hier te plaatsen en wij hebben er veel geprobeerd maar hier zijn ze echt op hun plaats, laat hen hun werk doen en als het leven van je hond zo belangrijk is stort wat geld bij BLID of bij de dierenbescherming en houd je niet bezig met vuilspuiterij naar mensen toe die dit niet verdienen, die hun huis openstellen voor je huisdier en dit als dank krijgen het is een grote schande dat dit anno nu kan, Roger je bent een kanjer en laat ze hier maar lullen wij zullen je steunen door dik en dun

 

Dirk en Karina ( Bob) (Gast)

Onze hond Bob, is er ondertussen niet meer, helaas!

Toch willen wij, de baasjes, ook even onze harten luchten. 

Onze hond kunnen we niet meer helpen maar hopelijk andere wel!

Ook wij zijn zo naief en goedgelovig geweest om onze hond verschillende keren bij ROKA achter te laten. Wij hebben zelfs honden van vrienden en familie aangebracht bij Roger. Ondertussen hebben die mensen gelukkig andere oorden opgezocht voor hun dierbaren!

Een eerste ontmoeting met Roger en het hondenpension, als ook een deftig gesprek hebben wij zeker gehad alvorens we Bob hier op vakantie plaatsten. Alhoewel we slechts vanuit de living naar de tuin konden/mochten kijken omdat we volgens hem de aanwezige opgevangen honden zouden verontrusten, kon Roger ons toch overtuigen met zijn vlotte babbel en zijn berucht hondenvakantie verhaal. ( We nemen er max.7 of 8 bij zodat ze vrij in onze huiselijke sfeer hun tijd kunnen doorbrengen, tussen onze (kleine) kindjes.Op de vraag of dit niet gevaarlijk kon zijn, zei hij: daar moeten jullie niet aan denken, dat is mijn probleem. Onze kinderen weten hoe ze met honden moeten omgaan.) De vorige vier pensions die we bezochten, plaatsten de honden in hokken, wat wij niet wilden, of gaven ons alom een slecht gevoel. Dit om aan te tonen dat we wel degelijk een goede opvang zochten voor onze schat! 

Toen we na een eerste opvang van 14dagen onze Bob terug gingen halen (stonk hij verschrikkelijk) was hij fel vermagerd. Na een vermelding daarover bij de volgende opvang, kregen we onze hond 14 dagen later alweer stinkend 'moddervet' terug. We hadden geen afspraak gemaakt om onze Bob op te pikken en moesten vervolgens meer dan 30 minuten voor de gesloten poort staan wachten, omdat één van de dochters moest wachten op toestemming van Roger. Alhoewel wij na aankomst ter plaatse, onmiddelijk contact opnamen met Roger en de telefoon zo ook doorgegeven werd aan die dochter. Onze hond was heel de tijd nergens te bespeuren. Toen ik vroeg om even mee te gaan kijken waar Bob zat werd dit resoluut geweigerd. Wij heb NOOIT mogen zien waar onze hond zat als we niet op voorhand een afspraak maakten. Bob kwam die laatste keer thuis met een mankende poot waar niets over verwittigd werd, en twee grote kale plekken in zijn vacht. Na een onmiddelijk bezoek aan de dierenarts werd verteld dat we op onze intuïtie moesten voortgaan...   We hebben hem er nadien nooit meer naartoe gebracht. (We bleven lang twijfelen doordat Bob steeds weer aangaf content te zijn als hij Roger zag.)

Een volgend punt van achterdocht waren de vele blaffende honden vanuit de bijgebouwen. Volgens Roger waren dit losgeslagen honden die de politie bij hem tijdelijk onderbracht. Hij wou ze niet samen zetten met de ( weinige gelukkige ) vrijlopende vakantiehonden omdat deze honden meestal niet te vertrouwen zijn. 

Ieder mens is vrij om te doen en laten wat hij zelf wil, maar al die achterdocht rondom hem heeft Roger zelf in de hand gewerkt. 

Aan Klaas willen wij nog even kwijt dat wij hopen dat zijn hond net zo gelukkig is als hijzelf, met Roger en zijn dubieuze opvang!!! 

Konden onze honden maar praten! Ook wij zijn nu zeer nieuwsgierig naar de uitslag van het onderzoek...maar zullen onze volgende hond hier zeker nooit meer laten verblijven.

En natuurlijk zullen nieuwe klanten goede ervaringen hebben de laatste tijd, er loopt een onderzoek tegen hen...! 

