Lotgering: stank!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ShantiShanti 3 doggies

honden foto van Shanti

De vorige keer hadden wij totaalpens ipv de normale, toen vertelde hij ook dat het vlees wat voor de honden word gebruikt soms nog even daar is voor het word verwerkt, dat voor de katten werd wel gelijk verwerkt. Toen zei hij ook dat het honden niet zoveel uitmaakt of er wat meer geur aanzat.

Tot nu toe ben ik wel tevreden over het vlees, wel hebben ze 2 van de 3x verkeerd geleverd. Deze keer zijn ze alleen 2kg nekken vergeten maar het is wel slordig en wij moeten nu iets anders bestellen voor het zelf samenstellen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel MèlanieMèlanie 3 doggies

honden foto van Mèlanie

" zo Brokkel is weer aanwezig... :-D

als kvv ingevroren is en zo stinkt, nee niet goed natuurlijk, en ontdooid, okee, maar dan alleen de pens en vis, en niet zo dat je over je  nek gaat, dat kan natuurlijk niet. "

wie/wat is brokkel?

honden page profiel ShantiShanti 3 doggies

honden foto van Shanti

"
wie/wat is brokkel? "

Brokkel heeft een tijdje een account gehad en het enige wat hij zei was dat graan gezond is en vlees alleen maar in kleine hoeveelheden. Nooit was iets onderbouwd dus lichtelijk irritant. O-)

honden page profiel Hannie met Beer en ChelseaHannie met Beer en Chelsea 3 doggies

honden foto van Hannie met Beer en Chelsea

Vandaag ook weer pens gehad van dezelfde lichting als TS maar geen overdreven stank gehad.

Anoniem (Gast)

Heeft niemand ooit eens aan Lotgering gevraagd waarom ze bezorgen zonder vrieswagens? Ik vind dat persoonlijk toch wel erg kwalijk.

Anoniem (Gast)

(voornamelijk dan voor als je verder van ze afwoont. als ze 's ochtends om 7 uur (bijvoorbeeld) vertrekken en pas om 14.00 uur bij de klant zijn...is echt te lang buiten de vriezer naar mijn mening).

honden page profiel Iris + Shira! en Bibi!Iris + Shira! en Bibi! 3 doggies

honden foto van Iris + Shira! en Bibi!

Wij kregen laatst voor het eerst vis, eens proberen dacht ik maar het was gelijk de laatste keer...wat een meur, het ziet er groen uit bah.

Het is mis gegaan met de bestelling want we hadden een halve krat vlees/vis en een hele vlees/pens. Dit is andersom gegaan waardoor we nu met veel te veel vis zitten wat ze niet elke dag mogen hebben wegens de afbraak van een bepaalt vitamine door vis... Dus ook maar weer smuldier ingeslagen.

Ook vind ik de verpakking helemaal niks, als je zo'n gesealed zakje opentrekt zitten de sputters overal. Ook ben ik zeer ontevreden over de lamsribben de laatste tijd. Een klein botje met een hele lap vet erop, bah!

zo moest ik even kwijt :-D

honden page profiel lovedogslovedogs 3 doggies

Wij zijn wel erg tevreden klanten. De honden zijn er gek op!!! Ja het vlees ruikt niet echt lekker maar het stinkt ook niet. Wij geven altijd lam/rijst of lam/eend. Op de lam/rijst doen onze honden het het beste.

De nieuwe verpakkingen vind ik niet erg fijn... maar voor de rest heb ik prima ervaringen met lotgering!

Voorheen hebben we carnibest gegeven, dit is 2 x zo duur en er zit zoveel water bij dat onze honden 2x de hoeveelheid moesten krijgen dan nu van Lotgering.

honden page profiel Lotte met HobbeLotte met Hobbe

honden foto van Lotte met Hobbe

Ik ben ook geen fan van de nieuwe verpakking, maarja..ik heb het er maar mee te doen. De prijs is ernaar dus...

Ik ga dus echt geen 60 kilo per maand kopen van carnibest ofzo, want daar doen ze het niet goed op en het kost mij zo'n 240 euro per maand. Het kost me nu zo'n 85 euro per maand en ze doen het er erg goed op. Dan neem ik die sputters wel voor lief...

