Wat vinden jullie van hondentassen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Julie & Maksie!Julie & Maksie!

honden foto van Julie & Maksie!

Hoi allemaal,ik was eens benieuwd wat jullie van die "hondentassen" vinden!Ik zelf heb een chihuahua,en zo een tasje zou wel handig zijn,maar ik weet niet als iemand er al ervaring mee heeft en als de hondjes het wel leuk vinden.
Heeft iemand er ervaring mee?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat vinden jullie van hondentassen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Barbara, Vos, Quin en BooBarbara, Vos, Quin en Boo

honden foto van Barbara, Vos, Quin en Boo

Haha in zet de mijne net hier op hp om te verkopen.
Ik heb mijn hondje als pup erin gehad als ik ergens heen ging op visite. Dan had ik hem als tas en bij de visite meteen als een veilig plekje.
Ik vind ze dus wel handig.

Vos past er nu niet meer in maar hij springt altijd nog graag in een tas als ik die open houd.

honden page profiel IngeInge

honden foto van Inge

Ik heb ook tas voor Jelle.
Hij ging als pup van 16 weken mee op vakantie. Door hem af en toe in de tas te zetten, kreeg hij rust en het was ook een lekker droog en veilig plekje.
Nu gebruik ik de tas nog maar zelden.
Alhoewel, afgelopen vakantie bezochten we een kasteel en in de tas mocht hij mee naar binnen. Toch maar even de tas uit de auto gehaald ;-)

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

Ik heb ook een tas voor mijn pup. Hier ging ze vaak in als we op stap gingen en ze nog niet zo lang kon lopen. Ook zat ze erin wanneer we in winkels kwamen waar ze niet in mocht. Merr vond het zo fijn in die tas dat ze er zelf al inging wanneer ik hem neerzetten op de grond. 
Als je een ruime tas hebt voor je hond kan die nog lekker om zich heen kijken ook.

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi

honden foto van Jana & Romi

ik vind dat dit voor een pup wel kan, of als er een medische reden toe is. maar om te wandelen net als alle honden met de pootjes op de grond ;-)

honden page profiel Julie & Maksie!Julie & Maksie!

honden foto van Julie & Maksie!

Ik denk dat ik toch best een tas aanschaf dan ;-)
Ik heb gisteren al in wat dierenwinkels rond gekeken maar voor de echte goede tassen ben je al snel 40 euro kwijt! Vind ik wel veel,hebben die van jullie ook zoveel gekost?

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

Je kan ook een hondenbuggy nemen :P

honden page profiel N & dogs N & dogs

honden foto van N & dogs

Ik vind het niks, honden hebben 4 poten om mee te lopen, plus ik heb er niks aan want mijn honden passen niet in een tas haha... en al had ik wel een klein hondje dan nog niet. Lopen doen ze maar lekker zelf;-)

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

" Ik denk dat ik toch best een tas aanschaf dan ;-)
Ik heb gisteren al in wat dierenwinkels rond gekeken maar voor de echte goede tassen ben je al snel 40 euro kwijt! Vind ik wel veel,hebben die van jullie ook zoveel gekost? "

Betaalde 25,- voor die van mij.

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi

honden foto van Jana & Romi

" Ik vind het niks, honden hebben 4 poten om mee te lopen, plus ik heb er niks aan want mijn honden passen niet in een tas haha... en al had ik wel een klein hondje dan nog niet. Lopen doen ze maar lekker zelf;-) "




ik heb wel een klein hondje en die kan ook behoorlijke afstanden afleggen :-D zij gebruikt wel haar 4 pootjes ;-) bovendien vind ik een hondentas bij kleine honden een negatief imago geven.

honden page profiel Julie & Maksie!Julie & Maksie!

honden foto van Julie & Maksie!

Mijn hondje kan ook best ver wandelen,het is alleen als we gaan winkelen en als ik hem moet oppakken,ik hang dan helemaal vol haren en dat is niet zo prettig. Als we ver gaan wandelen kan hij het behoorlijk vol houden maar op een gegeven moment word hij moe en wandeld hij niet meer zo goed,op zo momenten kan het ook handig zijn

honden page profiel N & dogs N & dogs

honden foto van N & dogs

"



ik heb wel een klein hondje en die kan ook behoorlijke afstanden afleggen  :-D zij gebruikt wel haar 4 pootjes  ;-) bovendien vind ik een hondentas bij kleine honden een negatief imago geven. "
Zo hoort het ook, het is niet omdat ze klein zijn dat ze niet kunnen lopen of niet zo ver, het gaat ook om conditie. En inderdaad dat imago van accessoire hondje is niks;-)

