vervelende dierenarts

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker

honden foto van team border lolly

pffff gister naar de da geweest voor die gratis gebits controlle... (wel handig om te weten dat kia klaar is met wisselen)en kia is dus gewoon wat klein....
dat was ze altijd al en hopelijk (klein is fijn) blijft ze altijd klein.
maar nu viel het de dierenarts ook op... en aangezien deze da ook borders heeft (welke ik dus te groot vind)
vind hij dus dat kia echt te klein in... 
al snap ik niet hoe een hond te klein kan zijn als deze goed op gewicht is... (oke kia heeft een beetje een vetrolletje maar ssst)

maar van het ene gezeur kwam het ander want wat voor voer krijgt kia:
umhh tja kvv... en ik barf bij....
verschillende merken kvv van haaksbarf tot naturis. (oke toe gegeven ik heb net weer een doos alaska gekocht) en ik maak barf pakketjes voor af en toe.. (dus eenden/kippen nek, lamshart, kippen maagje, pens en konijnen levertjes)
en heel af en toe moet ik farmfood brokken geven omdat ik dan logeer bij de schoonouders en die zijn tegen vlees (vlees is vies en worden ze bloeddorstig van) maar dat is alleen af en toe een weekend en dan voer ik thuis wat meer vlees en dan maar 1 dagje farm food brokjes (ik gebruik dus farm food van orijnen/acana en wolfsblut gaat chevy aan de race) 

maar het kwam er dus op neer dat kvv niet compleet is... en dat kia daardoor zo klein is gebleven.
hij wou zelfs rontgen foto's maken voor vergroeien voor calcium gebrek maar na het bekijken van de site van prooidier enzo hoefde dat in 1 keer niet meer, oke werd ook een beetje boos. een hond die gewoon gezond is onder de rontgen doen.... als ze nou mank loopt of er gek uit ziet oke maar het enigste punt was dus dat ze klein is....

ik ben dus helemaal klaar met die da.
ik heb nu 27 feb een nieuwe afspraak voor een gebitscontrolle (want dat is dus mooi niet bekeken)
bij een andere da en ga het daar gewoon na vragen.. 

maar nu zit zo wel de oude da als de nieuwe te zeuren over het voer...
de nieuwe had op zich wel een tip: nu nog brokken gaan voeren en als ze klein blijft lag het toch niet aan het voer: ;-)
nu wil ik best brokken voeren.... veel makkelijker en ze vinden het leuker (ik heb van die kong woblers en ballen)
maar chevy verdraagt bijna geen brokken behalve farmfood (ik denk dat het komt omdat het geperst is, dus als iemand een brok weet zonder graan die geperst is?)

ik overweeg ook om misschien langs tannetje koning te gaan om kia te laten zien... (alleen kost dat dus een consult en ik weet gewoon dat er niets mis is met me hond en vind het dus weg gegooid geld)

pfff wat een zeikerds zijn het soms toch....
chevy is ook groter geworden dan dat de bedoeling was ook op kvv... zelfs nog de slechtere merken...

oh en voor wie wil weten hoe klein kia nu is:
ze weegt nu 12,2 kilo en is 6,5 maand oud en schoft hoogte (ongeveer, ze is een beetje druk;-))
43 cm.


nu maakt ik me weer druk om een probleem dat er eigenlijk helemaal niet is... en als ik niet gegaan was had ik me ook niet druk gemaakt nu...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "vervelende dierenarts" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + 3 doggies

