LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

rt met leuke en minder leuke verhalen over onze baasjes. let opjulie mogeen niet kwetsen en eerlijk je NAAM vermelden he, Lobke

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Zo we zijn weer paraat.samen met poesycatVlaai en mijzelf Lobke gaan we weer loos met jullie kleine meningsverschillen. laat het ons weten.wie weet hebben wij antwoord . Lobke en Vlaai.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa 3 doggies

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Hallo Lobke..., leuk dat je de babbelbox weer geopend hebt ;-)

Eigenlijk heb ik helemaal geen puf om te babbelen, want ik ben zooooo onwijs moe.
Ik ging vanochtend om half 7 al met het baasje naar buiten..., extra vroeg, omdat ik de sneeuw zo leuk vind, maar het baasje toch nog moet werken vandaag.

We hebben heerlijk gewandeld, gestuiterd, geraced en heel per ongeluk eendjes geplaagd O-)
Normaal doe ik dat nooit meer, maar nu zwemmen alle eendjes bij elkaar op 1 plek in de sloot...., en toen ik dat zag moest ik daar even heeeeel hard langs rennen...., verder doe ik niets hoor, ik ga echt niet blaffen of achter ze aan zwemmen, maar mag van vrouwtje ze niet eensl laten schrikken door er een sprintje langs te trekken O-)

Twee keer onderweg mijn poten ont-ijst en na ander half uur weer naar huis......, poten gespoeld, eten erin en hop....., op de bank...., lekker uitslapen terwijl de baas naar het werk is ;-):-D

Fijne dag nog en hopelijk kan Hein vandaag ook weer een beetje fatsoenlijk naar buiten..., er is tenminste geen nieuwe sneeuw gevallen, dus misschien heb je geluk :-D

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou Misty jij was vroeg op zeg. en al lekker buiten geweest eendjes plagen nounou kan niet op dan snap ik dat je hondsmoe bent .Hein gaat straks met rollator bboodschappen doen, de srv wagen komt er niet door in die nauwebochtige straten en is veels te duur. groeten Lobke.

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

phhh ben boos op mijn baasje,de auto is kapot dus we kunnen niet naar het park

gaan wel lopen hoor,maar daar mag ik niet los lopen,en ik wil LOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


ja eigenlijk kan ze er ook niets aan doen ;-)

honden page profiel Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*Shauni *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa~Hypno*

Haaaai Lobke! Chica hier. 
Slecht nieuws :( Gisteren een hele dag buiten gespeeld in de sneeuw, was echt super leuk. 
Hoopte daar vandaag ook op maar helaas. Baasje is weer aan het leren voor een soort van grote test. Altijd maar loeren op een stuk papier. :( 

Groetjes,
Chica

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Hoi lobke en vlaai en Hein ook..

Vanmorgen al heerlijk langs de dijk gelopen om half 7 heerlijk door de sneeuw....


Vroeg want baasje heeft de vroege en vrouwtje de late....
Nu lig ik lekker op de bank want Yvonne is boven de badkamer aan het poetsen

En jij want Hein kan niet naar buiten met dit weer?

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Skynnie ja dat is pech . ik zit binnen mij te vervelen ,maaar straks komt er iemand om mij uit telaten dus kom ik toch nog buiten .Shauni , ja als jij een knapbaasje wil dan moet je er wat voor over hebbben he... Cyra alles goed op de bank ? niet te lui worden he af en toe even door de kamer stuiteren is ook leuk doe ik samen met Vlaai ja van niks doen krijg je slappe spieren haha, een poot van Lobke en een kopje van Vlaai. ps Hein gaat straks met rollator boodschappen doen. ja de sneeuw is plat gelopen dus hij gaat het proberen. groeten.

