LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

goedemorgen allemaal,ben klaar wakker.dus kom maar op met al jullie babbels . het is erg koud maar weiger met mijn jas aan te lopen ga niet voor gek lopen . ja op de scootmobiel wil ik hem wel aan maar lopen er mee NEE groeten Lobke.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

wat een luiwammesen hier.

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

honden foto van marianna

Goedemorgen LObke, Vlaai en Hein.
Ik ben allang wakker hoor maar wat was het koud vanmorgen buiten. Ik heb gauw mijn behoefte gedaan en geplast en als een speer weer naar binnen gegaan. Want ok heb een beetje medelijden met vrouwtje. Ze heeft een erge stijve nek en overal spierpijn . Dat is van maandagavond van mijn training. We hebben een uur in de sneeuwstorm gestaan en toen moesten we nog met de auto naar huis. Eng jo we zagen geen hand voor onze neus Max en ik. En de vrouwtjes maar langzaam rijden want die zagen ook niks op de weg.
Ik was blij dat ik weer thuis was en de baas zag en die was een beetje boos op vrouwtje want ze zei dat ze zelf wel zou rijden en de baas was heel erg ongerust. Nu ik hoop dat het maandagavond beter gaat. En Lobke kan je al naar buiten met Hein. Oppassen hoor want ik ben gisteren ook al twee keer uitgegleden en we hebben nogwel 4 pootjes.
Nu een poot van Bennie

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Hallo bennie ja ik ga straks bi mijn vriendinnen spelen we gaan met de taxi de regio tax komt ons om kwart voor elf ophalen. moet ik in een taszo,n grote bas tas maar vind ik niet erg het is tas of thuisblijven, nou danmaar inde tas. pootje Lobke

honden page profiel MYRIAMMYRIAM 3 doggies

honden foto van MYRIAM

wij zijn hier in staking.onze bazin is geopereerd en mag twee weken niet zwaar bukken en tillen en met ons wandelen. dus wij komen de mand niet uit, eten niet en willen niet mee naar buiten toe. jee nu weten wij hoe goed ons vrouwtje is voor ons en lief . we missen haar erg . :'( hoop dat de twee weken snel voorbij zijn. want zij zijn helemaal van slag af :'( :'(

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 1 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Dat gaat dan een beetje een vieye bende worden ...., tenzij jullie echt niet eten, want dan hoef je ook niet te poepen..., dat scheelt weer O-)


Ga maar heeeeeeel lief zijn met z'n allen voor het vrouwtje, want dan is ze hopelijk snel weer beter en kan ze weer lekker zelf voor jullie zorgen.

(Beterschap Myriam ':-) )

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

goedemorgen hein poesicat vlaai en lobke.
ik Poppy was gisteren jarig.ik ben 3 jaar geworden.en ohhh wat was het een leuke dag.eerst kreeg ik allemaal lekkers,nou en ik ben een lekkerbek en het smaakte goed.tuurlijk heb ik gedeeld met jazzy.en toen gingen we naar het park en daar waren allemaal vriendjes en vriendinnetjes en daar heb ik een nieuwe bal gekregen en allemaal koekjes en botjes. ;-)
ik vond het heel lief.en dus kreeg iedereen van mij een bedankt pootje. ;-) toen waren we moe en toen gingen we naar huis en wat denk je??? kreeg ik weer lekker eten.we krijgen elke dag lekker eten hoor maar gisteren was wel heel speciaal.nou toen waren onze buikjes echt vol en zijn we met vrouwtje een paar uurtjes gaan slapen op de bank. ;-) ik ben goed verwend en heb dan ook heelijk geslapen samen met jazzy en vrouwtje ;-) ;-)

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Reageer vanavond weer ga met hein in een taxi weg groetjes lobke.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

nou we zijn terug , heb heerlijk geslapen in de taxi, moet Hein vaker doen is niet zo koud als op de scootmobiel.Heb lekker gespeeld bij de oppas terwijl Hein boodschappen deed ,nou Poppy jij bent goed verwend zeg, wees maar zuinig op het baasje.............honden van Myriam staken heeft geen zin krijg je buikpijn van als je niet eet wees maar lief voor het vrouwtje poot van Lobke.