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Dierenartsen zijn vaak tegen vers, omdat ze dan hun voer niet kunnen verkopen. Zij hebben contracten met Hills, RC, Sanimed, waar ze veel geld mee verdienen. Derhalve zegt de dierenarts dat de hond klein is gebleven door het geven van vers, wat natuurlijk onzin is. De ene hond is klein,de ander wat groter, dat zit in de genen en niet omdat de hond ondervoed zou raken van vlees. Ze maken reclame voor gratis gebitscontrole, maar ondertussen hebben ze je wel binnen om je van alles en nog wat aan te smeren. Voer, extra consults, noem het maar op. Dierenartsen studeren 6 jaar, waarvan ze in de opleiding 1/2 dagdeel aan voeding krijgen. Dus kun je stellen, dat dierenartsen, normaal gesproken dan, geen verstand van voer hebben, al zou iedereen denken van wel. Ze wilden bij Luca de anaalklieren laten weghalen, hem dieetvoer geven van Hills, terwijl juist dit voer de problemen in stand hield. Toen ik overging op voer met goede ingredienten ging het over, zonder dure operatie, die ingrijpend is voor de hond en waarbij hij incontinent kan worden. Trek je er maar niets van aan, als deze da niet goed voelt, doe je er goed aan, naar een andere te gaan. Dierenartsen adviseren ook Advantix waar dieren doodziek van kunnen worden en zelfs sterven. Dat is pas klantenbinding !

honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ 3 doggies

honden foto van Luca & de poezels ^_^

Sommige DA's zijn echt ;-)Maar de laatste keer heb ik eindelijk een goede gevonden :-) Ze vroeg ook wat Luca te eten kreeg en ik zei vers en keek haar gewoon aan en ze ging er mee akkoord. Ze begon niet met brokken dit en brokken dat en hij zou deze brok moeten krijgen en ... Dus ik blij :-D

Ik ben bij onze vorige DA ook gaan lopen. Zij wou het liefste mijn bulletje opereren omdat het standaard een ongezond ras is ;-)"Hij heeft een nauwe luchtpijp", "zijn neusplooi moet een stukje weg", " zijn ogen moeten gelift worden" ...

Het kan toch ook zijn dat Kia een kleintje is en blijft. Net zoals je de grootste van een nest hebt. Wij zagen al aan Luca toen hij een pup was dat hij een forse kerel ging worden. Die giga-puppy-pootjes ;-)

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

hee ,als je hond gezond is ,dus goed eet en drinkt ,goed levendig is .Dan is er dus niks mis ,en geen reden om je zorgen te maken.Niks mis met vers vlees geven,en zeker niet als ze niet tegen brokjes kan.Je kan natuurlijk wel farmfood geven ,als je dat fijn vind.Maar niet omdat ze klein is.Hoe waren de ouders ??Waren die ook niet groot ,want daar kan je wel aan zien hoe groot ze moet worden ongeveer.
Geen zorgen maken hoor ,je hebt een mooie hond en die dierearts is gewoon tegen vers vlees .Niet jou probleem ;-) groetjess judith

honden page profiel S&F.S&F. 3 doggies

honden foto van S&F.

Moeilijk he als het zo gaat. Heb zelf zo ook al meer dan eens gestaan bij een dierenarts. Niet dat er wat mis was maar volgens hen kon het gewoon niet.

Nou Flex is een hele grote jongen geworden op vlees en toevallig is mijn Faya ook klein (voor een Amerikaanse Bulldog). Denk dat dat meer genen is hoor. Heeft Kia ook kleinere honden in de familie?

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker

honden foto van team border lolly

" Moeilijk he als het zo gaat. Heb zelf zo ook al meer dan eens gestaan bij een dierenarts. Niet dat er wat mis was maar volgens hen kon het gewoon niet.

Nou Flex is een hele grote jongen geworden op vlees en toevallig is mijn Faya ook klein (voor een Amerikaanse Bulldog). Denk dat dat meer genen is hoor. Heeft Kia ook kleinere honden in de familie? "

ja kia der moeder woog 15 kilo (border hoort tussen de 15 en 25 kilo wat ik ook weer zo'n ruim begrip vind... en kan dus binnen een ras een verschil van 10 kilo zitten..)
en de vader woog 17,5 en is 48 cm hoog (53 cm is gewenst)
hoe hoog de moeder is weet ik niet zal zaterdag even na meten... maar niet hoger dan de vader...

