LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou werd ik zomaar de kou ingestuurd met tweewoorde opschieten plassen echt Hein weer,dat hijnou op commando alles doet wat ik wil hoeft hij mij niet te commanderen ga ook maar dromen van Biefstuk en een lekkere kippenpoot en als toetjelijnen doe ik morgen wel weet nog niet hoe laat .slaap zacht.Lobke. zo nu gaik ook dromen van een kat die uitslaapt en een teckel die eens wat beter luisterd en minder snurkt slaap zacht allemaal Hein.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

goedemorgen. alles wit en koud buiten bah. kan ik niet met hein naar buiten bah.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zo net mijn oren laten wassen door Vlaai, daarna nog een massage gehad van Vlaai, Ja die butler weet wat goed is voor mij Lobke.

honden page profiel maxlisamaxlisa 3 doggies

honden foto van maxlisa

vlaai is wel een super kat zeg, de onze masseren nooit.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Vlaai vind het heerlijk om lekker met zijn voorpoten te trappelen soms doet hij dat op een kussen maar als lobke hem bezig ziet gaat ze er voor liggen . Vlaai.s broer die helaas is weggelopen en niet meer terug kwam had de gewoonte om overal op te zuigen . waarschijnlijk omdat hun moeder veels te jong is overleden men noemt dat trappelen en kneden ook wel melk trappelen en mijn dieren vinden het beide fijn dua laat ik het zo/ Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou er toch geen leuke of minder leuke dingen zijn om door te vertellen gaan Lobke en Vlaai maar lekker een dutje doen wij weten in ieder geval niks meer te vertellen ,ja dat Hein gevallen is op de stoep en een kapotte broek heeft en een flinke buil op zijn hoofd maar dat is niet zo erg hij valt nog over een speldhaha wij gaan een dutje doen groeten Lobke En Vlaai.

honden page profiel JudeJude

honden foto van Jude

Hoi Lobke!

Ik moet even spuien hoor.... Baasje was vandaag heel boos op mij... Ik was zo lekker in de sneeuw aan het rauzen tot er op eens heeeeeeeel veeeeel eendenvriendjes langs kwamen! Die vind ik zo leuk om op te jagen... Vrouwtje riep mij, maar ik heb lekker gedaan alsof ik haar niet hoorde. En dat betekend dan dat ik heel hard wegren en aan het einde van de riem heel erg ga trekken.
Nu had vrouwtje niet door dat r onder de sneeuw een laag ijs op de stoep lag (ikke wel hoor!!) en toen ik trok om met mijn eendenvriendjes te spelen, gleed vrouwtje op haar kont! Ik ben wel gelijk naar vrouwtje toegelopen en heb haar gezicht gelikt... Maar ohohoh wat was ze boos. Met een gezicht als een donderwolk heeft ze de rest van de wandeling door gelopen. Ik ben toen maar netjes naast haar blijven lopen..

Thuis was ze weer lief en hebben we met elkaar op de bank geslapen!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

dat had ik wel eens willen zien ,het vrouwtje op haar gat dat heeft de Boxer van Hein vroeger ook eens gedaan toen liet Hein zijn broer hem uit en kwam Hein wat eerder thuis nou zijn broer gleed ook op zijn gat zo in een verse dr.l haha was zijn eigen schuld had hij die dr.l maar moeten opruimen haha pootje van Lobke.

honden page profiel DreamteamDreamteam

honden foto van Dreamteam

Hoi lobke!

Ik moet je iets grappigs vertellen!
Vrouwtje heeft Angel mijn vriendinnetje een broekje aangetrokken!
Ik heb haar heel hard uitgelachen omdat het er niet uitziet!
Vrouwtje zegt dat ze loops is weet jij wat dat is?
Ik heb even gesnuffelt en het ruikt heel raar!
Angel gaat me de heletijd bijten als ik dat doet volgens mij denkt ze dat ik haar uitlag!

Pootje TurboPower!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Haha een broek moet ook even lachen hoor .Turbo kijk maar uit straks moet jij ook een broek aan haha Lobke.

honden page profiel DreamteamDreamteam 3 doggies

honden foto van Dreamteam

Haha, ik zal er aan denken! Wie is trouwens poesicat vlaai? Mijn vrouwtje vertelde me dat ze vroeger een engelse bulldog hadden die vlaai hete.