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Goedemorgen Hein, Lobke en Vlaai!

Hebben jullie lekker geslapen?
En wat heb je vandaag gedaan al?

Pootje Joekie

honden page profiel MYRIAMMYRIAM 3 doggies

honden foto van MYRIAM

" Dat gaat dan een beetje een vieye bende worden ...., tenzij jullie echt niet eten, want dan hoef je ook niet te poepen..., dat scheelt weer O-)


Ga maar heeeeeeel lief zijn met z'n allen voor het vrouwtje, want dan is ze hopelijk snel weer beter en kan ze weer lekker zelf voor jullie zorgen.

(Beterschap Myriam ':-) ) "


dank je ina

honden page profiel MYRIAMMYRIAM 3 doggies

honden foto van MYRIAM

" nou we zijn terug , heb heerlijk geslapen in de taxi, moet Hein vaker doen is niet zo koud als op de scootmobiel.Heb lekker gespeeld bij de oppas terwijl Hein boodschappen deed ,nou Poppy jij bent goed verwend zeg, wees maar zuinig op het baasje.............honden van Myriam staken heeft geen zin krijg je buikpijn van als je niet eet wees maar lief voor het vrouwtje poot van Lobke. "
ze staken toch lekker wel hahahaha. komt wel goed hoor dank je

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Vraag me af hoe het komt dathier onder staat dat dit tpic gaatover hethondenras Deens-zweedseboerderijhond gaat, hebik zelf niet opgegeven dus zou graag weten wie dat is geweest,Hein....................................................zonu mag ik weer vanmorgen besloot Hein dat we weg moesten gewoon even de deur uit.dus regiotaxi besteld en naar de oppas ik had mijn twee vriendinnen al 8dagen niet gezienen ook Hein wou wel even onder de mensen zijn, nou ik heb heerlijk gespeeld met Whoopy en Cindy. ondertussen was Hein boodschappen gaan halen gelijk ook voor de oppas,nu hebben we tenminste wat groente in huis van al die kant en klaar maaltijden word je chagerijnig zegt Hein .hij kookt liever zelf naik ga een poosje hout zagen pootje van Lobke.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ondertussen het hele oerwoud omgezaagd.beetje Koffie gelebbert van een schoteltje halfkopje de rest melken kokend wateer een bakkie koffie verkeerd, zonder suiker was dit keer erg slap heb de rest laten staan voor Vlaai.nou daarna heb ik Hein lopen klieren wel 10keer naar de deur laten lopen , nou hij loopt toch zelf naar de deur hij heeft een nieuwe bel dus loopt hij nu voorniks vind ik grappig Heinneemt mij ook inde maling danben ik buiten en moet komen roept hij mij en als ik geen zin heb roept gaje mee naar Ria dan kom ik wel hard aanlopen Ria is de oppas daar is het reuzeleuk mag ik alles van Ria ,endan gaan we niet vind ik flauw van Hein. nou we gaan naar bed groetenallemaal Lobke.

honden page profiel maxlisamaxlisa

honden foto van maxlisa

nou ik ben er weer O-) ik wilde jullie antwoord lezen op mijn hulp roep maar kon het niet meer lezen, ze hadden me al in de auto gezet. maar had ik geweten dat teckels leuk waren, had ik me beter gedragen. maar goed, geen klacht want ik ben weer waar ik niet weg wilde! en nu luister ik heel goed anders moet ik straks weer weg.
ik ben ook heel ziek geweest en moest steeds naar de dokter, ik had buikpijn en hoge koorts, wel meer dan 40 graden, maar nu met wat pilletjes achter de kiezen en mijn eigen vrienden knap ik goed op hoor!
de volgende keer zal ik de tips gelijk proberen te lezen, want een deel 2 is vaak wel een teken van succes.

