update mexx

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel SuzanneSuzanne

honden foto van Suzanne

Okeej ik ben er nu wel een beetje klaar mee.

Wat moet dat met al dat ge; ze had ons moeten vertellen hoe het met Mexx ging. Ze MOET helemaal niets. Ze is hier niemand verantwoording verschuldigd hoor. Wij HPers zijn "maar mensen van een hondenforum". Die hoef je niet alles te vertellen als je dat niet wilt en daar hoef je dan niet eens een rede voor te hebben.

Ik vind oprecht dat sommige HPers zich te belangrijk voelen. Ik ben het met iedereen eens die vindt dat ze er überhaupt niet aan had moeten beginnen, dat 3 (of 2) jonge borders waarschijnlijk te veel is voor een jonge meid met twee kinderen en een baan. En ik ben het er mee eens dat ze Sky wel erg snel gekocht heeft nadat Mexx er was. Maar iedereen heeft zijn mening al 100x gegeven. Vivian moet daar mee doen wat ze zelf wil en dat heeft ze gedaan. Je kunt daar net zo lang over doorgaan als je maar wilt maar uiteindelijk verander je daar niets aan.

Sommige mensen maken HP wel een heel belangrijk voor zichzelf. Voor mij is het gewoon een forum, en als iemand niet naar me luistert of mijn advies niet aanneemt; jammer dan. Ik lig er niet wakker van want je hebt er verder geen invloed op. Mensen zijn hier niets aan elkaar verplicht. Tuurlijk is het fijn als iemand je op de hoogte houdt, maar het MOET niet.

Vivian heeft hier waarschijnlijk van geleerd, en daar ben ik blij om. Uiteindelijk heeft Mexx een prima thuis gekregen en zit hij nu goed. Ook geeft ze aan de komende paar jaar geen nieuwe hond meer te nemen. Ik zie niet in waarom iedereen zo moet hameren op de waarschuwingen en het feit dat ze niet alles meteen heeft gedeeld. Het zou fijn geweest zijn als dat wel zo was geweest maar het is wel haar keuze en ze is niets verplicht.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "update mexx" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ..

honden foto van .

Super verwoord ;-)

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

Klopt helemaal Suzetje, ook op een openbaar forum hebben mensen gevoelens....;-)
Laat dit nou een honden forum zijn waar alleen hondenliefhebbers zitten..., en daarvan ben ik er een..,
en ja ook ik heb gevoelens...
Ik begrijp niet wat er mis mee is om te zeggen dat ik het triest vind....?
Ik had al een flauw vermoeden toen het ene hiephiephoera topic na het andere werd geopend...
daarna de profielfoto met slechts de afbeelding van twee hondjes ipv drie....
Daar word ik triestig van....
Ik moet Bianca gelijk geven...was er eerder over Mexx zijn problemen gesproken, dan had ik het misschien makkelijker opgepikt...

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

"

helemaal mee eens "
Ik ook, helaas heeft Miora hier nu niks meer aan zij is namelijk al verbannen.

Even ontopic!
Misschien heeft ze dit wel niet vermeld (blijkbaar was ze dit verplicht ofzo) omdat ze zich schaamde? of uit angst? Omdat ze bang was voor de reacties?
Wat ik nu wel heel goed kan begrijpen!!

Meis, je bent 20.. boeie! Leeftijd wilt indd niks zeggen, vind het belachelijk dat dit erbij word gehaald, ik vind het dapper van je dat je mexx heb laten gaan voor zijn bestwil, hoe moeilijk ook.

honden page profiel ..

honden foto van .

" Ik ook, helaas heeft Miora hier nu niks meer aan zij is namelijk al verbannen. "

Wat heb ik gemist?

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

Om heel eerlijk te zijn krijg is hiervan een hele nare bijsmaak... Voor de zoveelste keer wordt hier op HP een hond herplaatst omdat er een nieuwe pup is (en laten we eerlijk zijn... Dat is hier gewoon het geval)... Vele malen beter was het geweest om de pup terug te geven aan de fokker, en vol aan de slag te gaan met Mexx...