honden page profiel N & dogs N & dogs

honden foto van N & dogs

" Mijn hondje kan ook best ver wandelen,het is alleen als we gaan winkelen en als ik hem moet oppakken,ik hang dan helemaal vol haren en dat is niet zo prettig. Als we ver gaan wandelen kan hij het behoorlijk vol houden maar op een gegeven moment word hij moe en wandeld hij niet meer zo goed,op zo momenten kan het ook handig zijn "
Waarom neem je je hond mee uit winkelen? ':-) Maar goed ja dan kan het handig zijn, het lijkt me alsnog zwaar om een lange tijd een hond in een tas te dragen, ook al is ie klein.

honden page profiel Julie & Maksie!Julie & Maksie!

honden foto van Julie & Maksie!

Ja zwaar lijkt het me ook,Ik ga denk ik gewoon zo proberen,zonder tas. Ik wil hem zeker ook niet het image van accesoire geven want dat vind ik dus overdreven,het blijft een hond ookal is hij klein :-)

honden page profiel Merry & MeMerry & Me

honden foto van Merry & Me

Wat een onzin zeg, dat imago. Het ligt er toch ook aan wat voor tas je hebt? Als jij een roze blingbling tas hebt snap ik het wel. Maar ik ha gewoon een zwarte tas die niks fashions uitstraalde hoor.

honden page profiel Peter & DinosPeter & Dinos

honden foto van Peter & Dinos

Ja leuk zoek alleen nog een tas:-D:-D:-D

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Haha hier moest ik toch wel om lachen!
Met een beetje oefening moet dat wel lukken met Dinos toch?O-)

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Veel te klein ze hebben er niet eens een voor een koningspoedel ;-)

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Het kan handig zijn. toen jayla pup was ging ze wel eens in de tas. dan kon ik gewoon een lange wandeling maken en haar meenemen. af en toe lopen en dan weer in de tas.
ook voor de oude hondjes is het handig. onze zaza is al bijna 16 en kan niet goed meer mee wandelen. door haar af en toe mee te nemen in de tas kan ze nog eens wat meemaken.

Voor alle gezonde volwassen honden zeg ik:
gewoon lekker zelf wandelen ;-) ;-)

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heerlijk als je een klein hondje hebt, lekker mee, overal naar toe, moe ? te veel gedaan ? hoppa in de rugzak, kan niet mooier, zie bamse al, jammer dan moet ik als een dag wandeld een bankje of terrasje op zoeken, kleine hondjes, kunnen heerlijk in de rugzak, geen overbodige luxe. :-D


een wandeling rondje van een park nee dan is dat niet nodig, maar als je op vakantie gaat, of een hele dag erop uit wilt trekken, is het toch heerlijk als je kleine puppy, of kleine hondje even kan uitrusten, kan niet met bamse, en zij heeft ook de rust nodig, dus wordt dat een bankje, terwijl ik graag door zou lopen. :-D

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

Als je een tas wilt gebruiken,kun je ook gewoon een ruime gooi alles er maar in schoudertas gebruiken of een rugzak. het wel met Jana eens dat dit soms voor een pup heel handig kan zijn of om medische redenen,maar dat een volwassen hond gewoon moet lopen.
Wij liepen ook nog wel eens met volwassen honden lange wandelingen en namen de pup mee in een tas,zette hem af en toe neer om een stukje mee te lopen en zette hem daarna weer in de tas.Zo kon hij toch onderdeel van de pret zijn ondanks dat hij nog niet zover kon lopen.In de tas ruste hij dan weer uit.Tegelijkertijd merkte ik dat hij het prettig vond om alle eerste keren van wat dan ook,veilig vanuit zijn tas te bekijken ( toen ook nog niet volledig geent).De tweede keer dezelfde situatie werd hij dan neer gezet en je zag dat hij zich dan al vol zelfvertrouwen door de situatie heen liep.
Dit is de eerste pup waarbij wij dit gedaan hebben en ik moet zeggen dat het ons prima is bevallen.
Het was bij ons al snel afgelopen hoor daar hij al 5 kilo was toen we hem als pup ophaalde van 8 weken.Dus niets dure ,bijzondere tas.Toen we hem gewassen hadden is hij weer gewoon als schouder tas gebruikt.;-)

