Rare mensen met wandelen af en toe..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Af en toe kom je mensen tegen die zulke rare opmerkingen maken, kan mij er zo aan irriteren. Als je niet weet waar je het over hebt, waarom zeg je het dan? Zo kreeg ik vandaag dus te horen dat Evy te klein is en te goed gesocialiseerd.
Te klein
Vanochtend rond een uur of negen een groot rondje met Eef. Altijd expres om negen uur, want dan is het lekker rustig. Kom ik de mevrouw met haar Boomer hondje tegen. Al eerder discussies mee gehad, maar goed. Ik kreeg dus een "sneer" dat Evy veel te klein was voor haar leeftijd en ze te weinig eten kreeg. Ik vroeg waar ze dat op baseerde en toen vertelde ze dat zij vroeger ook een Golden Retriever hadden, de hond van haar man. Die was met 7 maanden al veel groter dan Evy nu is. Kwam ook van zo'n geweldige kennel! Ze kwamen in een mooie puppykamer en mochten zelf kiezen welke ze wilden en er waren wel 8 verschillende rassen waar ze uit konden kiezen. Toen ik dus zei dat Evy een stamboom heeft en de fokker aangesloten is bij de rasvereniging kreeg ik het volgende te horen: "oh ja, zo'n inteelt hondje. Nu begrijp ik waarom ze zo klein is." daarna liep ze gewoon weg! Ik was te verbaasd om nog te reageren.

Te goed gesocialiseerd
We zijn thuis bezig met een verbouwing en er was nog wat bouw puin over dat naar het grofvuil moest. Honden mogen mee, dus dat leek ons wel goed voor haar socialisatie. Evy zat dus netjes naast de auto te wachten (deed af en toe een poging om bouw puin te jatten), terwijl wij alles in kleinere stukken aanhet breken waren. Niets bbijzonders aan de hand, totdat er ineens een mevrouw met maltezer aangelopen kwam. Hondje begon hysterisch te blaffen en te piepen en haren overeind. Mevrouw liep ons gewoon voorbij (terwijl hondje angstig weg probeerde te kruipen, dus wij waren maar gestopt) en toen ze bijna voorbij was zei ze: "Pff, veel te goed gesocialiseerd. Honden horen bang te zijn." Mijn moeder en ik keken elkaar verbaasd aan.

Echt bizar wat voor mensen er af en toe rond lopen..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Rare mensen met wandelen af en toe.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Anne-Wil (baasje van Juno)Anne-Wil (baasje van Juno) 3 doggies

honden foto van Anne-Wil (baasje van Juno)

hahahahha wat een malloot inderdaad. Te goed gesocialiseerd bestaat volgens mij helemaal niet :-D.

Ach ja, ze is vast jaloers ;-)

honden page profiel Bugs      **Taz**Bugs **Taz** 3 doggies

honden foto van Bugs      **Taz**

Ik snap helemaal wat je bedoeld.

Ik zou zeggen: Je weet zelf het beste wat goed is voor jouw hond, ga zo door! ;-)

honden page profiel Buffy & BaileyBuffy & Bailey 3 doggies

honden foto van Buffy & Bailey

Daar breekt je bek toch van open.
Wat een vreemde vogels daar zeg ;-)

honden page profiel JudeJude 3 doggies

honden foto van Jude

Nou zeg, hoe haal je het ook in je hoofd om je hond bij een erkende fokker met stamboom te halen? Je gaat toch liever naar zo'n kennel waar ze mooi in potjes op de foto gaan, 8 verschillende rassen hebben, de moeder honden de tepels tot op de grond hebben hangen en het merendeel van de pups ziek uit komt? ;-)
*Spreekt met behoorlijk wat sarcasme in haar stem*

Wat een idioten kunnen er tussen zitten zeg! Lekker niks van aantrekken! Jij weet dat je een fantastische hond hebt, die het goed doet en die van een goed huisje af komt!!
Werkelijk waar... Sommige mensen... *Zucht een keer*

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

tja, sommige kun je de nek wel omdraaien ja :-)
maar ach, vergeten en lekker doorwandelen. je hebt alleen jezelf ermee, zulke domme mensen liggen ook niet wakker van wat ze zeggen..

maar iritant is het wel ja..
ik hoorde ook vaak dat lola te klein was, of nouja, te dun..want een stafford hoort veeel breder te zijn..
gelul..

