Wat vinden jullie van hondentassen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel leslylesly

honden foto van lesly

ik weet dat er bij somige ook niet die voor oordelen van kracht zijn , maar vaak is dat wel zo , je hoort dat wel eens als je buiten loopt

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat vinden jullie van hondentassen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Paco, Muis,Vera, Papadopoulos, Odette en Annabelle (Terra+, Dinky+, Saltarin+, Sam+, Zara+)

"

je teckel valt behoorlijk uit de toon met al je kruisingen :-D "


Haha ja, inderdaad, maar volgens mij voelt zij zichzelf beter dan de kruisingen want zij speelt de baas over de andere honden
:-D

honden page profiel Merp & MiepMerp & Miep

honden foto van Merp & Miep

Het lijkt mij handig voor wanneer je een puppy hebt en een andere hond, een puppy kan niet heel lang aan een stuk door lopen terwijl je andere hond dat wel kan. Je kan je puppy dan gewoon meenemen in een draagtas of in een hondenbuggy, dit geldt natuurlijk ook voor zieke honden. 

Ik vind het alleen niet echt leuk om te zien dat een hond mee moet als 'mamma even kleertjes gaat kopen'. Ik snap best dat je hond graag bij je is, maar ik kan niet echt begrijpen dat je hond het leuk vindt om in een tas/buggy te zitten wachten terwijl jij even kleertjes gaat passen...

honden page profiel Jana & Romi Jana & Romi

honden foto van Jana & Romi

"

Haha ja, inderdaad, maar volgens mij voelt zij zichzelf beter dan de kruisingen want zij speelt de baas over de andere honden
:-D "


Haha, dan voelt mijn kruising zich beter dan alle honden :-D een dominant hondje hier ;-)

honden foto van Tineke *Luna * Rambo (Brutus R.I.P)

" Het is zo makkelijk om te roepen dat een hond 4 poten heeft en zelf kan lopen...Als je het topic eens doorleest zie je dat de buggy/tas alleen aangeschaft zal worden voor medische noodzaken/ oudere honden/puppies die niet lang mee kunnen lopen/ mensen die op vakantie gaan en in gebieden komen waar honden niet mogen lopen en mensen die naar de stad gaan en de hond niet alleen thuis willen laten en hem meenemen.

Mijn hond gaat met plezier in de tas/buggy en een dagje de stad in.
als ik haar daar laat lopen (bijv in amsterdam) wordt ze alleen maar gestressed.
In de tas heeft ze de overzicht. "
Nou zo is niet het begin van de topicschrijfster. Maar idd met ouderdom en medische problemen moet het kunnen. Daarin tegen wanneer een van de grotere honden wat heeft proppen we het ook niet even in een tasje maar moeten we er rekening mee houden dat de hond wat mankeert

honden page profiel KK

honden foto van K

ja, leuk, ik zou willen dat ze ook een hondentas voor max maakten:-D

honden page profiel Hannah & Bink† en BeertjeHannah & Bink† en Beertje

honden foto van Hannah & Bink† en Beertje

Prima, zolang hij er maar niet de hele dag in gepropt zit. En als het maar niet al te warm wordt daarbinnen :-)

honden foto van Charlotte, Marcel, James, Arthur & Grace

Ik vind zo'n tas heel gemakkelijk!Heb er 2 voor Marcel gekocht toen hij pup was en hij is er nog steeds dol op, als ik ze uit de kast haal gaat hij er alvast in liggen.
Ook heel gemakkelijk als we ergens heen gaan, dan gaat de tas mee en heeft hij een plaatsje op te gaan liggen.
Ook voor James ga ik ze gebruiken, hij wordt dan wel wat groter dan Marcel maar als ze klein zijn mogen ze nog niet lang wandelen en dan is zo'n tas makkelijker dan altijd met een pup in je armen zitten. Zeker als je nog een hond hebt.

Marcel is nu volwassen en ik draag hem maar zelden meer in een tas. Heb er wel altijd een bij als we met de trein weggaan want ik ben gierig en dan moet ik niet betalen :-D
Ook is het voor hem heel fijn om ergens te kunnen gaan liggen waar hij wat kan dutten als we op de trein zitten.