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

" heerlijk als je een klein hondje hebt, lekker mee, overal naar toe, moe ? te veel gedaan ? hoppa in de rugzak, kan niet mooier, zie bamse al, jammer dan moet ik als een dag wandeld een bankje of terrasje op zoeken, kleine hondjes, kunnen heerlijk in de rugzak, geen overbodige luxe. :-D "


en waarom zouden kleine hondjes moe worden???
die kunnen net zo veel aan als grote honden hoor.
masha wandeld gerust 4 uur lang. en dat voor een maltezer.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heb het niet over vier uur, maar echt een lange dag.

ik ben sportief, en blijf gerust de hele dag aan de wandel, dat zijn uren en uren, dan is het voor de kleintjes heerlijk dat er een rugzak is, voor bamse is dat onmogelijk, dus zal ik vaker even een stop moeten maken, met kleintjes hoeft dat niet. zou wel wat zijn voor mij. :-D

honden page profiel Lady & de (ex-)Vagebond Lady & de (ex-)Vagebond

honden foto van Lady & de (ex-)Vagebond

Ik heb geen probleem met hondentassen o.i.d, zolang het maar niet word gebruikt om je hondje als een soort modeaccesoire overal mee naar toe te sjouwen.. en de hond niet constant gedragen word, maar ook gewoon lekker mag lopen :-) Maar ik snap wel dat zo'n tas handig is als je een flink stuk gaan lopen en je hond op een gegeven moment moe is en je je hondje dan handig even in de tas kan zetten :-)

honden page profiel Judith en SammieJudith en Sammie

honden foto van Judith en Sammie

voor Dinos en Bamse;

honden page profiel Judith en SammieJudith en Sammie

honden foto van Judith en Sammie

O wel mischien nog een beetjes krachttraining voor de baasjes noodzakelijk

honden page profiel Julie & Maksie!Julie & Maksie!

honden foto van Julie & Maksie!

" Als je een tas wilt gebruiken,kun je ook gewoon een ruime gooi alles er maar in schoudertas gebruiken of een rugzak.http://www.hondenpage.com/foto/foto/252792.jpg
Ben het wel met Jana eens dat dit soms voor een pup heel handig kan zijn of om medische redenen,maar dat een volwassen hond gewoon moet lopen.
Wij liepen ook nog wel eens met volwassen honden lange wandelingen en namen de pup mee in een tas,zette hem af en toe neer om een stukje mee te lopen en zette hem daarna weer in de tas.Zo kon hij toch onderdeel van de pret zijn ondanks dat hij nog niet zover kon lopen.In de tas ruste hij dan weer uit.Tegelijkertijd merkte ik dat hij het prettig vond om alle eerste keren van wat dan ook,veilig vanuit zijn tas te bekijken ( toen ook nog niet volledig geent).De tweede keer dezelfde situatie werd hij dan neer gezet en je zag dat hij zich dan al vol zelfvertrouwen door de situatie heen liep.
Dit is de eerste pup waarbij wij dit gedaan hebben en ik moet zeggen dat het ons prima is bevallen.
Het was bij ons al snel afgelopen hoor daar hij al 5 kilo was toen we hem als pup ophaalde van 8 weken.Dus niets dure ,bijzondere tas.Toen we hem gewassen hadden is hij weer gewoon als schouder tas gebruikt.;-) "

Dus jij gebruikt een gewone tas? Kan dat of moet ik beter een speciale kopen in een dierenzaak?

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen

honden foto van Eurasier jongen

Ja,ik heb een gewone tas gebruikt.Wel één helemaal van stof met brede draagbanden een brede bodem.Meer een soort draagzak.In het midden breed en naar boven toe smaller.Misschien zie je een stukje op de foto.
Nu had ik een pup van een middel/groot ras.
Je moet hem niet zo diep hebben dat de pup niet meer over de rand kan kijken.;-)
Of hem op hoogte opvullen met handdoeken of zoiets.Zo ook bij een rugzak.
Ik droeg de pup wel aan de voorkant zoals je kunt zien op de foto en in het begin ondersteunde ik zijn kont.Tas plat op de tafel zetten/leggen met de opening wijd,hondje er in en voorzichtig op tillen draagband om je nek en voorzichtig laten hangen.Elke stap met een beloning of een aai gedaan.
Wel alles heel rustig en niet gelijk een uur gaan lopen,eerst even wennen een paar minuutjes.

honden page profiel Peter & DinosPeter & Dinos

honden foto van Peter & Dinos

" O wel mischien nog een beetjes krachttraining voor de baasjes noodzakelijk "
oh oh oh Sjonnie waar moet jij dan wel niet in, is geen foto op google van zo'n grote draagtas
Maar weet zeker als die er was dat je je lekker liet rondsjouwen door je baas net als dinos en Bamse verwende schoothond;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat vinden jullie van hondentassen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^