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker

honden foto van team border lolly

" Dierenartsen zijn vaak tegen vers, omdat ze dan hun voer niet kunnen verkopen. Zij hebben contracten met Hills, RC, Sanimed, waar ze veel geld mee verdienen. Derhalve zegt de dierenarts dat de hond klein is gebleven door het geven van vers, wat natuurlijk onzin is. De ene hond is klein,de ander wat groter, dat zit in de genen en niet omdat de hond ondervoed zou raken van vlees. Ze maken reclame voor gratis gebitscontrole, maar ondertussen hebben ze je wel binnen om je van alles en nog wat aan te smeren. Voer, extra consults, noem het maar op. Dierenartsen studeren 6 jaar, waarvan ze in de opleiding 1/2 dagdeel aan voeding krijgen. Dus kun je stellen, dat dierenartsen, normaal gesproken dan, geen verstand van voer hebben, al zou iedereen denken van wel. Ze wilden bij Luca de anaalklieren laten weghalen, hem dieetvoer geven van Hills, terwijl juist dit voer de problemen in stand hield. Toen ik overging op voer met goede ingredienten ging het over, zonder dure operatie, die ingrijpend is voor de hond en waarbij hij incontinent kan worden. Trek je er maar niets van aan, als deze da niet goed voelt, doe je er goed aan, naar een andere te gaan. Dierenartsen adviseren ook Advantix waar dieren doodziek van kunnen worden en zelfs sterven. Dat is pas klantenbinding ! "

nou dat heb ik dus ook:

eerst bij chevy r.c. en iedere maand anaalklieren laten legen...
wouden ook een operatie laten doen maar toen kwam ik hier en ben ik kvv gaan geven (eerst alleen carnibest) hij heeft toen nog 2 keer last gehad en daarna nooit meer....

en de hoeveelheid poep... dat vind ik dus ook weer zoiets... 8 keer per dag was normaal en dan nog vind je het raar dat de pup niet zindelijk wil worden... met kvv poept kia 1 a 2 keer per dag en chevy standaard 2 keer.. en kia was sneller zindelijk (al ligt dat ook aan kia en mijn ervaring)

maar met die da ga ik nu toch twijfelen, niet over het voer maar over kia...
is ze dan zo klein?

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Ik was altijd tevreden over onze DA tot laatste keer. Nanook haar gewicht was in 1ste instantie goed, op weegschaal prima is teefje dus lichter dan reu niks nie aan 't handje totdat ze vroeg over welk voer .... eh vers. 
Toen was Nanook ineens een anorexia hondje ... HUH???? en ik moest dit en dat en zus en zo maar in ieder geval RC gaan geven. Ik was zo overdonderd van gewicht goed naar totaal andere kant op kwam me daar kats over de zeik thuis. 

Man zei ... ik ga volgende keer. Ondertussen kwam hij DA met wandelen tegen en toen was het vervolgens ja het viel wel mee, was niet zo ernstig bla bla bla. Voorlopig ik onzeker, wegen en wegen en het vertrouwen heeft toch een deukje gekregen. 

Ik begrijp best dat ze je willen proberen te overtuigen omdat zij er dan aan verdienen maar bon met 4 honden brengen we al meer dan genoeg bij de DA binnen. Vind dat DA's wat meer begrip of respect mogen hebben voor diegene die geen brokken geven wat wat telt is doet een hond het goed of niet ... doen ze het goed wat maakt het uit brok / vers. 

Maar ik blijf er nu even bij weg, even dit weer een rustig plekje geven.

honden page profiel Lo&SoLo&So 3 doggies

honden foto van Lo&So

Laat je niet gek maken.
Ik ken Bullmastiff-fokkers die vers voeren en flinke honden fokken. Ik ken reuen die ruim 70 cm hoog zijn geworden op KVV. Echt flinke jongens.
Mijn Lola, krijgt ook KVV en erbij Cavom. Ik woon in Duitsland en goede KVV is moeilijk aan te komen, daarom halen wij smuldier in NL bij de supermarkt.
Enfin, hoe dan ook, Lola is een klein teefje. En ik weet 200% zeker dat dat niets met de voeding te maken heeft gehad.
Haar moeder was ook aan de kleine kant.
Ik denk eerder dat het een genetisch iets is dan dat het in jouw geval met voeding te maken heeft.
Soms zit er gewoon een wat kleinere tussen in het nest.  Het kan zijn dat een van de opa's of oma's wat kleiner was.
Niets om je druk over te maken.