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

nou is hier ook weer feest,vrouwtje durft niet in de auto weg,(ligt alleen maar een laagje sneeuw van een centimeter of 10)kan ik weer niet naar het park,moet het in het weiland achter het huis doen,daar kwam ik gister wel een haas tegen,was een beetje sneller dan mij.


word vandaag ook weer niets heeft ze me net medegedeeld;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Wou dat ik een weiland hadkon ik ook eens rennenachter een Haas aan ik moet het al dagen zonder park doen ,hein,s neef heeft een hersenschudding die ligt platop bed en Hein kan niet rijden met de scootmobiel veels te linknou mag ik wel steeds even buiten achter op het veldje los .maar in je eente rennen is niet leuk groeten Lobke.

honden page profiel Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Waarschuwing, vanmorgen heeft een chihuahua zijn voorpoot gebroken op het ijs hondje liep los op het ijs maakte een schuiver kwam met zijn voorpoot tegen de betonnen rand en brak zijn pootje dus lieve mensen wees veerstandig laat geen hond op het ijs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lobke.

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

honden foto van marianna

Goedemorgen Lobke.
Ik heb vandaag weer een baaldag vind het niet leuk meer. Ben gisterenavond naar training geweest en mijn trainer en vrouwtje waren boos op mij. Waaarom ? Nu er lig heleboel sneeuw op het voetbalveld en wat is nu leuker om er door heen te rennen . De commando's ken ik nu wel uit mijn kop en sommige begrijp ik nog niet zo goed. Dus ik dacht bekijk het maar en ben lekker in mijn eentje gaan spelen en we moeten toch alle oefeningen los doen dus ik ben lekker weg gehold. Want ik vond het maar koud zo stil staan om te wachten om an de beurt te komen. Maar dat vonden de grote mensen niet goed snap jij dat nu. De trainer greep mij in mijn nekvel en zei dat ik ondeugend was en moest luisteren en dat het klaar was. Nu wie is hij wel , ik ben toen lekker weer weggelopen want ik dacht dat hij met me wou spelen. En toen ze mij te pakken hadden moest ik de verdere les aan de riem en dat vond ik niet leuk en ben maar hard gaan blaffen om te zeggen dat ik er niet mee eens was. Nu is vrouwtje een beetje boos op mij en verdrietig want ze zegt dat ze het niet leuk vind om zo voor gek te staan. En ik heb allemaal kunstjes voor haar gedaan. Nu ik kan met mijn hondenverfstand er niet bij. Dus ik lig nu op de grond te mokken.
Nu een poot van de boze Bennie

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou dat is ook niet leuk toen ik pup was Bennie had het ook gesneeuwt mochten we lekker rennen op het veld er waren maar 3hondjes en alledrie teckels we hadden een lol zeg terwijl de baasjes in de kou stonden och je leert het heus wel hoor is het vandaag niet dan morgen kop op niet mokken poot van Lobke.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

lobke en vlaai zitten in de gang voor de keuken deur je ziet ze genieten wat een lekker luchtje er staat een pan soep te trekken ze hebben zelfs geen zin in een snack zitten er al een uur.Hein.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Kijk maar uit Hein dat ze geen plan aan het uitbroeden zijn om eerder bij de soep te zijn als jij O-)die twee partners in crime zit er rustig voor aan om even een poging te doen terwijl jij zit te HP-en:-D

Eet smakelijk alvast ;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou Vlaai is een duvel wat dat betreft maar hete pannen heeft hij een hekel aan ze ligggen trouwens weer in hun mand heb wat onge zoute soep in een schaaltje gegeven aan ieder nu is het over ze hebben hun vettte bek en dan is het goed nu de soep op smaak brengen en dan lekker onderuit. Hein,...........Turbo Vlaai is een oude geholpen kater van bijna 16jaar Lobke,s grote vriend, Hein.