Ik hoop van harte dat Mexx nu wel HET gouden mandje gevonden heeft...

honden page profiel Claudia & LaykaClaudia & Layka

honden foto van Claudia & Layka

"
Wat heb ik gemist? "

Stuur je wel een PB

honden page profiel Lisa & BoebieLisa & Boebie

honden foto van Lisa & Boebie

Misschien heeft ze wel niks over Mexx geplaatst omdat ze wist dat de helft van HP weer over haar heen zou vallen??? Ze wordt toch elke keer aangevallen als ze en topic opent of het nou een positief of negatief topic is.. Vind het al knap dat ze hier uberhaupt nog wat neerzet!

En wat betreft dat Mioara argument, is toch totaal niet te vergelijken? Ik heb dat niet allemaal meegekregen maar ik weet wel dat Miora in een hele korte periode meerdere honden heeft genomen en weer heeft herplaatst.. Het gaat hier toch om 1 hond?

Al met al vind ik het een goede beslissing en ik snap dat die hartstikke moeilijk is geweest, sterkte ermee! En geniet van je andere 2 kanjers!

honden page profiel Merp & MiepMerp & Miep

honden foto van Merp & Miep

Ik denk zelf dat heel Miora haar verhaal uit de context is gehaald en door de mensen zo verdraaid is dat zij als een gruwelijk mens overkomt, ze heeft mij verteld wat er allemaal gebeurd is en dat komt echt niet overeen met wat de meeste mensen hier denken te weten. 

Ik denk wel dat je dat je ze met elkaar kan vergelijken. Miora had Pebbles en Vivian Sem, toen nam Miora Faun in huis en Vivian Mexx even later namen ze beide een puppy erbij Quiz en Sky. Toen hadden beide herplaatsertjes (Faun & Mexx) problemen en er werd daar aan gewerkt maar dan hoeft het niet altijd te lukken en dan kan je naar mijn idee beter de hond een beter leven gunnen dan hem/haar voor jezelf bij je te houden. 

Het lijkt mij alleen wel dat veel mensen hiervan kunnen leren: Bij een herplaatser komt veel kijken en een herplaatser en een puppy gaan vaak niet goed samen, omdat ze beide veel tijd, aandacht en training nodig hebben.

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Lang gewacht... nagedacht of ik zou reageren... hmmmm.... kan toch echt niet anders, want ik vind het heel erg voor Mexx. En voor al die andere asielhonden die zonder nadenken worden aangeschaft, en als het niet loopt zoals gewenst, weer worden versast. Iedereen die zo happy happy is met het feit dat Mexx nu dolgelukkig is... tja, laat ons hopen, he, maar niemand die dit echt weet, toch?
Ik vind het triest. Een hond is toch geen tweede-derde-vierde handsproduct dat je kan blijven doorgeven?
Net als met de aankoop van een pup vind ik dat het nemen van een asielhond gepaard moet gaan met de nodige voorbereiding, het nodige overwegen en nadenken, het inschatten van karakter en passen bij de leefomstandigheden, en dat is hier helaas niet gedaan. En iedereen mag dan wel roepen 'geen ouwe koeien uit de sloot te halen', maar voor Mexx zijn het geen ouwe koeien, he. Voor hem is het zijn leven.
Ik kan alleen maar hopen dat het hem goed gaat...

honden page profiel esther esther

honden foto van esther

amen....

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

" maar ik weet wel dat Miora in een hele korte periode meerdere honden heeft genomen en weer heeft herplaatst.. Het gaat hier toch om 1 hond?
"

Nee, helaas niet. Het verhaal is dat Vivian zonder voorbereiding een Husky uit het asiel heeft gehaald. Na een paar dagen zag ze de Husky niet meer zitten, wegens het totaal onwetend zijn over het karakter van een husky. Op het moment dat ze de husky terug in het asiel zet, zegt de mevrouw van het asiel dat ze er nog eentje heeft: Mexx. Vivian dingt af op de prijs en krijgt hem aan de helft van de prijs mee.
Ik noem dit niet doordacht. Ik noem dit sjacheren met dieren. Sorry.

honden page profiel J&SJ&S

honden foto van J&S

Hoe in hemelsnaam komt Miora überhaupt in dit topic terecht? Zwart-wit, kort door de bocht, over één kam etc..... ;-)

honden page profiel ..

honden foto van .