honden page profiel Annika & BinkyAnnika & Binky 3 doggies

honden foto van Annika & Binky

Hoi Lobke en Co,Vrouwtje heeft met mij ook een lange wandeling gemaakt, mocht heerlijk loslopen in de sneeuw.
Kwam allemaal vriendjes tegen en we hebben flink gestoeid!
Maar na drie kwartier moest ik weer aan de lijn, terwijl ik helemaal nog niet uitgespeeld was!!;-)
Dus weetje Lobke, ik ging lekker niet luisteren, rende lekker weg, keek af en toe even om of ze niet uit dr stekker ging...haha, ik had nog geen zin!!
Toen zag ik dat het vrouwtje doorliep..en ze was bijna weg..zag haar haast niet meer:'(, toen ben ik toch maar heel hard gaan rennen.
Toen ik naast haar ging lopen kreeg ik een snoepje dat ik toch was gekomen, lief he O-)
Maar vanmiddag doe ik het weer hoor, weetje hoe leuk sneeuw is!!
Poot van Binky

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Ja ik ga veel in de tuin lobke heerlijk hoor....

I de sneeuw Yvonne gaat ook mee

P.s Hein doe je voorzichtig.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Binky, bananen in je oren? haha. Cyra mijn voor en achtertuin zijn zo groot als een postzegel valt dus weinig te spelen.Yvonne Hein let goed op en nu wou ik dat ik een Husky was Kon ik Hein op de Slee naar de winkel brengen ..Lobke.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance 3 doggies

honden foto van Anny en Lance

Mijn eerste sneeuw gisteren .....wat een pret ! En hoe moeilijk lopen nadien met al die klonters aan mijn (kleine) pootjes. Moest ik in warm water gaan staan van vrouwke....zelfs mijn (nog klein) piemelke daar hong een gust van een klonter aan......dat warm water was wel heerlijk ! Maar DRIE keer een klonter aan mijn piemelke en DRIE keer in badje dat was erover. Nu kijk ik liever door de venster naar de tuin en laat die vervelende rosse kater(niet mijn vriend maar ni zeggen aan vrouwke) maar ploeteren en struikelen en een klonter aan zijn ........:-( grgrgr

LANCE .... the boss ( zonder spuit in zijn gat ) sorry baaske

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja dat is koud die sneeuw, wij zijn niet verder gekomen als de hoek. er was zand gestrooit maar op de hoek niet dus ging Hein terug Desneeuw was niet door tekomen met de rollator dus weer naar binnen , groetjes Lobke.

honden page profiel DD 3 doggies

honden foto van D

Even babbelen dan maar, maar meneer Hein, uw foto is verdwenen aan de rechterkant. Ik zie helemaal geen foto meer?
Groetjes DJ en Sophietje

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Habbelbabbel

Zo leuk, ik ga helemaal uit mijn bol met al dat ijs in het Noorden van Nederland. Ik ren de sloten door over het ijs, durf daardoor ook ineens kraaien weg te blaffen. Werkelijk, ijs maakt mijn territorium inerns stukken groter. Wonen op het platteland is met vorst erg fijn en spannend. Ineens kan ik bij de mesthoop van de buren masr dat mag niet van de baasjes, die roepen mij dan terug. Akelige mensen zijn ze dan hoor!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Er heeft helemaal geen foto gestaan was een foutje van mijn buurman die zei foto,s te hebbeb geplaatst

Lobke beantwoord alleen , als de hond zijn naam wordt genoemd , wel zonetjes als je weet met wie je te doen hebt.groeten Lobke.

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Habbelbabbel

Lobke, ik ben verbaasd.Ik, Kiara mag niet meer op het ijs. Het baasje is gewaarschuwd voor glijpartijen met alle gevolgen van dien. Nu denken ze weer dat ik beschermd moet worden. Om gek van te worden toch, we zijn immers weldenkende en volwassen honden!

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou volgens mij heeft je baas gelijk. ijs is niet voor honden veel te gevaarlijk je breekt er je poten of er schaatst een schaatser over je pootje nee nu krijgt baasje eens gelijk Kiara mooie naam trouwens . Lobke.

