engelse stafford

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Angel & Sophietje (Gast)

Hier ook twee engelse staffords
Angel is 7 jaar
Sophietje is bijna 1 jaar
ik merk ook nog altijd vooroordelen, als ik in het park lopp met de meiden
dan lopen ze met een boog en achterdocht om mijn heen, dan zeg ik altijd lekker ik heb het park graag alleen, en dan te bedenken dat mijn meiden wattjes zijn, ik heb er altijd lol om,

honden page profiel Hennie Hennie bijna goedgekeurde fokker

honden foto van Hennie

" Hier ook twee engelse staffords
Angel is 7 jaar
Sophietje is bijna 1 jaar
ik merk ook nog altijd vooroordelen, als ik in het park loop met de meiden
dan lopen ze met een boog en achterdochtig om mijn heen, dan zeg ik altijd lekker ik heb het park graag alleen, en dan te bedenken dat mijn meiden wattjes zijn, ik heb er altijd lol om, "


sorry ik was niet ingelogt

honden page profiel SanneSanne

honden foto van Sanne

Hier een amstaff van 18 weken en ook bekend met de vooroordelen ;-)

toen hij 7 weken was wist iedereen niet hoe snel ze bij hem noesten zijn om te aaien en knuffelen, wisten niet eens welk ras het was. nu 11 weken later houden ze hun honden al kort aan de lijn. die van ons wil alleen maar knuffelen en spelen O-)

wat betreft opvoeding zijn ook wij zeer consequent. want 1 x op de bank is ALTIJD op de bank ;-)

gr

honden page profiel paulpaul

honden foto van paul

hahahha leuk en goede avond allen
een forum over de engelse stafford wat leuk heb er zelf ook 2.een mannetje van bijna 2 jaar en een vrouwtje van een half jaartje,ik kan ze met een woord omschrijven wereld honden.
met de reu heb ik zon speciale band daar komt niks of niemand tussen, dat komt denk ik dat ik al van pups af aan elke dag met hem bezig bent en dat ik en keer zijn leven hebt gered toen hij bijna stikte waar door dat kwam weet ik nog niet,ik schrijf dit nu op hier omdat het zon impact op me gehad heeft het is bijna een jaar geleden en nog heb ik het er over,maar ben zo blij dat hij er nog is,en het is elke dag weer een feest als ik na mijn werk weer naar hem toe mag zo dol benik op hem.ook op het teefje hoor ben ik ook verzot op.
misschien een keer leuk om met een groep staffords te gaan wandelen lijkt me erg leuk,

groetjes paul

honden page profiel debbiedebbie

honden foto van debbie

hoi welkom
hier een amstaff van nu 12 weken en in 1 woord geweldig ,ben altijd gek op stafs geweest super mooie lieve vriendelijke honden i love them. maar de vooroordelen jah bah de mensen die die hebben moeten zich eens verdiepen in het ras ma dat doen e niet dus ik heb maling aan de opmeringen . zo lief en schattig mijn pup nu is lopen ze al met en boog eromheen ........ik zeg heerlijk leker rustig .gelukig zijn er ook een heleboel mensen die ze geweldig vinden en ook lekker met me pup laten spelen
ik zu zeggen geniet lekker van je pup

oja ze groeit hier op met me malthezertje van nu 3 jr en ze zijn echte maatjes al

[email protected] (Gast)

" Hey allemaal,

mijn naam is ook Mandy en heb ook een Engelse Stafford :-)
Hij heet Jimmy en is nu 16 maanden oud. Ook ik heb soms tips nodig wat betreft opvoeding en heb dit forum al eerder geraadpleegd. Naar mijn mening heel nuttig!

Jimmy heeft op dit moment vermoedelijk oormijt en/of oorontsteking. Het begon met een heel klein wondje in de oorschelp dat daar ook per ongeluk terecht had kunnen komen. Tot dat hij heel veel begon te krabben en het wondje steeds groter maakt. Ook schudt hij met zijn kop dus ik heb voor de zekerheid een afspraak gemaakt met de dierenarts. 

Nu ik hier toch ben, heeft iemand misschien tips over speeltjes voor staffords? Ik heb het probleem dat alles kapot gaat na 1 keer spelen! Hij heeft zo'n sterke kaak en gebit dat geen enkel speeltje het volhoudt. Tot nu toe heb ik (buiten knuffels, piepspeeltjes etc. daar hoef ik namelijk al niet aan te beginnen) de meest dikke touwen geprobeerd, ballen van massief rubber en dikke houten takken maar alles sneuvelt. Of is dit misschien een gedragsprobleem?

Groetjes Mandy "


.

Anoniem (Gast)

hoi

ik koop voor mijn engelse stafford een hertebot is keihard maar mogen ze pas gaan gebruiken na dat ze gewisseld zij

groetjes marian

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: poedel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^