honden page profiel Lia met Shanti Lia met Shanti

honden foto van Lia met Shanti

Nu is het wel zo dat ik ook raar op keek als ik iemand zag lopen met een hondenbuggy.
Ik was ook bevooroordeeld, dacht ook van, "dat ziet er toch niet uit" of.. "Het moet niet gekker worden"
Maar nu loop ik zelf tegen dingen aan en wil mijn hond geen heledag alleen laten want ik wil ook wel eens op mijn gemak kunnen winkelen en niet iedere keer op mijn klok kijken, we moeten naar huis want ze moet eten of naar buiten.
Morgen gaan wij met haar naar de dierenwinkel om te kijken voor een passend tuigje en nog wat leuke dingen. Nu is die dierenwinkel in een lange winkelstraat dus dat zou betekenen dat ik weer recht naar huis moet gaan omdat we niet even verder kunnen winkel.... Hmz had ik nu maar zo`n buggy ding O-)
Ik ga dus zeker kijken voor eentje die dan inklapbaar is en in de auto kan blijven liggen, gaan we winkelen dan is het hup uitklappen en mevrouw kan erin.
Morgen dus alleen maar de dierenwinkel en dan als ik even bij de hema moet zijn laat ik mijn man buiten staan met Shanti , wel zo gezellig "euhum"

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

stad in met de hond, ja waarom niet, wij gaan geen winkels in, maar heerlijk de stad in, martje pikken en ergens ..binnen..waar de hond welkom is, koffie drinken, mijn hond vind het geweldig om lekker mee te gaan.

niets mis mee, als ik een kleine chu zou hebben, mee en in de binnenjas , waarom niet.
mijn hond is rustig en gezien waar wij wandelen, ze kennen haar en is overal welkom, zelf loop ik geen shopwinkel in daar is ze wat te groot voor, maar mee de stad in . ja. ;-)

honden page profiel Anita, Jana en TobyAnita, Jana en Toby

honden foto van Anita, Jana en Toby

Ik heb twee tassen en ben er heel tevreden over. Het valt niet op dat het hondentassen zijn en vaak weten de mensen niet dat er een hondje inzit. Als we op vakantie gaan nemen we zowel de hondenbuggy als de tas mee. De tas is gemakkelijk zeker als je ergens binnen komt waar normaal geen hondjes binnen mogen, vb, een winkel, taverne.. Maar ze moeten ook nog wel lopen hoor, en als ze dan moe zijn , tja dan even de tas in he;-)

honden page profiel MaichelMaichel

honden foto van Maichel

Onze Chihuahua kan behoorlijk wandelen maar we hebben zo'n tas aangeschaft  meer als draagbare mand. Als we op bezoek gaan slaapt hij daarin, of wanneer we bv. over een markt wandelen nemen we hem daarin mee, zodra we uit de drukte zijn gaat hij wandelen :-D

Sita (Gast)

Ik ben er wel voor, tenminste
als ze nog pup zijn en niet ver mogen/kunnen wandelen, iszo'n puppytas heel handig voor socialisatie (meenemen naar winkels, op de trein, ...). Zo kan je met je pup toch langer buiten zijn en meer overal mee naar toe. Eenmaal volwassen vind ik het niet meer nodig.

honden page profiel Patricia & de MusketiersPatricia & de Musketiers

honden foto van Patricia & de Musketiers

haha ik wist niet of je een tas bedoelde waar de hond ik kan, of van die tassen die de honden kunnen dragen op hun rug! ;-) maar nee heb er geen ervaring mee. Die van mij uhm,. tja. Zou komisch gezicht zijn!

honden page profiel EsraBEsraB

honden foto van EsraB

Ik heb een buikzakje (dus een rugzakje, maar dan voor voorop).
Ik vind het een uitkomst!
Aangezien ik op krukken loop, heb ik mijn handen altijd al vol, dus ik kan mijn pup niet even op de arm nemen als ze moe is o.i.d., wel even lekker in dat tasje stoppen!
Vindt ze (meestal) geen probleem. Als iemand haar aanhaalt terwijl ze erin zit, probeert ze er weleens uit te spartelen, maar meestal zit/ligt ze rustig om zich heen te kijken.

honden page profiel janinejanine

honden foto van janine

voor een pup die nog niet zo lang kan/mag lopen denk ik "ok..dat is redelijk"
maar een volwassen hond in een tas?!
Hij heeft toch pootjes??

honden page profiel janinejanine

honden foto van janine

" voor Dinos en Bamse;
http://www.quinl.com/productImages/UploadImages/PKvbIoj-FIBC-Bag.jpg "


hebben ze die ook met pootjes aten in de bodem??
dan hoef ik niet zo te tillen! ;-)

honden page profiel janinejanine

honden foto van janine

" Mijn hondje kan ook best ver wandelen,het is alleen als we gaan winkelen en als ik hem moet oppakken,ik hang dan helemaal vol haren en dat is niet zo prettig. Als we ver gaan wandelen kan hij het behoorlijk vol houden maar op een gegeven moment word hij moe en wandeld hij niet meer zo goed,op zo momenten kan het ook handig zijn "


mag ik vragen waarom je hem moet oppakken als je gaat winkelen?