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Habbelbabbel

O, dank je, mijn naam vind ik ook statig. De buurvrouw vond het te. Nou mooi niet.Jij hebt ook een mooie naam. Weet je hoe je daar aan gekomen bent?
Volgens mij is het ....? Durf het niet te zeggen, straks kwets ik jou als ik het mis heb.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ik kan wel wat hebbenKiara dus vertel het maar ,als het mij niet aan staat dan kom ik je wel even in je kontje happen haha ik heet officieel Katrien maar toen Hein zijn teckel Sasja in liet slapen las hij het boek van Sil de strandjutter , daar kwam de naam Lobke in voor en hij besloot toen de volgende teckel gaat Lobke heten dus na 5jaar kwam ik en werd dus Lobke , katrien is best leuk maar Hein wil geen naam van familie leden aan een hond geven . katrien zou al gauw KAAT worden nou dan had Hein toch bonje gehad met zijn zus haha groeten Lobke.

honden page profiel HabbelbabbelHabbelbabbelgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Habbelbabbel

Nou, dat is bijzonder.Het baasje haar moeder heet Katrien van Catharina. Dus dat vinden ze hier een mooie naam, ik vind dat door donald duck zijn vriendin zo heet, maar goed.
Enne mijn speelkamaraadje zou Sasja genoemd worden maar dat werd Noa. Het baasje had alle namen verzameld en toen elk lid een top drie bedenken en toen gingen ze punten geven, enfin, een heel gedoe om een naam en ik werd niet gevraagd. Baasje wilde Sasja maar het werd toen Noa.
Nou, we voelen ons echte Friezen in hart en nieren en ik dacht al, Lobke is een Friese naam! Dus dan voel ik direct connectie. Maar stel nou dat het een Zweedse naam zou zijn en je een rothekel heb aan Friezen in Friesland, nou, dan was jij natuurlijk niet zo blij geweest, misschien wel gekwetst of zelfs wel gekrenkt. 
Lobke! Een prachtige naam. 

Oja, en we hebben hier nog een Sharai. Dat betekent prinses. Die hebben de echte baasjes samen bedacht.

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

HOOOI LOBKE!


Ik heb juist een wandeling gemaakt en jij?

Poot Joekie

En nu ga ik slapen!

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

honden foto van marianna

Hallo Lobke. Ik heb vanmiddag heerlijk een uur gewandeld op de dijk maar ik mocht op sommige plekken niet los .Want vrouwtje zei dat het ijs niet dik genoeg was en als ik de kolder in mijn krullenkop krijg kijk ik niet uit waar ik hol. Nu geef mij maar het bos daar mag ik wel lekker heel de tijd los en ik kwam gisteren nog een trainingsmaatje tegen. En een lol dat we hebben gehad. De baasjes hadden ineens twee witte honden inplaats van zwart . Allemaal ijsbolletjes op ons lijf. Em op de terug weg mocht ik lekker voorin bij het vrouwtje zitten om de ijsbolletjes te ontdooien. En ik heb de baas horen zeggen dat we morgen misschien naar het bos gaan.
Nu Lobke ik hoop dat jij ook weer gauw een eind kan rennen want sneeuw is hartstikke leuk. Maar ja natuurlijk niet voor Hein
Groetjes en een poot van Bennie

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Nou hier was het me ook een dagje. Vanmorgen nog zelfde ritueel wandelen, eten, spelen, rusten maar toen ... vrouwtje moest eerst baasje Jake naar school brengen die had examen ok ... kan ... komt ze thuis dus ik denk yeah ... wandelen... duh .... moest ze zoon Scott van school halen en dan neemt ze wel Nanook mee die moest zonodig socialiseren yeah right ( of deed ik dat toen ook ... hmmmm ... ) bon ... ze komt weer thuis, gaat met ons lekker even de tuin in nou ze stond er nog niet koud of .... yep ... moest ze baasje weer gaan halen ... ja hallllooooooooooo en wij dan??? 
Gelukkig ging vrouwtje na het avond eten nog even met Mc en mij wandelen en deden we verstoppertje en heb ik toch nog met haar geoefend in de ren met naast lopen en mooi voet zitten en nu ben ik doodop maar toch ..... zo'n dagje moet er niet teveel van zijn hoor doe mij het normale ritme maar 