@jose: Al een hoop reacties eerder ':-)

honden page profiel J&SJ&S

honden foto van J&S

Heb ik allemaal gelezen hoor, maar alsnog een vreemde vergelijking die op pag. 1 al gesteld werd. Maar goed, ik kan niet anders dan stellen dat ik het knap vind dat Vivian überhaupt nog ene topic durft te openen, want ze wordt keer op keer veroordeeld.

honden page profiel ..

honden foto van .

" Heb ik allemaal gelezen hoor, maar alsnog een vreemde vergelijking die op pag. 1 al gesteld werd. Maar goed, ik kan niet anders dan stellen dat ik het knap vind dat Vivian überhaupt nog ene topic durft te openen, want ze wordt keer op keer veroordeeld.   "

ah oke ik dacht dat je t gemist had O-). *het is al laat;-)

honden page profiel FezFez

honden foto van Fez

" ..het knap vind dat Vivian überhaupt nog ene topic durft te openen, want ze wordt keer op keer veroordeeld. "


Ze maakt het zichzelf dan ook wel knap lastig door opeenstapeling van wispelturige acties waarbij het belang van de hond lang niet altijd op de eerste plek stond ;-) Maar inderdaad 'knap' dat ze hier op het forum nog actief is.

honden page profiel *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†*M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

honden foto van *M*A*C* en K*Y*L*I*E*†

Ik hoop dat Mexx het goed stelt en dat er niet nog eens aan een nieuwe hond begonnen wordt... zeg maar de eerst 15 jaar.

honden page profiel TamaraTamaragoedgekeurde fokker

honden foto van Tamara

Het klinkt misschien een beetje hard maar ik zag het al aankomen toen ik van de week las dat Mexx op advies van een GT tijdelijk bij een kennis geplaatst was.
Een pup is natuurlijk leuker en makkelijker.
Voor Mexx hoop ik van harte dat hij nu goed zit.
Voor Sam en Skye, ik hoop dat het goed blijft gaan, het leeftijds verschil is geloof ik niet zo heel erg groot.
Als het fout gaat tsja welke hond moet je dan weer gaan dumpen...

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

Ik word een beetje moe van dat verhaal over de husky die heb ik nog geen 24 uur in huid gehad,, en probeerde in de nek van mijn zoontje te bijten... Sorry maat zo hond hou ik niet in huis

Voor de zoveelste x mexx is niet weg door Sky..!!!!! Maat door een voorval met me zoontje..

Ben klaar mrt al die voor oordelen,, en mexx is hiervan beter geworden, een huisje waar die 100% dr volle aandacht krijgt

Vind ie het logisch dat ik hier niks neer zet over mexx,, krijg gelijk gezeur en vooroordelen,, sommige reacties die echt pijn doen, vind het verschikkelijk erg dat mexx weg moest,, je moet eens weten hoe erg ik erom gejankt heb..

honden page profiel Shelby - Kyara - EasyShelby - Kyara - Easy

honden foto van Shelby - Kyara - Easy

ik denk dat sommige lezen wat ze willen lezen en niet wat er staat;als je allemaal goed leest is mexx geplaatst om dat vivian haar jongste erop gevallen is en de hond zich niet goed meer voelt.Dus is het toch goed dat ze hem bij die kennis geplaatst heeft .En wat miora hier trouwens ter spraken komt weet ik ook niet, want das een heel ander verhaal.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

wat kan men hier de laatste tijd geweldig goed doem denken zeg Bah ;-)

