Vies worden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LindaLinda 3 doggies

honden foto van Linda

Hoi Joke,

Ik begrijp het prima... klinkt alsof jij ook beter af bent zonder die 'vriendin'! Taat autistisch... krijg nou wat! Zo'n opmerking maak je alleen maar om te kwetsen:(

Fijn dat je het op je wandelingen met Taat gezellig hebt met andere hondenliefhebbers!

Groetjes,

Linda.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vies worden" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel joke&taatjoke&taat

honden foto van joke&taat

dank je wel linda

honden page profiel mariaamariaa 3 doggies

honden foto van mariaa

Hoi joke,
Ik loop zelf ook altijd graag alleen met buck...
Lekker mijn hoofd leegmaken en contant maken met je hond! Anders ben je toch altijd weer met de ander bezig.
geniet ervan,
gr mariaa

honden page profiel 3 doggies

Prima, zo voor jezelf en Taat opkomen! Voelt een stuk beter, lucht op... En zo iemand, dat is geen vriendin toch?

honden page profiel Mary-AnnMary-Ann 3 doggies

honden foto van Mary-Ann

Reageren hoeft eigenlijk niet meer, alles wat ik er over kan verzinnen is al gezegd ;-)
Dit is geen vriendin, je intuïtie zei dat al doordat je steeds meer ging ergeren. En inderdaad, opmerkingen als je hond is autistisch !! Stuur haar een litertje ariel voor de keren dat Taat zo spontaan naar haar toe ging, en verder basta... tss

Maar goed hoor, lekker alleen wandelen, en net wat je zegt je komt altijd iemand tegen. En iedere keer iemand anders is ook meer variatie toch ?

En op je vraag hoe anderen met vies worden omgaan, Ik heb een hele geduldige wasmahchine Haha, Hoby heeft ook hangwangen, en legt graag zijn koppie naast me op de bank. En mijn bank is.. jawel WIT en stof ;-)
En de gillende paniek vragen, "oh meid hoe ga je dat doen, straks is je bank helemaal vies. Ik moet er erg om lachen. Tis maar een bank.
Bank stond er eerder, een typisch gevalletje van JD ( jammer dan )

Veel plezier met je wandelingen met Taat!


honden page profiel mandy missy molly en butchmandy missy molly en butch 3 doggies

honden foto van mandy missy molly en butch

Hey Joke,

Ik vind het ook totaal niet erg om vies te worden, of het nou oude kleren of nieuwe kleren zijn, jeans of joggingbroeken het interesseert me niet.. ik wil gewoon een fantastische tijd hebben met mijn hond als ik wandelen ben ik zou zo in de modder met haar mee rollen..
Ik denk als schone kleren je zo belangerijk zijn moet je geen hond aanschaffen (of welk ander huisdier dan ook), als ze niet vies worden van de poten is het wel van de haren..
Als ik jou was zou ik het even met je vriendin bespreken en ze zal hier waarschijnlijk wel een uitleg voor hebben..

groetjes mandy en missy

honden page profiel blackyblacky 3 doggies

honden foto van blacky

Hallo Joke,
nou fijne vriendin, ik zou ook zeggen ga lekker zelf lopen met je eigen hondje en ga jij ook lekker je eigen weg. Als je aan een hond begint horen daar een aantal dingen bij toch???
Groetjes Astrid

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Hé Joke,

Knap van je dat je het toch zo aangepakt hebt. Zij mag nog niet in de schaduw staan van een "vriendin". Je bent inderdaad beter af zonder haar. Geniet maar lekker van jouw lieve Taat...De wandelingen zijn zo toch veel mooier zonder al dat gemiep over en weer.....Echt goed dat je de keuze gemaakt hebt.

Groetjes Monique

honden page profiel IngridIngrid 3 doggies

honden foto van Ingrid

Hoi Joke en Taatje!

Goed opgelost meid,wat ik zo lees van je...soms wandelt een vriendin je leven weer uit(die niet meer bij je past) en komt er straks misschien weer een andere voor in de plaats, die jou en Taatje neemt zoals jullie zijn,Taat met of zonder kwijlsliertjes,haha...en jij zoals jij bent met je gevoelige aard...je hebt nu een les gehad in voor jezelf en je lieve Taat opkomen...ze zeggen weleens,de mensen waarmee je botst zijn je beste leermeesters.