honden page profiel Lo&SoLo&So 3 doggies

honden foto van Lo&So

Laat je niet gek maken.
Ik ken Bullmastiff-fokkers die vers voeren en flinke honden fokken. Ik ken reuen die ruim 70 cm hoog zijn geworden op KVV. Echt flinke jongens.
Mijn Lola, krijgt ook KVV en erbij Cavom. Ik woon in Duitsland en goede KVV is moeilijk aan te komen, daarom halen wij smuldier in NL bij de supermarkt.
Enfin, hoe dan ook, Lola is een klein teefje. En ik weet 200% zeker dat dat niets met de voeding te maken heeft gehad.
Haar moeder was ook aan de kleine kant.
Ik denk eerder dat het een genetisch iets is dan dat het in jouw geval met voeding te maken heeft.
Soms zit er gewoon een wat kleinere tussen in het nest.  Het kan zijn dat een van de opa's of oma's wat kleiner was.
Niets om je druk over te maken.

honden page profiel KitaKita 3 doggies

honden foto van Kita

Zolang een dierenarts niet onderbouwd kan uitleggen wat er dan zo goed zou moeten zijn aan brok voor een een carnivoer is het voor mij gewoon een arts en zeker geen voedingsdeskundige.
Er zijn ook mensen klein van stuk hebben die dan ook een voedingstekort opgelopen? of zou het gewoon de bouw zijn en de genen. Kom op zeg. Omdat alle honden tegenwoordig groter zijn en zwaarder wordt dat gezien als normaal en de norm, maar is dat wel zo als het hoort? of komt dat door de overconsumptie van koolhydraten. Wij mens zijn toch ook een stuk groter dan een aantal decennia terug?? en onze voeding is er ook niet beter op geworden. Eigenlijk met een beetje boeren verstand kom je veel verder en doe je veel beter dan al die aansluiters in de miljardenindustrie die brokken heet.

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

ook een goeie mop
je gaat voor gebitscontrole en daar kijken ze dan niet naar ;-)

je kan die gebitscontrole ook bij Tannetje laten doen :-)

honden page profiel Joeri & TeddyJoeri & Teddy 3 doggies

honden foto van Joeri & Teddy

Mijn pup is met vers uit het nest gekomen en heeft nooit een brok gezien. Ik heb niet veel vergelijkende gegevens maar ik heb het idee dat hij voor een middenslag poedel ook nog wat klein is voor zijn 6 maanden.
Maar ik vind het wel prima zo! Hij is op kvv en barf mooi evenredig gegroeid en niet zo snel de hoogte ingeschoten wat met sommige puppybrokken wel wil gebeuren.
En uiteindelijk groeit 'ie vanzelf wel uit tot een gezonde, volwassen hond. Misschien haalt 'ie niet de maximale ras-grootte maar sois.. ik wilde toch al geen kleine koningspoedel maar gewoon een gezonde middenslag.

Ik zou in jouw geval ook een andere dierenarts zoeken. Niet alleen voor dit geval maar je weet nooit wat zo'n type je in de toekomst nog allemaal gaat aanpraten.
En dierenartsen zijn er genoeg tegenwoordig. In mijn dorp alleen al zitten er 5 geloof ik.

honden page profiel zonnetjezonnetje 3 doggies

honden foto van zonnetje

Ik ben ook klaar bij onze dierenarts hoor.Sinds vorig jaar hebben we een kat met gebitsproblemen, en het enige wat onze DA nog kon is prednison geven. Ik ben naar een veterinair tandarts gegaan, en sindsdien is het geen warme relatie meer. Hij had 'dezelfe cursus' gedaan.. 'Nee, mijnheer, deze tandarts is specialist, heeft 5 jaar gestudeerd ipv een cursus van 5 uur;-). 'Toch was dat hetzelfe' grrr... En idd het eeuwige gezeur ver die brokken. Ben helemaal klaar.  De tandarts was erg te spreken over Fedors gebit, en vindt Barf een goede manier om de tanden schoon te houden.