Wat moet je dan doen, een hond in huis houden die je kind bijt? En dan gaan wachten tot er serieuze gewonden vallen? De veiligheid van een kind gaat ook nog steeds voor. Een hond die 24 uur in huis is geweest en daarna terug moet heeft niet echt geleden. Die hond daar laten zou pas dom zijn. Dan heeft ze de goede keus gemaakt om die husky weer terug te brengen voor het van kwaad tot erger gaat lopen en deze hond nog meer problemen oploopt. Door dat Vivian hem heeft terug gebracht heeft deze hond een kans gekregen op een baas die in alle rust aan de problemen van deze hond kon gaan werken. Om dat er nog even bij te halen vind ik gewoon laag
Waarom moet iemand gelijk genadeloos voor een misstap afgestraft worden. Niemand maar dan ook niemand is perfect. Laat oude koeien eens in de sloot. ;-)


Nogmaals Vivian heeft geen hond herplaatst omdat ze hem zat was en ze een pup in huis heeft genomen, Ook al was sky nooit gekomen dan was dit ook gebeurd. Het is al triest genoeg dat mexx uit huis geplaatst moest worden. Geef steun en geen verwijten. Vind iemand het nog gek dat ze niks durft te zeggen over Mexx, zie de 3 pagina's verwijten en kwetsende woorden. Is haar weg jagen echt het doel hier? 

Het verhaal van miora en vivian is anders maar in het geval dat mensen alleen maar constant elkaar op fouten kunnen betrappen, oude koeien elke keer uit de sloot trekken. Eens is het klaar... 

Laat de rode pijlen maar komen O-)

honden page profiel Shelby - Kyara - EasyShelby - Kyara - Easy

honden foto van Shelby - Kyara - Easy

ben ik helemaal mee eens,zo durven de mensen geen topic meer openen.Met al die negatieve reakties

honden page profiel Alaska's Finest!Alaska's Finest!goedgekeurde fokker

honden foto van Alaska's Finest!

Toch wel vreemd, hoe een verhaal kan draaien. In je oorspronkelijke topic kroop je kindje over de grond, en ging de husky 'jagen' en nipte ze aan het kindje. Iedereen heeft je toen gezegd dat dit op zich 'normaal gedrag' was van een husky, die jagen op weglopende dingen, en dat je dit kon begeleiden en je meer moest verdiepen in het ras. Nu is het verhaal dat de Hus je kind in de nek heeft gebeten... pfff. Daar word ik boos om, want je hebt de hond terug naar het asiel gebracht met een stempel 'kan niet met kinderen' terwijl dit helemaal zo niet was! En nu is er weer een 'incident' tussen kind en hond geweest en vliegt de hond weer buiten.
Ik geloof best dat je hier verdriet om hebt, en jankt en je het allemaal goed bedoeld hebt. Maar het is altijd ACHTERAF! 
Als je kindjes nog te jong zijn om samen met een hond te leven, en als je weet dat je zelf een houding hebt van 'als er iets gebeurd tussen hond en kind, moet de hond weg', neem dan toch aub geen hond in huis! Daar draait dit hele verhaal voor mij om: verantwoordelijkheid!
Het is je volste recht te kiezen voor je kinderen, daar zeg ik niks van, maar gedraag je daar dan ook naar en bedenk op VOORHAND dat je er dan geen honden bijneemt. Je kan niet bij elke aanvaring tussen kind en hond, de hond gaan dumpen. Het zijn levende wezens, waar jij, eens je ze in huis hebt genomen, verantwoordelijk voor bent.
En nu zwijg ik erover...

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

probeerde in de nek te bijten!!! ik typte het verkeerd,, als die echt in de nek had gebeten was het toch anders gelopen met de husky.


jonge kinderen kunnen nu eenmaal vallen enja daar is niks aan te doen..

dus iedereen die jonge kinderen heeft kan dan beter geen hond nemen, dat slaat nergens op.. mijn kinderen zijn heel lief tegen onze honden.. en weten wat wel en niet mag.. ons zoontje loopt pas een paar weken dusja dan vallen ze nog

honden page profiel Inge, baasje van Sasha en Myra <3Inge, baasje van Sasha en Myra <3

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

" probeerde in de nek te bijten!!! ik typte het verkeerd,, als die echt in de nek had gebeten was het toch anders gelopen met de husky.


jonge kinderen kunnen nu eenmaal vallen enja daar is niks aan te doen..