honden page profiel DreamteamDreamteam 3 doggies

honden foto van Dreamteam

" Nou Vlaai is een duvel wat dat betreft maar hete pannen heeft hij een hekel aan ze ligggen trouwens weer in hun mand heb wat onge zoute soep in een schaaltje gegeven aan ieder nu is het over ze hebben hun vettte bek en dan is het goed nu de soep op smaak brengen en dan lekker onderuit. Hein,...........Turbo Vlaai is een oude geholpen kater van bijna 16jaar Lobke,s grote vriend, Hein. "


Oke wat leuk!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja waren ze beide ook maar wat vriendelijker naar andere katten ze werken echt samen om bijvoorbeeld de rode buurkatten te tiranniseren , maar gelukkig kan ik Lobke terug roepen als ze eens achter de buurkat aan gaat , laat die twee van mij niet zonder toezicht in de tuin meer . vlaai komt van een boerderij uit Limburg van daar zijn naam,ooit een borenfoks gehad uit assen die hete Assie ja soms moet je creatief zijn met namen , Vlaai,s weggelopen broer hete Vlimmy de hond van mijn ncht heet Emma ze komt uit Emmen. groeten Hein Lobke en Vlaai.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja waren ze beide ook maar wat vriendelijker naar andere katten ze werken echt samen om bijvoorbeeld de rode buurkatten te tiranniseren , maar gelukkig kan ik Lobke terug roepen als ze eens achter de buurkat aan gaat , laat die twee van mij niet zonder toezicht in de tuin meer . vlaai komt van een boerderij uit Limburg van daar zijn naam,ooit een borenfoks gehad uit assen die hete Assie ja soms moet je creatief zijn met namen , Vlaai,s weggelopen broer hete Vlimmy de hond van mijn ncht heet Emma ze komt uit Emmen. groeten Hein Lobke en Vlaai.

honden page profiel DreamteamDreamteam 3 doggies

honden foto van Dreamteam

" Ja waren ze beide ook maar wat vriendelijker naar andere katten ze werken echt samen om bijvoorbeeld de rode buurkatten te tiranniseren , maar gelukkig kan ik Lobke terug roepen als ze eens achter de buurkat aan gaat , laat die twee van mij niet zonder toezicht in de tuin meer . vlaai komt van een boerderij uit Limburg van daar zijn naam,ooit een borenfoks gehad uit assen die hete Assie ja soms moet je creatief zijn met namen , Vlaai,s weggelopen broer hete Vlimmy de hond van mijn ncht heet Emma ze komt uit Emmen. groeten Hein Lobke en Vlaai. "


Wat grappig die namen!

Bij mijn ouders hadden we eerst een hond Bella dat was een Duitse herder. Zij is dood gegaan toen ik 3 was.
Me moeder vertelde me dat ik had gezegd 'mama Bella is ziek' en dan ik heel erg moest huilen, zielig he, haha.
Daarna kregen we vlaai de buldog, die hebben we terug moeten brengen want ze hadden geen tijd meer voor hem. Daarna een paar jaar later bleek mijn stiefmoeder een labrador te hebben en die hete Noeska, zij is 14 jaar bij ons geworden. Ow ja, we hebben ook 2 katten gehad Yama en Mex. Yama hebben we in laten slapen omdat ze kanker had en Mex is met de buren mee verhuist. Hij at daar toch altijd en was altijd daar dus ja, als hij dat liever heeft dan laat je hem maar gaan he. Hij is wel nog 1 keer terug gelopen en daar had hij 3 weken over gedaan. Hij zat bij ons voor de deur die is van glas en ik zag hem zitten ik zei 'he papa kijk is wie er thuis is', haha. Uiteindelijk hebben we hem terug gebracht naar zijn nieuwe baasjes en hij is nooit meer weggelopen.
Nu hebben we Angel en Turbo en die namen heb ik zelf bedacht, haha.

