Dit gebeurd er dus als je niet oplet !!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel DorrieDorrie

honden foto van Dorrie

Gisteren zijn er 2 topics geopend over ergernissen hond en Loslopen op plekken waar dit niet mag....

Nu het volgende.

Ik ga net lekker met de honden naar het park toe.
Het was behoorlijk druk met honden, dus ik heb die van mij lekker aan de riem vast.
Verderop iemand met een beagle, ook hond vast, iemand met een grote Duitse herder ook netjes hond aan de riem ;-)

En Ja hoor...daar komt HIJ weer aan ;-) (dit is echt mijn grootste ergernis) Lekker appen, honden los waar het niet mag..op een DRUK FIETS/SCOOTERPAD. Zijn JR vliegt terwijl hij weer eens niet oplet die grote duitse herder aan. Ik hoorde een hoop gegil (van de JR) Ja hoor duitse herder pakt hem in zijn rug vast en begint te schudden...pfff dacht dat ik door de grond zakte. Man van DH trekt zijn hond van de JR af en wil doorlopen, weer die JR erop af, DH bijt weer....en meneer doet of zijn neus bloed, biedt niet eens zijn excuses aan (hij is fout). De man met beagle en ik kijken elkaar aan en zeggen tegelijk..leuk he zo iemand ;-) .

Afijn, ik loop door richting park, komt ie idioot mijn kant op, nog steeds zijn honden los, JR gaat verstijven , 1 poot komt omhoog...Ik werd even heel erg boos..Brulde dus naar hem..He telefoonverslaafde, wil je nu je hond eens vastmaken, en opletten . Als jouw hond 1 keer hier naar toe komt ken JIJ lachen. Ik stop je telefoon ergens waar het zonnetje niet schijnt vriend.

Ik heb even gewacht, en hij deed zowaar honden vast aan de riem (wel met een zeer boze blik). Maar dag ..het is je hond,je maatje... neem je verantwoordelijkheid. Ik ben om hem heen gelopen richting park en daar mijn honden lekker laten rennen. Geen hond verder gezien daar haha.

Fijn lekker uitgeraasd , ga terug, loopt ..nou ja staat die gozer nog steeds met zijn telefoon te rommelen, honden alweer los.. ;-) . Ik ben maar omgelopen hopend dat zijn telefoon zou ontploffen tegen zijn oor, want..hij luistert er toch niet mee.

Sorry voor de boosheid in mijn verhaaltje...maar dit is dus een voorbeeld van wat de consequenties kunnen zijn n.a.v. deze topics (in dit verhaal zijn ze dus samengevoegd)

http://www.hondenpage.com/hondenforum/128824/honden-irritatie-nummer-1.php en deze

http://www.hondenpage.com/hondenforum/128822/los-laten-lopen-in-woonwijken-en-andere-plekken-waar-dit-niet-mag..php

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Dit gebeurd er dus als je niet oplet !!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel MBXMBX 3 doggies

honden foto van MBX

Klinkt heel herkenbaar. Zo ziet zo ongeveer mijn dagelijkse wandeling er ook uit.

Sommige mensen oef....

honden page profiel Jits Jits 3 doggies

honden foto van Jits

Bah, irritant zeg. Arme hond ook, moet blijkbaar alles zelf uitzoeken. Lekkere baas heb je dan.

Kan me de irritatie ontzettend goed voorstellen.

honden page profiel DorrieDorrie

honden foto van Dorrie

Echt erg he.. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn honden ook loslaat op plekken waar het niet mag..MITS anderen geen last hebben van mijn honden. Is er niemand gaan ze los, zodra ik zie dat er iemand komt gaan ze vast. Klaar.
Ik neem ook nooit mijn telefoon mee wanneer ik ze uitlaat, juist om de reden dat ik wordt gebeld en er een kans is dat dit gebeurd bij mij, ik heb er 3 die ik dan achterna kan hollen.
brrrr

honden page profiel MBXMBX 3 doggies

honden foto van MBX

Buddha loopt ook wel is los hoor maar idd op plekken waar ik niemand tot last ben en komen er mensen aan dan lijn ik hem aan. Heb m'n tel wel bij me voor noodgevallen. Je weet ma nooit tegen woordig.

honden page profiel Floortje FaunFloortje Faun 3 doggies

honden foto van Floortje Faun

Je hebt gelijk dat dit soort gedrag niet alleen irritant, maar ook gevaarlijk is. Maar niemand van diegenen die schreven dat ze hun honden los laten lopen (waaronder ik dus ook), heeft geschreven dat ze dit soort gedrag toelaten bij hun eigen hond. Of dat ze dan niet meer opletten wat hun hond doet, waar hij is, en of er andere mensen aankomen.
Idioten heb je altijd en overal, of ze nu hun hond loslaten of niet.

In dit specifieke geval vraag ik me af hoe graag je je hond kunt zien, als je het risico neemt dat zo'n klein hondje agressief bejegent kan worden door een Duitse herder.
Mijn Doby is een groot formaat Labrador. Maar dat hij niet zonder toestemming naar andere honden toe mag lopen, is deels omdat ik niet wil dat hij gebeten wordt. Of dat nu van een grote hond zou zijn, of niet.

honden page profiel s@nt@s@nt@ 3 doggies

honden foto van s@nt@

Mijn man vertelde dat er gisteren een hond het park uitliep, bijna onder een auto verdween en de dame waar de hond bijhoorde had beide zaken niet in de gaten want ze was aan het......jahoor, bellen!!
Zo gezellig, samen met je hond naar het park.;-)

honden page profiel DorrieDorrie

honden foto van Dorrie

Daar heb je helemaal gelijk in, Floortje Faun
O-) .

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Daarom moet iedereen zich dus gewoon aan de regels houden. ook al luisterd je hond nog zo goed. ik snap gewoon niet waarom sommige zich beter voelen dan de rest en gewoon niet de regels volgen. die zijn er niet voor niets

honden page profiel Dit account is niet meer in gebruik. Dit account is niet meer in gebruik. 3 doggies

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

Tsjahhh als ik met goku en baylee loop is het altijd zo dat mensen die mij en m'n honden niet kennen altijd heel voorzichtig zijn en het liefst met een grote boog om ze heen lopen ondanks dat het losloop veld is . En mensen die mijn kennen die knallen altijd direct hun honden los omdat ze weten dat mijn honden vriendelijk zijn en geen kwaad in de zin hebben . Is soms wel lastig als ik net naar huis wil ... en bij herders ben ik altijd een beetje voorzichtig er schijnt hier een herder te lopen die niet zo vriendelijk is

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Dit gebeurd er dus als je niet oplet !!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Gezellig kletsen Deel 1
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^