dus iedereen die jonge kinderen heeft kan dan beter geen hond nemen, dat slaat nergens op.. mijn kinderen zijn heel lief tegen onze honden.. en weten wat wel en niet mag.. ons zoontje loopt pas een paar weken dusja dan vallen ze nog "

ben het met je eens als het egvaarlijk is kun je de hond gwn niet houden, de veiligheid van je kind gaat natuurlijk voor! En zie hele lieve foto's van je kinderen met Sem dus daar kunnen ze zeker wel mee omgaan ;-)

honden page profiel Inge, baasje van Sasha en Myra <3Inge, baasje van Sasha en Myra <3

honden foto van Inge, baasje van Sasha en Myra <3

nog iets hier lopen ook twee honden met ongeveer zes kleine kinderen op de vloer! Mijn honden kunnen dit maar dit is niet voor elke hond weggelegd!

honden page profiel IshaIsha

honden foto van Isha

" tuurlijk ben ik ook trots op sky zijn trukjes.. omdat mexx probelem had moet ik sky maar verwaarlozen en niks leren zo werkt dat natuurlijk niet... hij is een pup en meot ook dingen leren.
"


Er wordt nergens gezegd dat je Sky maar moest verwaarlozen, maar trukjes als high five/roll over en poot, is echt niet noodzakelijk voor een pup om te leren, DIE tijd kon je ook in Mexx steken!
Daarbij is dat totaal onbelangrijk om een pup dat soort dingen te leren, wat belangrijk is het leggen van een basis voor de relatie; band en vertrouwen, dit door samen dingen te doen, anders dan trukjes leren! (dit is nl ook te vermoeiend voor veel pups!)
Eerst moet degene "die echt aandacht nodig heeft en verdiend", dit krijgen, er gewerkt moet worden en DAN pas komt er "eventueel" een ander!

honden page profiel Vivian   <3    SemVivian <3 Sem

honden foto van Vivian   <3    Sem

daar ben ik het niet eme eens,, sky moet ook dingen leren ook moet ook nadenken dus trukjes leren is heel belangrijk zodat ze ook geestelijk bezig zijn,,

en die 1x 5 min dat ik daarmee bezig ben zal wel meevallen...

ieder hond verdient evenveel aandacht,, of eht nou sem mexx of sky is dat maakt niet uit,, ik zou nooit een andere hond voortrekken krijg je onderling ook jaloesie van bij honden..

honden page profiel Maxine, Mira en TuurMaxine, Mira en Tuur

honden foto van Maxine, Mira en Tuur

Ik heb getwijfeld of ik zou reageren of niet. Maar ik ga het toch doen. Ik heb je vorig topic ook gelezen en alle topics die je opende over Sky. Ik vind het niet zo gek dat Miora in dit topic voor komt omdat ik vind dat dit een soortgelijke situatie is. Miora werd zo hard aangevallen en hier wordt er zo rustig op gereageerd. Ik vind dit heel oneerlijk tegen over Miora, want zij heeft een ban voor onbepaalde tijd gekregen omdat ze zo hard werd aangevallen. Ik heb haar verhaal gehoord, en haar verhaal werd in haar topic helemaal uit de context gegrepen.
Ik heb ook hard gereageerd op Miora, maar ook hier wil ik zeggen dat ik dit allemaal niet kunnen vind. Je kan niet zo maar honden uit een asiel halen en dan terug herplaatsen. Als dit al de 2de hond is, snap ik niet waarom iemand honden blijft aanschaffen en terug weg doen. Want aan de situatie die jij voor hebt met Mexx denk ik dat er wel aan gewerkt kan worden, en dat het tot een goed resultaat kan leveren. Moest het mijn hond zijn, ik zou er alles voor doen zodat hij zich toch goed zou voelen in mijn thuis. Maarja, zo denkt precies niet iedereen.

Heel erg jammer dat er hier zo mild gereageerd wordt terwijl het er bij Miora zo hard te keer ging. Zeer onrespectvol.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "update mexx" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 6 12 3 45 6
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^