mijn hond plaste in zen droom !

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

cinneke (Gast)

hoi iedereen ik heb drie hondjes(chloe,yoni,boomer),
vannacht om 4u werd ik wakker door een hels gehuil.
ik dacht eerst dat chloe was maar bij het doen branden van het licht werd mij duidelijk dat het boomer was.hij lag in de zetel zag mij zette zich recht maar beefde heel hevig.nam hem vast knuffelde hem .en voelde dat hij helemaal nat was en blijkbaar had geplast.

ik vermoed dat dit in zijn droom moet gebeurt zijn of zo
heeft iemand dit al meegemaakt ???
en weet er soms ook iemand hoe je de geur uit je zetel krijgt is ledere salon maar toch ruik je dit ????

groetjes cindy

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "mijn hond plaste in zen droom !" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Iris + Shira! en Bibi!Iris + Shira! en Bibi!

honden foto van Iris + Shira! en Bibi!

van plassen tijdens het slapen heb ik nog niet eerder gehoord, maar goed daar ook nog niet zo lang mee...
Wel van een natte droom! Kan dat het geweest zijn?

honden page profiel XtineXtinegoedgekeurde fokker

honden foto van Xtine

Kleine epileptieaanval gehad ?

honden page profiel Billie BBillie B

honden foto van Billie B

Ik heb dat ook wel eens meegemaakt hoor, een natte droom bij mn hond. Reilly was nog heel wat jonger, misschien een maand of 9. We waren die dag naar het water geweest, en hij was erna ontzettend moe. Hij lag heel diep te slapen en opeens staat ie verschrikt op, en kijkt me ontzettend zielig aan. Zeiknat en een flinke plas "water" op de grond. Hij was wel echt heel zielig hoor, hij voelde zich helemaal niet meer op zijn gemak. Arme schat ;-). Het is eenmalig voorgekomen, maar zijn fokster had het ook wel eens meegemaakt.

honden page profiel De bendeDe bende

honden foto van De bende

Wij hebben dit ook al eens meegemaakt maar toen was onze engelse bulldog wel ziek.
Hij lag te slapen op een dekentje, (ik lag in de zetel te slapen moest er iets gebeuren dat ik direct bij hem was) en ineens ook pipi, hond schrok wakker en hij keek mij zo aan van oei nu gaat baasje boos zijn, hij is opgestaan heb alles opgeruimd en een nieuw dekentje gegeven en hij is toen verder gaan slapen.
Ik denk dat het toen geweest is met ziek te zijn en een droom?

Ik weet dat een vriendin van mij een speciale bus gaan kopen is om zetels schoon te maken, weet wel niet waar je dit kan krijgen, mss in de warenhuizen of zo?

cinneke (Gast)

hoorde zo geluid wat hij anders maakt bij dromen en toen begon hij echt te janken schrok mij een ongeluk om 4u vannacht.in elk geval heel het kussen en wegens ik er naast sliep mijn donsde
Ken waren het meeste nat van zijn plassen. zetel was niet te neig maar geur zit er wel in heb nu gehoord van vriendin en ook van  apotheek gehoord dat de gewone dettol opgelost in water zo deppen zou werken tegen de geur en dit dan ook meteen ontsmet dus ga ik dit vanavond voor ik ga slapen en men hondjes in hun benche laat slapen doen zodat het kan drogen de nacht laat jullie weten of het lukte tenslotte is het ledere salon .Epelepsi aanval niet dat ik weet want dan zou zen mond moeten schuimeen dat is het geval niet hoor. Hij is gewoon als anders nu speels enz zoals altijd. iedereen bedankt voor de raad.groetjes cinneke

cinneke (Gast)

wat men hartje wel brak was toen hij zo bevend mij aan keek heb hem geknuffeld en beven ging over waarschijnlijk dacht hij nu ga ik onder men voeten krijgen maar kweet dat dit ongelukje was nu ligt hij al heel de dag te rollen spint zoals de kat is te gek voor woorden.zoals ze zeggen de vriendschap en liefde van een hond is eerlijk en oprecht dat is eenmaal zo :-)

honden page profiel De bendeDe bende

honden foto van De bende

Als je hond een epilepsie aanval heeft moet die niet per se beginnen schuimen aan de mond hoor.
Heb hier thuis ook eentje en die heeft dat totaal niet.
Hij verkrampt helemaal, ogen heel ver open en reageert op niks meer, laatste keer ook fel huilen van de pijn maar schuimen heeft die nog nooit gehad.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heel vast geslapen, de dag veel indrukken gehad, doodmoe geweest, dus heel vast geslapen, misschien voor het naar bed gaan, niet uitgeplast. kan gebeuren, maar houd het in de gaten dat als er geen drukke dag is geweest dat het alsnog gebeurt.

de geur uit je stoel, azijn, schoonmaak azijn gebruiken, dat neutraliseerd de geur, of het erg nat gemaakt mag worden ? kan ik vanaf hier niet zien.

azijn als je de hele zitting doet, zal er geen vlekken door ontstaan.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

ik zou hem in elk geval rustig houden hoor en goed in de gaten houden de komende dagen, ik dacht ook meteen aan iets epileptieachtigs toen ik je verhaal las.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "mijn hond plaste in zen droom !" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^