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

mevrouw nr. 1 had beter een speelgoedhondje kunnen halen bij Blokker.

mevrouw nr. 2 is waarschijnlijk zelf niet gesocialiseerd; type aso. zij zeggen toch dat een hond op zijn baas lijkt.

honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^ 3 doggies

honden foto van Luca & de poezels ^_^

Bij mij zeggen ze niet meestal iets stom maar doen ze stom, waardoor ze net nog meer aandacht van Luca trekken terwijl ze dat niet willen ;-)

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

honden foto van J&S

Hahaha, je hebt ze erbij hoor. :-D

Het toppunt hier in de buurt is 'mw. Malthezer'. (geen idee of ik het goed schrijf, maar goed, zo heb ik haar gedoopt). Mevrouw lijkt sprekend op haar hondje. Toen Sam nog een pupje was, wilde ze mij ervan overtuigen dat ik met een krant op pad moest gaan. 'Hoezo? En dan op een bankje gaan zitten lezen?' Nee, iedere keer als Sam iets fout deed, moest ik hem met de krant ervan langs geven. 'Ja, daaag mevrouw, dat is niet mijn manier, fijne dag nog'. Nu praat ze niet meer tegen me (halleluja! ;-)), maar haar o, zo opgevoede hondje wordt op de arm genomen of met twee voorpoten de lucht in getrokken omdat 'ie zo bang is voor grote(re) honden. O-)

honden page profiel Minoes, Salsa +Minoes, Salsa + 3 doggies

honden foto van Minoes, Salsa +

De buurman bij m'n ouders zei altijd tegen mijn hondje; hè dikkerdje! Ze had een hele dikke vacht...veel haar dus leek wat voller. Maar was perfect op gewicht. Zei dus ook, is haar vacht hoor. Maar dat kon er niet in bij hem. Dus het zo gelaten. Tot ie maar door bleef gaan met dikkerdje elke keer als hij haar zag. Vond dat zo kwetsend en vernederend, dat ik op een gegeven moment, heel kinderachtig, het niet kon laten om te zeggen; heb je weleens naar je eigen hond gekeken??!! Was namelijk niet een van de lichtste...en had kort haar en geen dikke vacht;-).

Mensen kunnen soms zo raar zijn, zich zo ongevraagd bemoeien of rare teksten eruit gooien. Maar gelukkig zijn er ook heel veel die leuke dingen zeggen, en goede raad geven.

honden page profiel Maris & Bodhi Maris & Bodhi 3 doggies

honden foto van Maris & Bodhi

Hier een man die toen Bodhi nog 10 weken was zei dat als hij een plasje binnen deed ik z'n snuit erin moest duwen en een uur buiten moest zetten. Tsja, je hebt ze er tussen zitten he....

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~ 3 doggies

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

Haha, wat een raar volk loopt er toch rond

Maar ja, als ik toch mocht kiezen, een hond die tegen alles en iedereen blaft of een hond die netjes zit te wachten terwijl jullie bouwafval klein maken, ja, dan wist ik het wel ;-)

Lekker laten kletsen dat soort lui, die weten niet beter.

honden page profiel -- 3 doggies

honden foto van -

ik schrik ook wel van die vrouw haar reactie dat honden bang horen te zijn...dus blijkbaar heeft ze ervoor gezorgd dat haar hondje bang is.... O__O

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Wat een ...verhalen moet je toch aanhoren.
Ik doe het niet meer, al die mensen die het beter weten, ik zeg dat we zin hebben in een goede wandeling, wens ze een fijne dag en loop door. Echt, ik werd daar eerst best onzeker van, al die verhalen.
En het heeft toch geen zin.
Als iemand erachter komt dat het je 1e hond is zijn ze nog een graadje erger, volgens mij O-).........