Nou,even over hier...ik moet altijd zelf lachen,als ik op stap ga met de honden.Laarzen aan,sowieso oude kleren,die vies mogen worden,een knalgeel(lichtgevend) vestje over mijn kleren aan om geen doel te worden voor jagers(als ze echt aan het knallen zijn loop ik niet hoor!)...en hup de honden door de blub en de spetters om mijn oren...moet kunnen...soms brom ik wel even,maar ze amuseren zich kostelijk hier!En ik vind het héérlijk om te wandelen met hen...alleen spinnerag in mijn gezicht en aan mijn armen en teken/spinnen op mijn kleren,opgedaan tussen de bomen vind ik goor!
En als er bezoek komt weten ze dat ik 7 honden heb lopen,ik pas me wel wat aan door de allerdrukste honden even apart in de tuin te houden achter een tussenhek om te laten kijken naar het bezoek en andersom en dan mogen ze een voor een bij het bezoek en op een gegeven moment is het een wirwar van mensen en honden en heel gezellig met z´n allen.
En als ze niet willen komen vanwege mijn honden,dan komen ze toch lekker niet!Ik woon nu eenmaal met hen...

Nou meis,nog veel plezier met Taat!

knuf van Ingrid en alle honden

honden page profiel joke&taatjoke&taat

honden foto van joke&taat

Hoi ingrid
Dank je wel Weet je ik wil alles altijd zo graag in goede vrede maar dat lukt niet altijd .Ik was weer bijna ten onder gegaan door haar .Gelukkig heb ik geleerd van tot hier en niet veder heb ik wel zeven jaar voor in therapie gezeten En ik vind het nog steeds moeilijk als het met iemand fout gaat .Het kan zo gezellig zijn als het op een andere manier gaat.Maar goed ik geniet weer met mijn loopjes met taat niet altijd dat gedoe dat ik het verkeerd doe .Als ik taat zeg dat ze vreselijk braaf is krijg ik al kommentaar om dat dat volgens haar gewoon gedrag is .Maar voor taat is niet alles gewoon gedrag dit heb ze moeten leren .En taat zie je groeien als je zegt dat ze braaf is dan slaat ze haast haar staart er af .Ik ben zo blij met mijn beesje en kan dan niet tegen al dat commentaar Het is mijn hond en ik doe het zo als ik vind dat ik het goed doe .En op cursus kreeg ik ook zat complimenten hoe ik met taat om ging ze onden dat geweldig .En ook daar groei ik van .Want elk mens wil toch ook wel is een compliment

groetjes joke en taat

honden page profiel mandy missy molly en butchmandy missy molly en butch 3 doggies

honden foto van mandy missy molly en butch

Hey Joke,
Als jou hond idd net zo eigenwijs is als mijn puppy moet je ook het gedrag dat in jou ogen goed is de lucht in prijzen..
En iedereen heeft zijn eigen idee bij was goed is en daar heeft niemand over te oordelen, ze kunnen wel aangeven van ik zou het zo doen maar ze kunnen jou niet afrekenen op iets wat goed is voor jou en je hond.
Ik prijs ook elk goed gedrag van mijn hond omdat ik het ook heel erg belangrijk vind dat ze weet wat wel en niet toegestaan is.
Je moet het gewoon blijven doen hoe jij het goed vind Joke en als jij en taat gelukkig zijn is dat het enige wat telt, er zijn zoveel andere mensen wat wel accepteren en zelfs goed vinden wat jij doet dus geen zorgen..
Groetjes mandy en Missy

Rosa (Gast)

Hoi Joke,,

Echt heel knap dat je het hebt gezegt!
Heb respect voor je;-) & voor je hond!

Misschien is het leuk om af en toe met je man te wandelen, doen wij ook;-)

Doei Rosa

honden page profiel joke&taatjoke&taat

honden foto van joke&taat

Hoi rosa
Ik wandel ook met mijn man hoor maar doordeweeks is mijn man van half acht tot half zes aan het werk .Maar in het weekend lopen wij natuurlijk altijd samen

groetjes joke en taat

Buurvrouw van Joke. (Gast)

Maar eventjes op deze manier een bericht, omdat ik mijn wachtwoord kwijt ben.

Allereerst: Internet is een vreemd iets, het is o zo makkelijk om een half verhaal/halve waarheid te vertellen.

Een aantal dingen die Joke vertelt wil ik graag aanvullen.

Het is waar dat ik Taat soms wegduw, de redenen zijn dat Taat met begroeten soms haar neus regelrecht je kruis induwt (en dat terwijl ik zeker weet dat ik schoon ben en niet stink haha), dat Taat vaak kwijlslierten van zeker 10 cm aan haar bek heeft hangen en ik het gewoon niet fris vind om die van mijn broek te moeten halen. (want ook mijn trainingsbroeken hoeven niet bekwijld te worden)
Andere reden is dat Taat regelmatig mensen en paarden poep eet tijdens het uitlaten en dat als ze dan tegen je aangaat er buiten kwijl ook jakkie op je kleding kan zitten.