Koen (Gast)

Wij hebben onze hond ook een tweetal jaar geleden naar deze opvang gebracht. Op dat ogenblik was het voor mij al duidelijk dat onze hond daar nooit meer naar toe zal gaan. De eigenaar belooft veel, maar daar is helemaal niets van waar. De honden mogen helemaal niet vrij rondlopen, maar worden opgesloten in een hok. Wij kwamen onverwacht onze hond vroeger ophalen en hij probeere met allerlei leugens om de tuin te leiden. Jammer dat hoj nog steeds reclame maakt met "familiale opvang" Onmiddellijke sluiting lijkt voor mij de beste oplossing. Als je mensen bedriegt is dit mijn einige conclusie. Jammer dat er nog steeds veel mensen hun hond naar toe brengen...

pat (Gast)

Eigenaardig verhaal. Strookt niet - helemaal niet met mijn ervaringen met dit pension, au contraire. M'n 2 herders hebben het daar blijkbaar zo naar hun zin, dat ze mij helemaal niet zien staan als ik ze kom ophalen ... baas laat ons nog wat spelen ... wat m.i. een zeer goed teken is. Vergelijk het een beetje met het ophalen van je kind na een vakantiekamp, en het kind zegt ' maar mama / papa ik heb u / jullie helemaal niet gemist hoor'. Schoner compliment voor organisatie bestaat er toch niet? En oh jà, ze komen er voller van terug dan ik ze binnen breng ... ooit al totaal andere ervaringen gehad.

Maar ja degustibus et coloribus ... goed doen voor iedereen is niet meer van deze walgelijke facebook-tijden, toch?

Anyway, binnenkort gaan mijn 2 herders opnieuw naar nonkel Roger!

Anoniem (Gast)

Hier nog een link naar het omgevingsplan rondom het hondenpension roka. Iemand een idee waar de waterplas of het meertje ligt dat door roger zogezegd wordt gebruikt om de honden te laten zwemmen enzo?  Link: goo.gl/maps/aZvZF

 

 

 

 

 

HELGA (Gast)

Onze seppe is al 3x op vakantie geweest bij ROKA en elke keer heel goed geweest. De eerste twee dagen wil hij zelfs zijn eten van thuis niet. Wij laten hem altijd toiletteren als hij naar huis komt en het is nog nooit zo mooi gedaan geweest. Het is niet abnormaal dat een hond moe is na een verblijf in een hondenhotel. Zelfs heel normaal denk ik. In november gaan we weer een weekje weg en onze seppe gaat ook weer naar nonkel roger. Het is op een ander nooit zoals thuis en anders moet je zelf maar voor je hond zorgen en thuis blijven!

Nick (Gast)

Aan Klaas en Helga:

 

Zijn jullie al eens achter het huis van Roger mogen gaan kijken? Natuurlijk niet vanuit het raam maar echt naar buiten stappen en een rondleiding maken? Ik ben zeker van niet.

 

De hondjes die daar op vakantie komen worden nu eenmaal in kotten gestoken en er wordt haast niet meer naar gekeken. Als Klaas zegt dat Roger zijn huis ter beschikking stelt voor die honden maar dat wel tegen een hoge prijs (je moet veel betalen en ze worden er slecht behandeld!). Zelf heb ik er jaren moeten wonen (tot mijn 16 jaar) en weet hoe het er aan toe gaat! Sommige honden die er 'gelukkig' vertrekken hebben veel geluk.

 

Uiteraard zijn er altijd mensen die Roka verdedigen, dat zijn goedgelovige mensen die niets van de zaak afweten. Ze zouden achter de schermen moeten kunnen zien. R. Mariën is goed in liegen. Mensen, laat jullie niet vangen!!

Een grote hondeliefhebber (Gast)

Aan allen, het onderzoek is begonnen. Dit wil zeggen dat alles zal worden uitgezocht,ook mensen die anoniem zaken verspreiden. Men noemt dit degelijk eerroof en laster. Dit kan heel zware gevolgen hebben voor degene die onterecht zaken verspreiden zonder het te kunnen bewijzen. Het zijn allemaal verhalen, via via. De ene zegt ze lopen vuil buiten, de andere zegt, ze zitten met een paar in hokje. Dan zeggen ze weer dat hij puppies verkoopt. Weten jullie wel wat jullie zeggen? Puppies verkopen kan je niet zomaar, laat staan door een welgekend hondenpension. Elke hond moet gechiped worden, je kan en mag dat niet zomaar. De ander zevert dan weer dat zijn hond verdwenen is toen hij hem kwam ophalen. Dan ga je toch naar de politie? Gebeurde niet, want was de hond daar verdwenenn, kon het allemaal bewezen worden dan was Roka AL LANG dicht. Zever in pakjes.
De andere zegt dan weer dat er geen vijver bestaat, toch niet op google maps?