Groetjes Robin en pootje TurboPower!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja namen dat weet wat, zoek altijd iets met herkomst uit hoop deze zomer een hollandse smoushond te krijgen dit word een reu en hij krijgt een bijbelse naam Levi dat kwam zo in mij op toen iemand zij dat de smousjes vroeger een joodse of bijbelse naam hadden dus word het Levi laats wilde iemand zijn kind naar mij vernoemen ik heb gezegt bedenk wel dat jou kind zijn hele leven wordt geplaagt met magere Hein nu heet het kind Hans en de pup die ze hebben een Whippet die heet nu Hein. dat vind ik dan weer lachen zo,n dun hondje met die naam dat is letterlijk magere Hein.was boodschappen wezen doen en zo moe daarvan drie uur rondgelopen over het winkel centru ben thuis even gaan liggen heb dus heerlijk geslapen ben klaar wakker nu dus maar even nog achter de pc Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja namen dat weet wat, zoek altijd iets met herkomst uit hoop deze zomer een hollandse smoushond te krijgen dit word een reu en hij krijgt een bijbelse naam Levi dat kwam zo in mij op toen iemand zij dat de smousjes vroeger een joodse of bijbelse naam hadden dus word het Levi laats wilde iemand zijn kind naar mij vernoemen ik heb gezegt bedenk wel dat jou kind zijn hele leven wordt geplaagt met magere Hein nu heet het kind Hans en de pup die ze hebben een Whippet die heet nu Hein. dat vind ik dan weer lachen zo,n dun hondje met die naam dat is letterlijk magere Hein.was boodschappen wezen doen en zo moe daarvan drie uur rondgelopen over het winkel centru ben thuis even gaan liggen heb dus heerlijk geslapen ben klaar wakker nu dus maar even nog achter de pc Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Lobke slaapt samen met Vlaai in het katten hangmatje aan de verwarming ze hangt er heerlijk in en Vlaai ligt er bovenop gekke dieren Hein.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Lobke slaapt samen met Vlaai in het katten hangmatje aan de verwarming ze hangt er heerlijk in en Vlaai ligt er bovenop gekke dieren Hein.

honden page profiel DreamteamDreamteam

honden foto van Dreamteam

" Ja namen dat weet wat, zoek altijd iets met herkomst uit hoop deze zomer een hollandse smoushond te krijgen dit word een reu en hij krijgt een bijbelse naam Levi dat kwam zo in mij op toen iemand zij dat de smousjes vroeger een joodse of bijbelse naam hadden dus word het Levi laats wilde iemand zijn kind naar mij vernoemen ik heb gezegt bedenk wel dat jou kind zijn hele leven wordt geplaagt met magere Hein nu heet het kind Hans en de pup die ze hebben een Whippet die heet nu Hein. dat vind ik dan weer lachen zo,n dun hondje met die naam dat is letterlijk magere Hein.was boodschappen wezen doen en zo moe daarvan drie uur rondgelopen over het winkel centru ben thuis even gaan liggen heb dus heerlijk geslapen ben klaar wakker nu dus maar even nog achter de pc Hein. "



Haha, ja dat vind ik grappig!
Ik heb een keer een chihuahua gezien die hete reus, hana.

Ik heb Turbo zijn naam gegeven omdat hij heel rustig was, achteraf blijkt het dus niet zo te zijn en doet hij zijn naam eer aan!
Angel heb ik zo genoemt omdat ze dat gewoon is, haha.

Ik wil heel erg graag een oud Duitse herder, een teefje ik heb alleen nog geen iedee voor een naam.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

ha turborakker. nog geen broekje aan?een naam voor een oud duitse herder ja dat word moeilijk onze dh hete Herthadat was vroeger een veel voorkomende naam echt een herdershonden naam.ga zo even Lobke uitlaten en Vlaai eten geven .Lobke krijgt na de sanitaire bezigheden haar eten, groete Hein.

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra

honden foto van Yvonne en cyra

Hoi lobke vriendje en vlaai.....

Wat een sneeuw hè ik hou ervan,maar weet dat Hein er niet door kan,balen hoor...

Hier heerlijk Yvonne is 3 dagen vrij dus wij gaan lekker de sneeuw in wel koud brrr,maar daarna lekker een botje en onder de deken..

En goed dat jij waarschuwt over het ijs...

Ik vindt het eng...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 13 12 3 45 6 7 8 9 10 11 12 13
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^