Wat betreft 'baasje spelen over Taat':
Joke vraagt (haha nu dus 'vroeg') mij regelmatig (was soms wel een paar keer per wandeling) of ik Taat wilde overnemen als er een andere hond aankomt waar Taat erg lelijk tegen doet. Dit omdat Taat Joke naar die honden toe weet te trekken wat Joke zelf vervelend vindt omdat er genoeg in ons kleine dorpje geouwehoerd wordt en ze niet wil dat Taat een slechte naam krijgt, en ze geen ruzie wil tussen de honden. Ik vond het geen punt om Taat over te nemen, maar dan moet ze nu niet gaan zeggen dat ik baasje speel over haar hond, terwijl ze dat dus zelf aan mij vroeg. Ook als Joke last heeft van haar lichamelijke klacht wilde ze maar wat graag afspreken om samen te lopen zodat ik Taat van haar over kon nemen als we langs andere honden moesten lopen.
Als de hondenuitlaat service er is (te zien aan het busje op de parkeerplaats) gaat Joke de andere kant op dan waar de uitlaat service altijd wandelt, Joke heeft er (lijkt mij dus) wel een probleem mee, anders loop je lijkt mij de wandeling die we gepland hadden te gaan lopen. Als we de hondenuitlaat service toch tegenkwamen dan gooit Joke Taat los omdat Taat anders lelijk doet naar die honden, dus ook ik vind dat een prima oplossing voor Taat dat ze losgedaan wordt.

Autisme: Taat was vooral in de begintijd dat ze bij Joke kwam soms best afwezig en inderdaad heb ik toen autisme genoemd, Joke vond dit ook. Mensen kunnen hun stoornissen in hun hoofd hebben, dieren kunnen dat (naar mijn idee) ook hebben, niets mis mee, maar als je het hebt geanalyseerd dan is het makkelijker om er rekening mee te houden. Joke heeft het er zelf ook over gehad dat dat misschien bij Taat is gekomen omdat ze zolang in het asiel heeft gezeten en van eigenaar naar eigenaar is gegaan en zich moeilijk durft te binden daardoor. Autisme is dus niet het juiste woord, maar geeft wel aan hoe Taat zich kan afsluiten als ze geroepen wordt door Joke (in haar eigen wereldje zit). Ik heb een paar keer gereageerd op topics van dit forum en daarin ook verteld hoe goed Taat het doet/wat een leuke hond het is.

Taat en begroeten: Als ik al een keer bij Joke thuis was dan begroette ik Taat meestal als Taat in haar mand lag, Taat bleef dan lekker liggen en was mega-hard met haar staart aan het zwiepen, en vindt het dan heerlijk als je haar aait.

Dat ik ook fijner loop zonder Joke is omdat het inderdaad niet zo leuk meer was. Joke en verschillen teveel in denkwijze en het miepen over en weer is dan het gevolg. Als voorbeeld. Joke had af en toe contact met mijn mams. Mijn mams had Joke een link doorgestuurd van een Grasduinen-foto-wedstrijd. Joke laat mijn mams weten dat ze mee wil gaan doen met foto's die ik gemaakt heb. Joke vertelt mij dat ze met deze foto's mee wil doen en ik zeg tegen Joke dat dat niet juist is, dat zij die foto's niet gemaakt heeft. Joke heeft de overtuiging dat het háár foto's zijn omdat ze op haar toestel staan (ik maakte nl zo af en toe een serie foto's van Joke en Taat op Joke's toestel, zie Joke haar profielfoto's). Als ze het overlegt had dan was het anders geweest, ik heb zat goede foto's en ben niet afhankelijk van díe foto's, maar als het op deze manier gesteld wordt.., dat vind ik niet kloppen.

Nog een punt wat niet verteld is: Joke stoort zich aan een hondje van een overbuurvrouw van haar, dat hondje (Cairn terrier volgens mij) springt dan tegen Joke op en dat wil Joke niet...

Heb altijd het beste met Joke en Taat voorgehad. Heb Joke ook wel geholpen met helemaal naar Emmeloord rijden omdat ze dan eerder met Taat daar terecht kon. En ook Joke en Taat naar (toen nog) haar dierenarts in Hilversum gereden voor foto's en onderzoek omdat Taat heel veel pijn aan haar poot had. En dus ook met uitlaten om Taat over te nemen als Joke dat vroeg.