Neen inderdaad, de vijver ligt elders, rijden jullie dan niet met je hond wat verder om eens iets anders te doen? Of moet hij met al die honden wandelen tot daar?
Er is een vijver, dat zal weldra duidelijk worden.

Zijn jullie niet allemaal wat veeleisend? Volgens jullie het perfecte pension is als volgt:

  1. Hond wordt elke dag verzorgd in een badje met shampoo, gewassen en gedroogd.
  2. Hond krijgt kaviaar zodat hij niet kan weigeren wanneer het hondje zich eventjes moet aanpassen
  3. Hond krijgt eigen kamer met elk hun eigen bedje
  4. Dierenarts staat elke minuut klaar ingeval er iets kleins gebeurd
  5. Hond mag ten alle tijden worden opgehaald, al dan niet gevraagd of niet
  6. Baasje van de hond mag op het terrein vrij rondlopen, maakt niet uit of ze gebeten worden want alle honden zijn superlief
  7. En dit voor een prijsje van kleine hond 7€ en grote hond 10€

Honden worden volgens velen in welgeteld 6O kennels vast gehouden?
Zijn er dan geen buren daar in de buurt?

Sociale media wordt hier duidelijk misbruikt maar let op, er zijn ook hiernaar onderzoeken waar en door wie het wordt misbruikt.

Het gaat hier duidelijk om een "kom op tegen Roger/Roka", en dit simpelweg omdat een aantal mensen (ook eigenaars van andere pensions in de omgeving) hun klanten zagen vertrekken naar Roka.

Wel zolang wij mogen ademen zullen wij altijd het tegendeel blijven beweren.
De waarheid komt altijd naar boven, en aan medaille is altijd een keerzijde, we hopen dat iedereen goed beseft wat er hier aan het gebeuren is.
Bijkomend, sta eens stil bij het feit wat je zou doen als je onterecht beschuldigd wordt?

Mensen die niet tevreden zijn met een beetje intelligentie gaan praten hierover, gaan niet de sociale media misbruiken, gebruiken om het leven van anderen te kelderen.

Als je er iets dwars zit praat dan met mensen inplaats van over de mensen.

 

 

honden page profiel IrmaIrma

honden foto van Irma

"
Zijn jullie niet allemaal wat veeleisend? Volgens jullie het perfecte pension is als volgt:

Hond wordt elke dag verzorgd in een badje met shampoo, gewassen en gedroogd.

Hond krijgt kaviaar zodat hij niet kan weigeren wanneer het hondje zich eventjes moet aanpassen

Hond krijgt eigen kamer met elk hun eigen bedje

Dierenarts staat elke minuut klaar ingeval er iets kleins gebeurd

Hond mag ten alle tijden worden opgehaald, al dan niet gevraagd of niet

 

  "

 



Punt 1, ja ik zal willen dat me hond elke dag wordt verzorgd. De verzorging die die nodig heeft op dat moment.
Punt 2, kaviaar lust de mijne niet dus dat mag overgeslagen worden, maar verwennen met een hondekoekje, kluif, oor of wat dan ook is niets teveel gevraagd.
Punt 3, dit moet in overleg met baasje, niet elke hond kan of is gelukkig met een kamergenote. Dus wel/geen twee of meerspersoonskamer moet in overleg. Maar eenpersoons moet mogelijk zijn eventueel met toeslag
Punt 4, geen discussie over mogelijk. Er moet een dierenarts elke minuut van de dag beschikbaar zijn om te kunnen handelen als er iets fout gaat. Dierenartsen hebben zelf al vaak dienstregelingen met collega dierenartsen geregeld dus dit lijkt me ook niets teveel gevraagd.
Punt 5, ja. De hond is en blijft mijn eigendom dus ik moet hem kunnen ophalen wanneer ik dat wil. Tuurlijk wordt er door iedereen gesnapt dat vaste afhaaltijden of afhalen op afspraak veel werkbaarder is voor een pension, maar er kan altijd een situatie ontstaan waardoor dit anders loopt en dan verwacht ik een net zo vriendelijk en servicegericht onthaal.
Punt 6, vereiste. Als ik niet welkom ben op het terrein dan gaat mijn hond er niet heen!! Ik zou altijd willen weten waar mijn hond zit.
Punt 7, als dit de prijs is die het pension vraagt dan verwacht ik dat ze dit ook leveren voor die prijs. Als ze deze normale niet veeleisende en minst verwachte zorg niet kunnen leveren voor die prijs dan moeten ze de prijs verhogen. Elke pensionhouder zou dit als minimaal moeten hanteren.