ben te moe om poot te geven .... geeeuw Luna.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Nou allemaal jullie boffen maar met die sneeuw pret hein wou mij gebruiken als sneeuw wals! ik vooruit lopen en hein in mijn voet sporen haha we zijn niet ver gekomen nu laten Hein,s neef mij uit,en mag ik even los op het veld . ja voor Hein mag die sneeuuw verdwijnen . morgen gaat hij boodschappen doen belt hij de regio taxi ja er moet wel gegeten worden eten laten bezorgen word wel duur iedere dag zo,n 10euro en dan net te veel voor een dag te weinig voor tweedagen . dus weg sneeuw alleen op hondenveldjes zegt Hein de rest sneeuw vrij lijkt mij een goede oplossing ,groeten Lobke.

honden page profiel Boudi & Nous NousBoudi & Nous Nous

honden foto van Boudi & Nous Nous

Hi Vlaai en Lobke!!!
Pfff wat heb ik op m'n donder gehad een paar dagen terug. Ik weet het nog steed heel goed. Eigen schuld eigenlijk, maar toch! Ging er namelijk als een speer vandoor in het losloopbos. Kon het niet helpen. Wilde kijken hoe snel ik kon lopen zonder me in te houden. Dat bos was natuurlijk veel te klein, dus ik de asfaltweg op... Nou, dat ging nog sneller... hoorde niets meer, zo snel, super leuk! Tot ik opeens m'n naam hoorde in de verte, toch maar even kijken... dus ik er heen... ja m'n baasje... zou vast iets lekkers krijgen (krijg ik altijd)... nou mooi niet deze keer... Hij deed niet eens zo boos, maar moest direct weer aan de lijn en gelijk het bos uit... en heel dicht aan de voet blijven volgen... Van schrik deed ik dit ook nog...
Ben nu al dagen een beetje van slag... wil niet dat m'n baasje boos of teleurgesteld is... Gelukkig mag ik nog steeds los... Daar ben ik zo blij om, dat ik heb besloten wat beter in de buurt te blijven als we samen wandelen. En dat maakt mijn baasje weer blij, haha... Groetjes van Nous Nous

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Ja Nous nous zo hoort het ook . ik ga er nooit vandoor blijf altijd in de buurt, Toen ik een pup was ben ik ook eens weggehold bleef lopen toen zette Hein een keel op je kon het in schieam horen ik keek om en zag dat Hein heel hard wegliep nou was zo terug veels te bang dat hij dit weer zou doen groetjes Lobke.

honden page profiel Annika & BinkyAnnika & Binky 3 doggies

honden foto van Annika & Binky

Hoi Lobke, vlaai en Hein,Slaap lekker straks...tis echt superkoud buiten brrr, net de laatste wandeling gemaakt, ben blij dat ik nu mag slapen.. Gaaaaaap.
Liefs en poot van Binky

honden page profiel Lauren, Joekie & FlynnLauren, Joekie & Flynn 3 doggies

honden foto van Lauren, Joekie & Flynn

Hoi Lobke en Hein!

Een goede nacht toegewenst van mij en Joekie.
Onze Joekie ligt nu al in dromenland.
Want hij moet natuurlijk goed uitrusten he! Want elke dag is een reuze avontuur voor hem. Voor jullie ook?

Groetjes Lauren.

honden foto van Het Teckelventje.--Lobke Lodewijk en de rest.

Binky slaap zacht droom maar fijn....Joekie ook voor jou lekker dromen tot morgen hir word ook flink gesnurkt door mijn vriendin Lobke een kopje van Vlaai ik ben klaar wakker heb de hhele ag geslapen maar dat mag als hoogbejaarde kat .Vlaai.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "LOBKE.S BABBEL HOEK DEEL 2stopt .deel 3 gaat verder in de koffiehoek.Lobke" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 13 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^