ik ben wanhopig!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van het Moderatorteam

FYSIEKE CORRECTIES/CORRIGERENDE HULPMIDDELEN en POSITIEVE OPVOEDING EN OMGANG MET DE HOND.

HondenPage hecht belang aan verantwoord en positief opvoeden en begeleiden van honden. Onder positieve opvoeding en omgang met de hond verstaan wij een wijze van opvoeden en omgang waarbij het welzijn, de veiligheid en de integriteit van de hond altijd gewaarborgd is.



LET OP!

Het adviseren, propageren en rechtvaardigen van opvoedtechnieken met als basis dwang, fysieke correcties en/of corrigerende hulpmiddelen of andere (fysiek) provocerende, intimiderende of overheersende handelingen is niet toegestaan op de HondenPage. Behalve dat het stress veroorzaakt bij de hond en beschadigend is voor de vertrouwensrelatie kunnen ze ook een serieus risico vormen voor de veiligheid en gezondheid van mens en dier.

Open vragen en gesprek hierover zijn toegestaan als middel tot informatie en kennis, maar herhaaldelijk adviseren of propageren van technieken en middelen die in strijd zijn met deze visie en beleid kunnen negatief gewaardeerd worden met een rode pijl en bij herhaling kan het moderatorteam een waarschuwing geven en/of een afkoelban.

Topics met als doel discussie over methodes waarin technieken gebruikt worden die niet binnen deze visie van de HondenPage passen gaan we niet op voorhand uit de weg, maar kunnen wel op ieder moment door het Moderatorteam gesloten worden wanneer zij van mening is dat alles gezegd is en/of wanneer de discussie een provocerend of verheerlijkend karakter krijgt of in strijd is met visie en beleid.

Link naar volledige uitleg van visie en beleid >>> http://www.hondenpage.com/faq/regels

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ik ben wanhopig!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Christel & DieksChristel & Dieks 3 doggies

honden foto van Christel & Dieks

Onze Dieks trok aan de riem soms ook, ik heb hem een tuigje (op de groei) gekocht en nu zodra hij druk voelt op z'n borst van het feit dat de riem daar ophoudt kijkt hij even om zo van baas, loop Es' door! Maar de boodschap is dus duidelijk. Misschien helpt het jou ook, misschien niet dan heb je er niks aan.. Hoop dat t goed komt hou goede moet! Jullie komen er wel! Heus!

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Ik heb Dobby's riem ook vast zoals Bruce Boxer benoemt. Tenzij we relaxed teruglopen na een lange wandeling.

Ik ben het ook eens met Alexandra. Korte rondjes, rust.

honden foto van Anita, Bono, Chewie en Sita (R.I.P)

Dankjewel allemaal voor de tips en begrip! Ik ben er nu rust in aan het brengen en hou hem aan de riem. Zolang hij niet luistert wanneer hij aan de riem zit, laat ik hem ook niet meer los lopen. Vind het wel heel zielig voor hem en het wandelen zo minder leuk, maar het scheelt wel een hoop frustratie!
Thuis ben ik denk spelletjes aan het uitproberen, maar hij snapt er echt helemaal niks van! Ik neem 3 plastic bakjes, die hij bijna niet in zijn bek kan nemen en leg onder 1 ervan iets lekkers! Ik laat hem ook zien dat ik dat doe. Hij wacht netjes tot ik daarmee klaar ben en dan zeg ik : zoek het koekje! Dan vliegen dus alledrie de bakjes hier met een rotgang door de woonkamer heen en vind hij de bakjes leuker om mee te spelen dan het koekje wat eronder ligt! hahahahahaha Pakt hij een bakje, waarin geen koekje zit, pak ik het af en moet hij verder zoeken..........hmmmmmmmmmm, hij snapt het ECHT niet! ;-)Maar ik blijf het een paar keer per dag proberen.
Ik heb ook al lekkers in de huiskamer verstopt, maar ook daar heeft hij geen interesse in. Tsja, zoals ik al zei, het is iets bijzonders hoor, mijn Bono! ;-)

honden page profiel Jootje_Bo_BenteJootje_Bo_Bente 3 doggies

honden foto van Jootje_Bo_Bente

Hallo,
Wij hebben een Golden Retriever die net zo was, puppycursus daar zijn we voor gezakt. Het is gelukkig allemaal goed gekomen, hij is nu bijna 4 en het gaat hartstikke goed nu. Bij mij loopt hij keurig naast maar als hij vogeltjes ziet of eenden dan is hij in 1 x weer onstuimig. Maar ik heb dat geaccepteerd, het zit in hem. Volgens mij heb jij ook een Golden en lijkt hij qua karakter precies op de onze, vandaar dat ik reageer. We kunnen Bo nu os laten, alleen wrl in afgesloten losloopgebied. Hij luisterd niet eteen, maar als mijn man kijk eens zegt is hij als de kippen bij, want hij weet dat hij dan een brokje krijgt. En daar doet hij alles voor. Hij is ook superrustig in huis en begint steeds braver te worden, ik heb ook met mijn handen in mijn haar gezeten, maar altijd van een labrador eigenaar gehoord, met 5 jaar is het een ttaal andere hond. En dat klopt ook wel. Hij is nog weleens heel erg stout, en ontzettend enthousiast als er bezoek komt, maar het is allemaal stukken minder dan eerst. Het is zelfs leuk, dat enthousiasme. Ik zat inderdaad ook toen hij 8 maanden was met, hou ik dit wel vol. En ik kan best snel opgeven, maar doordat ik zag dat het steeds beer ging, heb ik er vertrouwen in gekregen.
Succes

honden page profiel BipkeBipke 3 doggies

honden foto van Bipke

Lol maar hij vindt ze toch :-) Hier pak ik bekertjes die ze net wel kunnen vastnemen, dan worden die netjes opgetild en opzij gezet (enkel als het effe niet wil lukken met het pootje omgegooid :-)) mar het hangt ook af van het lekkers hoor, eht moet sterk genoeg ruiken om er zin in te hebben, zoals een vleesje of een stukje kaas, en we doen het ooi nooit lang, het moet interessant blijven :-)

Zoeken in huis gaat het beste voor het eten, hihi

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "ik ben wanhopig!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^