Oftewel, waardeloos rijtje voorbeelden.

Anoniem (Gast)

1) Basisbehoeften zijn noodzakelijk en worden toegediend

2) Kluiven,koekjes en oortjes lijkt ons heel onverstandig als de honden in een roedel samenleven (=in alle vrijheid samen rondlopen). Dit brengt jaloezie,hebzucht met zich mee met als gevolg onderlinge agressie, dus beter geen beloningen of speelgoedjes toekennen. Dat kan alleen in hokjes :-)

3) Roka is een dierenverblijf speciaal voor dieren in huiselijke sfeer, wat wil zeggen dat ze met meerdere samenleven in dezelfde ruimtes. Dus voor jou eenspersoons = aan kennel,  dus jij zoekt een hondenpension met kennels. Net wat zij niet doen of toch wel volgens anderen. Wat is het nu?

Onze honden lopen daar los, zijn dus sociale rustige beestjes :-)

4) Ik zei dus dierenarts is beschikbaar maar niet elke minuut, wat jullie wel verlangen. In geval van Roka, is dierenarts er binnen het half uur :-), indien nodig Roka gaat zelfs tot daar. Nog niet goed genoeg???

5)Wat wil je nu? Honden in alle vrijheid of dieren in een hokje? Wanneer je ze ten alle tijde wil ophalen dan moet je veiligheid verzekerd worden, dus moeten ze in een hokje. Want de andere honden kennen jou niet. Ze waken over het terrein, kom jij daar binnen ben jij de indringer. Wil je ze in vrijheid dan moet je inderdaad wachten aan de deur. Toch logisch? Zo tegenstrijdige verhalen hier hoor. Hokje geen hokje :-)

En service gericht, ja hoor, gewoon even bellen of aanbellen, en ze gaan hem halen als Roger of partner er ook is.Toch logisch, een kind kent niet alle honden. En trouwens mogen zij ook nog bewegen of moeten ze altijd maar klaar zitten omdat jij een bevlieging zou hebben en je nu dadelijk je hond wilt want het is je eigendom. Straf :-)

6)Je bent welkom, mits je dat afspreekt want wederom, de wet zegt, dat Roka er op moet toezien dat er geen mensen rondlopen want als hond bijt dan is het de verantwoordelijkheid van Roka. Je weet waar hij is bij Roka. Wij hebben daar al overal gewandelt, zelfs tot in de kamer met de kinderen.

7)Vergelijk deze prijs eens met anderen waar ze in alle vrijheid mogen rondlopen, verzorgd worden en bij noodgeval dierenarts komt opdraven. Je geen eten moet meebrengen, dat dit allemaal in de prijs is begrepen. Bij de meesten moet je ook ook nog eens eten voorzien, verblijven ze in een hok, worden ze af en toe buiten gelaten en dit voor een zeker duurdere prijs. En missen de beestjes de huiselijke sfeer...

 

Geen waardeloos rijtje van voorbeelden maar allemaal opmerkingen van zogezegde hondenliefhebbers.

Dit is een gat in de markt, je brengt ons op ideeën,  super de luxe hondenpension met dierenarts, kinesisten, koks, eenpersoonskamer, vrij loslopen met een kluif, koekje of oor, mensen binnen en buiten lopen wanneer het hen past enz...nu nog de juiste honden vinden :-)

 

honden page profiel IrmaIrma

honden foto van Irma

Even voor de duidelijkheid, ik ken heel Roka niet.

Ik heb de punten genomen die 'de grote hondenliefhebber' hierboven ook in het overdreven beschreef en geschreven hoe ik erover denk. En tuurlijk staat de dierenarts er niet binnen 1 min. En loop ik nooit zonder toestemming een privé terrein op en weet ik dat je in een losse roedel niet zomaar een kluif moet gooien. Maar wil wel zeker weten dat mijn hond de zorg krijgt die ik vind dat nodig is. En die kan inderdaad anders zijn dan 'de grote hondenliefhebber' voor zijn/haar hond nodig vind.

Dat ik veeleisend ben, en misschien wil ik veel meer voor me hond dan waar me hond behoefte aan heeft, dat klopt. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik mijn hond ook bijna nooit wegbreng. Maar soms is het noodzakelijk en heb ik er wel heel lang over gedaan en heel heel veel pensions gezien voordat ik er eentje gevonden had. Geen gat in de markt dus, ze zijn er al.