oh ja en ik dacht; lekker terug en lekkere vleesjes weer eten, blijf ik toch die brokken krijgen die ik eerst kreeg. nu ben ik niet gek, ik eet ze gewoon niet krijg ik er tenminste nog blikvlees erdoorheen, toch echt vlees, barf noemen ze dat vond ik lekkerder. onder het mom; niet teveel van voer veranderen krijg ik dit dus, en ik merk wel dat mijn pleegbaas ook mij liever vlees zou geven.

hele grote vrolijke knuffels om je nek van chinook

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zo chinook toch weer terug bij je pleegbaasje , was het niet leuk bij de nieuwe baasjes,Snap er even niets van Lobke.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nogmaals wie heeftdie Deens-zweedse boerderijhond ingetoetst vind het niet netjes om in een andermans topic dit te doen Hein. wees even zo netjes en meld je.verder geen nieuws Lobke.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Hein, misschien kan je het zelf veranderen.
Rechts naast je topic staat onder acties staat een lijstje opties

acties nieuwste reacties eerst
email notificatie
roep een fokker
roep een moderator
koppel dit onderwerp


daar kan je het topic koppelen, maar als ik dat probeer lukt het niet, misschien als jij het doet als topic starter, wel.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Ha...., nu lukte het wel...., topic is ontkoppeld :-D

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks 3 doggies

honden foto van Christel & Dieks

Hallo Lobke, Vlaai en Hein!

Ik ben er lekker op tijd bij vandaag en plaag mijn vrouwtje maar eens goed!
Ik heb namelijk een piepiep, en een duckie, met ook een piepje er in!
Nu heb ik net aaaaaaal mijn speelgoed al door de keuken geslingerd, en loop nu heel zenuwachtig met m'n piepieps te piepen, tot vervelends aan toe! Hahahaha!! Lekker puh voor t vrouwtje!
Haha elke keer duw ik tegen d'r been aan en piep ik lekker! En vrouwtje wordt daar zelf soms ook zenuwachtig van! Lachen joh! Doe jij ook wel eens zulk soort dingen?

Ik hoop maar dat vrouwtje niet zo snel met mij heen lopen gaat daar wordt ik zo moe van en kan d'r dan even niet meer plagen......

Nou, piepiep!
En tot de volgende keer!
High five Dieks

honden page profiel maxlisamaxlisa 3 doggies

honden foto van maxlisa

" Zo chinook toch weer terug bij je pleegbaasje , was het niet leuk bij de nieuwe baasjes,Snap er even niets van Lobke. "


nee, ik wilde al niet daarheen, dus toen ik me weer een beetje goed voelde wilde ik met de teckel spelen, en die had geen zin, maar ja ik neem niet zomaar nee als antwoord! toen werd die meneer daar heel boos ik was best wel een beetje geschrokken daarvan dus vond ik hem wat spannend en daarom mocht ik weer terug!
de volgende keer als ze me nog durven weg te doen doe ik het gewoon weer zo.

is het gelukt om de boerderijhond te verwijderen? zou die elke dag boerderij eten?

honden page profiel DiegoDiego 3 doggies

honden foto van Diego

Hallo Lobke (en Hein),
Volgens mijn vrouwtje zijn we nieuw hier, en ik heb stiekem mee gelezen met jou topic!
Ik ben er dus net en begin gelijk te klagen!!
Vrouwtje heeft iets heel ergs gedaan!
Ze is haar sleutels kwijt! En nu moet ik helpen zoeken eerder gaan we niet weg zegt ze.
En we gingen naar oma met de auto....maarja dat kan ik wel vergeten!
*oeps* ze ziet me snel doen alsof ik verder zoek..........

pootje van Diego

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Heel mijn bericht weg.Ina ;-) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Dieks piepers zijn om tepiepen anders hadden ze er geen pieper ingemaakt lekker piepen hoor,,,,,,,,,,,

Chinook slimme hond ben jij zeg..................
Diego van harte welkom ook jebaasje
doe je best zoek die sleutels maar gauw Lobke en de rest.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zo hier de butler even Lobke slaapt en Hein kan niet eens fatsoenlijk eten neerzetten voor mij of teveel of te weiniig . dus doe ik het werk wel even word tijd dat het Lente gaat worden die vieze sneeuw kan ik missen als kiespijn.bah wat een troep krijg koude pootjes en het is ook niet goed voor Hein,s humeur en de mijjne ik wil tussen de narcissen zitten groeten butler Vlaai.