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

ach als je je hond netjes opvoed tot een sociaal evenwichtige hond doe je het niet goed,als je een angstkeffer hebt doe je het niet goed,
als je puberende jonge hond hebt moet je hem eens beter opvoeden.
als ie moddervet is moet je m laten afvallen,
maar als hij netjes opgewicht is dan mishandel je je hond en moet je m eens meer eten geven 

hoe je het ook doet, ze moeten iets te zeuren hebben en veel denken tegenwoordig afgestudeerd hondentrainer te zijn  ;-) lekker laten kletsen en genieten van je boeffie ;-)

honden page profiel FabienneFabienne 3 doggies

honden foto van Fabienne

"Mijn hond is goed afgericht hoor! Hij gaat 's ochtends in drie minuten zijn plasje en poepje doen in de tuin. Aan wandelingetjes doe ik niet maar op jouw hondje wil ik weleens passen want hij is zo mooi"
:S

honden page profiel Het Gouden Kwartet & BaasjeHet Gouden Kwartet & Baasjegoedgekeurde fokker

honden foto van Het Gouden Kwartet & Baasje

Wat een hoop verhalen. Ik vind het grappig om te lezen hoe overtuigd mensen kunnen zijn van hun eigen standpunt en die van een ander totaal niet willen horen.Ik was wel even bang dat het aan mij lag dat ik al die onzin te horen kreeg. Mijn ouders en broertje hebben daar namelijk nooit last van als ze Evy uitlaten. Moet zeggen dat het ook wel de eerste keer is dat ik zoveel onzin te horen heb gekregen en dat nog eens van twee personen!

Anoniem (Gast)

Is idd. heel herkenbaar dat gezeur van betweters. Niet reageren, negeren en gewoon doorlopen werkt bij mij altijd het beste. Gewoon links laten liggen, in hun eigen zeur sopje laten gaar koken. Reageren maakt het erger, want dan krijg je weer een negatieve reactie terug en dat is juist wat een betweter graag wil. Ligt absoluut niet aan jou, niets van aantrekken dus..

honden page profiel NeallyNeally

honden foto van Neally

Mafkezen.....hihihi

honden page profiel HondenbaasjeHondenbaasje

honden foto van Hondenbaasje

Sowieso ook mensen die vol overtuiging beweren dat je toch echt een ander ras hebt dan je beweerd! ;-)

Of de hond bijvoorbeeld een Lassiehond of Sheilohond noemen ipv het ras.

Ach, lekker laten gaan ;-)

honden page profiel SiberienneSiberienne

honden foto van Siberienne

Ja, dat zijngeen echte husky's, dat zie je zo aan de ogen.. Echte husky's hebben altijd blauwe ogen!

Husky's stinken ook zo he, door hun onderhuidse vetlaag, van, hoe heet dat ook alweer, blubber! (Meneer, dan zijn zeehonden)

Ach, iedere hond kan loslopen, gewoon doen dan wennen ze er vanzelf aan (en de reeen ook?!? ) O-)

Dit soort honden kijken zo eng en ze bijten he?

De liefste; kijk mama, een wolf, mag ik hem aaien? (Heeft nooit roodkapje voorgelezen gekregen ;-)

Sanne, de beste stuurlui staan aan wal, ik denk dat jij eerder aangesproken wordt omdat je een jonge vrouw bent, ik krijg ook altijd veel meer opmerkingen dan mijn man ;-)

Mireille

Nadine (Gast)

Ik was een keer een jongen tegen gekomen die vroeg waar ik mijn amerikaanse stafford vandaan had. Ik vertelde dat ik haar uit het asiel had.
Zegt hij : Ooo een asielhond, dan heb je wel geluk dat die van jou zo lief is.
Ik vraag hoezo dat dan?
Hij: Ja met asielhonden weet je het maar nooit. Voor je het weet vermoordt hij je als je slaapt!
Ik keek hem aan of hij dit echt meende of dat het een grapje was...maar meneertje was bloed serieus.
Toen hij naar links ging en ik naar recht gaf hij zijn nummer voor als we ooit een nestje zouden willen. Want zijn hond en mijn hond zouden super mooie puppy's worden....
Wauw.....

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Rare mensen met wandelen af en toe.." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^