honden page profiel RoosjeRoosje

honden foto van Roosje

" Je kan ook een hondenbuggy nemen :P "


Ik heb een hondenbuggy voor mijn kat :p Toen ik nog geen auto had, moest ik met de bus naar de da. Ik deed de kat dan in de tas op de hondenbuggy en zo gingen we naar de da. De buschauffeur had overigens pas door dat er een kat in zat toen ze begon te miaauwen. Hij dacht dat het gewoon een weekendtas op een buggy was ;-)

Ik heb hem idd ook wel eens op vakantie gebruikt. Dit is haar veilige plekje geworden.

Maar ik zal het nooit voor een hond gebruiken.

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Als je hond niet zelf kan lopen of last heeft met lopen kan het geen kwaad lijkt mij, dan is het zelfs handig. Maar ja, als dit niet het geval is vind ik dat je hond nog steeds 4 poten heeft die hij mag/kan gebruiken.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Snds ik yorkies heb heb ik altijd een grote schoudertas die ik gebruik. Nu is mijn Lance zo'n twee kilo, dus die past in een schoudertas. Ik neem hem OVERAL mee, maar hij mag niet overal binnen. Sssst , in de tas gaat hij mee in Delhaize, Inno , Shopping Center etc. Ik steek hem alleen daar in als we gaan winkelen. Trouwens hij leert al goed stilzitten er in. Alleen als mensen hem willen aaien wordt hij gek van vreugde......en valt er soms uit.

Mijn nichtje had ook zo'n speciale draagtas gekocht..verkocht hem al vlug terug..... als ge van plan bent van hem overal mee te nemen......ga jij dan twee tassen dragen ? Neen toch ? Dus in een grote diepe schoudertas op een handdoekje zit hij perfect. Zoiets doe je natuurlijk alleen met toy hondjes. En mijne Lance die kan best veel stappen ook, maar tussen veel volk laat ik hem niet lopen. Hijzelf kijkt ook liever rond zegt hij. Vrouwke krijgt dan wel een lamme arm maar so be it.
En mijn portemonnaie zullen ze niet meer stelen ook niet.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Ik wil nog even zeggen, speciaal aan jeanine ':-), dat Lance zijn kleine pootjes inderdaad ook vele kilometers kunnen lopen. Maar op de tram of in een drukke winkelstraat zitten ze toch het best in de tas. Voordeel van kleine hondjes, ze gaan overal mee. Grotere honden , echte honden ':-) Die lopen niet graag tussen veel volk denk ik, die gaan niet mee op restauran t ? Dus.....een grote tas, zonder gaatjes onderaan , en weg zijn we.;-)

honden page profiel janinejanine

honden foto van janine

" Ik wil nog even zeggen, speciaal aan jeanine ':-), dat Lance zijn kleine pootjes inderdaad ook vele kilometers kunnen lopen. Maar op de tram of in een drukke winkelstraat zitten ze toch het best in de tas. Voordeel van kleine hondjes, ze gaan overal mee. Grotere honden , echte honden ':-) Die lopen niet graag tussen veel volk denk ik, die gaan niet mee op restauran t ? Dus.....een grote tas, zonder gaatjes onderaan , en weg zijn we.;-) "


wij komen dus juist terug uit een restaurant. keyser en Abby waren mee.
Vaak gaan ze mee, of op terras..
iedere zaterdag gaan ze mee de markt op en ook winkelen in de kalverstraat in Amsterdam is geen probleem.
ook trein of bus draaien ze hun poot niet voor om.
het is dus maar net wat je zelf wil met je grote hond ;-)

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Toen Duke een pup was had ik voor hem een speciale tas. Niet omdat hij niet kon / mocht lopen. Hij durfde geen trappen te lopen, maar mocht 'savonds wel mee naar boven. Dan droeg ik hem naar boven in de tas, dat ging makkelijker dan een spartelende pup in mijn armen nemen.

En als we naar mijn ouders gingen moest hij in de auto. Dan ging hij ook in de tas, zodat hij niet door de auto heen vloog als ik moest remmen. Dat vond ik toch veiliger.

Nu is hij te groot voor de tas. Hij slaapt beneden, en in de auto heeft hij een speciale gordel om. Laatst was ik aan het opruimen en stond de tas in de kamer. Duke ging er gelijk in zitten, ook al zat hij bijna klem :-D Voor mij het bewijs dat hij het niet erg vond om in een tas te zitten :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Wat vinden jullie van hondentassen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^