Ik moet nu drie kwartier rijden voor de dierenarts, en hun uurtarief lig veel hoger, maar ze proberen altijd netjes te zijn. Rekenen geen onnodige dingen, verkopen geen voer alsik dat niet wil, en proberen mee te denken.. Ik heb dat dan toch liever als een ogenschijnlijk lager tarief, en dan ondertussen overal aan willen verdienen.

honden page profiel FayFay 3 doggies

honden foto van Fay

Ik snap eigenlijk nooit dat jullie zover met een dierenarts in discussie komen, ik heb nooit discussie's, maar goed nu geef ik een dierenarts of dergelijke ook geen ruimte voor discussie's.

Zodra een dierenarts over voer begint dan zeg ik, dat is mooi, maar ik voer dit, hou je verkooppraatje maar tegen iemand die ernaar wil luisteren, ik kom hier voor iets anders, dan is dat gezeur ook meteen afgelopen.

Daarbij bij die opmerking om foto's te maken had ik even gevraagd van Hoezo heb je een nieuwe auto nodig?
Nee ik ben geen grote vriendin van de dierenarts.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Je krijgt dan toch de neiging om te liegen om de dierenarts een hak te zetten? Groeit ze? Nee hoor, nog steeds vers! Groeit ze niet? Heb brok gevoerd, maar helaas.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Je krijgt dan toch de neiging om te liegen om de dierenarts een hak te zetten? Groeit ze? Nee hoor, nog steeds vers! Groeit ze niet? Heb brok gevoerd, maar helaas.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

wel kreeg de kans niet een voor discussie of wat dan ook. A was dus overrompelt en B daar kom je niet tussen :-) 
Maar gekke is zij heeft ook newf. Maar onze newfs zijn uit Amerikaanse fok dus groter dan de Europese en Nanook is al groter dan haar pup was toen, uit haar eigen mondje dus .... 

Maar bon, ik zie dat ze het er nog steeds goed op doet, ben niet meer onzeker en wist het gewoon niet het hoe en wat van DA's wat voer betreft dat heb ik hier dus geleerd dat deze niet de enige is maar er meer zijn en vooral de reden waarom. 

Want vraag me idd af zijn ze er echt op tegen of gewoon omdat ze er anders een inkomsten bron door missen, denk het laatste en dat mag is voor mij meer te denken van .... eigenlijk vinden ze het niet echt heel erg :-)

honden page profiel Ingrid, Lindy en LishaIngrid, Lindy en Lisha 3 doggies

honden foto van Ingrid, Lindy en Lisha

Jij weet toch het beste of je hond gezond is of niet en ja dierenartsen zijn vaak tegen vers, hier ook. En onze da heeft ook niks met kleine hondjes (ik heb twee vlinderhondjes) en vind ze ook te klein terwijl ze voor de ras standaard prima zijn. Ik laat hem dan ook maar gewoon kletsen hoor. De ene hond is nu eenmaal wat groter dan de andere al zijn ze van hetzelfde ras. Wij zijn toch ook niet allemaal even groot...En hier krijgen ze ook vers en ze doen het er prima op, goede vacht en gezondheid. Je moet gewoon dicht bij je gevoel blijven en de da maar lekker laten kletsen.

xxx

honden page profiel esther esther 3 doggies

honden foto van esther

Als ik het zo lees bof ik echt met mijn dierenarts....
Het is een ouderwetse ' no-nonsens ' man...
Lekker simpel, en geeft mij altijd mee: ' jij kent je honden het beste... jij moet zelf doen waar jij denkt waar je goed aan doet , ze zijn zo gezond als een vis, dus laten we vooral geen problemen maken als ze er niet zijn.'
En dat is fijn :-) zo doe ik het dus ook.
Zulke dierenartsen zouden er meer moeten zijn....

