leuk die speeltjes.....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

nou ik zat net lekker in de kamer op de bank . en de bel ging. ik kijken wie het was, en het was de man die mijn speeltjes kwam leveren ! ik denk yes! nu hebben ze binnenshuis ook was te doen . dus ik liep al bijna huppelend naar de kamer terug met de doos. en pakte de speeltje uit .baylee en Goku waren helemaal door het dolle. vooral omdat er twee piepspeeltjes bij zaten . toen kwam baylee er achter dat de wiggly giggly ook wel leuk was en lekker om op te kauwen . na geen probleem toch ? istie voor gemaakt. dus ik was even op mijn laptop . en na twee min keek ik weer naar baylee is het speeltje verdorie al kapot! dus ik haal het speeltje weg. en ik geef haar een van de piepspeeltjes. mevrouw neemt het mee naar de tuin en ik hoorde al snel geen piep meer. is het twede speeltje ook al stuk! :'(  ik ben hier niet tevreden mee hoor! ik heb ze op het kauwen uitgezocht en nog geen vier min later zijn ze stuk dus ik ga ze mooi retourneren .

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "leuk die speeltjes....." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel judithjudith

honden foto van judith

Balen zeg!! hier hebben ze ook altijd alles heel snel gesloopt :(

hoop dat het je lukt met het retourneren, meestal staat er namelijk in kleine lettertjes bij dat die schade niet wordt vergoed.

honden page profiel Luca & de poezels ^_^Luca & de poezels ^_^

honden foto van Luca & de poezels ^_^

HEEEEEEL herkenbaar hier :-D

Al Luca zijn speeltjes zijn ontpoot, ontarmt, ontoort, ontstaart, ... Bijna enkel het lijfje schier overal van over. We letten hier extra op en knippen alles wat half los hang er meteen af. Hier komen er geen piepers in huis. Want ze kauwen het stuk en eten die pieper op. Ze voelen dat er iets in het speeltje zit en dat moet eruit.

Dus hier vooral trektouwen, nylabones, kongs, speeltjes die bestaan uit stevig touwmateriaal en een ikea pluche bal die het al heeeeeel lang volhoud :p

honden page profiel Cindy & JaydenCindy & Jayden

honden foto van Cindy & Jayden

Tsss, das ook stom :( Heb je je er zo op verheugd.....

Ik stond laatst hier bij de Diebo in Nieuwgein en zagen een hele leuke octopus hangen. Wij even testen of hij geschikt was voor Jayden en trekken er even aan.....en ja hoor trekken we dat ding toch zo kapot...het meisje in de winkel zei gelijk dat het niet echt als trekspeeltje bedoeld is, maar dat dit toch ook niet zou moeten kunnen.
Dus.....Tis niet dat ik echt tegen Jayden kan zeggen dat ze op het ene speeltje wel mag kauwen of eraan mag trekken maar bij de andere niet O-)

Gewoon terugsturen en hopelijk krijg je je geld terug!
Hoewel ik normaal niet zo van de merken ben, hebben wij nu een aantal speeltjes van Kong. Die houden het langer vol dan andere speeltjes. Ze zijn alleen wel wat duurder....

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

Zelf geef ik hier geen piepspelletje. Honden bijten die vaak kapot omdat hun prooi nog niet "dood" is. Ze horen dan nog steeds de piep en veel honden komen dan in hun gedrag, o ik hoor een piep en dan is mijn prooi nog niet dood en dan ga ik net zolang door tot dat mijn prooi dood is.

honden page profiel Lizzie en SterreLizzie en Sterre

honden foto van Lizzie en Sterre

Tsja dat heb je nou eenmaal met piepspeeltjes, die gaan snel stuk. En sommige honden kunnen er ook niet gewoon mee spelen, maar die genieten van het slopen (Lizzie is ook zo). Dan accepteer je dat en koop je geschiktere speeltjes. Zonde van je geld anders! Maar piepspeeltjes die niet stuk te krijgen zijn bestaan denk ik niet hoor want het blijft toch dun rubber anders kan hij uberhaupt niet piepen! ;-)

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

ja nou ik had zo een wiggly giggly gekocht . en die was echt van knetterhard materiaal ik denk naa dat slopen ze noooit. baylee had echter twee minutjes nodig. was niet een ding dit piept  maar een maf geluidje maak als je m helemaal omrold. ik denk top dat vinden ze vast leuk . maar ook deze was wel heeeeeeel snel stuk . en ze hield m stil dus het ging echt om het slopen . maar dan nog dat baylee met 8 maanden zo een kracht in haar kaken heeft is ook niet helemaal gezond volgens mij XD .

honden page profiel Marlies met FrøyaMarlies met Frøyagoedgekeurde fokker

honden foto van Marlies met Frøya

Ah, dat is wel zonde dat het al zo snel kapot is.
Maar, hondenspeeltjes zijn vaak niet om op te kauwen, alleen om mee te spelen. En alleen mee spelen is niet voor elke hond weggelegd ;-) Het is dan handiger om samen met je hond te spelen, dan ben je er ook op tijd bij wanneer ze er per ongeluk toch op beginnen te kauwen. Maar ja, daar heb je nu niks meer aan, want het is al kapot ;-)

Hier ook zo eentje die alles kapot krijgt trouwens. Als het niet kapot te krijgen is, dan is ze er snel klaar mee en wordt er niet meer mee gespeeld. Juist het slopen is het leukst voor haar. Vandaar dat we ook al lang geen speeltjes meer voor haar kopen; zonde van ons geld. 
Een oud t-shirt is hier bijvoorbeeld echt favoriet, samen met de 2 oude sokken die aan elkaar geknoopt zijn. Kan ze op kauwen, bij genoeg kracht scheurt en kraakt het lekker en ze gooit het heerlijk door de hele kamer. Uren/weken/maanden plezier, en het kost niks!

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

ik mag nieuwe speeltjes uitzoeken . dit keer neem ik speeltjes waar er bij staat dat ze zijn voor de harde kauwers!

Jimmy (Gast)

Hoi Gwen,
erg herkenbaar probleem, ik heb er zelf ook vaak last van.
Mijn Drenste Patrijs bijt al zijn speeltjes binnen no-time kapot.
Nu heb ik een speeltje van SUMO gekocht, de SUMO Team. Erg leuk trekspeeltje wat haast onverwoestbaar is lijkt het wel. Mijn hond speelt er al maanden mee. Op de tandafdrukken na nog zo goed als nieuw.

Kijk eens op www.sumopettoys.com voor meer informatie. ze hebben daar echt stevige speeltjes!

honden page profiel José • Rover José • Rover

honden foto van José • Rover

De broekspijpen van een oude spijkerbroek afknippen, pijpen in elkaar doen (dus dubbel) en dat goed strak knopen. Uiteinde tussen een bankschroef en trekken maar!

De grootste flostouwen zijn hier ook meteen stuk en uit elkaar geplozen, zo'n loeistrakke knopenbroek houdt het een stuk beter uit.

Maar zoals voor ieder speelgoed, nooit zonder toezicht en weghalen als je weggaat.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "leuk die speeltjes....." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Tips
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^