@Kaatjekoek; volgens mij komen wij elkaar weleens tegen op de hei...

honden page profiel ShantiShanti

honden foto van Shanti

Ik vind juist de nieuwe verpakking veel fijner, wij halen de verpakking er namelijk al af als het nog bevroren is omdat het plastic anders zo vies is (met nieuwe en oude verpakking). Deze kun je er heel makkelijk afhalen als het nog bevroren is, met die ander lukte dat niet altijd.

honden page profiel LoetjeLoetje

honden foto van Loetje

Vandaag weer een nieuwe lading gekregen. Met de nieuwe verpakking, die ik veel beter vind! Het sluit veel beter en er staat op wat voor soort vlees erin zit. Bij mij waren de KVV pakketjes stijf bevroren, maar de BARF spullen waren sommige dingen al wel aan het ontdooien.
Ik ben altijd tevreden geweest. Alleen ga ik nu over op BarfMenu, mede omdat ik dat zelf ga verkopen :-D

honden page profiel Iris + Shira! en Bibi!Iris + Shira! en Bibi!

honden foto van Iris + Shira! en Bibi!

" Ik vind juist de nieuwe verpakking veel fijner, wij halen de verpakking er namelijk al af als het nog bevroren is omdat het plastic anders zo vies is (met nieuwe en oude verpakking). Deze kun je er heel makkelijk afhalen als het nog bevroren is, met die ander lukte dat niet altijd. "


Oke das nog een tip, ga ik proberen!

Ik heb denk nog een oude-nieuwe versie want hier staat niets op de verpakking...zou inderdaad wel handig zijn. Dan was ik er eerder achter gekomen dat de bestelling verkeerd was. Dacht eerst dat ik zelf gek was: hè wéér vis? ik had dit toch uit het grote krat gepakt... ;-)

honden page profiel StippeltjeStippeltje

honden foto van Stippeltje

" Wij zijn wel erg tevreden klanten. De honden zijn er gek op!!! Ja het vlees ruikt niet echt lekker maar het stinkt ook niet. Wij geven altijd lam/rijst of lam/eend. Op de lam/rijst doen onze honden het het beste.

De nieuwe verpakkingen vind ik niet erg fijn... maar voor de rest heb ik prima ervaringen met lotgering!

Voorheen hebben we carnibest gegeven, dit is 2 x zo duur en er zit zoveel water bij dat onze honden 2x de hoeveelheid moesten krijgen dan nu van Lotgering. "

Water in Carnibest ? Dat is vleesvocht en hartstikke gezond voor je hond. Vleesvocht zit in goed doorbloed spiervlees. In Lotgering zit vet, zenen, aanhechtsels en bindweefsel en ja... daar komt geen vleesvocht uit.

honden page profiel ShantiShanti

honden foto van Shanti

"
Water in Carnibest ? Dat is vleesvocht en hartstikke gezond voor je hond. Vleesvocht zit in goed doorbloed spiervlees. In Lotgering zit vet, zenen, aanhechtsels en bindweefsel en ja... daar komt geen vleesvocht uit. "

Nou, wij hebben voor onze kat een keer CB gekocht en het vocht wat eruit kwam was erg waterig, niet mooi rood zoals het vocht uit lotgering. Die voor de kat vond ik wel erg waterig, waarschijnlijk net als met al het vlees wat je in de winkel koopt, nog even volgespoten met water. 
Neemt niet weg dat de kwaliteit wel beter is, maar of de prijs/kwaliteit verhouding ook klopt?

Anoniem (Gast)

Als een andere producent toch zo zo klooien met zijn product, kon ie zijn deuren sluiten en zou hele forums op zich af krijgen.
lotgering klooit maar wat aan , bedorven , ver overrijp vlees, percentages waar je vraagtekens bij mag zetten, vlees wat je je hond normaal niet zou geven, maar vanwege de prijs zijn er weinige die klagen.
probeer voor dat geld eens een behoorlijk stukje spiervlees te krijgen of iets anders bij een slachthuis.
nou dat lukt zowat niet, maar Lotgering wel???, dan moet het ook nog vermalen worden en verpakt worden , kost ook een boel.
Zo gek is de prijs/kwaliteit verhouding niet hoor bij een hoop merken.