Maar goed, dit topic gaat over Roka, daar heb ik geen ervaringen mee dus kan daar niet over oordelen.

dirk en karina (BoB) (Gast)

Eerlijkheid duurt het langst...dus voor roka eindigt het hier en nu. Proces of geen proces, veroordeling of niet,  de koten zijn nu gekend ;). Toch een slechte leugenaar precies die Roger...en dat gaat zijn duistere winkel uiteindelijk de kop kosten.

Anoniem (Gast)

Inderdaad, eerlijk duurt het langst, helaas is ROKA geen winkel en zal zijn broodwinning er niet vanaf hangen....dit gaat over eerroof en laster, eerder een persoonlijke kwestie geworden helaas...dierenliefde is hier nog ver te zoeken in alle reacties

Hondenliefhebber (Gast)

Toch heel raar, tot 22 augustus eerder positieve reacties, en plots naar aanleiding van slechte reclame op ATV, FB enz allemaal negatief....het lopend vuurtje doet de ronde...van neutrale meningen gesproken...eigen ervaringen, en niet via via "vriendjespolitiek" dus, zielig de mensheid.

 

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker

honden foto van oukje

Altijd flauw die anonieme gasten.

Jente (Gast)

Vroeger werd er ook alleen maar positief gepraat en geschreven over de kerk. Sinds het openbaar is gemaakt dat er veel kindermisbruik in de kerk was, kwamen de verhalen van de slachtoffers ook naar boven. Wilt dat dan zeggen dat al deze mensen ook leugens vertellen?

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

" Toch heel raar, tot 22 augustus eerder positieve reacties, en plots naar aanleiding van slechte reclame op ATV, FB enz allemaal negatief....het lopend vuurtje doet de ronde...van neutrale meningen gesproken...eigen ervaringen, en niet via via "vriendjespolitiek" dus, zielig de mensheid.
  "

 De openingspost is meer als een jaar geleden geopend ... 

honden page profiel LinetteLinette

honden foto van Linette

" Eigenaardig verhaal. Strookt niet - helemaal niet met mijn ervaringen met dit pension, au contraire. M'n 2 herders hebben het daar blijkbaar zo naar hun zin, dat ze mij helemaal niet zien staan als ik ze kom ophalen ... baas laat ons nog wat spelen ... wat m.i. een zeer goed teken is. Vergelijk het een beetje met het ophalen van je kind na een vakantiekamp, en het kind zegt ' maar mama / papa ik heb u / jullie helemaal niet gemist hoor'. Schoner compliment voor organisatie bestaat er toch niet? En oh jà, ze komen er voller van terug dan ik ze binnen breng ... ooit al totaal andere ervaringen gehad.Maar ja degustibus et coloribus ... goed doen voor iedereen is niet meer van deze walgelijke facebook-tijden, toch?Anyway, binnenkort gaan mijn 2 herders opnieuw naar nonkel Roger! "

 

Ik wil hier eigenlijk nog even kort op terug komen..

 

Als je honden een week lang dag en nacht met andere honden kunnen spelen, wat zouden ze dan leuker vinden. De baas die ze een lange tijd niet gezien hebben, of de ander honden die ze wel dag en nacht gezien hebben?

 

Als ik de verhalen lees is er een grote kans dat je honden pas net 5 minuten los liepen op het terrein omdat jij ze kwam halen..

 

is maar een idee

honden page profiel LinetteLinette

honden foto van Linette

En

grote hondenliefhebber

 

Denk je nou echt dat we zoveel eisen? Ik ken de fima Roca niet maar, als ik de verhalen hoor is het duidelijk dat ze niet nakomen wat ze beloven. Niemand hier zal zeggen dat ze kaviaar moeten eten. (is kaviaar eigenlijk wel gezond voor een hond??)

 

Natuurlijk zijn er vele mensen tevreden, maar die zijn nooit zonder afspraak langs geweest.

Ik vind het niet zo raar als je terug komt van vakantie en je snel je hond wilt ophalen dat je vergeet te bellen. Kan gebeuren, en als ROCA hun beloftes  zouden nakomen dan zouden er niet zo veel negatieve verhalen rond gaan.

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker

honden foto van Xtine

Waarom heb je een vergunning voor 90 honden nodig indien je er maar een "klein aantal in huislijk sfeer" opvangt

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 3 van 5 12 34 5
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^