Ik zou me in jouw geval ook niet te druk maken om wat HIJ vind.... ;-)

honden page profiel Joke PlompJoke Plompbijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Joke Plomp

Ik zal het hele verhaal er maar links in er er rechts uit laten gaan.Mijn herdereet sinds haar 4e week KVV en is nu 3.1/2 en is een uit de kluiten gewassen herder geworden.
Dus gewoon lekker blijven geven.

honden page profiel Sem en yinzSem en yinz 3 doggies

honden foto van Sem en yinz

Met die foto's maken van haar om te kijken waarom ze zo klein is, willen ze alleen maar aan verdienen.
Aan de brokken die ze verkopen daar verdienen ze ook.
Daarom willen ze niks van vers weten.
Wij waren dinsdag ook bij de dierenarts, en we vroegen wat over vers vlees de hoeveelheid enz omdat sem wat afgevallen was.
Nee ik weet niks over vers vlees zei ze.
En als hij zo slank is moet je maar brokken geven, of brokken doorheen mengen???
Me moeder en ik keken elkaar echt zo aan van.. Ja? Dit hoor je te weten als DA. we zijn niet de enige in ons dorp die vers vlees geven.

honden page profiel dog en ladydog en lady 3 doggies

honden foto van dog en lady

nu eerlijk gezecht  : moet dus niks van da  kvv-voer en barf en van da getrek hebben
ik geef lady gewoon brokjes en s'avonds krijgt ze mee van de middag 
en tot nu toe zijn al mijn honden er niet dood van gegaan hoor
ms een beetje te dik   , maar let daar wel meer op nu
en regelmatig gaat ze dan ook de weegschaal op

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Nu is vers wel echt een hype geworden....toch zeker in Nederland. Vroeger had je enkelen die zelf een potje maakten en de meesten gaven brokken, 
In Belgie geven de meeste nog altijd brokken ook al op aanraden van de DA, denken echt dat DAT het beste is. Ik ben ook omgeturnd tot kvv door jullie en hoop dat ik het me later niet ga beklagen......
Gelukkig heb ik een heel lieve en goeie DA die me echt niks opdringt van eten. Een DA dient in mijn ogen voor andere dingen , medische problemen.
Ben in Deurne antw ook van dierenarts veranderd omdat het niet klikte. Nu dus wél .

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Dat is echt zo'n dierenarts die alleen maar aanraad wat er in de praktijk gepromoot word ;-)Niks van aantrekken en als je je er niet prettig bij voelt een andere da zoeken.

Gelukkig heb ik een da die vlees juist aanspoort maar een goede brok net zo.

honden page profiel team border lollyteam border lollygoedgekeurde fokker

honden foto van team border lolly

nou ik kreeg de kans niet eens om in discussie te gaan...ik met me normaal 'het bekkie niet op het verkeerde plekkie' stond nog wat te mompelen..:
iets in de trand van ja maar uhmm tannetje,,, um ja maar echt en boek en umhhmmm

verder kwam ik dus niet...
en hij wist het wel al lang al want chevy zijn maag moest worden leeg gepompt en toen zat er ook "vlees" in en toen heb ik ook verteld van zijn voer en toen 0,0 reacties op gehad...

maar ik had vorige week dus ook al iets raars bij die da dus daar ga ik dus gewoon niet meer heen tenzij dus echt niet anders kan... (hij is de enige die vogels doet)
want met bloed af nemen van de papegaai vroeg ie of ik het zelf wou doen wat dus helemaal niet mag want ik heb misschien wel meerdere vogels thuis en kan ik zo frauderen.. (ging om gezondheid verklaring) 
toen al gezegd dat ik niet van dat soort "geintjes" hou want er mag echt niet gefraudeerd worden want dan kan ik nooit kweken met me vogel... (en hij is van een zeer bedreigde diersoort dus zeer gewenst voor de kweek)
mopperend heeft hij het toen gedaan onder veel geklaag aangezien ik voor 130 euro echt niet me eigen vogel ga vast houden.... waar is die assistente dan voor... laat die maar gebeten worden.. ik verpest zo de band die ik heb met me vogel..