John (Gast)

Ik ben een fervent lotgering gebruiker, heb 3 Duitse herders die niets anders te eten krijgen. Ze zien er fantastisch uit en zijn kerngezond. Als je vuile pens bij een keurslager stinkt het ook, vis bij de visboer stinkt ook.mijn honden krijgen ook af en toe een verse kluif, deze laten ze ook een paar uur liggen voordat ze er aan beginnen. Honden zijn anders dan mensen hoe meer het stinkt hoe lekkerder zij het vinden en kleur zien ze niet dus dat maakt ook niet uit. Hebben jullie wel eens aan droge brokken geroken, dat is ook niet erg fris.
Kortom zijn wij erg tevreden met de kleur en geur.
Groet John, Maan, Farina, yancka en Prince.

honden page profiel Janaida & MikaJanaida & Mika

honden foto van Janaida & Mika

2 week geleden net weer 2 kratten lotgering gekregen, woon in de kop van Groningen maar het was goed bevroren. De nieuwe verpakking vind ik goed maar doe het altijd nog in diepvries zakken om eventuele geuren uit de vriezer te houden en ook tijdens het ontdooien vind ik dat schoner en minder ruikend in de schuur. Dat het vlees ruikt is normaal maar heb hier geen last van overdreven vieze geuren ofzo.
Deze lading ziet er goed uit, na het ontdooien zit er vleesvocht bij, gewoon helemaal goed. Oh ja ik had 2 verschillende kratten en op beide zat 1 sticker met de naam van het vlees.
Mijn hond doet het er heel goed op.

Brian (Gast)

Voor het eerst Lotgering besteld en het vlees is op alle fronten een heel stuk minder dan wat onze hond hiervoor heeft gekregen ( Tinlo ). Afwachten hoe de hond het hierop gaat doen natuurlijk maar de geur , samenstelling , versheid en vooral de smaak van de hond laat veel ten wensen over tegenover Tinlo.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Brian, de samenstelling had je op hun website van te voren kunnen opzoeken.

en misschien verstandige geweest om eerst het bij een verkooppunt te halen en eens te bekijken of je hond het lekker vind.

de geur, pens vis ? als dat bij elkaar zit, en als je wild misschien besteld heeft, dat heeft ook een sterke geur. er zijn vele honden die de smaak wild in het geheel niet blieven.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Allereerst, wij zijn trouwe Lotgeringklanten en (waren) tevreden over hun product.

Eergisteren hebben wij een nieuwe lading Lotgering besteld en het viel ons op dat ze allereerst anders zijn verpakt, maar dat de vleespakketten daarnaast geweldig stinken. Zowel in bevroren als ontdooide toestand stinken de pakketten naar stront. Het gaat hier om de pakketten met pens en vis.

Herkent iemand dit?

De geur is niet te harden.... "


ja dat stinkt .

. :-D vis en pens bij elkaar, ik vind pens altijd wel naar kak ruiken.

honden page profiel Kyra *Shadow* AngelKyra *Shadow* Angel

honden foto van Kyra *Shadow* Angel

Vorige week nog een lading goed bevroren Lotgering binnen gekregen, alles zag er perfect rood uit en netjes verpakt. Geen stank te ruiken. Hele vriezer zit weer vol en beide honden smullen er van, die willen niets anders meer.

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Hier ook momenteel weer Lotgering, tevreden over hoe het nu verpakt is, de vis variant geef ik niet, maar de totaalvoer, wildmix, lam/eend ziet er allemaal prima uit en kwam netjes diep gevroren binnen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wil je toch vis geven ? , wat dacht je van de zalmkoppen apart bestellen bij lotgering, zijn erg groot, laten ontdooien en geef ze maar, vele honden zijn er dol op.

niet dol erop ? vis een keer in de week is een gezonde aanvulling op het voer van je hond, ga dan eens naar de markt , verse vis, en vraag eens een filevis, rauw... mee naar huis nemen en geven, hier is er een die bijna het papier uit mijn handen grist. een gezonde traktatie en aanvulling op de voeding.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .



ziet er mooi roze uit van binnen, en van buiten ook, mooi glanzend met mooi schoon oog. niet binnen geven, lekker buiten, en na afloop wel je hond schoon maken, anders ruikt je hond uuuuh stinkt. :-D

goedkoper dan bij de viskraam. en als je twee honden hebt, kleine honden, dan delen, ieder de helft. gezonde traktatie en weer een mooie aanvulling op de voeding van je hond, zalm is een vette vissoort, je hond wordt er niet dik van, maar juist goed voor vacht alles.

honden page profiel Claire & Tess & BonnyClaire & Tess & Bonnygoedgekeurde fokker

honden foto van Claire & Tess & Bonny

dit is een oud topic uit 2012 en gaat daarom op slot.

wil je meepraten over lotgering… het meer recente topic is:

http://www.hondenpage.com/hondenforum/166185/lotgering-goed-of-slecht?.php

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 4 van 4 12 3 4
Volgende forumvraag: Lotgering goed of slecht?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^