Jammer dat Joke het niet eerder allemaal aangegeven heeft, en omdat ze heel regelmatig onverwachts op mijn stoep stond voor een bak koffie had ik dit ook niet zo verwacht. En of ik nu geen tijd had of al iemand op visite had, ze was altijd welkom en ik maakte dan tijd voor haar.

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker

honden foto van Margje & Biko

Hey Buurvrouw en Joke,

Ik hoop dat jullie hier samen uitkomen, want volgens mij berust het een en ander gewoon op misverstanden.
Allebei zit je met emoties en leg je de acties van anderen dan soms anders uit.
Jullie hebben denk ik, als ik het zo lees, heus wel het beste met elkaar voor.

Succes jullie! Het is al zo moeilijk om echte goede vrienden te vinden.. een ongeluk zit ook nog eens in een klein hoekje, dan kun je goede vrienden heel goed gebruiken!

Groetjes, Margje

honden page profiel Margje & BikoMargje & Bikobijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Margje & Biko

Hey Buurvrouw en Joke,

Ik hoop dat jullie hier samen uitkomen, want volgens mij berust het een en ander gewoon op misverstanden.
Allebei zit je met emoties en leg je de acties van anderen dan soms anders uit.
Jullie hebben denk ik, als ik het zo lees, heus wel het beste met elkaar voor.

Succes jullie! Het is al zo moeilijk om echte goede vrienden te vinden.. een ongeluk zit ook nog eens in een klein hoekje, dan kun je goede vrienden heel goed gebruiken!

Groetjes, Margje

honden page profiel joke&taatjoke&taat

honden foto van joke&taat

De foto die bij me profiel staat is bij de fotograaf gemaakt bij intratuin .Bij de fotos staan inderdaad fotos die me buurvrouw gemaakt heb vond ze leuk met mij toestel en dan zijn het volgens mij mijn fotos.Wat het meerijden betrefd naar de dierenarts heb ik uiteraad voor betaald.benzine vergoeding want dat is al duur genoeg.Wat betreft het hondje van mij overbuurvrouw betreft daar heb ik geen hekel aan En daar stoor ik me beslist niet aan vedder ga ik hier niet op in Want ook mij buurvrouw mag haar weer woord hebben vind ik

groetjes joke en taat

honden page profiel mandy missy molly en butchmandy missy molly en butch

honden foto van mandy missy molly en butch

Hey Joke en Buurvrouw.
Of het nou foto's zijn die buurvrouw heeft gemaakt of van intratuin, zo te zien hebben jullie elkaar altijd graag gemogen (aangezien jullie zoveel voor elkaar en met erlkaar deden).
ik denk dat er ergens wel een oplossing op te vinden is op dit hele probleem praat met elkaar en niet met mensen hier, want je zal er toch met elkaar uit moeten komen en daar kunnen wij jullie niet echt mee helpen.
het beste geluk hiermee en hoop dat het allemaal opgelost word

honden page profiel Mary-AnnMary-Ann 3 doggies

honden foto van Mary-Ann

Ach lieve mensen, laten we dit nu niet gaan doen.

Laten we een leuk forum geen podium voor prive aangelegenheden maken.

Goed, er is in eerste instantie een vraag gekomen van Joke, hoe wij erover dachten. Daar is door de desbetreffende buurvrouw op gereageerd.
Klaar nu?

Het lijkt me niet nodig dat de moeder, weer een andere vriendin of vader of jeez mag weten wie hier ook nog even een plasje over doet toch ?

Laten we het gezellig houden. De woorden zijn geschreven. De irritaties uitgesproken, de weerwoorden gehoord.

Het is prachtig weer, echt weer om een stevige wandeling met de hond te maken.
Even lekker hoofd leeg gooien en opnieuw beginnen. ;-)

Ik zal het goede voorbeeld geven.
*rent naar de riem en fluit naar Howy*



honden page profiel aadjeaadje 3 doggies

honden foto van aadje

uhm.... is dit niet iets waar "buurvrouw" en Joke zelf moeten uitkomen?!

groetjes

honden page profiel LindaLinda 3 doggies

honden foto van Linda

Verwijderd wegens het voeren van een privé-vete op dit forum - dat hier niet voor is bedoeld.

honden page profiel NathalieNathalie 3 doggies

honden foto van Nathalie

Mary-Ann,

Ik sluit me volledig bij jouw antwoord aan.. Zit echt met verbijstering te lezen hoe mensen dr vuile was buiten hangen..

Lijkt me meer iets voor binnen kamers...

Groetjes,
Nathalie
Pootje van Luna en Keya

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Vies worden" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^