maar ik heb net tannetje gebeld.... en: ER IS NIETS MIS MET ME HOND!!! 
ha toch blij met een beetje gerust stelling...
het is gewoon een kleine border collie.... en die da heeft er geen verstand van want tannetje begon gelijk namen uit kia der stamboom op te noemen als ook kleine borders...
oftewel gewoon een werklijn border en ze wordt misschien nog wel iets groter alleen gewoon mooi natuurlijk in plaats van in 1 keer op brok..

of ze last van groei pijnen heeft gehad.... umhh hoe zie je dat? ja mank lopen en pijn bij het aaien en optillen.... ummhh nee? altans niet gemerkt...
na dat komt dan maar weer mooi van me kvv!

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

goed dat je gebeld hebt ;-)
zo ben je al wat geruster

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Nou dan ben je in ieder geval gerustgesteld :-)
Goed dat je even hebt gebeld ;-)
Tis gewoon een ukkie ;-)

honden page profiel NeallyNeally 3 doggies

honden foto van Neally

" nou ik kreeg de kans niet eens om in discussie te gaan...ik met me normaal 'het bekkie niet op het verkeerde plekkie' stond nog wat te mompelen..:
iets in de trand van ja maar uhmm tannetje,,, um ja maar echt en boek en umhhmmm

verder kwam ik dus niet...
en hij wist het wel al lang al want chevy zijn maag moest worden leeg gepompt en toen zat er ook "vlees" in en toen heb ik ook verteld van zijn voer en toen 0,0 reacties op gehad...

maar ik had vorige week dus ook al iets raars bij die da dus daar ga ik dus gewoon niet meer heen tenzij dus echt niet anders kan... (hij is de enige die vogels doet)
want met bloed af nemen van de papegaai vroeg ie of ik het zelf wou doen wat dus helemaal niet mag want ik heb misschien wel meerdere vogels thuis en kan ik zo frauderen.. (ging om gezondheid verklaring) 
toen al gezegd dat ik niet van dat soort "geintjes" hou want er mag echt niet gefraudeerd worden want dan kan ik nooit kweken met me vogel... (en hij is van een zeer bedreigde diersoort dus zeer gewenst voor de kweek)
mopperend heeft hij het toen gedaan onder veel geklaag aangezien ik voor 130 euro echt niet me eigen vogel ga vast houden.... waar is die assistente dan voor... laat die maar gebeten worden.. ik verpest zo de band die ik heb met me vogel..

maar ik heb net tannetje gebeld.... en: ER IS NIETS MIS MET ME HOND!!! 
ha toch blij met een beetje gerust stelling...
het is gewoon een kleine border collie.... en die da heeft er geen verstand van want tannetje begon gelijk namen uit kia der stamboom op te noemen als ook kleine borders...
oftewel gewoon een werklijn border en ze wordt misschien nog wel iets groter alleen gewoon mooi natuurlijk in plaats van in 1 keer op brok..

of ze last van groei pijnen heeft gehad.... umhh hoe zie je dat? ja mank lopen en pijn bij het aaien en optillen.... ummhh nee? altans niet gemerkt...
na dat komt dan maar weer mooi van me kvv! "

Fijn dat Tannetje bevestigd wat je zelf al wist. :-D

DA verdienen aan merkbrokken. Voor sommige honden is er helaas gaan alternatief. Mijn hond barft, is klein maar oh zo gezond.....

honden page profiel ThamaraThamarabijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Thamara

Laat je niet gek maken inderdaad door de dierenarts.
je hebt je antwoord gekregen van de fokker, welke is dat eigenlijk ??
Ik heb zelf ook borders en vind altijd leuk om te weten waar iemand anders zijn/haar border vandaan komt / welke lijn.

groet Thamara

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "vervelende dierenarts" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Kennelpup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^