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks 3 doggies

honden foto van Christel & Dieks

Ik ben het daar helemaal mee eens vlaai! Ik hou ook niet zo van sneeuw!
Nu moet ik zeggen dat hier in het prachtige albergen heerlijk de zo'n heeft geschenen de hele ochtend...

Bij jou ook?

Gr. Christel

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou er is wel zon maar een heel mager zonnetje word er niet warm van. en ik zit graag op de vensterbank buiten maar die ligt vol sneeuw Hein kan er niet bij komen nu met die sneeuw te glad voor hem nu heeft hij het er eindelijk af gekregen met een lange bezem maar de vensterbank is van metaal dus veels te koud nog misschien vanmiddag dt ik er even kan zitten in de vvensterbank maar blijf nu toch liever binnen met dat oude lijf van mij ben haast 16jaar dus een oude vandagenkat haha groeten dieks en christel van butler Vlaai.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zo neem nu zelf de honneurs waar want die babbel kous van Een Vlaai die slaapt . ja ik heb ook even geslapen , maar dat was mijn schoonheids slaapje lekker op mijn rug in de mand en totaal van de wereld zijn dat is genieten .Hein zit aan de koffie dus kan lekker mijn gang gaan mag niet opschoot of naast hem want dan gooit hij de koffie over zich heen . ja eigenlijk doe ik dat dan maar ga mij zelf niet de schuld geven natuurlijk ben wel slim maar niet dom .pootje van Lobke.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ben boos op Hein.hij is zonder mij weggegaanmet de scootmobile, nou anders mag ik altijd mee nou niet. Hein zei jij blijft thuis ,want het is niet te doen op de scoot met ook nog een hond erbij . als ik gaat glijden en om kiepert zit jij eronder moet altijd vast op de scoootmobile om dat ik er eens ben afgesprongen toen we stil stonden dus nu kort vast op de scoot. nou hij was wel vkug terug hij was gisteren koffiemelk vergeten en vlees nou dan drinkt hij het toch zwart die koffie en vlees de hele vriezer ligt vol met tinlo lekker vlees hoor moet Hein gewoon proberen , als hij van de pens maar afblijft die wens ik niet te delen ben al wat minder boos heb een runderoor gekregen groeten Lobke.

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks

honden foto van Christel & Dieks

Oh oh lobke toch... Dat is ook wel een nare streek van Hein, maar mijn vrouwtje zegt het wel te snappen... We kunnen jou natuurlijk ook niet missen... Wie doet dan ons klaagtpoic...! En, daarnaast is het binnen lekker warm, buiten koud! Brrr! Lief van Hein dat hij jou wat lekkers mee heeft gebracht toch!? Niet meer boos zijn hoor lobke, volgende x mag je vast mee!

High five Dieks!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Morgen mag ik mee met de taxi, dan gaat Hein koffie drinken bij de oppas en mag ik daar lekker spelen met mijn twee honden vriendinnen , Hein gaat dan nog even alleen weg naar zijn broer die in een verpleeghuis zit , daar mogen geen honden binnen dus blijf ik spelen bij de oppas ben niet meer boos hoor Dieks dat is bij mij zo over en hoef ik echt niets lekkers voor te krijgen ben gewoon stapel op mijn Hein en ook op Vlaai wij horen bij elkaar en vormen samen een prima trio . een poot van mij kopje van Vlaai en de groeten van Hein.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 13 123 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^